eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61.3هزار عکس
56.9هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا می‌دانید محل دقیق قبر امیرکبیر کجای ضریح امام حسین سیدالشهدا علیه السلام قرار دارد آیا می‌دانید حضرت مریم در کجای حرم امام حسین علیه السلام عیسی مسیح را به دنیا آوردند؟ آیا می‌دانید چرا حبیب بن مظاهر جدا دفع شد؟ 🎁انتشار مطالب جهت نشر معارف و شادی روح امام حسین ع و شهدا برای اعضای کانال مجاز میباشد!
✨﷽✨ ✅ یک دقیقه مطالعه ✍هرگز نفرین نکنید زیرا این نفرین ها درست مانند مرغ و خروس هایی هستند که هنگام غروب به لانه باز می گردند، دامن خودتان را می گیرد. انسان باید سه جا زبانش را به کار بیندازد، برای طلب شفا، آرزوی موفقیت و دعای خیر... چیزی که برای دیگران میخواهید، برای شما نیز اتفاق خواهد افتاد.. چرا که نتیجه گفتار انسان به صاحبش باز می‌گردد. برای همین است که باید همیشه برای کامیابی و سعادت دیگران دعا کنید تا خود نیز از آن بی بهره نمانید و اگر آرزوی بدبختی کسی را بکنید، بدانید که در این بدبختی نیز سهیم خواهید شد. 💥شاید باورتان نشود اگر بگویم که بهانه گیری و عیب‌جویی های بی‌مورد، باعث به وجود آمدن بیماری روماتیسم می‌شود. تفکرات انتقادی و ایرادگیری های بی‌شمار باعث غلظت خون شده و مفاصل را سفت و دردناک میکنند. همین طور که حسد، کینه، نفرت و ترس باعث به وجود آمدن غدد سرطانی در بدن میشود. تمام بیماری ها زاییده یک ذهن بیمار است. کینه ای که در ذهن و روح ما نقش کمی‌گیرد سر منشاء بسیاری از بیماری‌ها در جسم است. شریان را تنگ میکند، نارسایی کبد بوجود می آورد و دید چشم را کم می‌کند. کینه توزی مادر بیماری‌هاست. 📚 کتاب " چهار اثر " 👤 فلورانس اسکاول‌شین 🎁انتشار مطالب جهت نشر معارف و شادی روح امام حسین ع و شهدا برای اعضای کانال مجاز میباشد!
دلتون رو قوی کنید ما سمت درست تاریخ ایستادیم ما مقابل رژیمی هستیم که سالهاست در حال نسل کشی توی غزه است ما مقابل رژیمی هستیم که سالهاست در حال ترور نخبه های ماست ما مقابل رژیمی هستیم که روز کشتار ایرانیان در زمان خشایارشاه رو جشن میگیرن و به ایرانی کشی افتخار میکنن 🎁انتشار مطالب جهت نشر معارف و شادی روح امام حسین ع و شهدا برای اعضای کانال مجاز میباشد!
4_5796598239046144946.mp3
14.29M
مرحبا لشکر حزب الله مرحبا جیش رسول الله🤍✊🏼 🇸🇩
3.62M
🚨 🔴 خیلی مهــم 🔥🔥هشدار خییییلی مههههم برای امروز،۲۶ فروردین❌❌😱 🔴همین کامل گوش کنید❗️ 🚨در رابطه با 📣📣 نشـر سریع در هممممه گروه‌ها و کانال های مومنیـن😱 💥نشر فوری و طوفانی 💥
برای ظهور باید آماده باشیم هر لحظه کوتاهی نکنید،هر غیر ممکنی بدست ما شیعیان ممکن خواهد بود ما شیعیان اگه بخوایم میتونیم کولاک کنیم فقط کافیه خودت رو موظف بدونی خودت رو در قبال مولا صاحب الزمان مسئول بدونی امام زمان رو فراموش نکنید مهم ترین حادثهٔ جهان ظهور امام زمانه و دنیا با ظهور حضرت متعجب خواهد شد منتظر باشید
ان شاءالله از افول اسراییل شروع خواهد شد... اسراییل قبل از ظهور افول زوال پیدا خواهد کرد ودر دوران ظهور بکلی نابود خواهند شد .. همانطور که گفتیم اسراییل به ۸۰سالگی نخواهد رسید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وضعیت ایرانیا در منطقه: ----------------------------------------------- اگر یک نفر را به او وصل کردی برای سپاهش تو سردار یاری...
