❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅زمین رو به روشنایی میرود
ولی دلهای ما هنوز
از سیاهی مبهم بیرون نیامده🍁
✨طلوعت دیر نشود؛
تنها روشنی بخش دلهای اهل زمین✨
#اللهمعجللولیکالفرج
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
━━━━━━━━🌺🍃━
4_6030589534800971280.mp3
2.11M
🔸ترتیل صفحه 225 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
☘️☘️☘️☘️
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شرح دعای روز بیستم👆👆👆
استاد محترم:
🌸خانم پزشکی🌸
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
Tahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze20.mp3
3.95M
#جزء_بیستم
#تحدیر
#تندخوانی
🍃🌺خوشبختي یعني بہ نیابت از امام زمانمون هر روز قرآڹ بخونيم🖤🖤
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فی فرج آل محمد
دوشنبه ۱۳ اردی بهشت
بیستم رمضان الکریم
سلام والتماس دعا.
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
بسم الله الرحمن الرحیم
الذین اذا اصابتهم المصیبة قالوا انا لله و انا الیه راجعون
سرکار خانم هدایتی معاونت محترم فرهنگی مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها:
مصیبت هجرت زودهنگام خاله عزیزتان،بانوی مؤمنه ومکرمه، را تسلیت عرض نموده،
از خداوند متعال صبرو اجر برایتان آرزومندیم.
ضمن عرض تسلیت به شما و خانواده محترم شما به خصوص مادر گرامیتون امیدوارم به حق این شبهای عزیز و فرق شکافته ی در این شبها، خداوند این عزیز از دست رفته شما را قرین رحمت خودش قرار بده و در بهشت همنشین خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها باشند و بر سر سفره پیامبر واهل بیت پیامبر و اولیاء الله مهمان باشند.
نعیمی مقدم
AUD-20210502-WA0000.
5.12M
✨افق نور✨
تفسیر قطره ای قرآن کریم
⚡️آیات برگزیده جزء بیستم
🖋استاد محسن قرائتی
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
4_473160900434461305.mp3
2.47M
#ادعیه_ماه_مبارک_رمضان
#دعای_اللهم_رب_شهر_رمضان
#الذی....
🌹دعای پس از هرنماز ماه مبارک رمضان
❣الّلهُــمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَــــ الْفَــرَج❣
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: ایام قدر، قله ماه رمضان است
🔸حضرت آیت الله خامنه ای: به اين قله رسيديم و از فرصت بي نظير توسل و تضرع استفاده کنيم.
#شب_قدر
#ماه_خدا
#شهرالمواسات
مدرسه علمیه نرجس س سبزوار
👇🌟👇🌟👇🌟👇
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6
در باب بعضی برداشت های غلط و سواستفاده های جریان تحریف از فرمایشات رهبری
اصلاح طلبان مغرض و غربگرا دیروز بعداز فرمایشات مقام معظم رهبری سعی کردند با استفاده سوء از فرمایشات معظم له بار دیگر تاریخ را تحریف کرده و خسارت محض برجام را نتیجه تصمیم گیری نظام نشان داده و در ذهن قشر خاکستری جامعه ، خود را تطهیر کنند تا بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری امیدی برای پیروز شدن داشته باشند ...
فرمایشات رهبری تذکری بود به ظریف و رفقا و سیاسیون که خیال نکنند مملکت باید بی قانون باشد و حضرات هر کاری دلشان می خواهد در این بی قانونی انجام دهند.
ایشان اشاره کردند که قانون و سلسله مراتبی هست. شورای امنیت هست. اینطور نیست که مملکت و منافعش را بدون قاعده به دست یک نفر بسپارند و بگویند هر کاری دلت می خواهد انجام بده!
اما باز هم عده ای به جای فهمیدن این حرف ها به دنبال سواستفاده افتادند. البته طبیعی است جریانی که در میدان عمل در هشتمین سال خود کشور را به این مشکلات رسانده جز شانتاژ،شایعه، هوچی گری و تحریف چه برای فریب مردم دارد؟
حضرات کشف تازه ای نکرده اید، اسم دولت قوه ی مجریه است! یعنی دولت و وزارت خانه هایش باید اجراکننده ی قوانین و مصوبات و برنامه ها باشند و در بسیاری موارد هم خودشان باید هم برنامه ریزی کرده هم اجرا کنند. اما اگر دولتی قوانین را زیر پا بگذارد و مصوبات را اجرا نکند، اگر برنامه ریزی نکند و بدون برنامه صحیح پیش برود به معنی این است که اختیاری ندارد؟ خیر! اگر اختیاری نداشت چگونه از این قواعد و قوانین و برنامه ها سرپیچی می کرد؟ این وظیفه ی دولت است که قوانین و مصوبات و برنامه ها را اجرایی کند نه جای دیگر.
تصور کنید که در یک برنامه تلوزیونی موضوعی برای برنامه مشخص شده و متنی هم برای مجری نوشته اند. یک مهمان هم آمده و قرار است گفتگو کنند. حال مجری می رود روی صحنه و به جای اجرای متن و پرداختن به موضوع هر چه دلش می خواهد می گوید و اجازه می دهد مهمان برنامه هم برای خودش جاده خاکی بزند و خارج از موضوع برنامه و چارچوبش داستان ببافد. آن وقت نتیجه ی این وضعیت هر چه بشود گریبان کل برنامه و عواملش و مردم را می گیرد. حال به نظرتان مسخره نیست که مجری بودن به بی اختیار بودن تعبیر شود؟ اتفاقا مجری همان کسی است که اگر کارش را درست انجام ندهد تلاش کسانی که این وظیفه را به او داده اند به باد می دهد. مجری است که باید آن تلاش ها را به منصه ی ظهور برساند.
حال برگردیم بر سر فرمایشات رهبری و برجام. رهبری شروطی برای آن سندی که با غربی ها بسته می شود و اجرایش داشتند و خط قرمزهایی تعیین کردند. آن قراداد و سند نامش شد برجام! اما این شروط رعایت نشد و از خط قرمزها رد شدند!! اجرای این شروط و خط قرمزها کار چه کسی بود؟ کار همین دولت و وزارت خارجه اش که به آن عمل نکردند. حالا فهمیدید که مجری بودن به چه معنا است و چقدر اختیار دارد؟؟
هر انسان عاقلی این را می فهمد!
راستی حاج قاسم هم یک مجری بود اما چرا نتیجه ی عملکرد ایشان با این حضرات فرق دارد و چرا در میدان عمل حاج قاسم پیروز شدیم ودر میدان عمل دیپلمات ها مردود؟
علت روشن است، مجری باید درست عمل کند تا نتیجه درست حاصل شود!
البته خوب است حضرات بفرمایند چرا بعد از تجربه ی بی اختیاری در دولت برای ریاست جمهوری دوباره دندان تیز کرده اند! رئیس بی اختیارها شدن که دیگر پیراهن دریدن نمی خواهد!
مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها سبزوار
https://eitaa.com/joinchat/699138128C02c5d708a6