eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
61هزار عکس
56.4هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
12_2_Mahdi_Samavati(Ziyarate_Ghadiriye)_(www.rasekhoon.net).mp3
14.89M
🕌 زیارت غدیریه 🎤 با نوای : حاج مهدی سماواتی غدير فقط_به_عشق_علي ــــــــ @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🔺شهادت یک مرزبان دیگر در درگیری با گروهک‌های تروریستی کرد 🔹گروهبان یکم میلاد صیادی از هنگ‌مرزی زیوه شب گذشته در درگیری با گروه_تروریستی_پ.ک.ک به شهادت رسید @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
⭕️ داروهای اسرائیلی در بازار عراق ورود کالاهای ساخت رژیم صهیونیستی به عراق ممنوع میباشد و مشاهده ای این کالا در عراق سبب شگفتی شده است. @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹انتشار مجدد فیلم حمله_به_مکرون با تخم‌مرغ 🔹پس از سفر رئیس جمهور فرانسه به بیروت و اظهارات مداخله جوایانه وی درباره لزوم اصلاح ساختار سیاسی مد نظر وی در لبنان ، این فیلم اعتراضات ۲ سال گذشته مردم فرانسه که مربوط به حمله به امانوئل ماکرون با تخم مرغ است مجددا به موضوعی پربیننده تبدیل شده است. @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🔸توییت مسعود ده نمکی به مناسبت درگذشت ماه_چهره_خلیلی : 🔹حج ‌تمتع سال ۱۳۹۱ در سرزمین عرفات بودم که تماس گرفتند و التماس دعا داشتند با وجودی که خودشان هم در حج آن سال بودند ولی معتقد بود که دعای دیگران در حق هم زودتر مستجاب می‌شود. @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه معنی دار سید_حسن_نصرالله ؛ بیشتر از بندر بیروت در مورد بندر حیفا می دانیم! دبیر کل حزب‌الله لبنان: 🔹 مسئولیت ما بنادر داخلی نیست، ما هیچگونه مدیریتی بر بندر بیروت نداریم و اساسا نمی دانیم چه چیزهایی در این بندر نگهداری می شود. 🔹حزب الله ممکن است بیش از بندر بیروت ، بداند که چه چیزهایی در بندر حیفا وجود دارد. 🔹این جزئی از معادله بازدارندگی ماست. 🔹همه حواس ما به دشمن است. @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ادعای رئیس دفتر روحانی: در روزهای پایانی تحریم قرار داریم ! @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🔴️ مکرون در حالی برای اصلاحات در لبنان ضرب الاجل تعیین کرده، که بیش از یکساله هزاران تن از مردم خودش رو با گلوله، قطع یا نقص عضو کرده! 🔹غربزده‌های لبنان هم برای سپردن ده ساله این کشور به فرانسه طومار امضا کردن؛ عجیب‌تر اینکه غربزده‌های ایرانی هم رفتن گفتن کاشکی بیاد سرپرستی ما رو هم به عهده بگیره!!! @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🔴 اشعث خطاب به علی (ع) : بر سر ایرانیان بکوب و آنان را ضعیف نگه دار! و پاسخ علی (ع) را بخوانید... @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🔴 توییت مهم امید دانا در خصوص وضعیت خطیر لبنان و حزب الله @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اندیشکده آمریکایی Quincy: حضور آمریکا در خاورمیانه باعث بی‌ثباتی و جنگی بی‌پایان شده است. باید سربازانمان را از خاورمیانه خارج کنیم و به این توهم پایان بخشیم که سلطه نظامی ما می تواند وضع خاورمیانه را بهبود بخش @NOORI82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()