🔚 انتخاب اشتباهی یا انتصاب راهبردی!
✍🏻 یک از سه
🔸 انتصاب آقای آملی لاریجانی هر چند قابل تصور بود اما به واقع باید آنرا به مثابه ریختن آب سردی بر پیکرهٔ کرختِ جامعهٔ سیاسی کشور که احزاب برای آیندهٔ آن دندان تیزکردهاند دانست. اتفاقی که بسیاری را خرسند و بسیاری را دلسرد کرده است اما برآیند این انتصاب، نوید دهندهٔ اتفاقات بزرگی خواهد بود. هنگامی که کانال «انقلاب ۵۷ بدون روتوش» صحبت از انقلاب ۹۷ به میان آورد نباید ذهن شما تنها و تنها معطوف به یک انتصاب صرف باشد بلکه باید از زوایای گوناگون این انتصاب و انقلاب ۹۷ را مورد بررسی قرار داده تا متوجه شویم در کدام حالت به ضرر آرمانها و در کدام حالت به نفع آرمانهای انقلاب ۵۷ و انقلابی جدید تحت زعامت رهبری انقلاب تحت عنوان انقلاب ۹۷ است!
🔜 حکمتِ بسیاری از کنشهای سیاسی رهبر معظم انقلاب در کوتاه مدت، کارکرد خود را نشان میدهد. این انتصاب؛ ورودِ عملی و جدّی رهبر معظم انقلاب برای بسترسازی انقلابی در درون نظام است.
🔖 قسمت اوّل: چرایی این انتصاب توسط رهبر معظم انقلاب؛
🔸 از آنجایی که برخی از دوستانِ نادان در فهمِ مسائلی خطیر کمی مشکل دارند و در نقطهٔ مقابل، دشمنان و منافقانِ داخلیِ باهوش در درک اتفاقات بسیار زیرک هستند؛ خیلی مایل به توضیح در مورد راهبردِ #رهبر_انقلاب و #دکتر_احمدینژاد نیستم! اما جهتِ خالی نبودن عریضه در این قسمتها و اینکه #کدی به دوستانِ دغدغهمند داده شود نکاتی را سربسته در قسمت مربوط به رهبری (۲ نکته) و دکتر احمدینژاد(۴ نکته) اشاره میکنم و در قسمت سوم که مربوط به برجامیون بوده و پیام و مخاطبِ #اصلی رهبری انقلاب از این انتصاب در این شرایط حساس به این گروه بوده است که طی چندین نکتهٔ مهم (۱۰ نکته) مطرح خواهم کرد.
🔖 دلایل این انتصاب توسط رهبری:
🔹 ۱- مجمع تشخیص مصلحت نظام در دوره مرحوم شاهرودی کلاً از اقتدار خود خارج شده بود. مهمترین دلیل آن را میتوان عدمِ حضور آملی لاریجانی دانست. عدم حضور شخصی در مجمع تشخیص مصلحت نظام که منصوب رهبری در قوهٔ قضائیه هم هست و تقریباً از جهات نظری نزدیک به رهبری انقلاب است؛ ضربهای سنگین به جایگاهِ مجمع زد، و از طرفی دیگر غیبتِ روحانی را موجه و بلاوجه نشان داد. این اشکال و ضعفی که در ساختار حکومتی نظام برای جایگاه مجمع تشخیص به وجود آمده است باید در همین دوره برطرف میشد.
🔹 ۲- در نگاه کلان با تمام نقدهایی که به آقای آملی لاریجانی علیالخصوص در برخورد با جریان احمدینژادی وارد است، اما باید در بین مقایسهٔ موافقينِ برجام(علی لاریجانی، روحانی، ولایتی و..) اصلاح طلبان و مستقلین، او را نزدیک به تفکرِ رهبری دانست. مواضع او در بحث برجام، تقابل جدی با مواضعِ شاذِ دولت در بحث انتقاد از سپاه و رهبر معظم انقلاب و برخورد هر چند ناقص ایشان با مفسدینِ اقتصادی بالاخص نزدیکانِ سرانِ دولت مويد این مطلب است.
