6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ تو دهنی شاعر ایرانی آذری به الهام علیاف
باز هم معلوم نیست کدام شیر خر خوردهء انقلابی نمایی برداشته بخشی از صحبتهای ترکی الفیصل، رییس اطلاعات عربستان سعودی در کنفرانس منافقین در پاریس رو تقطیع کرده که بگه عربستان بعد از توافق پکنی با ایران، تغییر ایدیولوژی داده و برای تعجیل ظهور امام زمان دارن دعا میکنن، در حالی که ترکی الفیصل (داماد غیرشرعی منافقین) در اینجا داره میگه که ایرانیها بدنبال ظهورند و اینگونه میگویند و دعا میکنند!
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1_4725246632.mp3
7.31M
این فایل صوتی
اختصاص دارد
به مدیران و مسئولین و روحانیت علما ی محترم
خصوصا ائمه جمعه ...
خواهشاشما گوش نکنید...
نشر دهید
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹مراقب تقطیع های هدفمند باشید؛ ماجرای فیلم منتشر شده با عنوان "دعای مقام سعودی برای ظهور امام زمان" چیست؟
⭕️ تابستان سال 1396 در نشست سالانه تروریست های سازمان منافقین، در پاریس امیر ترکی فیصل عضو ارشد خانواده سلطنتی عربستان سعودی در حضور سرکردگان ارشد گروهک منافقین ضمن اظهارات ضد ایرانی و شیعی خود در حمایت از این تروریست ها به سخنرانی پرداخت.
⭕️ او در ضمن این صحبت ها، به نقل قولی از امام خمینی (ره) درباره امام زمان (عج) نیز می پردازد که با اهانت و اتهاماتی در قبل و بعد این سخنانش همراه است و در نهایت نتیجه این تفکر را انزوای ایران عنوان می کند.
❌حال بعد 6 سال از این اظهارات و شکست مفتضحانه سیاست های منطقه ای سعودی و بی نتیجه ماندن این رژیم از تجاوزات متعددش به کشورهای منطقه، و عقب گردها سیاسی آن، انتشار تقطیع شده و دروغین این دست کلیپ ها جای تامل دارد
@noori82325 #بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
🔺حقا که تو از سلالهی زهرایی...
🗣بای پولار
#بحق_الزهرا_عجل_لولیک_الفرج
76 درصد آرا شمارش شد:
اردوغان 50.89%
قلیچدار 43.30%
عبدالناصر همتی 7.59%