1_630622.mp3
4.16M
#دعاے_سمات
🎤سید قاسم موسوی قهّار
🍃 @Nahjolbalaghe1
🌺🌿
❁﷽❁
🌹وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُواْ بِمَا أَنزَلَ اللّهُ قَالُواْ نُؤْمِنُ بِمَا أُنزِلَ عَلَيْنَا وَيَكْفُرونَ بِمَا وَرَاءهُ وَهُوَ الْحَقُّ مُصَدِّقاً لِّمَا مَعَهُمْ قُلْ فَلِمَ تَقْتُلُونَ أَنبِيَاءَ اللّهِ مِن قَبْلُ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
بقره(91)
🌹و هنگامى كه به آنها گفته شود به آنچه خداوند نازل كرده ايمان آوريد، گويند: ما تنها به چيزى ايمان مى آوريم كه بر (پيامبر) خودمان نازل شده باشد و به غير آن كافر مى شوند، در حالى كه آن (قرآن) حقّ است و آنچه را (از تورات) با ايشان است، تصديق مى كند. بگو: اگر (به آياتى كه بر خودتان نازل شده) مؤمن بوديد پس چرا پيامبران خدا را پيش از اين به قتل مى رساندید؟!
📜پیام آیه:
پيامبر اسلام، مأمور دعوت همه ى امّت ها به اسلام بوده است. «قيل لهم»
- يكى از دلايل كفر كفّار، نژادپرستى وتعصّبات قومى است. «نؤمن بما انزل علينا ويكفرون بما ورائه»
- ملاك ايمان، حقّانيّت آيين است نه نژاد. «و هو الحقّ»
- قرآن، سراسر حقّ است. «انزل اللَّه... وهو الحقّ»
- چون يهوديان زمان پيامبر به رفتار نياكان خود راضى بودند، خداوند نسبت قتل انبيا را به آنان داده است. «فلِمَ تقتلون»
- دروغگو، رسواست. «فلم تقتلون... ان كنتم مؤمنين»
(اگر به انبيايى كه از بنى اسرائيل است ايمان آورده ايد، پس آن همه پيامبران همانند حضرت يحيى و زكريا را كه از بنى اسرائيل بودند، چرا شهيد كرديد؟! آرى، رفتار شما، نشانه ى ايمان نداشتن شماست.)
منبع: تفسیرنور
🌷 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن🌷
✨اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم✨
🌺🌿
@Nahjolbalaghe1
🌷🌷
📚نهج البلاغه/حکمت ۸۸
🍃دو عامل ایمنی مسلمین(اخلاقی،معنوی)
🌺و درود خدا بر او
(امام باقر (ع) از حضرت اميرالمومنين (ع) نقل فرمود:) دو چيز در زمين مايه امان از عذاب خدا بود، يكي از آن دو برداشته شد، پس ديگري را دريابيد و بدان چنگ زنيد، اما اماني كه برداشته شد رسول خدا (ص) بود، و امان باقيمانده، استغفار كردن است، خداي بزرگ به رسول خدا فرمود (خدا آنان را عذاب نمي كند در حالي كه تو در ميان آناني، و عذابشان نمي كند تا آن هنگام كه استغفار مي كنند.)
(اين روش استخراج نيكوترين لطايف معني، و ظرافت سخن از آيات قرآن است)
کانال #نهج_البلاغه
https://eitaa.com/Nahjolbalaghe1
🌷🌷🌷
🌷🌷
📕نهج البلاغه/نامه۵۸ درباره جنگ صفين
🌿افشاي حوادث جنگ صفين
🍃آغاز كار چنين بود ما با مردم شام ديدار كرديم، كه در ظاهر پروردگار ما يكي، و پيامبر ما يكي، و دعوت ما در اسلام يكي بود، و در ايمان به خدا و تصديق كردن پيامبرش، هيچ كدام از ما بر ديگري برتري نداشتيم، و با هم وحدت داشتيم جز در خون عثمان كه ما از آن بركناريم، پس به آنان گفتيم: بياييد با خاموش ساختن آتش جنگ، و آرام كردن مردم، به چاره جويي و درمان بپردازيم، تا كار مسلمانان استوار شود، و به وحدت برسند، و ما براي اجراي عدالت نيرومند شويم، اما شاميان پاسخ دادند: (چاره اي جز جنگ نداريم.) پس سر باز زدند، و جنگ درگرفت، و تداوم يافت، و آتش آن زبانه كشيد. پس آنگاه كه دندان جنگ در ما و آنان فرو رفت، و چنگال آن سخت كارگر افتاد، به دعوت ما گردن نهادند، و بر آنچه آنان را خوانديم، پاسخ دادند. ما هم به درخواست آنان پاسخ داديم، و آنچه را خواستند زود پذيرفتيم، تا حجت را بر آنان تمام كنيم، و راه عذرخواهي را ببنديم. آنگاه آنكه بر پيمان خود استوار ماند، از هلاكت نجات يافت، و آن كس كه در لجاجت خود پا فشرد، خدا پرده ناآگاهي بر جان او كشيد، و بلاي تيره روزي گرد سرش گردانيد.
کانال #نهج_البلاغه
https://eitaa.com/Nahjolbalaghe1
🌺🌿
📕نهج البلاغه/خطبه۶۸ شهادت محمد بن ابي بكر
🔹(پس از آنكه محمّد بن ابي بكر در مصر در سال ۳۸ هجري شهيد شد فرمود.)
🍃ستودن هاشم بن عتبه براي فرمانداري مصر پس از شهادت محمد بن ابي بكر
مي خواستم هاشم بن عتبه را فرماندار مصر كنم، اگر او را انتخاب مي كردم ميدان را براي دشمنان خالي نمي گذارد، و به عمروعاص و لشگريانش فرصت نمي داد، نه اينكه بخواهم محمد بن ابي بكر را نكوهش كنم، چه او مورد علاقه و محبت من بوده و در دامنم پرورش يافته بود.
کانال #نهج_البلاغه
https://eitaa.com/Nahjolbalaghe1