🔸 در چند ماه اخیر شاهدیم که از دشمنان نظام گرفته تا اصلاحطلب، اصولگرا و بهاریها و حتی امثالِ آقای رحیمپور ازغدی، ایشان را مورد انتقاد و هجمه قرار دادند. این موضوع برای رئیس یک قوه بسیار سنگین است و زمانی غیرقابل تحمل نیز خواهد شد که ایشان از طرفِ رهبری نیز مورد حمایت قرار نگیرند! این انتصاب هم حفظ رویهٔ سابق(مرحوم شاهرودی هم رئيس قوهٔ قضاییه بود) است و هم امیدواری برای شخصِ بعدی که این سِمَت را به عهده خواهد گرفت تا بتواند به رغم دارا بودنِ دشواریهای طبیعی این جایگاه حساس(قوهٔ قضاییه)، دلگرم و جدی باشد. ضمن اینکه در شرایط پیشرو؛ شاهدِ حمایتهای صریحترِ آملی لاریجانی و مسئولان قضایی از مواضعِ انقلابی رهبری خواهیم بود.
🔖 نکته ی مهم: در قسمت مربوط به رهبری انقلاب جا دارد بیش از ۱۰ دلیل متقن و محکم را در حمایت ازاين انتصابِ راهبردی ذکر کنم. اگر ذکرِ نکاتِ بیشتر را به #صلاحِ رهبری، دکتر احمدینژاد و انقلاب میدانستم نکاتی را بیان میکردم که از یک سو موجب غضب و خشم دشمنان و از سوی دیگر سبب شادی طرفداران دکتر احمدینژاد و رهبری شود.
🔖 قسمت دوم: تاثیر این انتصاب بر رفتار و آیندهٔ دکتر احمدینژاد؛
🔸 قبل از شرح این قسمت بد نیست دوباره این نکته را یادآور شوم که با حکمت یا بی حکمت؛ هیچ برخورد قهری با دکتر احمدینژاد صورت نخواهد گرفت. (سخنان اژهای) او شمارا بر روی تابه سرخ خواهد کرد در حالی که شما هیچ کاری نمیتوانید بکنید!
#تحلیل
#انقلاب_۹۷
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
🔚 انتخاب اشتباهی یا انتصاب راهبردی!
✍🏻 دو از سه
🔸 مواضعِ صریح دکتر احمدینژاد در موردِ آقای آملی لاریجانی را کاملا بیاد داریم. این انتصاب شاید در ظاهر به ضرر دکتر احمدینژاد باشد اما به واقع اینطور نبوده و نیست بلکه خیری عظیم در آن نهفته است. به مانند قسمت قبل، در این قسمت نیز فقط به ذکر چند نکتهٔ بدون شرح بسنده میکنم هر چند میدانم که بسیاری از دوستان میخواهند بدانند چطور انتصابِ شخصی مانند آقای آملی لاریجانی بر ریاست مجمعِ تشخیص به نفع دکتر احمدینژاد خواهد بود!
🔹 ۱- باید منتظر واکنشِ #تعریف_شدهای!! از دکتر احمدینژاد در مجمع تشخیص باشیم!
🔹 ۲- با این انتصاب، توجهات به دکتر احمدینژاد بيشتر خواهد شد به طوری که دکتر احمدینژاد در امواج و اجزاء جریاناتِ سیاسی جامعه و آحاد ملت محبوبت، توجه و مقبولیت بیشتری نسبت به قبل از این انتصاب خواهد داشت! (از دیشب تا الان میتوانید پیشتازی دکتر احمدینژاد و عقب ماندن احزاب و جریانات سیاسی را مشاهده کنید!)
🔹 ۳- بیشک آقای آملی لاریجانی منبعد در جلساتِ مجمع شرکت خواهد کرد و این حضور، تاییدی بر روحیه انعطاف ناپذیری وی و پررنگ شدنِ این نکته است که حضور دکتر احمدینژاد در مجمع تشخیص مصلحت نظام مانع از حضور او بوده است. (البته این نکته حرفها در دل خودش دارد که توضیحش را لازم نمیدانم. مانند جایگاه رهبری در نگاه آملی لاریجانی در عدم حضور او در مجمع و چرایی حضور فعلی ایشان، موقعیت مرحوم شاهرودی در مجمع نزد آقای آملی لاریجانی و...)
🔹 ۴- دکتر احمدینژاد شتابِ رفتاری خود را بسیار بالا خواهد برد! او به مانند یک کاتالیست سیاسی رفتار انتقادی(ما و مردم اینگونه نمیپسندیم) خود را به شدت افزایش خواهد داد.
