eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.9هزار عکس
56.2هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
ماه جمادی، ماه رمضان، فیعطون ما سالوه فلا یقبلونه قبل ظهور.... ۱. فعلا به مرحله یقوموا (جنگ فراگیر با اسرائیل) نرسیدیم. ۲. زمان جنگ با اسرائیل: بعد هرج الروم است ۳. زیرا الان مثل گرگ، منتظر ما هستند و اگر وارد «جنگ فراگیر» شویم، زمان مناسبی نیست ۴. باید ضعیف شوند تا بتوانیم اسرائیل را به فروپاشی نزدیک کنیم ۵‌. فعلا «مرحله سیوف» است: حمله به منافع یکدیگر.....‌ 🔴خسف جابیه-حرستای دمشق: ، خود علامت «مارقهٔ الشام» (ادعای جدایی کردهای سوریه) و سپس «هرج الروم» و سپس حمله «اخوان الترک» (ترکیه) به شرق سوریه است و کار به مراحل پایانی قبل اولین نشانه حتمی ظهور خواهد رسید حوادث سال ۲۰۲۱-۲۰۲۲، حوادث عجیبی خواهد بود. @Moori82325 🇮🇷 ()
📣📣📣📣📣 ☄ 🔴 جرثومه های خباثت بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ الحمدلله رب العالمین و الصلاة و السلام علی سیدنا و نبینا محمّد و آله الطّیّبین الطّاهرین المعصومین اللهم عجّل لولیک الفرج والعافیة والنصر در این روز های غمبار پاییزی که ملّت متدیّن و شریف و عظیم الشّأن، گرفتار دولت دروغگویان پرمدعا شده و از شدّت بی تدبیری در همه امور مهمّه، مردم را به ورطه یأس و ناامیدی سوق میدهند، شهادت سربازان بی ادّعا ثمره ی خیانتهای گذشته است که از کنار آن به آسانی و غفلت گذشتیم و اجازه دادیم اشخاصی که به اعتراف خودشان هیچ تخصّص و تجربه ای ندارند، بی تقوایی کرده و پست های مهم امنیتی را اشغال کنند؛ امّا آنکس که تعمداً چنین مقامی را به این ساده لوحان میدهد قطعا ساده نیست! همچنین نمایندگانی که رأی اعتماد میدهند یا آنها که در دوره بعدی نماینده میشوند و با عدم اقدام یا سکوت بر این خیانتها و جنایات صحّه میگذارند، شریک جرم بوده، ان شاءالله بزودی در محکمه عدالت احضار می‌گردند. جناب دکتر ابوالحسن بنی صدر، عاملی داشت به نام سلامتیان. بنده پس از بازگشت از اولین مأموریت گردان ۷ پادگان ولی عصر -عج- در بحث های سیاسی با برادران سپاه، کارهای ایشان را حمل به صحت می کردم اما آنان معتقد بودند که بنی صدر قطعاً خائن است. تا اینکه رسانه ملّی در آن زمان اعلان کرد تظاهراتی در شیراز به رهبری این فرد صورت گرفته و علیه حضرت امام -ره- شعارهای توهین آمیزی داده اند! چند روزی پی در پی روزنامه انقلاب اسلامی بنی صدر را می خریدیم و دائماً اخبار سیما را دنبال میکردیم تا رییس جمهور این خبر را تکذیب یا به نحوی توجیه کند، اما خبری نشد! در آن زمان یقین کردم که سلامتیان از طرف خودش سخن نمی گوید بلکه از طرف اربابش حرف میزند و در واقع کینه قلبی او را اظهار می‌کند. امروز خبردار شدیم ارباب، قلّاده یکی از سگانش را باز کرده، و بدون پوزه بند به میدان فرستاده تا عمق کینه در قلبهای پر نفاقشان را آشکار کند. معاون رسمی رییس جمهور جناب دکتر حسن روحانی عامدانه یا از باب فلتات اللسان، با عبارت رکیک، و توهین آمیزی به حضرت امام -ره- تهمت زده و خواسته چهره نورانی و مقدّس آن معجزه مشهود را به خیال خام خویش، مخدوش کند. اولا ساده انگاری است که فکر کنیم او از پیش خود سخن میگوید. این اباطیل، منویات کثیف دلهای بیمار ارباب اوست و این بیچاره ی خود فروخته مأمور است و معذور. ثانیا بزرگان فرموده اند: مه فشاند نور و سگ عوعو کند هرکسی بر طینت خود میتند کی شود دریا ز پوز سگ نجس کی شود خورشید از پف منطمس( ناپدید) بارالها بر روح خود، مظهر تامّ اسلام ناب محمدی و یاران حقیقی و پیروان راستینش، سلام و صلوات نامتناهی عنایت فرما. حامد وفسی ۹۹.۹.۸ @Moori82325 🇮🇷 ()
