eitaa logo
(✌️#آتاظهور✌️) ‌‌‌‌‌‌‌‌
4.5هزار دنبال‌کننده
60.6هزار عکس
55.9هزار ویدیو
1.7هزار فایل
https://eitaa.com/joinchat/3122724864Cdeade52bf9 (لینک مادرتلگرام) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌http://کانال.شهیدنوری https://t.me/Noori82325 #یازهرای_مرضیه #حضرت_زهرا #زهرا #مادر #ایام_فاطمیه #فاطمیه #عزاداری #فاطمه_الزهرا #حضرت_فاطمه #فاطمه_پاره_تن_من_است_هرآنكس_كه.
مشاهده در ایتا
دانلود
جانم فدای رهبرم سیدعلی🤲🤲🤲😍😍😍👌👌👌🌹🌹🌹🌷🌷🌷❤❤❤❤🙏🙏🙏 @MOORI82325 🇮🇷 .
📕 کتاب شماره 6⃣4⃣ # شرایط_ظهور_از_دیدگاه_قرآن_کریم 🍃 بسم الله الرحمن الرحیم 💢 این کتاب اثر محسن قرائتی به کوشش حسن ملایی، توسط موسسه بنیاد فرهنگی مهدی موعود (عج) منتشر شده است. 💠 رویکردی قرآنی در مورد تحقق شرایط ظهور امام مهدی(ع) است. در نوشتار حاضر ضمن بیان ادله عقلی و نقلی حتمیت ظهور، به تبیین رابطه بین ظهور با علل غیبت پرداخته شده و اهمیت و چگونگی زمینه‌سازی برای این حادثه مهم و فراهم کردن شرایط آن از منظری قرآنی، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. 🔶 نویسنده در همین زمینه به اهمیت دعا برای ظهور، نقش توکل بر خدا در این زمینه، امدادهای غیبی و شرایط نزول آن، صبر و استقامت در راه خدا، لزوم یاری کردن دین خدا، ضرورت تلاش برای رسیدن به آرزوها، جهاد و مبارزه با دشمن، رعایت تقوای الهی، مجاهدت و تلاش، ایمان به پروردگار، عدم ارتباط با کفار و تکیه کردن به آنان، انجام تکلیف، استغفار و توبه، انتظار حقیقی و برخی از وظایف منتظران در عصر غیبت اشاره نموده و این امور و برخی دیگر از عوامل انسانی و الهی تحقق ظهور امام مهدی را از منظری قرآنی بررسی نموده است. @MOORI82325 🇮🇷 .👇 👇👌
12396-fa-sharayete-zohor (1).pdf
1.15M
📗نسخه pdf کتاب شرایط ظهور از نظر قرآن کریم
doa-faraj-farahmand_130517224348.mp3
858.6K
لحظه‌ی غروب، متعلّق به امام زمانت است، برنامهٔ خود را طوری تنظیم کن که چند دقیقه توسل به ارواحنافداه داشته باشی. همه باهم دعای فرج روزمزمه کنیم ‌‌‌ 🌸🌿🌼 قلب مقدس حضرت حجت را از ما راضی وخشنود کن🌼🌿🌸..🌸🌿🌼 موانع ظهور حضرت حجت را بر طرف کن🌼🌿🌸 @Moori82325 🇮🇷 ()
Ziarat AlYasin_1399-3-19-6-57.mp3
6.1M
👌بنا بر روایات هر دوشنبه و پنجشنبه اعمال ما به محضر ولی زمان، صاحب الزمان علیه السلام عرضه می شود. بیایید با قرائت زیارت آل یس خود را به آن حضرت نزدیک تر کنیم. متن زیارت و صوت های دیگر در لینک زیر: https://khedmatgozaran.com/zeyart-ale_yasin/ @Moori82325 🇮🇷 ()
🔴نامزدی محسن رضایی در انتخابات ۱۴۰۰ قطعی شد!! 🔹پس از رایزنی های متعدد دبیرمجمع تشخیص مصلحت، او به این نتیجه رسیده که در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به عنوان کاندیدا حضور پیدا کند. 🔹افرادی که اخیرا با محسن رضایی دیدار کرده اند می گویند در اظهارات او عزم جدی برای حضور در ۱۴۰۰ را کاملا احساس کرده اند. 🔹رضایی در سال ۱۳۸۴ نیز وارد عرصه انتخابات شد و با اینکه قول داد تا آخر خواهد ماند، چندروز قبل از برگزاری انتخابات انصراف داد. او در سال ۱۳۸۸ نیز رقیب احمدی نژاد،کروبی و موسوی بود و رتبه آخر را در میزان کسب رای بدست آورد./قرن نو @MOORI82325 🇮🇷 .
سرقت اطلاعات حساس امنیت ملی آمریکا حین حمله به کنگره 🔹 مفقود شدن یک لپتاپ حاوی اسناد و اطلاعات حساس حین حمله هواداران «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به کنگره، به یک مسأله امنیت ملی تبدیل شده است. @MOORI82325 🇮🇷 .
🛑 هتاکی و جسارات بی شرمانه ادمین ملعون و مفلوک کانال دجال محور " امام مهدی " به شهدا و شهید حاج قاسم سلیمانی.. 🔸 این ادمین خارج نشین که هرزگاهی پست های جذاب آخرالزمانی را بهانه ای برای ترور رهبران انقلاب اسلامی و اصل ولایت فقیه در کانالش قرار میدهد ♨️ در جدیدترین پستش، با جسارتی تمام عیار همه ی شهدای جنگ تحمیلی شهدای مدافع حرم و شهید سلیمانی و فرماندهان مقاومت را پناه بر خدا " کافر و جهنمی دانست.. ♨️ این مفلوک، با استناد به حدیثی از امام صادق ع این را در اذهان تداعی میکند که هرکس معتقد به انقلاب اسلامی ایران و پیرو ولایت فقیه و مرجعیت باشد کافر و جهنمی است! 💯 در صورتی که اصل این احادیث در مورد ناصبی هایی است که حق ائمه ع را خوردند و ابوبکر و عمر و.. را خلفا و امام خویش دانستند.. و این احادیث هیچ ارتباطی با پیروی از ولایت فقیه و امام خواندن یک مجتهد ندارد" ⚠️ هشدار : این کانال با تلفیق حق و باطل در صدد تخریب انقلاب اسلامی و مهدویت و ولایت فقیه است. استراتژی این کانال سؤ استفاده از روایات شیعی است. تا به این وسیله از مؤمنان و انقلابیون در جبهه شیطان نفر جمع آوری کند. @MOORI82325 🇮🇷 .
⭕️ اروپا خوبه آمریکا بده دموکراتها خوبن؛ جمهوری‌خواه‌ها بدن جمهوری‌خواه‌ها اکثرا خوبن؛ ترامپ بده با آمریکا مشکلی نداریم؛ یه سوءتفاهمه اگه توبه کنن حله؛ حالا توبه هم نکردن نکردن @MOORI82325 🇮🇷 .
⭕️❌پهباد نا آشنا به مدت 30 دقیقه در اطراف پالایشگاه آبشیرینکن شارجه در حال گشت زنی بوده اند به نقل از یکی از وزیر دفاع امارات عربی متحده، رئیس پدافند غیرعامل این کشور توبیخ شد. به گزارش خبرنگار اطلاعات روز عصر امروز 4 فروند پهباد مجهز به تجهیزات انتحاری در اطراف مرکز حیاتی آب شیرین کن شارجه در امارات عربی متحده در حال گشت زنی بوده اند و بعد از 30 دقیقه با ارسال صوتی از حاج قاسم تحت این عنوان:ما در آنجایی که شما فکرش را نمیکنید بشما نزدیک هستیم محل را ترک کردهاند محمد بن احمد البواردي» وزير دفاع امارات متحده عربي با ابراز تعجب از عدم ردیابی این پهبادها توسط سامانه هوایی امارات و کشورهای همسایه از اظهارات غیرکارشناسانه و عجولانه خوداری کرد و گفت دستور داده تا بررسی شود پهباد ها متعلق به چه کشوری بوده اند البواردی همچنین افزود هرچند مدل این پهبادها شبیه پهباد های عمل کننده در آرامکو عربستان بوده است اما از هرگونه اتهام زنی به ایران خوداری کرد. @MOORI82325 🇮🇷 .
⭕️پیام پهبادهای ناشناس به مرکز دفاعی دیمونای اسرائیل:صدای ما را از مقاومت میشنوید اگر احتیاط نکنید مراکز حیاتی شما را مورد اصابت قرار میدهیم. @MOORI82325 🇮🇷 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا