eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴چند وقتی هست با این تیترها دارند بسترسازی میکنند برای تولید کارخانه ای مشروبات! 👌سرمایه دارن بی رحم، با قتل یک عده با مشروبات دست‌ساز، می‌توانند مردم و مسئولان را متقاعد کنند که باید از مجاری قانونی اقدام به تولید و واردات مشروب کرد! ❌ حواستون باشه مردم دارن ذهن هارو آماده می کنند ! مشروبات الکلی به کل حرام و برای کبد و کلیه مضر هستن و ما الکل خوراکی نداریم! تمام شربت ها و دارو های شیمیایی الکل دارند ! #اخرالزمـــــــــــــــان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴ویدئوی یک دقیقه‌ای زیر به صراحت رابطه ی بین پلاستیک، کاهش سایز آلت مردانه، زمخت شدن قیافه ی دختران و عدم وجود غیرت در مردان رو به طرز باور نکردنی ای توضیح داده. #وزارت_کشتار_جمعی
🔴 #هشدار .... ❌ شیخ حسن میلانی از طرفداران صادق شیرازی ملعون ، #عمامه_انگلیسی منحرف ! ضد ولایت فقیه ❌هر جا گروهی با این اسم بود خارج شوید و یا مطالبی از این شیخ فتنه دیدید تکذیب کنید و بدانید اکثر کسانی که طرفدار این هستن مرجع آنها صادق شیرازی هست !!
🔴📣 هشدار هشت ماه پیش رهبر انقلاب به دولت/معطل اروپا نمانید 🔻صبح دوشنبه منتشر خواهد شد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در تیر ماه ۱۳۹۷ در دیدار هیئت دولت، با انتقاد از گره‌زدن مشکلات اقتصادی کشور به اموری که خارج از اختیار کشور خودمان است مانند برجام و بسته اروپایی چنین کاری را خلاف منافع کشور دانستند. 🔻ایشان همچنین ضمن اشاره به دشمنی و خباثت اروپا در مقابله با ایران، رفتار اروپا و معطل کردن کشورمان در ارائه بسته اروپایی را پیش‌بینی کرده بودند. 🔻از این رو، پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR این بخش از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای را، صبح فردا (دوشنبه ۱۳ اسفندماه) برای نخستین‌بار منتشر می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Doa20.j20.Talabe Hosne Aghebat_100516232840.mp3
1.77M
🔺 شرح دعای بیستم(دعای مکارم الاخلاق) 💠جلسه 56(طلب حسن عاقبت)
Doa20_j20_Talabe_Sohoolate_Kasbe_100516234855.mp3
2.72M
🔺 شرح دعای بیستم(دعای مکارم الاخلاق) 💠جلسه 57(طلب سهولت کسب رضای خدا و نیکو شدن اعمال)
🚨 #فوری 🔻خبرها حاکی از اين است که #سيد_ابراهيم_رئيسی رسما به عنوان رياست قوه قضائيه منصوب شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آیا می دانید اسم زامبی نام یک جنگجوی مسلمان برزیلی بوده که با استعمارگران هلندی مبارزه می کرده؟ اما هالیوود از طریق کلیشه‌سازی اسم زامبی را نماد هیولاهای آدم خوار کرد.
✌🇮🇷 شایستگی ملتها را از فرزانگی رهبران‌شان هم می‌توان فهمید. در عصر ترامپ‌ها و بن‌سلمان‌ها، ما به امامی چون سیدعلی‌خامنه‌ای اقتدا کرده‌ایم. رسیدن به عصر ظهور، تمرین میخواهد. فرمود: "من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلية" امامت ذومراتب است. کسی که امامت سیدعلی خامنه‌ای را گردن نمیگذارد، چطور در مسیر ولایت امام عصر عج قرار خواهد گرفت. بگذار گروهی با عکس نماز یک ورشکسته سیاسی ذوق زده باشند.
مقاومت در برابر مدرنیته قسمت دوم - منبرک شماره 70.mp3
4.79M
🎧 0⃣7⃣ ☑️ 👾 مقاومت در برابر مدرنیته ✅ گام اول : هویت انسانی ات را بساز - قسمت دوم 🔍منبع : (3) 🎙 ⌛️زمان : ''57.'4 ♻️ در بازنشر و انتشار فایل سهیم باشید . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌🍃🍂🍃🍂🍂🍃 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری @hoori8232
رسم عاشقی (2).mp3
2.52M
📽خدا میگه تو بندگی کن، من کاری می‌کنم که پادشاه به پات بیفته‌‌..‌. 📢داستان فوق العاده زیبا و شنیدنی #فضیل_بن_عیاض و #هارون_الرشید 🎤استاد پورآقایی