🖤اَلسّلامُ عَلیک یا أبَاالْفَضْلِ الْعَبّاسَ
▪️مِثْلِ عبّٰـاسْ كَسْي هَسْت دِلٰاوَر بٰاشَد
▪️بٰاْ هَمـِهْ تِشْنِگي اَشْ يٰادِ بَـرٰادَر بٰاشَد
▪️مِثْلِ عَبّٰاسْ كَسيْ هَسْت كِهْ سَقّٰا بٰاشَد
▪️جِگَرِ سُوخْتِــه اشْ حَسـْرَتِ دَريٰا بٰاشَد
▪️مِثْلِ عَبـّٰاسْ كَسْيْ هَسْتْ اَبٰابيلْ شَوَد
▪️بٰالُ و پَر سُوخْتِه ، هَمْسٰايِه جِبْريلْ شَوَد
▪️هيچ كَس مِثْلِ اَباالْفَضْلِ وَفٰادٰار نَبُود
▪️لٰايِقِ تَشْنِگيُ و اِسْمِ عَلَمْـــــدٰار نَبُود
▪️هَركَسْي خْوٰاست كِهْ فَردٰا بِه شَفٰاعَتْ بِرِسد
▪️يٰا اَباالْفَضْلِ بِگُوييد بِه سَلٰامَتْ بِرِسَد
🖤اگر گرفتاری حاجت داری بگو یا ابالفضل
تاسوعای حـسینی تسلیت بـاد🏴
🏴روز نهم محرم الحرام
▪️در روز نهم محرمالحرام سال 61 هجرى قمرى، شمر بن ذي الجوشن، با چهار هزار نفر، همراه با نامهاي از ابن زياد به عمر بن سعد مبني بر جنگيدن با امام حسين (ع) و قتل ايشان، براي دومين بار وارد كربلا شد.
▪️عصر روز پنج شنبه نهم محرم، ابن سعد با دستوري كه از ابن زياد دريافت كرده بود، آماده جنگ با امام حسين (ع) شد و لشكر خويش را بانگ زد كه:
اي لشكرهاي خدا سوار شويد و شمارا بهشت بشارت باد. پس جنود او سوار گشته و رو به اصحاب حضرت رو آوردند.
▪️امام حسين (ع) به برادر خود حضرت ابوالفضل (ع) فرمود:
به سوي ايشان برو و از آنان مهلتي بخواه تا كه امشب را صبر كنند و كارزار را به فردا اندازند تا امشب قدري نماز، دعا و استغفار كنم. چه خدا مي داند كه من دوست مي دارم نماز، تلاوت قرآن، كثرت دعا و استغفار را.
▪️و از آن سوي اصحاب عباس (ع) در مقابل آن لشكر توقف نموده بودند و ايشان را موعظه مي كردند تا عباس (ع) برگشت و از ايشان طلب مهلت كرد.
عمرسعد پيامي به حضرت ابوالفضل (ع) داد و گفت: براي آن حضرت كه يك امشب را به شما مهلت مي دهيم. بامدادان اگر سر به فرمان درآوريد شما را به نزد پسر زياد كوچ خواهيم داد وگرنه دست از شما برنخواهيم داشت و فيصله امر را بر ذمت شمشير خواهيم گذاشت. در اين هنگام دو لشكر به آرامگاه خود بازگشتند.
▪️امام حسين (ع) خطاب به يارانشان عاقبت اين واقعه را ترسيم كردند و اهل بيت (ع) و ياران حضرت پس از شنيدن خطبه حضرت از همه چيز جز بهره شهادت در ركاب امام دست برداشتند و در جواب به حضرت از هم پيشي
مي گرفتند كه ما هرگز شما را ترك
نمي كنيم و بر پيمان و سوگند خويش وفاداريم.
▪️امام چون از هدايت سپاه اموي نااميد شد و دانست كه با او میجنگند رو به اصحاب خود فرمود:
برخيزيد و دور خيمهها گودالي همچون خندق حفر كنيد و در آن آتش افزويد تا با اينان از يك رو درگير شويم. در نقل ديگري آماده است امام حسين (ع) بهسوی اصحاب خود آمده و فرمود:
مكان خيمهها را به هم نزديك و طنابها را درهم كنند و خود در درون جا میگیرند تا خيام از هر سو بر آنان احاطه كنند مگر از آنسو كه با دشمن روبرو شوند.
▪️طبق روايتي، امام حسين (ع) در اين شب، حضرت علیاکبر (ع) را با سي سوار و بيست پياده فرستاد كه چند مشك آب آوردند. پس اهلبیت (ع) و اصحاب خود را فرمود:از اين آب بياشاميد كه آخر توشه شماست و وضو سازيد و غسل كنيد و جامههاي خود را بشوييد كه کفنهای شما خواهد بود.
▪️روایتشده كه در آن شب سي و دو نفر از لشكر عمر بن سعد به امام (ع) ملحق شدند و سعادت ملازمت آن حضرت را اختيار كردند.
