فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢هر وقت از فضای این روز ها نا امید شدی این صوت رو گوش کن
امام خامنه ای
#نهج_البلاغه
⚪️مَنْ تَوَکَّلَ عَلَيْهِ کَفَاهُ
🔹هر کس به او توکل نماید او را کفایت کند
📘#خطبه_90
🔶 @Nahj_Et
💢 سوگند امام علی علیه السلام
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 لا وَ الَّذِي أَمْسَيْنَا مِنْهُ فِي غُبْرِ [غُبَّرِ] لَيْلَةٍ دَهْمَاءَ تَكْشِرُ عَنْ يَوْمٍ أَغَرَّ، مَا كَانَ كَذَا وَ كَذَا.
🔹 نه، سوگند به كسى كه ما را در بقاياى شب تاريك نگه داشت؛ شبى كه لبخند سپيده دمش از روزى روشن پرده برداشت، كه چنين و چنان نبوده است. (هدف از ذكر اين عبارت تنها بيان سوگند زيبا و جالب امام عليه السلام است)
📚 #حکمت_277 نهج البلاغه
🔶 @Nahj_Et
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ضرورت_آمادگی_برای_جهاد
#نهج_البلاغه
◽️امام، در عزم راسخ خود در پيکار با مخالفان حق، مى فرمايد:
💥وَ لَعَمْرِي! مَا عَلَيَّ مِنْ قِتَالِ مَنْ خَالَفَ الْحَقَّ وَ خَابَطَ الْغَيَّ، مِنْ إِدْهَان وَلاَ إِيهَان .
💠 «به جان خودم سوگند! در مبارزه با مخالفان حق و آنان که در گمراهى غوطه ورند، هيچ گونه مُجامله و مدارا نمى کنم و سستى به خرج نمى دهم.
📚#خطبه_24
🔶 @Nahj_Et
💠🔹امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه كه آن را در كنار قبر پيغمبر صلى الله عليه و آله و به هنگام دفن او بيان كرد، خطاب به آن حضرت چنين عرضه مىدارد: «(اى رسول خدا!) صبر و شكيبايى زيباست ولى نه دربارۀ تو و بىتابى زشت و قبيح است ولى نه در فراق تو»؛ (و قال عليه السلام، على قبر رسولاللّٰه صلى الله عليه و آله ساعة دفنه: إِنّ الصَّبْرَ لَجَمِيلٌ إِلَّا عَنْكَ، وَ إِنَّ الْجَزَعَ لَقَبِيحٌ إِلَّا عَلَيْكَ) . ظاهر عبارت اين است كه اين كلام در واقع به صورت استثنايى از گفتار حكيمانهاى است كه امام پيش از اين خطاب به «اشعث بن قيس» فرموده بود و همچنين نسبت به تمام رواياتى كه دعوت به صبر و نهى از جزع مىكند
#حکمت_292
🔶 @Nahj_Et
🔵ضرورت اطاعت از دستورات الهى
#نهج_البلاغه
◽️انْتَفِعُوا بِبَيَانِ اللَّهِ وَ اتَّعِظُوا بِمَوَاعِظِ اللَّهِ وَ اقْبَلُوا نَصِيحَةَ اللَّهِ، فَإِنَّ اللَّهَ قَدْ أَعْذَرَ إِلَيْكُمْ بِالْجَلِيَّةِ وَ [أَخَذَ] اتَّخَذَ عَلَيْكُمُ الْحُجَّةَ، وَ بَيَّنَ لَكُمْ مَحَابَّهُ مِنَ الْأَعْمَالِ وَ مَكَارِهَهُ مِنْهَا، لِتَتَّبِعُوا هَذِهِ وَ تَجْتَنِبُوا هَذِهِ؛
🌔مردم از آنچه خداوند بيان داشته بهره گيريد، و از پند و اندرزهاى خدا پند پذيريد، و نصيحت هاى او را قبول كنيد، زيرا خداوند با دليل هاى روشن، راه عذر را به روى شما بسته، و حجّت را بر شما تمام كرده است. و اعمالى كه دوست دارد بيان فرموده، و از آنچه كراهت دارد معرّفى كرد، تا از خوبى ها پيروى و از بدى هاى دورى گزينيد.
📘#خطبه_176
🔶 @Nahj_Et
نهج البلاغه
💠🔹امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه كه آن را در كنار قبر پيغمبر صلى الله عليه و آله و به هنگام
💠🔹بنابراين مفهوم كلام چنين مىشود كه زيبايى صبر و شكيبايى نيز در بعضى از موارد استثنايى دارد و همچنين زشتى جزع و بىتابى. آنجا كه براى موارد شخصى و فردى باشد (مانند مصيبت از دست دادن فرزند و برادر و عزيزان ديگر) صبر، جميل است و جزع، قبيح؛ اما آنجا كه براى اهداف مهم اجتماعى باشد مانند آنچه اميرمؤمنان عليه السلام پس از رحلت پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله انجام داد و همچنين بانوى اسلام فاطمۀ زهرا عليها السلام در مصيبت پدر، و بازماندگان خاندان پيغمبر صلى الله عليه و آله در مصائب كربلا و عاشورا، در اين موارد نه صبر جميل است و نه جزع قبيح، زيرا اهميت مقام والاى پيامبر صلى الله عليه و آله و شهداى كربلا و مانند آن را نشان مىدهد. البته اينگونه مصائب - برخلاف مصائب شخصى - بايد هرگز فراموش نشود. به همين دليل جزع، جميل مىشود و صبر قبيح. ولى بعضى از شارحان نهجالبلاغه استثنا را در اينجا حقيقى ندانسته و آن را كنايه از عظمت مصيبت پيغمبر اكرم صلى الله عليه و آله شمردهاند، زيرا با فقدان آن حضرت مشكلات عظيمى در جهان اسلام به وجود آمد
#حکمت_292
🔶 @Nahj_Et
[ داعیان پیامبری و خدایی ]
📙معرفی کتاب 👇
از زمان خلقت بشر تا کنون همواره افراد فرصت طلبی حضور داشته اند که با سوءاستفاده از جهل و نادانی مردم ادعای پیامبری و خدایی کرده اند و عده ای را با خود به چاه ضلالت و گمراهی کشانده اند؛ در کتاب حاضر به سه تن از این افراد که داعیه ی پیامبری داشتند و خود را پیام آوران دینی نو می دانستند پرداخته شده است، مهربابا، احمد کسروی و غلام احمد قادیانی.
مهربابا در شهر پونه هندوستان به دنیا آمد، او از مدعیان تجسم خداوند بود و اظهار می کرد که روح خداوند در جسمش حلول یافته است.
احمد کسروی در شهر تبریز ایران به دنیا آمد، او بنیانگذار جنبش سیاسی- اجتماعی «پاک دینی» بود و موضع گیری های سختی در برابر ادیان کهن و ارزش های سنتی داشت.
غلام احمد قادیانی در شهر قادیان هندوستان چشم به جهان گشود، او خود را مسیح موعود می دانست و فرقه ای اسلامی به نام جماعت احمدیه را بنیان نهاد. قادیانی خود را ناجی بشریت می نامید و ماموری برای ایجاد اصلاحاتی در دین اسلام می دانست.
شماره تماس 09144089355
آیدی @mirzayetabrizi
🔶 @Nahj_Et
💠🔹امام عليه السلام در اين گفتار حكيمانه، از معاشرت با احمق نهى مىكند و دليل روشنى براى آن ذكر مىنمايد و مىفرمايد: «با احمق مصاحبت نكن كه كارهاى احمقانۀ خود را براى تو زيبا جلوه مىدهد و دوست دارد تو هم مثل او باشى»؛ (لَا تَصْحَبِ الْمَائِقَ فَإِنَّهُ يُزَيِّنُ لَكَ فِعْلَهُ، وَ يَوَدٌّ أَنْ تَكُونَ مِثْلَهُ) . انسان، موجودى اجتماعى است، نهتنها به اين دليل كه مدنى بالطبع است و عشق به اجتماعى بودن در نهاد او نهفته شده، بلكه به دليل نيازهاى فراوان و متنوعى كه دارد و نمىتواند بدون كمك گرفتن از ديگران به آن برسد.
#حکمت_293
🔶 @Nahj_Et
💐 #امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
🌻 وَ إِنَّ أَعْظَمَ حُجَّتِهِمْ لَعَلَي أَنْفُسِهِمْ يَرْتَضِعُونَ أُمّاً قَدْ فَطَمَتْ وَ يُحْيُونَ بِدْعَةً قَدْ أُمِيتَتْ يَا خَيْبَةَ الدَّاعِي مَنْ دَعَا وَ إِلَامَ أُجِيبَ
🍁 شناساندن ناكثین (اصحاب جمل) :
دلیل ناکثین به زیان خودشان است، می خواهند از پستان مادری شیر بدوشند كه خشكیده، بدعتی را زنده می كنند كه مدتهاست مرده، وه چه دعوت كننده ای!؟ و چه اجابت كنندگانی؟!
#خطبه_22
🔶 @Nahj_Et