🔖 قسمت سوم: انحطاطِ اردوگاهِ موافقين برجام!
🔸 موافقين برجام که متشکل از مخالفین داخلی نظام، اصلاحطلبان، اصولگرایان سنتی و گاها مذهبيونِ جاهل و نادان هستند با این انتصاب در موضعِ ضعف قرار خواهند گرفت و به شدت آیندهٔ موهومی که برای خودساختهاند را در خطر خواهند دید.
🔖 دلایل این مدّعا؛
🔹 ۱- مجمع تشخیص از مهمترین ارکان نظام است. برای این حضرات بهترین حالت این بود که اگر قرار نیست امثال مرحوم رفسنجانی یا آقای ناطق نوری، ریاست را به عهده بگیرند؛ این ریاست مانند زمان مرحوم شاهرودی کاملاً فرمالیته و تصنعی باشد و یا حتی مانند ریاست امثال آقای موحدی کرمانی که چهرهای کاریزماتیک نداشت کاملاً خنثی باشد! اما انتصاب آملی لاریجانی در این شرایط برای آنان بدترین انتخاب است.
🔹 ۲- ریاست و مقام بالاتر برای آملی لاریجانی پیامِ مهمی برای علی لاریجانی و روحانی و متعاقب آن به همفکران این دو فرد از طرف رهبری انقلاب دارد!!
🔹 ۳- مجمع در دوره اصلاحات و بعد از آن به محفلی برای مخملیها(حجاريان، عطريانفر و...)تبدیل شده بود. بعد از آن دورهٔ نامبارک، #دبیرخانه و مرکز استراتژیک مجمع به محلی امن برای اغتشاشگران و فتنهگران(درز اطلاعات حساس توسط مهدی هاشمی) تبدیل شده بود! این انتصاب این نقیصه را رفع میکند و اوضاع داخلی مجمع را سامان می دهد و وقت دوستان را کمتر خواهد کرد که بتوانند به توییتر سر بزنند!
🔹 ۴- شرایط حساس آینده چه در داخل و چه در منطقه، نیاز یک فردِ امتحان پس داده را دو چندان میکند. بحث FATF و یا سرنوشت برجام که کمتر از چند هفتهٔ دیگر به #خروج_ایران از آن نمانده و اتفاقات بسیار مهمی که در سال بعد مثل انتخابات مجلس به وقوع خواهد پیوست؛ این نیاز را حیاتی میکند.
🔸 موافقين مذاکره با آمریکا دولت و مجلس را در اختیار دارند که تصویب برجام و FATF شاهد این مطلب است. از طرفی این گروه با شورای نگهبان به مشکل برخوردند و امید خود را به مجمع بستهاند تا با شلوغ کاری هم مجمع را منفعل کرده و هم مهمترین مانع خود یعنی رهبری را برای این مسله تحت فشار قرار دهند. به عبارتی این افراد دولت، مجلس و مجمع را در اختیار دارند و می خواهند هزینهٔ مخالفتِ همه خواستههای غیرعقلانی خود را به عهده رهبری بياندازند! این انتصاب، مخالفینِ عملیِ این گروه را از شورای نگهبان و رهبری، به شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و رهبری میرساند.
🔹 ۵- کاملاً مبرهن است که مجمع در زعامت مرحوم هاشمی نتوانست با تفکرِ رهبری همراه باشد. مواضع مرحوم هاشمی در فتنه ۸۸، برجام، هجمه به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تابلو داریِ تفکرِ مخالفِ رهبری را خوب بياد داریم. در دوران مرحوم شاهرودی، این بزرگوار نیز بنابه شرایط تحمیلی نه تنها نتوانست جایگاه مجمع را حفظ کند بلکه این نهاد در ضعیف ترین حالت خود در سه دههٔ عمر خود قرار گرفت. شخصیت، روحیه و جایگاه آقای آملی لاریجانی در بین خواص، میتواند این نهاد پر اهمیت را به تفکرِ رهبری نزدیک کند.
#تحلیل
#انقلاب_۹۷
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع
🔚 انتخاب اشتباهی یا انتصاب راهبردی!
