eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56.1هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 .... ‼️گفت خزانه خالیه تحریم شدیم ‼️گفت دولت با تفنگ سپاه تروریستی اعلام شد ‼️گفت کشور در شرایط جنگیه حاج قاسم رو زدن ❌ولی مبادا استعفا دهد مملکت بهم میریزد! @NOORI82325
🔴 پمپئو: اگر احضار شوم، در دادگاه استیضاح ترامپ شهادت می‌دهم ▪️وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: اگر احضار شوم، در دادگاه استیضاح ترامپ شهادت می‌دهم.همانگونه که گفته‌ام، حاضرم که چنین کاری را انجام دهم مایک پمپئو در ادامه ادعا کرد که فرایند استیضاح ترامپ در مجلس سنای این کشور را دنبال نکرده است. @NOORI82325 @noori82325 @Noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔻محمد اعرافی امام جمعه موقت میبد (یزد): 🔹دهه فجر امسال، مقدمه نابودی اسراییل است 🔹انقلاب اسلامی برگرفته از نهضت عاشورای حسینی است./ایرنا 🍃أللَّھُمَ عـجِـلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج🍃 https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انا لله و انا الیه راجعون....🥀🥀 شهادت آیت الله شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر مظلوم شیعیان نیجریه را محضر امام زمان و مقام معظم رهبری تسلیت مینمائیم. این شهید مظلوم حدود ۲۰ میلیون نفر را در نیجریه با اهل بیت آشنا و شیعه کرد. شیخ زکزاکی بوسیله آل سعود ،آل سقوط شهید شد.... آل سعود ملعون به شدت از وجود شیخ زکزاکی بیمناک بود و وحشت داشتن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از كشتي سيد خراساني پياده نميشويم و همگي باهم در مقابل تزوير مي ايستيم ، از امروز تزويرگران ،دو رو ها و منافق ها هيچ جاي فضاي مجازي در امان نخواهند بود،اجازه نميدهيم تاريخ تكرار شود ،به خدا قسم كه اين كليپ خيلي حرف داره .....‌ @NOORI82325 @noori82325 @Noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔴 پرواز بدون برنامه ریزی جنگنده F35 اسرائیلی بر روی نیروگاه اتمی دیمونا 🔹منابع خبری از پرواز جنگنده اف-۳۵ معروف به "شبح" بر فراز تأسیسات هسته‌ای رژیم صهیونیستی خبر دادند. روزنامه اورشلیم پست نوشت: این جنگنده بر فراز ارتفاع 10 هزار متر در حال پرواز بود و بعد متوجه شد که به اشتباه درحال پرواز بر فراز تأسیسات هسته‌ای دیمونا است. جنگنده اف-۳۵می‌تواند طوری پرواز کند که رادارها نتوانند آن را شناسایی کنند برای همین لقب "شبح" را به خود گرفته است. 🔹ارتش رژیم صهیونیستی به ارتکاب این اشتباه اذعان و اعلام کرد: طی پرواز روتینی در منطقه‌ای در جنوب نقصی در دستگاه ارسال هواپیما پیدا شد و همین مسئله موجب اشتباه خلبان شد. 😎 سوال: آیا ارتش اسرائیل در حال پنهان‌کاری در خصوص علت این گاف بزرگ است؟؟؟ آیا مطمئن هستند سیستم ناوبری هواپیما از اختیار خلبان خارج نشده است؟؟؟ 🤥🤫😷اشتباه پروازی و نقص فنی آنهم بروی حساس ترین نقطه اسرائیل!!! @NOORI82325 @noori82325 @Noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔸چه زمانی آمریکا به ایران حمله میکند؟! ۱)زمانی که هسته ای برای همیشه تعطیل شود ۲) زمانی که مذاکرات موشکی انجام شود و محدودیتهایی برای ایران اعمال شود ۳) زمانی که ایران بر سر حمایت از محور مقاومت مذاکره کند یا حتی قدمی کوتاه بیایید 🔹وقتی این سه موضوع انجام شد هر لحظه منتظر حمله آمریکا و ائتلاف متحدانش به ایران باشید! این حمله نه با هدف تسخیر ایران بلکه با هدف تجزیه انجام خواهد شد! @NOORI82325 @noori82325 @Noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.
⭕️ «جفری ساکس» مشاور ویژه دبیرکل سازمان ملل: خروج از برجام دیوانگی دولت آمریکا بوده است. ترامپ یک فرد سست و متزلزل و خطرناک برای آمریکا و جهان است. ‌ 🔺اروپا اقدامی نکرده و ایران با خود می‌گوید: ما چه کار کنیم؟ دیگر به برجام پایبند نخواهیم بود. اروپا به جای ترامپ برای ایران هارت و پورت می‌کند. اروپا باید به ترامپ بگوید قلدری بس است و ما خواستار یک توافق جهانی با ایران هستیم. ‌ 🔺ایده برتری آمریکا بر جهان منسوخ شده و سیاست‌های ترامپ، آمریکا را در آستانه جنگ با ایران قرار داده است. آمریکا به جای سرمایه‌گذاری بر روی زیرساخت‌ها و مردمش بر ساخت پایگاه نظامی در جهان هزینه می‌کند. ‌ 🔺جهان بدون آمریکا نیز قادر به پیشبرد امور است. مردم آمریکا برخلاف ترامپ، غیرعادی نیستند. جهان باید به ترامپ بفهماند که نمی‌تواند در کاخ سفید بنشیند و دستور ترور یک فرمانده ایرانی را صادر کند.... @NOORI82325 @noori82325 @Noori82325 🇮🇷 با ما همراه باشید.