eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
♦خبر دادن پیامبر در مورد به وجود آمدن حکومت بنی عباس اول و‌ دوم‌ و ظلم آنها قال رسول الله صلی الله علیه و آله: يا عباس! ويل لولدي من ولدك و ويل لولدک من ولدي! فقال: يا رسول الله! أفلا اجتنب النساء؟ قال: إن علم الله قد مضي و الأمور بيده و ان الأمر سيكون في ولدي. پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: ای عباس وای بر فرزندانم از ظلم فرزندانت و وای بر فرزندانت از انتقام‌ فرزندانم. عباس گفت: ای رسول خدا آیا از زنانم دوری نکنم؟ (تا فرزندانم به دنیا نیایند) پیامبر خدا فرمود: همانا این قضیه در علم الهی سپری شده و امور بدست اوست و این اتفاق در آینده در فرزندانم‌ رخ میدهد. 📚غیبت نعمانی ۲۵۶ ح۲...
🔹چی مونده؟ روایات و اندکی هم شیعهٔ معتقد ⛔مواظب باش شیطان همین دوتا رو هدف قرار میده‌ برات اگه از اولی نا امید بشه میره سراغ شیعه تو چشم تو همون چهار تا شیعه واقعی رو هم منحرف و دزد و ظالم جلوه میده ⛔حواسمون به همه چی باشه ما تو آخرالزمان هستیم
♦یاس و امتحان دو نشانه ای که اکنون اتفاق افتاده الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : إنّ هذا الأمرَ لا يَأتيكُم إلّا بعدَ إياسٍ ، لا واللّه ِ ، حتّى تُمَيَّزوا لا والله حَتّی تُمَحّصوا لا وَالله حَتّی یَشقیٰ مَنْ یَشْقیٰ وَ یَسْعَدُ مَنْ یَسْعَدُ. امام صادق عليه السلام : به خدا قسم اين امر (ظهور) به سوی شما نمی آید مگر پس از آن كه نوميد شويد، نه به خدا، مگر پس از آن كه خوب از بد جدا شود نه بخدا تا اینکه با حرارت بلایا امتحان شوید نه بخدا تا اینکه فرد شقی شقاوت خود را آشکار کند و فرد سعادتمند سعادت خود را آشکار کند (زیرا قبل از این امتحانات همه ادعای ایمان و تشیع دارند). 📚 [بحار الأنوار : 52 ص ۱۱۱ ح ۲۰ نقل از کمال الدین ♦ظهور نزدیک است کوشا باشید♦
♦قالَ اَبُو عَبْدِاللّه ِ علیه السلام: یا زُرارَةُ! اِنْ اَدْرَکْتَ ذلِکَ الزَّمانَ فَاْلزِمْ هذَا الدُّعآءَ: امام صادق علیه السلام فرمود: ای زراره وقتی زمان غیبت را درک‌کردی در خواندن این دعا ملازمت کن: ♦اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ، لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ، لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ؛ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ، فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ، ضَلَلْتُ عَنْ دينى. خدایا خود را به من بشناسان، زیرا اگر خود را به من نشناسانی فرستاده‌ات را نمی شناسم، خدایا فرستاده‌ات را به من بشناسان، زیرا اگر فرستاده‌ات را به من نشناسانی حجّتت را نخواهم شناخت، خدایا حجّتت را به من بشناسان، زیرا اگر حجّتت را به من نشناسانی، از دین خود گمراه می‌شوم. 📚بحار۵۲ص۱۴۶
حقیقت دین 3.mp3
12.25M
✅امتیازات شگفت آخرالزمان و حقیقت دین قسمت سوم برای همه دوستان ارسال بفرمایید 👈چند قسمته حتما نکته برداری کنید و سرفصل ها یادداشت بشه. مسابقه ای داریم و چهل نفر از برگزیدگان به کربلا اعزام خواهند شد. نحوه شرکت در مسابقه اعلام خواهد شد.
🔰کانال مطالعات عمان نوشت: 🔹از فردا تا سه‌شنبه آینده منتظر آزادی زندانیان آمریکایی در ایران و خبرهای خوب بعد از آن باشید 🔹گفته میشود محمد باقر نمازی یکی از ۳ زندانی دوتابعیتی که در ایران به سر می برد در تماس با خانواده خود از ازادی قریب الوقوع خود در طی روزهای آینده خبر داده است 🔹نمازی ها و فرقه های مخفی و مخوف مرتبط با سازمان های جاسوسی را در مستند شبنامه ببینید.
📣 ایران ١٢ روز تا سلاح هسته‌ای فاصله دارد ‏🔰 روزنامه هاآرتص: پس از گذشت یک سال، آمریکا بار دیگر به دنبال بازگشت به توافق هسته‌ای است تا شاید از این طریق بتواند از رسیدن ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کند. ‏➕ ایران می‌تواند طی ١٢ روز آینده، سلاح هسته‌ای تولید کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این موشک بالستیک بدرF ساخت انصارالله یمن هست! از سر جنگی ترکِش شونده استفاده میکنه و بیش از ۱۰۰۰۰ ترکش در شعاع ۳۰۰ متری هدف پخش میکند. ویدئو متعلق به لحظه اصابت اهدافی(نیروهای ائتلاف سعودی) در شعاع مورد نظر با موشک بدرFهست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تلاش سازمان یافته برخی افراد برای هتک حریم و عفت عمومی ♦️با پیگیری پلیس و نهادهای نظارتی و امنیتی، فرد متخلف شناسایی و در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شد. ♦️هنجارشکنان و متجاوزان به عفت عمومی توسط دستگاه های امنیتی و انتظامی دستگیر و با آن ها برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گستاخی و لگدپرانی یک استاد دانشگاه ✍من اگر جای دانشجویان باغیرت آن دانشگاه بودم حتما از فردای سخنرانی این استاد، سیگار بدست وارد اتاق و کلاس‌هایش می‌شدم و در صورت اعتراض به او می‌گفتم "آقای دکتر این خودم هستم و باید راحت باشم تا به نفع سلامت روان اجتماع باشد!" ✍بله آقای دکتر، من هم با شما موافقم؛ جمهوری اسلامی تا زمانی که در حلقوم امثال شما حقوق‌های چندده‌میلیونی می‌ریزد تا قوت لگدپرانی داشته باشید، هیچگاه نخواهد توانست از پس جنبش جعلی برآید! ✍اگرچه قاطبه‌ی جامعه‌ی اساتید و معلمان کشور وفادار به آرمان‌ها و در جبهه‌ی انقلاب هستند اما انکارناپذیر است که اقلیتی مانند میوه‌ی خراب، جعبه‌ی میوه‌ها را خراب می‌کنند؛ این افراد باید هرچه سریعتر از کارخانه حساس انسان‌سازی دانشگاه و مدرسه تصفیه شوند و پُست‌های خطیر مربی‌گری از اِشغال حرام‌خواران آزاد گردد! 🇮🇷رهبرمعظم انقلاب فرمودند: "اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول کار است، ولی آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی را آن‌گونه که امام بزرگوار ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسّم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او است... آنجایی که اصول قانون اساسی مورد نظر است، آنجایی که الزام به تبعیّت از دین و شریعت مطرح است، اگر یک مسئول عقیده‌ای غیر از این دارد، می‌تواند شهروند جمهوری اسلامی باشد -مانعی ندارد- اما نمی‌تواند مسئول باشد"۱۳۸۰/۸/۸ 📃 لذا بنابر فتوای قاطع رهبری، این استاد دانشگاه یا باید محترمانه خودش استعفا دهد یا اخراج شود.
وزیر خارجه عربستان: به‌زودی به تهران سفر می‌کنم وزیر امور خارجه در دیدار با همتای سعودی: بریکس فرصت جدیدی برای همکاری‌های چندجانبه میان ایران و عربستان و دیگر کشورهای عضو این گروه به‌ویژه در زمینه‌های اقتصادی و تجاری است. فیصل بن‌فرحان: در حال حرکت به سمت مرحله جدیدی از روابط دو کشور هستیم که تأمین‌کننده منافع دو ملت و کل منطقه خواهد بود. در پاسخ به دعوت به عمل آمده به‌زودی به تهران سفر می‌کنم./ایسنا
غریب‌آبادی: ۲ تبعه ایرانی و یک تبعه دانمارکی به‌دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند دبیر ستاد حقوق بشر و معاون امور بین‌الملل قوه‌قضائیه: 🔹 مسعود مصاحب و کامران قادری، ۲ تبعه ایرانی که چهار سال و نیم و هفت سال و نیم از حبس خود(بخش اعظم حکم حبس) را سپری کرده بودند، و یک تبعه دانمارکی به‌دلایل انسان‌دوستانه امروز آزاد شدند. 🔹مصاحب پیش از این نیز مدتی از مرخصی درمانی خارج از زندان بهره‌مند بود./میزان