🌷
▪️🌷
⚫️🏴⚫️🏴
مرحوم حاج محمد اسماعیل دولابی:
گویند "حر بن يزيد رياحي" اولين کسي بود که آب را به روي امام بست و اولين کسي شد که خونش را براي او داد.
"عمر سعد" هم اولين کسي بود که به امام نامه نوشت و دعوتش کرد براي آنکه رهبرشان شود و اولين کسي شد که تير را به سمت او پرتاب کرد!
کي ميداند آخر کارش به کجا ميرسد؟
دنيا دار ابتلاست...
با هر امتحاني چهرهاي از ما آشکار ميشود، چهرهاي که گاهي خودمان را شگفتزده ميکند.
چطور ميشود در اين دنيا بر کسي خرده گرفت و خود را نديد؟
ميگويند خداوند داستان ابليس را تعريف کرد تا بداني که نميشود به عبادتت، به تقربت، به جايگاهت اطمينان کني.
خدا هيچ تعهدي براي آنکه تو همان که هستي بماني، نداده است.
شايد به همين دليل است که سفارش شده، وقتي حال خوبي داري و ميخواهي دعا کني، يادت نرود "عافيت" و "عاقبت به خيريات" را بطلبي...
🆔 @nahjolbalagheeiha
#پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) میفرمایند:
به وسیله من #هشدار داده شدید و به وسیله #علی (علیهالسلام) #هدایت مییابید و به وسیله #حسن (علیهالسلام) #احسان میشوید و به وسیله #حسین (علیهالسلام) #خوشبخت میگردید و بدون او بدبخت،
و بدانید که #حسین (علیهالسلام) #دری از درهای #بهشت است، هر کس با او #دشمنی کند، خداوند بوی #بهشت را بر او #حرام میکند.
📚البرهان فی تفسیرالقرآن، ج ۳ ص ۲۳۲
🆔 @mahdaviyat_mesh
مزارشهدا
دعاگوی
عزیزان هستم
التماس دعای فرج
صدقه برای سلامتی امام عصر کنار گذاشتید
همین الان
نیت صدقه کنید
🏴
🖤اَلسّلامُ عَلیک یا أبَاالْفَضْلِ الْعَبّاسَ
▪️مِثْلِ عبّٰـاسْ كَسْي هَسْت دِلٰاوَر بٰاشَد
▪️بٰاْ هَمـِهْ تِشْنِگي اَشْ يٰادِ بَـرٰادَر بٰاشَد
▪️مِثْلِ عَبّٰاسْ كَسيْ هَسْت كِهْ سَقّٰا بٰاشَد
▪️جِگَرِ سُوخْتِــه اشْ حَسـْرَتِ دَريٰا بٰاشَد
▪️مِثْلِ عَبـّٰاسْ كَسْيْ هَسْتْ اَبٰابيلْ شَوَد
▪️بٰالُ و پَر سُوخْتِه ، هَمْسٰايِه جِبْريلْ شَوَد
▪️هيچ كَس مِثْلِ اَباالْفَضْلِ وَفٰادٰار نَبُود
▪️لٰايِقِ تَشْنِگيُ و اِسْمِ عَلَمْـــــدٰار نَبُود
▪️هَركَسْي خْوٰاست كِهْ فَردٰا بِه شَفٰاعَتْ بِرِسد
▪️يٰا اَباالْفَضْلِ بِگُوييد بِه سَلٰامَتْ بِرِسَد
🖤اگر گرفتاری حاجت داری بگو یا ابالفضل
تاسوعای حـسینی تسلیت بـاد🏴
🆔 @nahjolbalagheeiha
نماز و امام حسین علیه السلام 👇
🆔 @mahdaviyat_mesh
🔹اگر قرآن در آغاز بزرگترین سوره خود (بقره) میفرماید: «الَّذِینَ یُؤْمِنُونَ بِالْغَیْبِ وَیُقِیمُونَ الصَّلَاهَ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ یُنْفِقُونَ» و همچنین در کوچکترین سوره خود (کوثر) از #نماز سخن به میان میآورد، #امامحسین(ع) در کربلا آن را اقامه میکرد «اَشهَدُ اَنَّکَ قَد اَقَمتَ الصَّلاهَ».
🔹اگر قرآن میفرماید: «وَارْکَعُوا مَعَ الرَّاکِعِینَ»، #امامحسین (ع) #نماز ظهر عاشورا را با جماعت آن هم در برابر صفوف دشمن برگزار میکند.
🔹اگر قرآن نحوه اقامه #نماز در میدان جنگ را به پیامبر (ص) آموزش میدهد «وَ إِذَا کُنْتَ فِیهِمْ فَأَقَمْتَ لَهُمُ الصَّلَاهَ فَلْتَقُمْ طَائِفَهٌ مِنْهُمْ مَعَکَ وَلْیَأْخُذُوا أَسْلِحَتَهُمْ»، #امامحسین (ع) در میدان جنگ #نماز را اقامه میفرماید.
🔹اگر قرآن، #نماز را به عنوان یک منبع انرژیزای غیبی معرفی و مؤمنان را به امر به استعانت از آن معرفی میفرماید: اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَهِ، #امامحسین (ع) نیز در بحبوحه جنگ و مشکلات آن، از #نماز استعانت میجوید.
🔹اگر قرآن اقامه #نماز را در اول وقت سفارش میفرماید: «أَقِمِ الصَّلاَهَ لِدُلُوکِ الشَّمْسِ»، #امامحسین(ع) #نماز ظهر عاشورا را در اول وقت اقامه کردند.
🔹اگر حضرت مسیح (ع) تا زمانی که نفس دارند، مأمور به اقامه #نماز شدهاند: «وَ أَوْصَانِی بِالصَّلَاهِ وَالزَّکَاهِ مَا دُمْتُ حَیًّا»، #امامحسین (ع) نیز تا آخرین لحظه همراه #نماز است.
🔹اگر قرآن از کسانی که تجارت، آنها را از #نماز غافل نمیسازد، ستایش میکند «رِجَالٌ لَا تُلْهِیهِمْ تِجَارَهٌ وَلَا بَیْعٌ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ وَ إِقَامِ الصَّلَاهِ»، درباره #امامحسین (ع) چه باید گفت که حتی حفظ جان هم او را از #نماز غافل نساخت.
🔹 #نماز باید در جامعه و علنی اقامه شود «أَقِیمُوا الصَّلَاهَ». #امامحسین (ع) با آنکه میتوانست در خیمه #نماز بخواند و با اینکه #نمازش شکسته بود، در مقابل جمعیت #نماز بپا داشت.
╔═.🍃🍃.══════╗
🆔 @nahjolbalagheeiha
╚══════.🍃.🍃═╝
دل اگر نذر حسین است، خریدن دارد
اشک اگر مال حسین است، که ریختن دارد
همه عالم و آدم به فدایت ارباب
غم ارباب به دلها چه کشیدن دارد
◾️شهادت غریبانه سیدوسالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و یاران باوفای ایشان و به اسارت بردن خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) را به ساحت حضرت بقیه الله الاعظم صاحب العصر و الزمان ( ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) و تمامی شیعیان تسلیت و تعزیت عرض مینمائیم.
🆔 @nahjolbalagheeiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن وصال شهید حججی به امام حسین علیه السلام
🌷🍃🌷
🔴انزوای ضد انقلاب دربرابر روضه حسینیه امام (ره)
🔹عصبانیت لشکر رسانه ای غرب از #رسانه_یک_نفره ای که تمدن دینی را به تصویر کشید
🔹تمدن نوینی که مرجع آن با صدها میلیون پیرو، مقلد دستورات علمی است
دانا نوشت:
در حالی که جریان ضد انقلاب از ابتدای شروع بحران کرونا سعی داشت مناسک دینی و ملی مردم ایران را در تعارض با تدابیر علمی برای مبارزه با این ویروس نشان دهد اما این روزها از بروز بیش از پیش دوگانه واقعی «تمدن دینی» در برابر یک #غرب_وحشی، به شدت عصبانی است. غربی که رئیس جمهور کشور آمریکا به عنوان نماد آن تا همین هفته های اخیر حتی استفاده از ماسک را هم مسخره می کرد.
بدون تردید پرچم دار الگو سازی از تمدن نوین اسلامی در روزهای شیوع کرونا، رهبر انقلاب اسلامی بوده اند؛ مرجع دینی بزرگی که با صدها میلیون مقلد و پیرو، توجه به پروتکل های بهداشتی ستاد پزشکی مقابله با کرونا را غیرقابل تخطی می دانند.
انتشار تصاویری از برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم در حسینیه امام (ره) با حضور رهبر انقلاب و بدون حضور عمومی عزاداران، در حالی که این مکان هر ساله ظرف جوشان عزادران حسینی (ع) از سراسر کشور بوده است، اوج تقید بزرگترین رهبر مردمی جهان به اصول بهداشتی و علمی و اهمیت قائل شدن ايشان برای سلامت مردم را به تصویر کشید.
اتفاقی که توطئه های رسانه های چندین هزار میلیارد دلاری غرب را برای منزوی کردن دین نقش بر آب کرد و این «مراسم یک نفره» تصویر حقیقی از ارزش و جایگاه جان و سلامت مردم از منظر دین را به جهان مخابره کرد.
همچنین حمله کور و دستپاچه برخی رسانه های غربی به این موضوع، بیش از پیش نمایان کرد که جان و سلامت مردم در مقابل منافع سیاسی سرویس های جاسوسی متولی آنها هیچ اهمیتی ندارد. درست مانند روزهای اول شیوع کرونا که این رسانه ها با ایجاد هراس، نقش مهمی در ایجاد اضطراب و بالا بردن احتمال ابتلای مردم به کرونا ایفا کردند.
https://www.dana.ir/1641503
🌷🏴