✍🏻 سه از سه
🔹 ۶- در نگاه کلان میبینیم که شورای نگهبان، ریاست مجمع تشخیص، قوهٔ قضاییه، سپاه، صداوسیما و...کلاً از حیطهٔ قدرتِ اصلاحطلبان خارج شده است. منتقدِ جدّیی مانند رئیسی که توانسته بین طرفدارانِ رهبری در بین خواص و عوام، اجماعی نسبی به وجود بیاورد را نیز نباید از نظر دور داشت. این انتصاب کاشتنِ ستونی دیگر برای استحکام تفکر انقلابی و سدی در مقابل اصلاحطلبان خواهد بود.
🔹 ۷- بحثِ جایگاهِ شخصیتها و شخصیتسازیِ خواص از ابتدای انقلاب دنبال میشد. مرحوم رفسنجانی برای بعد از خودِ چند نیرو و شاگردِ زبده و باهوش مانند علی لاریجانی و حسن روحانی را تحویل جامعه و همفکرانش برای سطوحی مختلف داد. به واقع مقابل به مثل کردن رهبری را در برههٔ کنونی را بايد مدیونِ سیاست های امام(ره) و رهبری انقلاب دانست. ضمن اینکه هنوز رهبری انقلاب برگهٔ اصلی را رو نکرده است.(جا دارد یادی کنیم از مرحوم هاشمی رفسنجانی! بنده خدا، هر چه را رشته بود؛ رهبری پنبه کرد)
🔹 ۸- بوی جنگ داخلی در ایران بنا به نقشههای دشمنان خارجی و منافقین داخلی به شدت استشمام میشد تا آنجا که رهبر معظم انقلاب هشدار دادند. موافقين مذاکره با آمریکا(دولت و مجلس) با مشکلات عمدی اقتصادی، رهاسازیِ افسارگسیختهٔ بازار، عدم نظارت بر همین بازار، معضلات فرهنگ، معیشت مردم و بی توجهی به تذکرات جدّی رهبری در مسائلی مانند FATF، اقتصاد مقاومتی و برنامههای کاربردی در دولت برای رفع مشکلات مردم و حمایت مجلس از دولت در بزنگاهها، صحنه سیاسی کشور را علناً تبدیل به میدان جنگ کرده است. رهبری در صدد تشکیل یک تیم هماهنگ برای کوتاه آمدن دولت و همفکرانش است. این تیمِ رهبری جبههٔ مقابل را مجبور به اصلاح رفتار و هماهنگیِ اجباری با رهبری انقلاب خواهد کرد.
🔹 ۹- این انتصاب، تیر خلاصی بر آقای روحانی که رويای ریاست مجمع و یا حتی رهبری آینده را در سر میپروراند، زد!
🔹 ۱۰ - شیرازهٔ اتحادِ موافقين مذاکره با آمریکا با این انتصاب از هم پاشید. آنها زودتر از دیگران فهمیدند که با این انتصاب و شرایط دیگر توانِ ادامه ی مسیر باطلشان را ندارند. دیشب، شب عزای برجامیون، اصلاحات، حسن روحانی، ظریف و برجامیون و علیالخصوص علی لاریجانی بود.
🔖 نکتهٔ پایانی؛
🔸 بنده قاطعانه معتقدم این انتصاب و اتفاقات پیشرو به نفعِ جریان انقلاب، رهبری و دکتر احمدینژاد تمام خواهد شد. مخاطبین محترم به یک نکته و اصل مهمِ عالم سیاست توجه داشته باشند که گاهی برای بلند پریدن، ابتدا باید چند گام به عقب برداشت تا بتوان پرشی بسیار بلند داشت! برای تحلیلِ درست یک اتفاق و بررسی صحیحِ منافع و مضراتِ آن، باید وسعت دید داشته و ژرفنگر باشیم. بنده هم از مصائبی که به دکتر احمدینژاد و یارانش علیالخصوص ظلمی که به مهندس مشایی شده و میشود؛ آگاهم و عمیقاً معتقدم #آقایی و سروری دکتر احمدینژاد را در سالهای پیشرو خواهیم دید بطوریکه امثال آملی لاریجانی، رئیسی، روحانی و امثالهم برای احترام خدمت ایشان برسند. #اما باید توجه داشت که بعضی اوقات باید استخوان در گلو بماند و صبر کرد!(توضیح بیشتر را لازم نمی دانم)
🔖 در تحلیل ارائه شده از دلایلِ ناراحتی دشمنان نظام و خوشحالی عمارنماها، به جهت طولانی شدن متن صرف نظر میکنم.
🔜 پیشنهاد ویژه میکنم که تحلیل انقلاب ۹۷ را بخوانید (https://t.me/Citizenshiprights57/1596). تحرکاتِ پر معنایِ متغیرهایِ داخلی و منطقهای نشان از اتفاقات بزرگی دارد که برای مواجه شدن با آن در داخل باید، تاکید می کنم؛ باید #اتحادی هم در همفکرانِ رهبری و هم بین مخالفینِ تفکرِ رهبر با رهبر انقلاب(حتی اگر به اجبار و اکراه باشد) شکل بگیرد.
#انقلاب_۹۷
#تحلیل
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
4_5859366012096350172.pdf
467.1K
🔚 انتخاب اشتباهی یا انتصاب راهبردی!
🔸 تحلیل ابعادِ انتصاب آملی لاریجانی توسط رهبر معظم انقلاب در کانال «انقلاب ۵۷ بدون روتوش» در ۳ متن بارگذاری شده است که در یک فایل به صورت منسجم تقدیم شما میگردد.
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان
یه روز من و شما وامام زمان روبه رو مشید خودتون ببینید
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
https://eitaa.com/hoori8232
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عده ازهمراهان درخواست این کلیپ راکرده بودن دوباره بزاریم
کساییکه خود ارضایی میکنن فقط یک لحظه فقط یک لحظه این کلیپ رو ببینید.
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
کتاب سلام بر ابراهیم.pdf
3.54M
کتاب بسیار زیبای سلام بر ابراهیم را حتما دانلود کنید... جلد یک
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
1_29999356.mp3
754.9K
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
4_473160900434461410.mp3
5.15M
مناجات رودانلودکن توسجده گوش کن
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
3960346_266.mp3
2.6M
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
4_5958421710427390596.mp3
1.29M
🔻حکم استفاده از موقوفات مسجد و حسینه در مراسمات شخصی خارج از مسجد
هدایت شده از فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
haram_imam_reza_karimkhani2.mp3
8.75M
فعلاً گوش کنید و لذت ببرید...
(✌️تاظهور✌️)
🔚 انتخاب اشتباهی یا انتصاب راهبردی! ✍🏻 یک از سه 🔸 انتصاب آقای آملی لاریجانی هر چند قابل تصور بو
🔴 تحلیل بالا صرفا جهت مطالعه است
خوب که مطالعه و دقت کنید متوجه خواهید شد یاران فرقه بهار احمدی نژاد نوشتن 🔫😑
اما در کل تحلیل خوبی هست اگر قسمت های احمدی نژاد رو حذف کنیم !
در واقع این انتصاب به ضرر فرقه بهاری بود و حالا احمدی نژاد که تا دیروز بر خلاف قانون به ق ق تهمت ها زد و تخریب کرد باید رئیس جدیدش را تحمل کند!
#تکـــــــــــــــــاور_جنگ_نرم
🔴 حالا یک تحلیل بهتر می ذاریم از کانال بدون سانسور در مورد انتصاب ایت الله لاریجانی...
👇👇👇👇👇👇
🔴 چند نکته درباره انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت در شورای نگهبان
برخی از مخاطبین عزیز راجع انتصاب آیت الله صادق لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت در شورای نگهبان دچار سوالات و ابهاماتی شده اند که پاسخ به آنان ضروری است:
1⃣ در شورای نگهبان شش عضو فقیه و شش عضو حقوقدان حضور دارند که از بین شش عضو فعلی، آیات عظام احمد جنتی، مهدی شبزندهدار جهرمی، سید محمدرضا مدرسی یزدی، محمد یزدی، سید محمود هاشمی شاهرودی محمد مؤمن، آیت الله هاشمی شاهرودی در 3 دی امسال دار فانی را وداع گفته و آیت الله مؤمن نیز در بیماری و کما به سر می برد. عملاً در ماه های اخیر فقط 4 عضو فعال داشته که باتوجه به وضعیت خطیر کشور و نظام قانون گذاری کشور و همچنین مسئله مهم انتخابات مجلس پیش رو، نمی توان بیش از این کار شورا را مختل نگهداشت.
