7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔱سخنرانی معروف محمدرضا پهلوی دو ماه قبل از #فرار از ایران✅
🔰وقتی خود #شاه قبول دارد که #ظلم و #فساد کرده و رسما قول میدهد که تکرار نشود امـــــا برخی از عزیزان دهه #شصتی #هفتادی #هشتادی هنوز هم نمی پذیرند❗️
چرا...؟
چون تبلیغات سنگین رسانها نمی گذارد صحیح فکر کنند ❌
#حتماببینید
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
✳️منتظران ظهور
#آخرین_خاندان_پادشاهي_حجازدرآخرالزمان
#قســـمت_اول
ملك عبدالله پادشاه عربستان
سرزمین حجاز (عربستان کنونی) در روایات مربوط به آخر الزمان، آبستن حوادث بسیار مهمی است.
از مهمترین این حوادث می توان به اختلافات داخلی در خاندان پادشاهی حجاز،(2) درگیری های نظامی در سرزمین حجاز،(3) قتل نفس زکیه در مسجدالحرام،(4) خسف یا فرو رفتن سپاهیان سفیانی در بیابان بیداء عربستان(5) و مهمتر از همه، ظهور حضرت مهدی (عج) از شهر مکه،(6) اشاره کرد.
بسیاری از نشانه ها و وقایع نامبرده، مربوط به سال ظهور و یا اندکی پس از ظهور حضرت مهدی (عج) می باشد که به همین دلیل بررسی آنها در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد؛ اما در این میان، وقایع مربوط به اختلافات خاندان پادشاهی حجاز و مرگ آخرین پادشاه مقتدر این خاندان به نام عبدالله، نشانه ای است که در سالهای نزدیک به ظهور اتفاق می افتد(7) و نشانه ي مهمي برای نزدیکی زمان ظهور می باشد.
همانگونه که ذکر شد، در روایات مربوط به آخرالزمان، سخن از اختلاف در پادشاهی حجاز به میان آمده است. نکته ي بسیار جالب و عجیبی که دیده می شود، این است که در عصر حاضر که اکثریت کشورها حکومت جمهوری را پذیرفته اند و حتی تعدادی از کشورهای عربی همچون عراق، سوریه، مصر، الجزایر و ... نیز صاحب حکومت جمهوری شده اند،(8) کماکان کشور عربستان توسط حکومت پادشاهی اداره می شود(9) و این نکته از نظر انطباق با روایات بسیار مهم و قابل توجه است؛ چرا که در روایات درباره ي حکومت حجاز (عربستان) ذکر شده است که حکومت حجاز در عصر ظهور، در دست خاندان بنی فلان یا آل فلان است.(10)
از آنجا که در روایات سخن از یک خاندان شده است (آل فلان یا بنی فلان)، می توان دریافت که حکومت حجاز در عصر ظهور قاعدتاً باید پادشاهی باشد تا افراد مختلفی که همگی به یک خاندان تعلق دارند، در رأس حکومت قرار گیرند.
مطمئناً احتمال اینکه در یک حکومت جمهوری، افراد متعددی از یک خاندان بتوانند رئیس جمهور شوند بسیار بعید است. (توجه کنید که ما ذکر کردیم چند نفر، نه 2 نفر از یک خاندان؛ چرا که گهگاه دیده شده است که یک پدر و یک پسر توانسته اند رئیس جمهور یک کشور شوند؛ مثل آمریکا که بوش پدر و بوش پسر به ریاست جمهوری رسیده اند،(11)
یا سوریه که حافظ اسد و بشار اسد رئیس جمهور گشته اند؛(12) اما در هر صورت تا به حال دیده نشده است که افراد متعددی از یک خاندان رئیس جمهور شوند.)
