سَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مُنقَلَبٍ ینقَلِبونَ
پیکر پاک و مطهر فرزند امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها، مرد میدان جهاد و شهادت، حجت الاسلام سید هاشم صفیالدین، پس از سه هفته در میان آوار بمبارانهای دشمن وحشی صهیونیستی در جنوب لبنان پیدا شد.
درود خداوند بر روح بلند و پاک این سلاله حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله که در راه آزادی قدس، دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم به شهادت رسید.
🏷 #شهید_سید_هاشم_صفیالدین
#سید_هاشم_صفیالدین #حزب_الله_قطعا_پیروز_خواهد_شد
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یحیی سنوار فرمانده میدانی حماس:با اشاره به فرمایش حضرت علی (علیه السلام)
▫️ان علىّ من الله جُنّة حصينة، فاذا جاء يومى انفرجت عنى و أسلمتنى؛ فحينئذ لا يطيش السهم، و لا يبرأ الكلم.
🔹خداوند براى من سپرى محكم قرار داده است. چون روز مرگ من فرا رسد، آن سپر از من جدا شده و مرا به دست مرگ مى سپرد. در آن هنگام، نه تير به خطا رود و نه زخم بهبود يابد.
📘#خطبه_62
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلام عجیب امام رضا علیه السلام در تشییع پیکر یکی از دوستان خویش
🎤حجه الاسلام حامد کاشانی
◽️تا آخر ببینید!
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📙شرح عنوان خطبه
📌 نهجالبلاغه/ خطبه146/ قسمت1 از 12 قسمت
🎤صوتی استاد مفسر دکتر#محمدعلی_انصاری
#خطبه_146
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
#نهج_الیلاغه
▫️مَنْ یُعْطِ بِالْیَدِ الْقَصِیرَةِ یُعْطَ بِالْیَدِ الطَّوِیلَةِ
🟤کسى که با دست کوتاه ببخشد با دست بلند به او بخشیده مى شود
✍ «معناى این کلام این است که آنچه انسان از اموال خود در راه خیر و نیکى انفاق مى کند هرچند کم باشد خدا پاداش او را بسیار مى دهد و منظور از دو دست (دست کوتاه و بلند) در اینجا دو نعمت است که امام(علیه السلام) میان نعمت پروردگار و نعمت انسان را با کوتاهى و بلندى فرق گذاشته است; نعمت و بخشش از سوى بنده را کوتاه و آنچه را از ناحیه خداوند است بلند شمرده است و این بدان جهت است که نعمت خدا همواره چندین برابر نعمت مخلوق است، زیرا نعمت هاى الهى اصل و اساس تمام نعمت هاست; تمام نعمت ها به او باز مى گردد و از سوى او سرچشمه گرفته مى شود (حتى نعمتى که انسان آن را به دیگرى مى بخشد آن هم از سوى خداست و با توفیق الهى بذل و بخشش مى شود
📘#حکمت_232
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
4_6050896900385671046.mp3
8.27M
🌺 شرح خطبه٨٣
🔴جلسه۱۴_ بخشاوّل
🎤#استاد_محمدعلی_انصاری
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
📌 وفات آیت الله سید صدرالدین صدر
🔸 آیت الله سید محمدعلی صدر مشهور به سید صدرالدین صدر (۱۲۹۹ - ۱۳۷۳ق) از مراجع تقلید شیعه و پدر امام موسی صدر است. او متخصص در اصول، رجال و تفسیر بود.
🔸 هنگامی که پدرش سید اسماعیل صدر در سال ۱۳۱۴ق به کربلا هجرت کرد، او نیز به این شهر رفت و به بهرهگیری از پدر و دیگر اساتید کربلا پرداخت. سپس برای تکمیل تحصیلات، رهسپار نجف شد و دروس دوره سطح و خارج را آنجا آموخت.
🔹 صدر در سال ۱۳۳۹ق رهسپار ایران شد. وقتی برای زیارت به مشهد رفت به جهت تقاضای طلاب و مردم مشهد در آن شهر ماندگار شد. ایشان در مشهد به تدریس پرداخت و در مسجد گوهرشاد حرم رضوی اقامه نماز میکرد.
🔹 آیت الله شیخ عبدالکریم حائری یزدی با اعزام گروهی به مشهد او را به قم دعوت کرد. صدر علاوه بر تدریس سطوح عالی، از مشاوران آیت الله حائری شمرده میشد و در مدیت حوزه تازه تاسیس قم ، به او کمک میکرد تا جاییکه آیت الله حائری، ایشان را وصی خود قرار داد.
🔸 آیت الله سید صدرالدین صدر در ۱۹ ربیعالثانی ۱۳۷۳ق درگذشت. آیت الله بروجردی بر پیکر وی نماز گذارد و او را در کنار قبر شیخ عبدالکریم حائری، در حرم حضرت فاطمه معصومه س به خاک سپردند.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_19
#آیت_الله_صدر
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
شرح_صوتی_حکمت_۱۹۲_و۱۹۳_و_۱۹۴.mp3
9.16M
شرح حکمت ۱۹۲
فرشتگان محافظ
ما فرشتگان محافظ داریم ، تیر از کمان قدر بیاید ، تا مرگ اتفاق افتد
إِنَّ مَعَ كُلِّ إِنْسَانٍ مَلَكَيْنِ يَحْفَظَانِهِ- فَإِذَا جَاءَ الْقَدَرُ خَلَّيَا بَيْنَهُ وَ بَيْنَهُ
شرح حکمت ۱۹۳
سهم خواهی و ریاست طلبی
در حکومت علوی جایی برای سهم خواهی و ریاست طلبی نیست
لَا وَ لَكِنَّكُمَا شَرِيكَانِ فِي الْقُوَّةِ وَ الِاسْتِعَانَةِ- وَ عَوْنَانِ عَلَى الْعَجْزِ وَ الْأَوَدِ
شرح حکمت ۱۹۴
دو عامل موثر در تقوی
خدا ناظر است و قیامت درپیش ، چه انتظار پاکی از غافلان ؟
اتَّقُوا اللَّهَ الَّذِي إِنْ قُلْتُمْ سَمِعَ.... وَ بَادِرُوا الْمَوْتَ الَّذِي إِنْ هَرَبْتُمْ مِنْهُ أَدْرَكَكُمْ
📙مجازی و تالیفات استاد #میرزامهدی_صادقی
#حکمت_192
#حکمت_193
#حکمت_194
#شرح_صوتی
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شركت آيندگان در پاداش گذشتگان
🟤پس از پيروزى در جنگ بصره در سال 36 هجرى يكى از ياران امام عليه السّلام گفت: دوست داشتم برادرم با ما بود و مى ديد كه چگونه خدا تو را بر دشمنانت پيروز كرد) امام عليه السّلام پرسيد: آيا فكر و دل برادرت با ما بود. گفت: آرى. امام عليه السّلام فرمود: پس او هم در اين جنگ با ما بود، بلكه با ما در اين نبرد شريكند آنهايى كه حضور ندارند، در صلب پدران و رحم مادران مى باشند، ولى با ما هم عقيده و آرمانند، به زودى متوّلد مى شوند، و دين و ايمان به وسيله آنان تقويت مى گردد.
📘#خطبه_12
🔶 @Nahj_Et
۲ آبان ۱۴۰۳
۳ آبان ۱۴۰۳
۳ آبان ۱۴۰۳
هر درك عاقلانه اى روزى نجات بخش است
#نهج_البلاغه
◽️مَا اسْتَوْدَعَ اللّهُ امْرَأً عَقْلاً إِلاَّ اسْتَنْقَذَهُ بِهِ يَوْماً ما!
🟤خداوند هيچ نوع عقلى را در وجود كسى به وديعت ننهاده جز اين كه روزى به وسيله آن وى را نجات خواهد داد»
✍ عقل، شاخه هاى مختلفى دارد و خداوند در هر كسى شاخه يا شاخه هايى از آن را به وديعت مى نهد. تعبير امام(عليه السلام) به «عقلا» به صورت نكره اشاره به همين نكته است. آرى، بعضى عقل معاد دارند، بعضى عقل معاش و بعضى هر دو. عقل معاد نيز شاخه هاى متعددى دارد; كسانى از طريق ادله عقلى وارد مى شوند و افرادى از طريق ادله نقلى كه هركدام نيز شاخه هاى متعددى دارد و در عقل معاش نيز بعضى عقل صنعت دارند، بعضى استعداد خوبى براى كشاورزى و بعضى براى امور ديگر و هركدام از اين ها نيز براى خود شاخه هايى دارد. امام(عليه السلام) مى فرمايد: اين نقاط قوت كه نامش عقل است و خداوند در ميان بندگانش تقسيم كرده همه روى حساب است. ممكن است كسى عقل خاصى در وجودش باشد و ساليان دراز از آن استفاده نكند و گاه حتى خودش فكر كند كه اين عقل و استعداد خاص در وجود او به چه كار مى آيد ولى ناگهان جريانى در زندگانى او رخ مى دهد كه تا دست به دامان آن عقل و استعداد خاص نزند نجات نمى يابد و اين نكته اى است كه كمتر كسى به آن توجه دارد و يا در نوشته هاى خود آورده است ولى امام(عليه السلام) به واسطه علم گسترده و وسيعش به اين نكته اشاره فرموده است.
📘#حکمت_407
🔶 @Nahj_Et
۳ آبان ۱۴۰۳