eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.9هزار دنبال‌کننده
65.6هزار عکس
62.3هزار ویدیو
1.8هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
☄ما دیگه نمی زنیم ❌غلط کردیم 〽️دیگه نزنید ✅این که آقا می گوید تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می کنیم خودشان این را می دانند یعنی چه. 👈خودشان می دانند که لحظه ای که موشک آن ها به سمت ایران حرکت کند هفت دقیقه توی راه است 👌اما ما از لبنان کمتر از یک دقیقه تل آویو و حیفا را می زنیم 👈خودشان می دانند ❌جرات نمی کنند 👈اینکه می بینید این اتفاقات در جهان می افتد 🙏یک نکته خدمت تان عرض کنم 👈یک جمله حضرت امام خمینی رحمةالله علیه فرمودند 🔸که.. ✅انقلاب ما مقدمه ظهور حضرت ولی عصر عج الله تعالی فرجه الشریف است. 〽️قبلا هم این را خدمت تان عرض کردم که.. 🔅یک وقت یکی از دوستان به ما می گفتند 👈خدمت مقام معظم رهبری حفظه الله بودیم 🔸آقا سید احمد آقای خاتمی یک مطلبی را فرمودند ✨ایشان می گفت من با دقت به چهره آقا نگاه می کردم 👈مطلب این بود ✍ادامه دارد 🌷۸ محرم ۱۴۴۲ ع @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
استاد آیت الله وفسی عاشورا ۱۰ .mp3
زمان: حجم: 7.34M
🏴🏴🏴 🏴🏴 🏴 🔉| 📿 سخنرانی با موضوع: ❣شناخت عاشورا و حفاظت از تحریف آن 🌹حامد وفسی 📆 شب دهم محرّم الحرام ۱۴۴۲ ع @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
4_5935808157858138180.mp3
زمان: حجم: 16.04M
نگاهی به اقدامات ارتش ترکیه در شمال سوریه در ادلب گروه‌های مسلح سرگرم چه کاری هستند و چه اتفاقی در این منطقه در حال روی دادن است؟ در این گزارش که در دو بخش خدمت شما ارائه می‌شود، تلاش کرده‌ام تا ضمن برشمردن مهمترین زمینه‌های فعلی، روندها و رویدادهایی که در این منطقه در جریان است به اقدام جدید دولت ترکیه در سوریه که بسیار خطرناک و نگران کننده است بپردازم.
4_5935808157858138182.mp3
زمان: حجم: 22.48M
نگاهی به اقدامات ارتش ترکیه در شمال سوریه در ادلب گروه‌های مسلح سرگرم چه کاری هستند و چه اتفاقی در این منطقه در حال روی دادن است؟ در این گزارش که در دو بخش خدمت شما ارائه می‌شود، تلاش کرده‌ام تا ضمن برشمردن مهمترین زمینه‌های فعلی، روندها و رویدادهایی که در این منطقه در جریان است به اقدام جدید دولت ترکیه در سوریه که بسیار خطرناک و نگران کننده است بپردازم.
استاد مهدی امینی4_5935815704115677196.mp3
زمان: حجم: 1.99M
🔊 ناگفته‌ها ⭕ امام موسی صدر می فرمایند: «من حسینیه را، حسینیه نمی دانم مگر آنکه دلاورانی را برای نبرد با اسرائیل فارغ التحصیل کند» 🎙استاد_مهدی_امینی (رئیس اندیشکده راهبردی فتح)
18.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ اگر این موضوع را ندانید ممکن است جلوی امام زمان(عج) بایستید!!! 👤 بخشی از سخنرانی امین_بسطامی 📌 موضوع منافق شناسی در کوفه (محرم ۹۹)
🔻تذکر جدی عضو مجلس خبرگان رهبری به مسئولان؛ ⚠️ آمار سالانه ۳۷۰ هزار سقط جنین در کشور شرم آور و فاجعه بار است حجت‌الاسلام‌والمسلمین حیدری: ۳۷۰ هزار سقط جنین در سال آمار فاجعه باری است و آن پزشکانی به صورت غیرقانونی دست به سقط جنین میزنند، پدر، مادر، پزشک و هر شخصی که در این سقط جنین ها دست دارند بنا بر تصریح قرآن جهنمی خواهند بود. کاهش فرزندآوری و پدیده پیری جمعیت آینده ایران و اقتدار آن را تهدید میکند. در کل دوران جاهلیت کمتر از هزار مورد زنده به گور شدند، که قرآن آن چنان حساسیت نشان میدهد. متاسفانه معاون اول رئیس جمهور به راحتی عنوان میکند از وضعیت کاهش فرزند آوری احساس خطر نمیکند. صداوسیما هم این مشکل را جدی نمیگیرد و سیاست های اشتباه دولت را پیش میگیرد و شعار فرزند کمتر زندگی بهتر را ترویج میکند؛ به گونه ای که چه در فیلم ها و سریال ها و حتی در تبلیغات تجاری خانواده های موفق را یک یا دو فرزندی نشان میدهد.
🔴🚨 مهم / شاید ماههای آینده آبستن تحولات مهمی باشد ... 🔻یک روزنامه روسی اخیرا با انتشار تصاویر ماهواره ای مدعی شده سامانه پدافندی ایرانی سوم خرداد در مرز سوریه و لبنان مستقر شده است‌. 🔻با توجه به فاصله کم مرزهای سوریه ، لبنان و فلسطین اشغالی بی شک حضور این سامانه ها در سطح تاکتیکی برای پاسخ به تجاوزات گاه و بیگاه هوایی اسرائیل به سوریه و لبنان است و با ملاحظه این که تهران با دمشق قراردادهای دفاعی رسمی دارد این سیستم های ضدهوایی در خاک این کشور مستقر شده اند اما هدفشان صرفا دفاع از اسمان سوریه نخواهد بود. 🔻ولی در سطح استراتژیک ممکن است این اقدام اهدافی فراتر از پاسخ به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی داشته باشد. 🔻در حال حاضر بسیاری از عناصر داخلی چه در سطوح کارشناسی و راهبردی به این نتیجه رسیده اند که با توجه به اوضاع نامطلوب ترامپ از لحاظ محبوبیت در داخل کشورش و بحران های ناشی از کرونا در آمریکا ، اگر او از عدم کامیابی خود در انتخابات اطمینان یابد ، بعید نیست که در منطقه غرب آسیا دست به یک ماجراجویی و انتحار بزند . 🔻شواهد حکایت از آن دارد که بعد از ترور سردار سلیمانی و پاسخ سپاه در عین الاسد ، ایالات متحده و اسرائیل از این واکنش ، پیغام ضعف دریافت کردند و ( با توجه به وضعیت اقتصاد و معیشت ملت ایران ) پس از آن تجاوزاتشان افزایش یافت ( نمونه اش تهدید هواپیمای مسافربری ماهان یا تجاوزات اسرائیل به محور مقاومت ). 🔻تصور میشود همین تلقی باعث شد که رهبر در دیدار با نخست وزیر عراق رسما با به کاربردن واژه "ضربه متقابل " در پاسخ به جنایت تروریستی آمریکایی ها و تسویه نشدن حساب ایران با این کشور در این خصوص تاکید نماید. 🔻به هر حال هر چه هست احتمال هرگونه اقدام از سوی رئیس جمهور آمریکا برای برگردانیدن ورق به سوی خود محتمل بوده و ایران باید تدابیر لازم را در این مورد اتخاذ کند. 🔻تجربه نشان داده جمهوری اسلامی به عنوان عمق استراتژیک محور مقاومت ، هرگاه خطر جنگ را جدی ببیند ، با بهره گیری از متحدان نیابتی خود اقداماتی بازدارنده را در پیش خواهد گرفت و دور از ذهن نیست اگر تهران مطمئن شود قرار است ترامپ دست به یک ماجراجویی بزند پیش دستی کرده و جبهه شمالی یا جنوبی فلسطین اشغالی را فعال نماید. 🔻نتیجتا باید گفت تحولات در ماه جاری و به خصوص مهرماه ، بسیار حساس به نظر می رسند و نیروهای نظامی ایرانی و متحدانشان در عراق ، سوریه و لبنان باید برای هرگونه رخدادی آمادگی های خود را محفوظ بدارند. 🔻سخنان سید حسن نصرالله در روز عاشورا مبنی بر برقرار بودن توازن وحشت با رژیم صهیونیستی و قطعی بودن کشتن یک سرباز اسرائیلی در این شرایط بسیار مهم بود ، زیرا اگر این عمل صورت پذیرد و نتانیاهو و گانتز برخلاف ادعاهای این روزهایشان ، پاسخی در این خصوص ندهند ، افکار عمومی در فلسطین اشغالی به شدت نسبت به توان بازدارندگی ارتش اسرائیل مردد خواهند شد و موقعیت محور مقاومت تحکیم می شود. 🔻برخی معتقدند هدف حزب الله از ندادن پاسخ آنی و فوری به رژیم صهیونیستی ، سردرگم نگه داشتن آنان و تصمیم گیران ایالات متحده بوده تا فرصت تمرکز بر موضوعات آتی را از آنان گرفته و به تعبیری وقت کشی کند . 🔻در نهایت تجربه نشان داده از رئیس جمهور فعلی آمریکا هیچ رفتاری بعید نیست لکن چیزی که باید به او فهمانید اینست که ، اولا هر گونه تعرض به ایران پاسخش محدود به مکان ، زمان و سطح مشخصی نبوده و دوما صفوف ملت ایران را متحد و پیوستگی آنان با نظام مستقر را بیشتر خواهد کرد . ع @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حرمت شکنی تاسوعا و عاشورا در بابلسر ! / از رقصیدن دختران تا تعارف زدن مشروب 🔹شب تاسوعا ، جلوی هیئت ثارالله بابلسر هنگام دمام زنی عده ای دختر روی طبقه هفتم میرقصیدند ! 🔹علنا در ساحل بابلسر مشروب تعارف میزنند به یکدیگر ! 🔹مسئول امنیت شهر جواب امام جمعه و فرمانده انتظامی شهر رو نداد! ع @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
🔴ترکیه یونان را به جنگ تهدید کرد 🔹وزیرخارجه ترکیه با بیان اینکه یونان حق ندارد محدوده آب‌های سرزمینی خود در دریای یونان را دو برابر کند، صراحتاََ گفت این اقدام می‌تواند منجر به وقوع جنگ شود. 🔹«میتسوتاکیس» نخست‌وزیر یونان پیشتر گفته بود دولت این کشور قصد دارد لایحه‌ای را برای دو برابر کردن محدوده آب‌های سرزمینی ارائه کند. 🔹اتحادیه اروپا به انکارا هشدار داده اگر گفتگو‌ها در خصوص مناقشات دریای مدیترانه پیش نرود ترکیه را تحریم می‌کند! 🔹وزارت خارجه ترکیه هم گفته انتقاد کردن از فعالیت‌های تحقیقاتی ترکیه در دریای مدیترانه در صلاحیت اتحادیه اروپا نیست. @noori82325 🇮🇷 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری ()
4.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌خیلی مهم؛ ببینید و منتشر کنید❌ ◀️ کسی که نهی از منکر نمیکند مورد لعن امام معصوم است...❗️ استادعلی تقوی ↙️