eitaa logo
قرآن و نهج‌البلاغه 🌸🌸
1.5هزار دنبال‌کننده
2.4هزار عکس
1.6هزار ویدیو
32 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
مطابق آنچه از ائمّه اطهار(ع) نقل شده است، امام زمان(عج) به صورت دفعی و بدون زمینه قبلی واقع خواهد شد. حضرت (عج) در توقیع مبارک به جناب شیخ مفید فرموده‌اند: «فإنَّ اَمرَنا یَبْعَثُه فَجْأَةً؛ (خداوند) کار ما را به‌طور ناگهانی برمی‌انگیزد.» در حدیث دیگری امام علیّ‌بن موسی‌الرضا(ع) نقل فرموده‌اند که وقتی از پیامبر اکرم(ص) پرسیدند که قیام کننده از فرزندان شما چه وقت ظهور می‌کند، حضرت در پاسخ فرمودند: "مَثَلُه مَثَلُ الساعَةِ التی لا یُجَلّیها لِوَقْتِها إلّا هو... لا یأتیکُم إلّا بَغْتَةً؛ همچون قیامت است که آن را در زمان خاصّ خودش فقط خداوند ظاهر می‌سازد... جز این نیست که به‌طور ناگهانی برایتان رخ می‌دهد." تعبیر "فَجْأَه" و "بَغْتَه" این دو حدیث شریف بر یک معنای صریح دلالت می‌کنند ⚘ @Nahjolbalaghe2
1⃣ حضرت سیدالشهداء نفرمود من با یزید بیعت نمی‌کنم؛ فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایعُ مِثْلَ یزید بن معاویة»؛ [بحارالأنوار، ج۴۴، ص٣٢۵] فرمود هرکس آزاداندیش است، حسینی فکر می‌کند؛ مثل من فکر می‌کند، زیر بار ظلم نمی‌رود. 2⃣ امروز هم همین‌طور است، بیان حسین بن علی همین‌طور است. امروز کسی که حسینی فکر می‌کند؛ نه آمریکا را، نه آن #معامله_قرن را، نه #صهیونیست را، هیچ‌کدام را تحمل نمی‌کند. 3⃣ اگر حضرت فرموده بود من با یزید بیعت نمی‌کنم شاید فکر می‌کردند که مخصوص خود اوست. حضرت فرمود: «مِثْلِی لَا یُبَایعُ مِثْلَ یزید بن معاویة»، تا ظهور حضرت این اصل حاکم است؛ یعنی کسی که حسینی فکر می‌کند زیر بار ظلم نمی‌رود. 4⃣ این است که امام (رضوان‌الله‌علیه) فرمود: انقلاب مدیون کربلاست، پیروزی این نهضت به برکت کربلا و قیام حسین بن علی بن ابی‌طالب است، همین است. 🔺 http://www.javadi.esra.ir/web/office/-/پیام-به-چهارمین-اجلاسیه-«مجاهدان-در-غربت»
#مهدے‌جان💚 چشمهاے دل من در پےِ دلــدارے نیسٺ در فراق تو بہ جزگریـہ مـرا ڪارے نیسٺ سوختن در طلبِ یوسـفِ زهــرا عشق اسٺ اے بنازم بہ چنین عشق ڪہ تڪرارے نیسٺ #اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌥 ⚘ eitaa.com/Nahjolbalaghe2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ امروز صبح بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح اومد که گفته شده بود هواپیمای اوکراینی توسط پدافند هوایی و به اشتباه زده شده.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوئينگ اکرايني هنگام چرخش به منطقه حساس نظامي نزديک شد وبر اثر خطاي انساني هدف قرار گرفت 🔹مقصر، يا مقصران حادثه به مراجع قضايي معرفي مي شوند.
959.8K
☢ کمی در مورد اتفاقات اخیر و بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح و امتحانات آخر الزمان حاج آقا حسینی ⚘ @Nahjolbalaghe2
⭕️ هیچ وقت مفهوم این توییت حسن روحانی را که قبل از موشک‌باران پایگاه عین الاسد منتشر شد را نفهمیدم! جوابِ تهدید آمریکا چه ارتباطی با هواپیمای ایرانی که در خلیج فارس توسط آمریکایی‌ها ساقط شد، داشت؟! علی قلهکی ⚘ @Nahjolbalaghe2
چند سوال.. #هواپیمای_اوکراینی
⭕️ شوک بزرگ| لزوم برخورد با قاصرین و پنهان کاران در فاجعه سقوط هواپیما 🔹دقایقی پیش ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد که سقوط هواپیمای مسافربری شرکت اوکراینی که به کشته شدن ۱۷۶ نفر از هموطنان ایرانی و اتباع سایر کشورها انجامید با اشتباه انسانی پدافند ایران صورت گرفته است و در همین رابطه بلافاصله رئیس جمهور به نمایندگی از جمهوری اسلامی از این اشتباه فاجعه بار اظهار تاسف کرد. 🔹دربیانیه ستاد کل نیروهای مسلح تصریح شده است که به جهت برخی اخبار از مشاهده اهداف هوایی به سمت مراکز راهبردی کشور و شناسائی برخی تحرکات هوایی در صفحات راداری، مجموعه پدافند هوایی حساسیت بیشتری پیدا کرد و در نهایت با چرخش نابهنگام و نزدیک شدن هواپیمای مسافربری به یک مرکز حساس نظامی بر اثر بروز خطای انسانی و به صورت غیر عمد، هواپیمای مذکور مورد اصابت قرار می گیرد. 🔹اما در کنار خبر شهادت جمعی از هموطنان مان بر اثر قصورها، سوء تدبیر عجیب در اعلام دیرهنگام این ماجرا تلخی ها را دوچندان کرد. 🔹بر این اساس ضمن لزوم برخورد با قاصرین که در بیانیه رسمی ستاد کل نیروهای مسلح و بیانیه رئیس جمهور به آن تصریح شده است، برخورد با افرادی که در ۷۲ ساعت گذشته پنهان کاری کردند نکته مهمی است که نباید به سادگی از کنار آن گذشت. 🔹اگرچه بررسی های اولیه خبرگزاری فارس نشان می دهد افراد، رسانه ها و مسئولین کشوری و لشکری که در ۷۲ ساعت گذشته اظهار نظر کردند از ماجرا بی اطلاع بودند اما باید بررسی شود چنانچه افرادی از ماجرا خبر داشتند و خلاف واقع صحبت کردند و یا به هر دلیل پنهان کاری کردند در هر مقامی برخورد صورت گرفته و معرفی و در صورت نیاز محاکمه شوند. 🔹گفتنی است طی ۷۲ ساعت گذشته رسانه های کشور با توجه به سابقه فعالیت ضدانقلاب علیه کشور و ملت ایران و با عدم اطلاع از اصل موضوع و در دست نبودن شواهد و مستندات، یکپارچه این اتهام را تکذیب کردند.