🔵 در پیام رهبر انقلاب برای شهادت این شهید والامقام بر دستور کار قرار گرفتن انتقام از عاملان و 👈آمران (بخوانید اسرائیل) به صورت جد آن هم به همه ی دست اندرکاران که هم دولتی ها و وزارت خارجه و قوه ی قضائیه منظور هست و هم نیروهای مسلح کشور مراد است که آن هم به صورت قطع تاکید شده بخشی از پیام : ( دو موضوع مهم را 👈همه‌ی دست‌اندرکاران👉 باید به 👈جِدّ در دستور کار 👉قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات 👈قطعی👉 عاملان و 👈آمران👉 آن، و دیگر ...) ❌متاسفانه برخی مسئولین ترسو باز مثل گذشته دارن با این جمله که در زمان خودش پاسخ میدیم اظهار ضعف و عدم پاسخگویی رو مخابره میکنن و اگر نیروهای مسلح پاسخ ندن باید منتظر شهادت دیگر نیروهای مهم انقلابی باشیم @Moori82325 🇮🇷 ()
🔺گفته می شود ارسال پالس مذاکره، عامل جرات دشمن بر جنایت است. در حالی که این پالس ها از سوی روحانی دائما در این ۷ سال ارسال شده است. 🔺عامل شهادت حاج قاسم، فتنه ی بنزینی و پالس عدم تسلط ساختارهای حاکمیتی بر اوضاع کشور و بسط ید جریان نفوذ در بر هم زدن انسجام داخلی و عامل شهادت فخرائی، فتنه ی مخالفت با استیضاح از سوی جریان قدرتمند امنیتی و هیئات رئیسه مجلس و ارسال پالس ضعف ساختارهای حاکمیتی نظام برای رهاسازی خود از جریان نفوذ است. 🔺همه ی ملت فهمیده اند که حسن روحانی دارای تابعیت نظام سلطنتی بریتانیا و قسم خورده بر وفاداری به ملکه ی شیطان پرست انگلیس، در دهه شصت با عنصر اسرائیلی جلسه داشته و ضمن ادای بیشرمانه ترین جسارت ها به حضرت امام، از استکبار جهانی خواسته که با قدرت مقابل انقلاب اسلامی بایستند. و همه به چشم دیده و بجان چشیده اند که روحانی در این ۷ سال از هر ضربه ای که توانسته بر پیکره ی اسلام و انقلاب و ملت دریغ نورزیده. 🔺قاطبه ی ملت زجر کشیده از دولت نفوذ خواهان برکناری وی، مجلس انقلابی هم مبدل به ناظر بی طرف گردیده ولی جریان امنیتی آلوده با سماجت در پی حفظ این جریان در قدرت هستند. 🔺رهبری نظام خطبه ۳۴ نهج البلاغه می خواند و چند ماه بعد در پیام به فرماندهان و آحاد بسیجیانش مجددا امر به طراحی و عملیات ابطال کید دشمن می کند ولی جریان حزب اللهی تواصی به سکوت و انتظار... 🔺حتی هوشیاری مطالبه از دفتر نشر بیت برای عدم تحریف و تقطیع، سخنرانی های ولی امر خود را ندارد تا بتواند بلاواسطه فرمان را بشنود و به میدان بیاید. ⬅️شما جای دشمن بودید چه برداشتی از وضعیت نظام داشتید؟ 🔴انتقام سختی در پی نخواهد بود مگر زمانی که پایگاه اصلی آمریکا در منطقه یعنی جریان آلوده ی امنیتی که بخش مهمی از آن در پاستور مستقر است، کاملا تسخیر و به سزای اعمال ننگینش رسانده شود و این محقق نخواهد شد مگر با ورود لشکر جوانان مطالبه گر آرمان ها به میدان. :تکلیف نفوذی ها که مشخص است، لکن خون بیگناهان و آه مظلومان و مستضعفان در صحرای محشر لکه ی ننگینی بر نامه ی اعمال متدینین ساکت خواهد بود. و الامر الیکم ✍حجت الاسلام رضا نصیرپور @Moori82325 🇮🇷 ()
ShahadatFakhrizade.mp3
3.44M
🔰 بیانات استاد احمد عابدی بعد از درس خارج فقه 🔹 درباره شهادت دکتر محسن فخری زاده 🔹 فقرا و مستضعفین ولی نعمت های انقلاب هستند 🔹 درباره پیرزن آلونک بندرعباس 🔹 إن الله فرض على أئمة العدل أن يقدروا أنفسهم بضعفة الناس كي لا يتبيغ بالفقير فقره 🔹 ذکر خاطره ای از حضرت آیت الله جوادی آملی درمورد دو نفر از شهدای شمالغرب کشور 🔹 عملکرد ضعیف صدا و سیما در دروازه بانی خبر حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها _ 1399/9/8 @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴سردار قاآنی: برای انتقام هم‌پیمان می‌شویم فرمانده نيروی قدس سپاه: 🔹 که به حقّ، فخر مکتب اسلام در مبارزه با انحصارطلبان علمی نظام سلطه بود، با شهادت خود حامیان دروغین حقوق بشر، دمکراسی و آزادی را رسوا نمود. 🔹دشمنان کوردل نشان دادند که آنچه مانع تحقق اهداف پلید آن‌ها می‌شود رشد علمی،استقلال و خودکفایی کشور و ملت‌های مسلمان و آزادیخواه است. 🔹اما تجربه افتخارآمیز فرزندان غیور ایران اسلامی اثبات نموده و بار دیگر نشان خواهد داد که شهادت عزیزترین سرمایه‌ها و ترور انسان‌های بزرگ نه تنها مانع رشد آنان نشده، بلکه به همّت جوانان دانشمند و غیور ایران، حرکت پرشتاب‌تر خواهد شد و پرچمی را که شهیدان عزیز برافراشته‌اند بر زمین نخواهد ماند. 🔹با تمامی نیروهای مدافع میهن اسلامی در گرفتن انتقام خون این شهید عزیز و تمامی شهداء از تروریست‌های کوردل و اربابانشان، هم‌پیمان می‌شویم. @Moori82325 🇮🇷 ()
9.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥از بغداد تا دماوند 📽🔴افشاگری مهم از جنگ روانی اصلاح طلبان و دشمنان انقلاب در ترور از زبان استاد پورآقایی ❌غلط میکنه اگر کسی از مذاکره با آمریکا حرف بزنه و باید بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی از کشور اخراج کشوند!!! ☑️انتشار حداکثری @Moori82325 🇮🇷 ()
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تجمع طلاب قم امروز قبل از ظهر مقابل بیت امام راحل در محکوم کردن این جنایت و درخواست سخت از عاملان و آمران این ترور @Moori82325 🇮🇷 ()
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💬 به جدّه خودت متوسل بشو و این مسئولیت را قبول کن...‼️ ⚠️او خائن است. و کسی هم که این مسئولیت را قبول می‌کند خائن است... 🔥 اعتراض آتشین آیت الله وفسی به برخی مسئولان بلند پایه ☄ @Moori82325 🇮🇷 ()
💠علامه مصباح: خداوند کسی را که به دشمن دل ببندد، ذلیل می کند 🔹 خداوند کسی را که به فاجری دل ببندد، قطعا محروم می‌کند، چه رسد که انسان به کسی دل ببندد که علیه اسلام اقدام می‌کند و آن‌ها را آزار و اذیت کرده، تحریم می‌کند، دانشمندانشان را می‌کند و در زندگی مسلمانان مانع ایجاد می‌کند. 🔻طبیعی است که خداوند کسانی را که توکل به خدا را رها کنند و به چنین افرادی دل ببندند، بدبخت، بیچاره و ذلیل می‌کند. 👈 مراسم گرامیداشت امام جواد، 20 مردادماه 97 @Moori82325 🇮🇷 ()
50.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 پایان خط تحمیل ❌چرا انتقام سخت محقق نشد؟ 🚫 جریان سازش این بار ناکام در تحریف انتقام سخت... سریال گستاخی های دشمنان اسلام که از تبعیت مدیران نظامی از دولت و سرپیچی نسبت به فرمان امام خامنه ای شروع شد، کماکان ادامه دارد... لطفا در راستای تقویت محور مقاومت این مستند بسیار مهم را دهید. @Moori82325 🇮🇷 ()
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 ‏خیلیامون اصلا نمیشناختیمش... ولی اونقدر اثرگذار بوده که موصاد و سیا و منافقین با هم‌ همکاری کردن تا ترورش کنن بله رفیق کشور رو اینا با تفکر انقلابیشون مظلومانه نگه داشتن و اونقدر بی سر و صدان که ما حتی نمیشناسیمشون کشورو اینا میسازن نه ظریف و حسن روحانی ها.. @Moori82325 🇮🇷 ()