همانگونه که ذکر شد، در تعدادی از روایات، سخن از بنی فلان یا آل فلان به میان آمده است. در زیر، یکی از این روایات را ملاحظه می فرمايید:
« از ابوبصیر نقل شده است که گفت:
خدمت امام صادق (ع) عرض کردم : ابو جعفر (امام باقر (ع)) می فرمود: قائم آل محمد (عج) 2 غیبت دارد که یکی طولانی تر از دیگری است. فرمود: آری. این امر تحقق نیابد مگر آنکه در خاندان فلان اختلاف به وجود آید و حلقه تنگ شود و سفیانی ظهور کند و بلا سخت گردد و مرگ و کشتار مردم را فرا گیرد و آنان به حرم خدا و پیامبرش پناهنده شوند. »(13)
🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃
http://eitaa.com/hoori8232
فوروارد یادت نشه
✳️منتظران ظهور
#آخرین_خاندان_پادشاهي_حجازدرآخرالزمان
#قسمــت_دوم
روایت دیگری نیز با مضمون مشابه از امام رضا(ع) نقل شده است:
« بزنطی از حضرت رضا (ع) روایت می کند که فرمود: از جمله نشانه های فرج، حادثه ای است که بین 2 حرم مکه و مدینه رخ دهد. پرسیدم آن حادثه چیست؟ فرمود: تعصب قبیله ای بین 2 حرم بوجود آید و فلانی از خاندان فلان، 15 رئیس قبیله را به قتل رساند.» (14)
در روایت های ذکر شده، ملاحظه فرمودید که از آخرین خاندان پادشاهی حجاز، با عنوان بنی فلان یا آل فلان نامبرده شده است .
ذکر یک نکته ي بسیار مهم: یکی از دلايلی که ائمه ي اطهار (ع) عبارت بنی فلان یا آل فلان را برای آخرین خاندان پادشاهی عربستان برگزیده اند و صریحاً به نام دقیق این خاندان اشاره نکرده اند، می تواند این مسئله باشد که ذکر نام صریح این خاندان، موجب می شده است تا خاندان های پادشاهی که در عربستان حکومت کرده اند، هیچ کدام نام ذکر شده در روایات را بر خود ننهند؛ چرا که هیچ خاندانی قاعدتاً دوست نمی دارد كه نامش، همنام آخرین خاندان پادشاهی حجاز در روایت های ذکر شده از معصومین (ع) باشد. زیرا درصورت همنام بودن نام این خاندان ها با آخرین پادشاهی عربستان در روايات، موجب عکس العمل شیعیان اهل بیت (ع) می شده است .
در مورد آخرین خاندان پادشاهی حجاز، روایات ذکر شده از معصومین (ع)، تنها به ذکر عبارت بنی فلان اکتفا نکرده و مختصات دقیقتری از آخرین پادشاه مقتدر عربستان نیز ارايه کرده اند. به طوری که برخی از روایات، نام آخرین پادشاه عربستان را « عبدالله » عنوان کرده اند. روایت زیر از آن جمله است :
« امام صادق (ع) فرمودند:
هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم را برای او تضمین می کنم. سپس فرمود: وقتی عبدالله بمیرد، مردم برای حکومت با کسی توافق نکنند و این اختلاف و درگیری به خواست خدا تا ظهور صاحب الامر (عج) ادامه یابد. حکومت های چند ساله پایان یافته و تبدیل به حکومت چند ماهه و چند روزه شود. راوی می گوید: سئوال کردم: آیا این ماجرا به طول می انجامد؟ فرمود: هرگز. »(15)
همانگونه که ملاحظه فرمودید، روایت فوق از پادشاهی به نام عبدالها نام می برد که مرگ او در ایام نزدیک به ظهور اتفاق می افتد. نکته ي مهم اینکه اولین عبارت این روایت، حالت شرطی داشته و مرگ عبدالله را پیش زمینه ي ظهور حضرت قائم (عج) معرفی می کند: « ... هر کس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عج) را برای او تضمین می کنم ... ».
همچنین ادامه ي روایت بیان می دارد که بعد از مرگ عبدالله ، اختلافات زیادی بر سر به دست گیری قدرت پدید می آید و این مسئله تا ظهور حضرت قائم (عج) ادامه می یابد. با توجه به این مطالب، به وضوح می توان دریافت که عبدالله حاکم حجاز می باشد و مرگ او منجر به اختلافات داخلی در حکومت حجاز شده و ضعف و اختلافات داخلي در حكومت فاسد حجاز، زمینه را برای ظهور حضرت مهدي (عج) و به دست گیری حکومت حجاز توسط ایشان و سپس بسط اين حكومت به كل دنيا مهیا می نماید.
