eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.8هزار عکس
56هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 استاد صمدی آملی خطاب به وزارت بهداشت : این کشتار و این محدودیت های کرونایی زیر نظر سازمان بهداشت جهانی را تمام کنید... 🔺 آقای نمکی، آقای حریرچی فردای قیامت شما باید پاسخ دهید و مسئول هستید که چرا با وجود داروی گیاهی درمان کرونا همکاری نکردید و مردم مردند. 🔺 من خاضعانه از رهبر معظم انقلاب درخواست میکنم این تیم تحقیقاتی داروی گیاهی استاپ سیویر را دریابید. 🔺 قسم میخورم که این دارو گیاهی برای درمان بیماران کرونایی جواب میدهد و حالشان خوب میشود. 🔺 اگر این دارو در اختیار مردم قرار گیرد در کمتر یک یا دو ماه بساط کرونا جمع میشود @Moori82325 🇮🇷 ()
💠 علامه مصباح: عمر سعد تمام شده و لی تفکر او هنوز زنده است 🔻 نه راه یزید و نه تفکر عمر سعد تمام شده و نه سیاست هاى آنان تغییر کرده است. 🔹افراد عوض مى‌شوند، ولى سیاست ها همان است و خنّاس ها همان گونه هستند. به بیوت بزرگان مى‌روند و وسوسه مى‌کنند که فلان شخص مسؤول چه مقاماتى دارد؛ چه قدر به اسلام خدمت کرده است و اگر این ها نباشند، اسلام از بین مى‌رود و آمریکا مى‌آید ایران را نابود مى‌کند! 🔸این حرف ها بچه گانه است. اولا آمریکا آن وقتى که بر ایران مسلط بود و همه چیز را در دست داشت، چه غلطى توانست بکند که امروز که شصت میلیون مسلمانِ علاقه مند به انقلاب و اسلام در این کشور وجود دارد، بتواند؟ 🔹ثانیاً مگر وعده هاى خدا کجا رفته است؟ مگر «اِنْ تَنْصُرُوا اللّهَ یَنْصُرْکُم»2دروغ شده است؟! آیا قرائت جدیدى پیدا کرده است؟! 🔹 با خدا باشید تا خدا با شما باشد.اگر عزت دنیا را مى‌خواهید، در سایه اطاعت خدا به دست خواهد آمد، اگر عزت آخرت را مى‌خواهید، در سایه بندگى خدا حاصل مى‌شود، و سعادت دنیا و آخرت در سایه پیروى از امام حسین(علیه السلام) است. 👈 علامه مصباح یزدی - آذرخشی دیگر از آسمان کربلا @Moori82325 🇮🇷 ()
💢در سکانداری وزارت بهداشت دولت بنفش چه خبر است که یکی یکی در حال استعفا هستند؟ 📍استعفای همزمان دکتر ملک‌زاده(معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت) و علی نوبخت(رئیس شورای مشورتی بیماری کرونا) به فاصله چند ساعت در جمعه ۳۰ آبان‌ ✍آقایان مگر چه خیانت و جنایتی کرده‌اید که وسط نبرد با کرونا، فرار را بر قرار ترجیح داده‌اید؟ ✍با موش آزمایشگاهی کردن مردم برای تست داروهای مشکوک WHO، دستان شما به خون‌های زیادی آغشته شده؛ محاکمه نزدیک است..... @Moori82325 🇮🇷 ()
🔵 آیت‌الله خامنه‌ای: انقلاب اسلامی موجب سرعت بخشیدن در ظهور حضرت مهدی(عج) شده است (۶ تیر ۵۹) و الان که دیگر وارد «مابین الطلوعین ظهور» شده ایم..... @Moori82325
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ روزى پیامبر صلى الله علیه و آله با اصحاب خود نشسته بودند. پیامبر جوان نیرومندى را دید که اول صبح مشغول کار و تلاش مى باشد. بعضى از حاضران گفتند: این شایسته تمجید و ستایش بود، اگر نیروى جوانى خود را در راه خدا به کار مى انداخت ؟ پیامبر صلى الله علیه و آله فرمود: چنین نگویید، اگر این جوان کار مى کند تا نیازمندیهاى خود را تأمین کند و از دیگران بى نیاز گردد، در راه خدا گام برداشته و همچنین اگر به نفع پدر و مادر ناتوان و کودکان خردسالش کار کند و آنها را از مردم بى نیاز سازد، باز هم در راه خدا قدم برداشته است...... @Moori82325 🇮🇷 ()
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁦⁦ 💢موضوع: لحظاتی کوتاه و به یاد ماندنی از حضرت آیت‌الله رهبر دامت برکاته در معیت استاد خویش مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی بهجت قدس سره الشریف در مسجد فاطمیه قم @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 ریزش عمدی بود/گروگان گیری برای مذاکره ! 👈آغاز مجازات متخلفان بورس/ ۲۱ مدیر سلب صلاحیت شدند 🔹معاون حقوقی بورس به باشگاه خبرنگاران گفته: ۲۱ نفر از مدیران به دلیل تمرد از اجرا یا اجرای ناقص مقررات از تصدی مدیریت در ناشران اوراق بهادار، نهاد‌های مالی و تشکل‌های خود انتظام به مدت ۶ ماه سلب صلاحیت شدند. 🔹این ۲۱ نفر به علاوه شخص حقیقی مدیران به پرداخت جریمه نقدی نیز محکوم شدند. 🔹حالا تعداد مدیرانی که به دلیل اجرا نکردن مقررات بازارگردانی تاکنون متخلف شناخته شده‌اند به ۱۵۷ نفر رسیده که از این مجموع ۳۱ شخص حقوقی نیز تاکنون اخطار کتبی دریافت کرده‌اند. @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 تعجب مقامات پاکستانی از افزایش میزان مرگ و میر بیماران کرونایی در ایران 🔹عمران خان نخست وزیر و برخی از مقامات پاکستانی در جریان سفر محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران به این کشور، نسبت به وضعیت نامطلوب روند بیماری و مرگ و میرهای ناشی از کرونا در ایران از وی سئوال کرده‌اند. مقامات پاکستانی به وی گفته‌اند اگرچه زیرساخت‌های کشور ما نسبت به ایران بسیار ضعیف‌تر است اما هنوز وارد موج دوم این بیماری نشده‌ایم در حالی که موج سوم بیماری در ایران شروع شده است! 🔹با شدت یافتن حجم انتقادات به میزان مرگ و میر بیماران کرونایی و اعمال محدودیت های عجیب و غریب در کشور دیشب دو عضو اصلی وزارت بهداشت استعفا کردند. @Moori82325 🇮🇷 ()
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ما برای جنگ با مهدی به خاورمیانه آمدیم ‼️ این بخشی از صحبت های کشیش مسیحی است . او در این خصوص توضیح میدهد که خاورمیانه محل ظهور منجی خواهد بود . به یک نکته دقت کنید : اگرچه این ویدئو کاملا نا جوانمردانه ساخته شده است اما خلاصه ی آن این است که بر خلاف آنچه که تصور می کنید ، ‼️ اتفاقا مسیحیان صهیونیست که امروز در حاکمیتِ کشورهای غربی نفوذ دارند ، بیشتر از چیزی که تصور می کنید انتظار منجی را کشیده و خود را برای جنگ با او آماده می کنند . خیلی از نبرد های این تفکر نیز با همین انگیزه آغاز میشود... اخرالزمان @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴 آبِ پاکی وزیر خارجه احتمالی بایدن روی دست برجام؛ 🔹«کریس کونز» عضو سنای آمریکا و نامزد احتمالی جو بایدن برای تصدی پست وزارت خارجه آمریکا: "پیش از آنکه از بازگشت به برجام حمایت کنم، آمریکا باید به دنبال راهی برای اعمال محدودیت بر برنامه موشکی ایران و حمایت این کشور از گروه‌های نیابتی خود در منطقه باشد. 🔹تنها در صورتی از بازگشت به برجام حمایت خواهیم کرد که چنین توافقی زمینه محدود کردن برنامه موشکی ایران و حمایت تهران از نیرو‌های نیابتی‌اش در منطقه را فراهم کند." فتنه_ایرانیان_قبل_ظهور @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥امام خمینی: 🔸شما شنیدید که با آن ظاهرا یهودی در محضر قاضی حاضر شدند 🔸وقتی که احضارش کرد، رفت پیش قاضی، قاضی وقتی که ابالحسن به ایشان گفت، امام اشکال کرد به او، گفت به او(یهودی) هرچه می‌گویی به من هم همانطور بگو! 🔸این است برای ، که باید در مسند قضا کسی که نشست، همه ملت پیشش باید یک نظر باشد، تمام نظرش به باشد؛ در دشمنش هم به طور عدالت در دوستش هم به طور عدالت، نه اینجا مسامحه کند و نه آنجا سختگیری کند. پ.ن آیا وقتی شهردار یا هر مسئولی دیگر جرمی مرتکب می شوند مجازات خواهند شد؟! و اگر احیانا قرار به شد، آنطوری که امام گفت عمل می شود؟! تا الان که ۹۹ درصد موارد این اتفاق نیفتاده........ @Moori82325 🇮🇷 ()