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ آخـــرالزمان و منتـــظران ظـــهور... اوج فشار و سختی و ... ✔️ امــا منتــظران و نور درون.. حوادث آخرالزمان ( گفتمان مهدویت)
ماموریت های عیسی مسیح در عصر ظهور.pdf
84.3K
♦️ماموریت های عیسی مسیح در عصر ظهور حوادث آخرالزمان ( گفتمان مهدویت)
‍ ♦️فتنه های آستانه ظهور قسمت اول سوریه (شامات) به طور مسلم ، اختلاف و درگيري كه مي توان از آن به فتنه هاي آستانه ظهور نام برد ، در سرزمين شام كه از مهمترين بلاد مسلمين است نيز روي خواهد داد ، همچنانكه برخي از روايات صراحتاً به اين موضوع اشاره كرده اند : مژده پيروزي را از سمت دمشق مي شنويد... و شورشيان روم پيش مي آيند و در رمله مستقر مي شوند، پس اولين جايي که از غرب (غرب بلاد اسلامي) خراب مي شود، سرزمين شام است. غيبت شيخ طوسي 269، غيبت نعماني 279/67 در آن سال اختلاقات بسياري در هر زمين از ناحيه غرب روي ميدهد نخستين جائي که خراب ميشود شام است... مهدي موعود(ترجمه بحارالانوار) ص 987 با ديدن سه علامت منتظر آمدن مهدي (ع )باشيد. را وي عرضکرد: يا اميرالمومنين آنها چيستند؟ فرمود: اول اختلافي که در بين اهل شام پديد مي آيد، و آمدن پرچمهاي سياه از خراسان و وحشتي در ماه رمضان غیبه نعمانی، ص 133؛ بحارالانوار، ج 52، ص 229؛ منتخب الاثر، ص 220 سعید بن مسیب میگوید: در شام فتنه ای خواهد بود که از هر ناحیه ای آنرا برطرف میکنند از ناحیه دیگری سربلند میکند و آن فتنه انتها ندارد تا اینکه منادی از آسمان ندا میکند که امیر شما فلان خواهد بود. فتنه ها و آشوبهاي آخرالزمان (ملاحم و الفتن)باب 76 - ص 29 وقتي که در سرزمين شام بلوايي را مشاهده نمودي، پس مرگ است و مردن، تا آنکه غربيان به تحرک آمده و روانه سرزمينهاي عربي گردند. که حوادثي بين آنان رخ خواهد داد. الملاحم و الفتن ص 107. اختلافات و درگيريها در مناطق مختلف شام از لبنان و فلسطين گرفته تا سوريه و اردن كه از دهها سال پيش آغاز شده و هنوز هم ادامه دارد و طي ماههاي گذشته مخصوصا در سوريه تشديد گرديده است ، به خوبي نشان از تحقق روايات فوق دارد. هرچند روايات شريف فاصله زماني مشخصي را مابين اين فتنه ها و انقلابها تا ظهور تعيين نكرده اند ، اما نمي توان فاصله زماني زيادي را مابين آنها متصور بود مانند روايتي از رسول اكرم(ص) كه گذشت و نشان مي دهد كه ظهور در هنگام اختلاف و انقلاب جوامع اسلامي بر ضد حاكمان ستمگر رخ خواهد داد كه مي بينيم اينك تا چه اندازه محقق شده است. البته محققيني مانند علامه كوراني اعتقاد دارند كه از متن روايات برمي آيد فتنه ها و اختلافات شام بيشتر منشاء خارجي دارد تا جايي كه حتي نيروهاي خارجي متعددي در آستانه ظهور در اين سرزمين حضور نظامي مي يابند. ، لذا مي توان از اين مسئله چنين برداشت كرد كه فتنه ها و اختلافات شام از اول منشاء خارجي داشته و طرفهاي درگير از حمايتهاي خارجي برخوردار هستند ، حضور نيروهاي ، ترك ، مغرب ، ايران و روم(غرب) (كه نيروهاي مخالف هم هستند) در سرزمين شام بخوبي منشاء خارجي اختلافات اين سرزمين را قبل از حضور نظامي طرفهاي درگير قابل درك مي كند. يعني وقتي حمايتها و اختلافات غيرنظامي بالا مي گيرد و به نتيجه اي مشخص نمي رسد ، طرفهاي درگير در اين سرزمين مجبور به حضور نظامي آشکار مي شوند. حوادث آخرالزمان ( گفتمان مهدویت)
‍ ♦️بلند شدن نداء و صدايي از جانب شام 🔴قسمت دوم روايات متعددي بيان مي دارند كه در آستانه ظهور فرياد و صدايي از جانب سرزمين شام برخواهد خواست ، برخي روايات منتظران ظهور را به انتظار اين نداء فرا مي خواند و برخواستن اين نداء را بعنوان واقعه اي بشارت آميز و شادي بخش كه خبر فتح و پيروزي دارد ذكر مي كند : علاء بن محمد از امام محمد باقر عليه السلام روايت ميکند که فرمود: توقعوا الصوت ياتيکم بغته من قبل دمشق، فيه لکم فرج عظيم يعني: منتظر صدائي باشيد که ناگهان از جانب دمشق ميرسد و در آن صدا براي شما گشايش بزرگي است. 📚غيبت نعماني، ص 279 ، مهدي موعود(ترجمه بحارالانوار) ص 1089 صدائي از جانب دمشق ميرسد که آنجا را فتح کرده اند ... 📚مهدي موعود (ترجمه بحارالانوار) ص 987 رومیان و اتراک اختلاف می کنند و جنگ های فراوانی روی می دهد و منادی در دمشق بانگ بر می آورد: وای بر ساکنان زمین از شری که نزدیک است 📚غیبت شیخ طوسی صفحه 168 و 278 منتخب الاثر صفحه 452 کسي از دمشق صدائي ميزند... و آن سالي است که در تمام سرزمين عرب اختلافات روي ميدهد 📚مهدي موعود(ترجمه بحارالانوار) ص 10005 بانگي از ناحيه دمشق به شما مي رسد و خبر يك پيروزي را به همراه مي آورد ... 📚غيبت شيخ طوسي ص 269 ، ارشاد مفيد ص 338 در اين كه اين فتح و پيروزي و خبر خوش چه چيزي مي تواند باشد ، نمي توان دقيقاً اظهار نظر كرد ، هرچند روايتي بيان مي دارد كه خبر خوش فتح شام است ولي اين مسئله با روايات ديگر همخواني ندارد چون روايتي نداريم كه نشان دهد سرزمين شام و سوريه قبل از خروج سفياني تحت سيطره اهل حق قرار گرفته باشد ، مگر اينكه خبر وقوع زلزله اي كه به بيان روايات براي مومنين رحمت و براي كفار عذاب است و به آنها ضربه اي جدي خواهد زد را بعنوان همان خبر خوش و فتح در نظر بگيريم. حوادث آخرالزمان ( گفتمان مهدویت)