در عصر حاضر که بنا به نظر بسیاری از علما و محققین، « عصر الظهور » می باشد، تعداد زیادی از نشانه های ظهور به صورت پی درپی محقق شده اند. با توجه به این مسئله، ضرورت دقت در وضعیت سیاسی و نظامی کشورهای منطقه و تطبیق احتمالی (نه قطعی) حوادث منطقه ي خاورمیانه و جهان بر روایات مربوط به آخرالزمان، بیش از پیش آشکار می گردد. در این میان، وقایع کشور عربستان به دلیل اهمیت شهر مکه در مسئله ي ظهور حضرت مهدي (عج) و تحرکات وهابیون در قرن اخیر، از اهمیت بسیاری برخوردار است.
نکته ي عجیب تر اینکه، حوادث سالهای اخیر عربستان و به حکومت رسیدن پادشاه جدید این کشور، لزوم توجه ویژه به روایات آخرالزمانی ییرامون وضعیت عربستان را دوچندان می نماید.
🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃🌹🌸🍃
http://eitaa.com/hoori8232
فوروارد یادت نشه
(✌️تاظهور✌️)
تو این پست ببینید به چه تاریخ هایی اشاره شده. به شهر واشنگتن هم اشاره شده. و اون شهر که در ارباب حلق
🔷🔹 نظر جالب و بسیار عالی یکی از کاربران :
🔴پیرمرده برای این که یکی از هابیت ها گوی جادویی را به دست گرفت و تصاویری در آن دید که نقشه ی دشمن را برملا میکرد و دشمن نیز میتونست تصاویر هابیتی را که گوی جادویی را در دست داشت در گوی جادویی دیگر تماشا میکرد. به همین دلیل پادشاه تاریکی تصور میکردند که حلقه در دست این هابیت است در حالی که در نزد هابیت دیگری بود.
‼️به همین دلیل پیرمرده برای این که خبر حمله دشمن را به برج بابل برساند و این هابیت را از صحنه دور کند تا پادشاه تاریکی به دنبال آن ها برود و دستش به هابیتی که حلقه را در اختیار دارد نرسد، با اسب به همراه هابیته به سمت برج بابل به تاخت و تاز پرداخت.
‼️مسیر حرکت از نزدیکی برجی که چشم بر روی آن قرار داشت و نماد برجی است که در کنار خانه ی کعبه ساخته شده است ( این برج را به این خاطر در کنار مسجد الحرام ساختند که بگویند این برج نماد اسلام است و در جای دیگر نماد دجال میدانند تا اسلام را تخریب کنند ) تا بابل عراق است، که با ماشین حدود سه روز راه است.
‼️جالب آن است که قبل از حرکت پیر مرده گفت که سه روز راه است.
#تحلیل
#سفیانی
#اخرالزمـــــــــــان
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
🔴سلام در تصویر زیر که در کانال منتشر کردید برجی که مشخص است برج بابل است نه کاخ سفید ( چون شبیه برج بابل است که شهری پلکانی بوده ) و رئیس سربازانی که به برج حمله کرده اند صورتش مثل بیماران جذامی است و چشم چپش انگار کور است و صورتی آبله گون دارد. پس ممکن است منظور همان سفیانی باشد.
‼️به احتمال زیاد منظور از برج بابل میتواند پایگاه های آمریکا در عراق باشد که خود را منجی و نجات دهنده و نابود کننده داعش و در نهایت سفیانی میدانند و در فیلم نیز پادشاه بابل از مقابله با سفیانی ناامید شد ولی پیرمردی که از اول فیلم تا آخر منجی داستان حساب میشود به سربازان پادشاه امید میدهد و با ارتش سفیانی مقابله میکنند.چ
‼️و گفته های دولت آمریکا که دم از نابودی داعش و جلوگیری از احیای آن میزنند به طور کامل در فیلم ارباب حلقه ها مشخص است.
#اخرالزمـــــــــــان
#سفیانی
#تحلیل
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید