زیارتنامهحضرتعلیاكبرعلیه السلام
💠شیخ بزرگوار ابن قولویه در كتاب كامل الزیاره، ص 329 به سند صحیح از ابی حمزه ثمالی نقل كرده كه امام صادق(ع) چگونگی زیارت امام حسین(ع) را به او آموخت و گفت:
🌼پس به جانب علی بن الحسین كه نزد پای امام حسین است رو كن و بگو:
السَّلام عَلیكَ یا ابنَ رَسُولِ اللهِ وَ رَحمةُ اللهِ
وَ بَرَكاتُُهُ وَ ابنُ خَلیفَةِ رَسُولِ اللهِ و ابن بِنتَ
رَسُولِ اللهِ وَ رَحمَةُاللهِ وَ بَرَكاتُهُ مُضاعَفَةً
كُلَّما طَلَعَتِ الشَّمسُ أَو غَرَبَت السَّلامُ
عَلیكَ وَ رَحمةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ.
بِأَبی أَنتَ وَ أُمّی مِن مَذبُوح وَ مَقتُولٍ مِن
غَیرِ جُرمٍ بِأَبی وَ أُمّی دَمُكَ المُرتَقی بِهِ إلی
حَبیبِ اللهِ بِأَبی أَنتَ وَ أُمّی مِن مُقَدَّمٍ بَینَ
یدَی أَبیكَ یحتَسِبُكَ وَ یبكی عَلَیكَ مُحترقاً
عَلیكَ قَلبُهُ یرفَعُ دَمَكَ ألی عِنانِ السَّماءِ لا
یرجَعُ مِنهُ قَطرَةٌ وَ لا تَسكُنُ عَلیكَ مَن أَبیكَ
زَفرَةٌ حینَ وَ دَّعَكَ لِلفِراقِ فَمَكانُكُما عِندَاللهِ
مَعَ آبائِكََ الماضینَ وَ مَعَ أُمَّهاتِكَ فی
الجِنانِ مُنَعَّمینَ أَبرَأُ إلی اللهِ مِمَُن قَتَلَكَ وَ ذَبَحَكَ.
🌸سپس خود را بر قبر بیانداز و دست خود را بر آن قرار ده و بگو:
سَلامُ اللهِ وَ سَلامُ مَلائِكَتِهِ المُقَرَّبینَ وَ
أنبِیائِهِ المُرسَلینَ وَعِبادِهِ الصالِحینَ عَلیكَ
یا مَولای وَ ابنَ مَولای وَ رَحمَةُ اللهِ وَ بَركاتُهُ .
صَلی اللهُ عَلیكَ وَ عَلی عِترَتَكَ وَ أَهل بَیتِكَ
وَ آبائِكَ وَ أَبنائِكَ وَ أُمَّتهاتِكَ الأَخیارِ الأَبرارِ
الَّذینَ أَذهَبَ اللهُ عَنهُمُ الرِّجسَ وَ طَهَّرَهُم تَطهیراً.
السَّلامُ عَلیكَ یا ابنَ رَسُولِ اللهِ وَ ابنَ
أَمیرِالمُؤمِنینَ وَ ابنَ الحُسینِ ابنِ عَلِی وَ
رَحمَةُ اللهِ وَ بَرَكاتُهُ.
لَعَنَ اللهُ قاتِلَكَ وَ لَعنَ الله ُمَنِ استَخَفَّ
بِحَقِّكُم وَ قَتََلَكُم وَ لَعَنَ مَن بَقِی مِنهُم وَ
مَن مَضی نَفسی فِداؤُكُم وَ لِمَضجَعِكُم
صَلَّی اللهُ عَلیكُم وَ سَلَّمَ تَسلیماً كَثیراً.
🌺سپس گونه خود را بر قبر بگذار و بگو:
صَلَّی اللهُ عَلیكَ یا أَبا الحَسَنِ. (سه بار)
بِأَبی أَنتَ وَ أُمی أَتیتُكَ زائِراً وافِداً عائِذاً
مِمّا جَنَیتُ عَلی نَفسی وَ احتَطَبتُ عَلی
ظَهری أَسأَل اللهَ وَ وَلیی أَن یجعَلَ حَظّی
مِن زِیارَتِكَ عِتقَ رَقبَتی مِنَ النّارِ.
ای فرزند رسول خدا و ای فرزند جانشین رسول خدا و ای فرزند دختر رسول خدا، سلام بر تو و رحمت و بركات خدا بر تو باد، هر دم كه خورشید طلوع و غروب كند. سلام بر تو و رحمت و بركات خدا بر تو باد.
پدر و مادرم فدای تو ای سربریده و ای كشته بی گناه ، پدر و مادرم فدای خون تو كه به سوی حبیب خدا( پیامبر) اوج گرفت. پدر و مادرم فدای تو كه پدرت تو را ( مانند هدیه ای گرانبها) با دستان خود ( برای خدا) تقدیم كرد در حالیكه بر تو می گریست و دل می سوزاند و خون تو را به سوی آسمان می پاشید و قطره ای از آن باز نمی گشت و پدرت از گریه آرام نگرفت هنگامی كه تو را وداع می گفت. پس جایگاه شما نزد خدا، با پدران و مادرانتان، در بهشت و برخوردار از نعمتهای بهشتی است. از آنكه تو را كشت و تو را سر برید، به سوی خدا دوری می جویم.
سلام خدا و رحمت و بركات او و سلام فرشتگان مقرب و پیامبران و بندگان شایسته خدا بر تو ای مولا و فرزند مولای من. درود خدا بر تو بر عترت و خاندان و پدران و فرزندان و مادران تو كه شایسته و نیك بودند و خداوند هر گونه پلیدی را از آنان دور ساخت و آنان را پاكیزه وطاهر گردانید. سلام بر تو ای فرزند رسول خدا و ای فرزند امیرالمؤمنین و ای فرزند حسین بن علی و رحمت و بركات خدا بر تو.
خداوند لعنت كند كسی كه با تو جنگید و كسی كه حق شما را نادیده گرفت و شما را كشت. و تمام رفتگان و زندگان آنان را خدا لعنت كند. جانم به فدای شما و مرقد شما. درود و سلام فراوان خدا بر شما باد.
درود خدا بر تو ای ابالحسن ، پدر و مادرم به فدایت، به سوی تو آمدم و تو را زیارت می كنم و از جنایتهایی كه بر نفس خود روا داشته ام و گناهانی كه بر دوش خود حمل كرده ام به تو پناه می آورم.از خداوند كه ولی تو و ولی من است می خواهم تا بهره مرا از زیارتت نجات از آتش دوزخ قرار دهد.
🏴🕊🏴🕊🏴🕊🏴🕊🏴🕊
🌸🍃🌸🍃🌸
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
#تاسوعا
روز نهم ماه محرم است. این روز در نزد شیعیان از اهمیت بالایی برخوردار است. شیعیان این روز را منتسب به عباس بن علی نیز میدانند، و این روز را همانند روز عاشورا گرامی داشته و در آن به سوگواری میپردازند. روز تاسوعا هم اعمال و دعاهای خاص خود را دارند که سایت آسمونی در این مقاله اعمال و ادعیه شب و روز تاسوعای حسینی را برای شما عزیزان تهیه و تنظیم کرده است که در ادامه می خوانید. همراهمان باشید.
💠دعای حضرت عباس(ع)در روز تاسوعا
💠جهت گرفتن حاجت ۱۳۳ مرتبه این دعا خوانده شود :
یا کاشِفَ الکَربْ عَنْ وَجه الحُسَین(ع) اِکشَفْ کَربی بِحَقِ أَخیکَ الحُسَین(ع)
#اعمال_و_ادعیه_روز_تاسوعا_و_عاشورای
💠اگر کسى را توفیق شامل حال شود در این شب در کربلا باشد و زیارت امام حسین علیه السلام کند و بیتوته نزد آن جناب نماید تا صبح خدا او را محشور فرماید آلوده به خون امام حسین علیه السلام در جمله شهدا با آن حضرت.
روز دهم روز شهادت ابو عبد الله الحسین علیه السلام و روز مصیبت و حزن ائمه اطهار علیهم السلام و شیعیان ایشان است و شایسته است که شیعیان در این روز مشغول کارى از کارهاى دنیا نگردند و از براى خانه خود چیزى ذخیره نکنند و مشغول گریه و نوحه و مصیبت باشند و تعزیت حضرت امام حسین علیه السلام را اقامه نمایند و به ماتم اشتغال نمایند به نحوى که در ماتم عزیزترین اولاد و اقارب خود اشتغال مى نمایند و زیارت کنند آن حضرت را به زیارت عاشورا که بعد از این بیاید إن شاء الله تعالى و سعى کنند در نفرین و لعن بر قاتلان آن حضرت و یکدیگر را تعزیت گویند در مصیبت آن جناب و بگویند :
أَعْظَمَ اللَّهُ أُجُورَ نَا بِمُصَابِنَا بِالْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلاَمُ وَ جَعَلَنَا وَ إِیَّاکُمْ مِنَ الطَّالِبِینَ بِثَارِهِ مَعَ وَلِیِّهِ الْإِمَامِ الْمَهْدِیِّ مِنْ آلِ مُحَمَّدٍ عَلَیْهِمُ (عَلَیْهِ) السَّلاَمُ
و شایسته است در این روز مقتل بخوانند و یکدیگر را بگریانند.
💠روایت شده که چون حضرت موسى علیه السلام مأمور شد به ملاقات جناب خضر و تعلم از او اول چیزى که در وقت ملاقات بین ایشان مذاکره شد آن بود که آن عالم حدیث نمود براى حضرت موسى مصیبت ها و بلاهایى که بر آل محمد علیهم السلام وارد مى شود پس گریستند هر دو و سخت شد گریستن ایشان و روایت شده از ابن عباس که گفت در ذیقار خدمت امیر المؤمنین علیه السلام رسیدم صحیفه اى بیرون آورد به خط خود و املاى پیغمبر صلى الله علیه و آله و خواند براى من از آن و در آن صحیفه بود مقتل امام حسین علیه السلام و آنکه چگونه کشته مى شود و کى مى کشد او را و کى یارى مى کند او را و کى با او شهید مى شود پس گریه کرد آن حضرت گریه سختى و مرا به گریه درآورد.
💠فقیر گوید که اگر مقام را گنجایش بود مختصر مقتلى در اینجا ذکر مى کردم لکن محل را گنجایش نیست هر که خواهد رجوع کند به کتب ما در مقتل و بالجمله اگر کسى در این روز نزد قبر امام حسین علیه السلام باشد و مردم را آب دهد مثل کسى باشد که لشکر آن حضرت را آب داده باشد و با آن جناب در کربلا حاضر شده باشد.
💠در فضیلت احیاى این شب روایت کرده که مثل آن است که عبادت کرده باشد به عبادت جمیع ملائکه و عبادت در آن مقابل هفتاد سال است.
💠شیخ طوسى فرموده که مستحب است روزه دهه اول محرم و لکن روز عاشورا امساک نماید از طعام و شراب تا بعد از عصر آن وقت به قدر کمى تربت تناول نماید.
💠علامه مجلسى در زاد المعاد فرموده و بهتر آن است که روز نهم و دهم را روزه ندارد زیرا که بنى امیه این دو روز را براى برکت و شماتت بر قتل آن حضرت روزه مى داشتند و احادیث بسیار در فضیلت این دو روز و روزه آنها بر حضرت رسول صلى الله علیه و آله بسته اند و از طریق اهل بیت علیهم السلام احادیث بسیار در مذمت روزه این دو روز خصوصا روز عاشورا وارد شده است.
➖چهار رکعت نماز در هر رکعت حمد و پنجاه مرتبه توحید و این نماز مطابق است با نماز امیر المؤمنین علیه السلام که فضیلت بسیار دارد و بعد از نماز فرموده ذکر خدا بسیار کند و صلوات بسیار بفرستد بر رسول خدا صلى الله علیه و آله و لعن کند بر دشمنان ایشان آنچه مى تواند.
➖چهار رکعت در آخر شب در هر رکعت بعد از حمد هر یک از آیه الکرسى و توحید و فلق و ناس را ده مرتبه بخواند و بعد از سلام صد مرتبه توحید بخواند.
➖شب دهم شب عاشورا است و سید در اقبال از براى این شب دعا و نمازهاى بسیار با فضیلت هاى بسیار نقل کرده از جمله صد رکعت نماز هر رکعت به حمد و سه مرتبه قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ و بعد از فراغ از جمیع بگوید :
سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لاَ إِلَهَ إِلاَّ اللَّهُ
وَ اللَّهُ أَکْبَرُ وَ لاَ حَوْلَ وَ لاَ قُوَّهَ إِلاَّ بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ
➖هفتاد مرتبه و در روایت دیگر بعد از العلی العظیم استغفار نیز ذکر شده.
🌸🌸🌸🌸🌸
9 محرّم
1 ـ محاصره ی خیمه ها در کربلا
امام صادق علیه السلام فرمودند :
تاسوعا روزی بود که حسین علیه السلام و اصحابش را در کربلا محاصره کردند و سپاه شام بر قتل آن حضرت اجتماع نمودند، و پسر مرجانه و عُمَر سعد به خاطر کثرت سپاه و لشکری که برای آنها جمع شده بود خوشحال شدند، و آن حضرت و اصحابش را ضعیف شمردند و یقین کردند که یاوری از برای او نخواهد آمد و اهل عراق حضرتش را مدد نخواهند نمود. (1)
📚 منابع :
1. کافی : ج 4، ص 174. و ... .
9 محرّم
3 ـ در خواست تأخیر جنگ از سوی امام حسین علیه السلام
در عصر تاسوعا امام علیه السلام برای به تعویق انداختن جنگ یک شب دیگر مهلت گرفتند.
چون عُمَر سعد لشکر را آماده ی جنگ با امام علیه السلام نمود و معلوم شد که قصد جنگ دارند، حضرت به برادرش عبّاس علیه السلام فرمود تا یک شب دیگر مهلت بگیرد.
آنها در ابتدا قبول نکردند، ولی بعد قبول نمودند که شبی را صبر کنند. (3)
📚 منابع :
3. امالی صدوق : ص 220. و ... .
9 محرّم
4 ـ آمدن لشکر تازه نفس به کربلا
در این روز لشکر مجهّزی به دستور ابن زیاد از کوفه وارد کربلا شد، (4) و شمر نامه ی ابن زیاد را آورد. (5)
📚 منابع :
4. امالی صدوق : ص 220. و ... .
5. همان. و ... .
9 محرّم
5 ـ خطابه ی امام حسین علیه السلام برای اصحابش
در عصر این روز امام حسین علیه السلام در جمع یاران خطبه ای قرائت فرمودند، و اصحاب اعلام وفاداری نمودند. (6)
📚 منابع :
6. همان. مناقب آل ابی طالب علیهم السلام : ج 4، ص 107. و ... .
🌺🌺🌺 #توسل به حضرت اباالفضل(ع) برای #حاجت دلتون
در کتاب 📚منتخب التواریخ آمده است: نام مبارک حضرت قمر بنی هاشم(ع) که عباس است، به شمار ابجد می شود ۱۳۳ و آنکه می گویند:
یکی از ختم های تجربه شده این است که ۱۳۳ مرتبه این عبارت را بخوانند حاجتشان روا خواهد شد:👇👇👇
( یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام )
#التماس_دعای_فرج🙏
💐ان شاالله از دستان سقای کربلا حاجت روا بشین💐
🍂
🌺🍂
🍂🌺🍂
🌺🍂🌺🍂
🍂🌺🍂🌺🍂🌺🍂🌺
🌹طریقه ختم زیارت عاشورا🌹
نقل قول ایت الله تحریری شاگرد علامه
با سلام خدمت دوستان. حدود پانزده سال قبل، خدمت آقای تحریری، که از شاگردان علامه طباطبایی و مرحوم پهلوانی بودند رسیدم. ایشان می فرمود که سیره مرحوم قاضی و علامه طباطبایی این بود از روز عاشورا تا اربعین، زیارت عاشورا را هر روز به صورت کامل می خواندند، یعنی با صدتا صدتایی ها. اما روز عاشورا همه زیارت را در یک مجلس به صورت کامل باید خواند اما روزهای دیگر می تواند در طول روز پخش کرد. نکته دیگر این که این زیارت باید بر اساس نسخه اقبال باشد. موارد اختلافی نسخه مفاتیح و اقبال را ایشان فرموده بودند و بنده در مفاتیح خودم نوشتم. به نظر می رسد که این عمل چهل روزه دارای آثار خوبی است.
موارد اختلافی: 1- بعد از و الجمت و تنقبت باید و تهیات خوانده شود 2- بعد از و الیک بموالاتک و بالبرائه باید آنچه در حاشیه مفاتیح است خوانده شود 3- در عبارت ان یرزقنی طلب ثاری مع امام "مهدی" باید خواند شود نه امام هدی. 4- کلمه " بالحق" بعد از امام مهدی ظاهر ناطق باید حذف شود. 5- در عبارت: ابن آکله الاکباد اللعین ابن اللعین علی لسانک و لسان نبیک، عبارت لسانک باید حذف شود. 6- سه خط بعد از آن بعد از : اللهم العن ابا سفیان و معویه باید عبارت " ابن ابی سفیان اضافه شود 7- در سه خط بعد در عبارت: اللهم فضاعف علیم العن باید : فاء حذف شود. 8- نیم خط بعد از آن باید کلمه "الیم اضافه شود: یعنی گفته شود که اللعن من و العذاب الالیم 9- در سلام اول که صدبار باید گفته شود، عبارت " و علی اولاد الحسین" باید حذف شود. 10- در عبارت و ابدا به اولا ثم "العن" الثانی "ثم" الثالث " ثم" الرابع باید این چند کلمه ای را در گیومه گذاشتم خوانده شود. 11- در عبارت بعدی باید ابن معاویه آورده شود یعنی بگویید که اللهم العن یزید بن معاویه خامسا.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دوستان عزیز عزاداریهاتون قبول .لعنت بریزید وقاتلین اباعبدالله الحسین علیه السلام .
✅طریقه زیارت عاشورا که از بعدازظهر شروع میشه وتا اربعین هست اضافات حاشیه خورده شده وحذفیات روشون خط خورده توجه کنید وباید سلام ها ولعن ها رو همانطور که صد مرتبه نوشته شده باید صدمرتبه بخونید .انشاءالله که از همه عزیزان قبول باشه .التماس دعا
#موکب_سلیمانی
👇👇👇👇👇