2⃣ عضویت یکی از روسای قوه قضا در شورای نگهبان خلاف قانون نبوده و نیست. لذا شبهه ای در این زمینه وجود ندارد.
3⃣ آیت الله صادق لاریجانی از سال 83 تا 88 پیش از ریاست بر قوه قضا، عضو فقیه شورای نگهبان بوده و تجاربی در این زمینه دارد. چه بهتر از اینکه عضویت در شورای نگهبان، باتوجه به سابقه در این زمینه باشد.
4⃣ ریاست لاریجانی بر دستگاه قضا بعد از دو دوره 5 ساله بزودی تمام می شود و فرد جدیدی جایگزین می شود. شاید رهبر انقلاب با توجه به اشراف بر مسائل و شناخت نسبت به اشخاص، برای ریاست دستگاه قضا از کسانی همچون آیت الله مدرسی یا آیت الله رئیسی یا حتی مجتهدین گمنام و جوان تری استفاده نمایند. به هر شکل استفاده از تجارب آیت الله لاریجانی در شورای نگهبان و مجمع تشخیص با توجه به اتمام دوره وی در جایگاه ریاست دستگاه قضا و باتوجه به سوابق ایشان، اقدامی عقلانی و بجاست.
5⃣ حضور در مجمع تشخیص نیز خطیرتر است با توجه به اینکه شخصیتی مقبول تر و جامع تر در اعضای مجمع به جز آیت الله جنتی دیده نمی شود که از عهده ایشان نیز خارج است. شخصیتی مجتهد یا مکلا که در دستگاه قانون گذاری یا قضا یا مجریه بوده باشد و نسبت به بقیه مقبول تر و مورد پذیرش باشد وجود ندارد. آیا غیر از آیت الله لاریجانی فرد دیگری از روحانیون یا غیرروحانیون دارای تجارب بالا و همچنین مورد پذیرش اعضا باشد وجود دارد؟ چاره کار چیست؟
6⃣ پیش از این در مطلبی نسبت به وضعیت دستگاه قضا و دلایل نارضایتی از دستگاه قضا عرض کرده ایم که مشکلات و دردهای دستگاه قضا صرفاً به رئیس دستگاه بر نمی گردد بلکه مجموعه عوامل و مسائلی در این زمینه مطرح است همچون ساختار قوه، اصل کار قضاوت، کمبود قاضی، کمبود زندان، طولانی بودن اطاله دادرسی، ضعف قوانین، کمبود شدید بودجه و غیره.
🔹هرچند در زمان آقای لاریجانی اقدامات ویژه و اساسی نیز انجام شده است، من جمله: برخورد با دانه درشت های فساد اقتصادی در سطح وزیر، معاون اول رئیس جمهور، فرزندان فاسد هاشمی به عنوان شخصیتی با نفوذ، برخورد با عوامل فتنه 88 و عاملان براندازی نظام، کشف و برخورد با اختلاس 3 هزار میلیاردی امیرخسرو مه آفرید در دولت قبل، رانت 18 هزار میلیاردی در دولت فعلی، تشکیل پرونده برای برادر رئیس جمهور فعلی و برادر معاون اول رئیس جمهور، برخورد با سلاطین و عوامل بی ثباتی بازار ارز، سکه و غیره. البته که انتقاداتی نیز مطرح است و گاه متوجه شخص اول دستگاه نیز می شود.
7⃣ انتصاب یک شخص برای یک جایگاه به معنای تأیید صددرصد وی و عملکرد وی نیست. چنانچه مرحوم هاشمی رفسنجانی سالها با توجه به زاویه با رهبری و نظام و حمایت از فتنه 88 و فساد فرزندان و اطرافیان، باز به علت مصلحت، انسجام و امنیت کشور در جایگاه ریاست مجمع تشخیص حضور داشته است و یا حضور سایر افراد با وجود به تفکرات و مواضع کاملاً مخالف با رهبری و نظام.
#بصیرت
#تحلیل
#انقلاب_۹۷
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید
🔴 درباره انتصاب آیت الله لاریجانی به ریاست مجمع تشخیص و عضویت شورای نگهبان
ادامه از بالا👆👆👆
🔹پس انتصاب آقای لاریجانی به مجمع تشخیص به معنای تأیید صددرصد وی نیست. هرچند عملکرد و مواضع نسبتاً قابل قبول تری نسبت به سایر شخصیت ها در حمایت از نظام و رهبری و علیه استکبار و فتنه گران و مفسدان داشته است و البته منتقدین آیت الله می توانند در چارچوب قانون و ادب و اخلاق، انتقادات کند و تند خود را مطرح نمایند و این فضای نقد و انتقاد از برکات انقلاب است.
8⃣ شاید برخی از مؤمنین با توجه به عملکرد برادران لاریجانی و برخی از وابستگان آنان، دلگیر بوده و خاصه نسبت به عملکرد علی لاریجانی در جایگاه مجلس شورا شدیداً ناراحت و نگران اند؛ اولاً باید بدانیم که نباید عملکرد علی لاریجانی و یا سایر اعضای خانواده را به پای آیت الله لاریجانی حساب کنیم؛ آیت الله در موارد متعددی نشان داده با برادر خود در مجلس اختلافات عمیق و جدی داشته است. در برخورد با مفاسد دولتی، در حمایت یا عدم حمایت از روحانی، در برخورد با فتنه گران و مسائل متعددی آیت الله نشان داده با علی لاریجانی اختلافات جدی دارد و چنانچه ما مردم و نیروهای انقلابی این اختلافات را نبینیم حتماً بی انصافی کرده ایم. ثانیاً آیت الله لاریجانی نسبت به سایر مسئولین عملکرد بهتری داشته و ثالثاً ولایتمداری و اطاعت از رهبری برای همچنین موقعیت هایی است وگرنه در سایر مواقع که اقدام و عملکرد ولی جامعه مورد علاقه ما باشد ولایتمداری خیلی مطرح نیست. اصل ولایتمداری و اعتماد به امام جامعه در همچنین شرایطی وارد است که شما از یک شخصیت رضایت کامل ندارید و از طرفی به عملکرد وی نیز اشراف کامل نداشته اید اما به رهبری و تصمیمات رهبری با توجه به اشراف ویژه ایشان بر کشور و دستگاه ها و شناخت ایشان از شخصیت ها، اعتماد کرده و می پذیرید.
9⃣ عضویت دو برادر از یک خانواده بعنوان رؤسای قوای کشور شاید در وهله اول قابل هضم نباشد اما باید بدانیم که انتخاب یا عدم انتخاب افراد برای جایگاهها نباید تابع این شرط باشد که از یک خانواده باید چند نفر باشند یا چند نفر نباشند! انتخاب بر مبنای شایستهسالاری اصل است. هرچند انتخاب #علی_لاریجانی به ریاست مجلس تصمیم مردم و نمایندگان مردم است نه تصمیم رهبری یا تصمیم نظام. نمایندگان ملت در چند دوره اخیر ارادت ویژه ای به ایشان نشان داده اند!! کاش ما مردم در انتخاب خودمان دقت کنیم و افرادی را انتخاب کنیم که تحت تأثیر لابی های علی لاریجانی و همفکران وی قرار نگیریم.
🔟 برای تمدن سازی دو عنصر ویژه نیاز داریم: تولید فکر و تربیت نیرو. جریان انقلاب در حوزه و دانشگاه، باید بداند بیش از هر چیز دیگری به کادرسازی و تربیت نیرو در همه سطوح و در همه رشته ها و عرصه ها نیاز دارد. از عرصه فقه حکومتی گرفته تا فقه قضا و حقوق و اقتصاد و سیاست و فرهنگ و هنر و ورزش. امروز انقلاب در همه عرصه ها نیاز به جریان انقلابی دارد؛ در حوزه اقتصاد، مدیریت، هیئت علمی دانشگاه، معلم، قاضی، مجلس شورای اسلامی، مجلس خبرگان، ارتشی، سپاهی، بانکی و غیره. اگر دلسوز این نظام و آینده آن هستیم در خصوص تولید فکر و تربیت نیرو موظفیم.
ان شاءالله آینده ازآن حزب اللهی هاست.
#انقلاب_۹۷
#تحلیل
#بصیرت
🍃🍂🍃🍂🍂🍃
http://کانال.شهیدنوری
@hoori8232
#به_جمع_ما_بپوندید