📃نسخهای برای کسانی که #کاهل_نماز هستند.(۲)
#طاقت یعنی چه؟
👈خدا آن مرد الهی و عظیمالشأن، آقا معلّم #دامغانی، رفیق شفیق امام راحل عظیمالشّأنمان را رحمت کند. یک موقعی از ایشان سؤال کردیم: طاقت چیست؟ انسان چقدر میتواند طاقت داشته باشد؟
👈فرمودند: طاقت این است که انسان وقتی دید دیگر نمیتواند انجام دهد، خودش از #خودش_بدش بیاید.
🤔تعجّب کردیم، یعنی چه که خودش از خودش بدش بیاید؟! فرمودند: طاقت یعنی آن قدر #جلو برود که اینطور بشود.
🌹 بعد هم فرمودند: بعضی از بزرگان، آن #ساعتی را هم که برای خوردن، خوابیدن، نوشیدن، استراحت و ... داشتند، فقط برای #عبادت و طاعت و عمل میخواستند. لذا لقمه غذا را که برمیداشتند.
✅ حتماً لازم نیست که بر زبان جاری شود، امّا در ذهنشان این «#قَوِّ_عَلَی_خِدمَتِکَ_جَوارِحی» را میگفتند.
یعنی خدایا! من این را میخورم که این جوارح من #قوی شود تا بتوانم خدمت و عمل کنم و اهل طاعت شوم. وقتی میدیدند یک جایی کم میآورند و نمیتوانند، ناراحت میشدند.
✍️همین فرمایش پیامبر عظیمالشّأن(ص) که فرمودند: مؤمن وقتی کاری دیگر در توان و طاقتشندوهناک میشود.
🌼تلنگر
✍️گویند "حر بن يزيد رياحي" اولين کسي بود که آب را به روي امام بست و اولين کسي شد که خونش را براي او داد. "عمر سعد" هم اولين کسي بود که به امام نامه نوشت و دعوتش کرد براي آنکه رهبرشان شود و اولين کسي شد که تير را به سمت او پرتاب کرد!
کي ميداند آخر کارش به کجا ميرسد؟ دنيا دار ابتلاست...با هر امتحاني چهرهاي از ما آشکار ميشود، چهرهاي که گاهي خودمان را شگفتزده ميکند. چطور ميشود در اين دنيا بر کسي خرده گرفت و خود را نديد؟
ميگويند خداوند داستان ابليس را تعريف کرد تا بداني که نميشود به عبادتت، به تقربت، به جايگاهت اطمينان کني. خدا هيچ تعهدي براي آنکه تو همان که هستي بماني، نداده است.
شايد به همين دليل است که سفارش شده، وقتي حال خوبي داري و ميخواهي دعا کني، يادت نرود "عافيت" و "عاقبت به خيريات" را بطلبي...
May 11
✍️امام خمینی (ره):
هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد. چقدر زشت است انسانی که خود دارای هزاران عیب است از عیوب خود غفلت کند و به عیوب دیگران بپردازد تا عیوب دیگران را مانع و سرپوشی از کشف عیوب خود قرار بدهد.
اگر انسان قدری در حالات و اخلاق و اعمال خود سیر کند و به اصلاح آن بپردازد در نهایت کارهایش اصلاح میشود و اگر خود را خالی از هر گونه عیبی بداند نهایت جهل ونادانی او است و هیچ عیبی بالاتر از آن نیست که انسان عیب خود را نفهمد و از آن غافل باشد و با آن که مجموعهی عیوب است ، به عیوب دیگران بپردازد.
📚چهل حدیث ، ص۲۶۹
#من_ماسک_میزنم
🔴 محرم امسال، پرشورتر ولی متفاوت از سالهای قبل
اوایل کرونا که ستادملی مقابله با کرونا گفت حرمها و مساجد باید موقتا تعطیل بشه، بهظاهر تعطیل شده بود ولی مساجد شده بود پایگاه تولید ماسک، مواد ضدعفونی و کمکهای اینچنینی. یعنی مسجدی که قبل از کرونا یکی دوساعت در طول روز فعال بود برای نمازجماعت، در ایام کرونا 24ساعته درحال فعالیت جهادی بود. چون این روحیه مسجدی و جهادی تعطیلی بردار نیست.
بنظرم الان هم برای محرم شبیه همین اتفاق خواهد افتاد. شاید امسال بخاطر کرونا یکم شرایط فرق بکنه و هیأت ها و دستههای عزاداری مثل پارسال نتونه برقرار بشه، ولی احتمال زیاد پرشور تر از پارسال برگزار میشه. رنگ و بوی شهر حسینیتر میشه. بعضیا به اشتباه افتادن و فکر کردن امسال عزاداری کلا تعطیله ولی اینطور نیست، صرفا مدل عزاداری سالهای گذشته تغییر میکنه، اتفاقا فرصت مناسبی هست که شورحسینی رو بیاریم در فضای آزاد و درسطح شهر و منتظر برکاتش هم بمونیم
اگر پارسال در یک محله یک هیأت بود، امسال علاوه براون هیأت، مجالس خانگی روضه هم بهش اضافه میشه. فضای مجازی هم میتونه یکپارچه حسینیه بشه. خلاصه خیلی کارا میشه کرد
این مجالس تعطیلی بردار نیست، همون کسانی که اوایل کرونا در بحران کمبود ماسک، شبانهروز جهادی ماسک تولید میکردن، پروش یافته همین مجالس اباعبدالله و همین مکتب هستن
این جمله معروف رو باید همیشه به یاد داشته باشیم که "الاسلام محمدی الحدوث و حسینی البقاء" یعنی اسلام رو پیامبراکرم (ص) بنا نهاد ولی ضامن بقای اسلام سیدالشهداس. و امام خمینی هم فرمود که این محرم و صفر است که اسلام را زنده نگهداشته است. پس آنچه که باعث بقای اسلام هست رو نمیشه تعطیل کرد، در ایام کرونا بخاطر جلوگیری از شیوعش، باید مدل این مجالس رو عوض کرد. چرا که دین اسلام و مذهب شیعه، برمبنای عقلانیت بنانهاده شده و در اتفاقات مختلف، منعطف عمل میکنه. علاوه بر شور حسینی، شعور حسینی روهم به معرض نمایش قرار میده
امسال محرم رو پرشورتر از قبل و با رعایت پروتکلهای بهداشتی انجام میدیم و ان شاء الله به برکت مجالس اباعبدالله، و دعای خیر مردم این بیماری رو از بین میبریم چرا که "الدُّعا یَرُدّ القضاء و لو اُبرمَ ابراماََ" دعا قضای حتمی که محکم شده است را میتواند تغییر دهد
#حسین_دارابی
بعد از انقلاب بیشتر بانوان چادری بودند، مد گرایی و اربابان مد در ایران، کم کم مانتو های بلند اپل دار با روسری های نسبتا بلند را وارد بازار کردند، بعد از مدتی قد مانتو ها کوتاه تر شد ولی هنوز گشاد و اپل دار بود، لباس مردها هم از شلوارهای جین خمره ای گرفته تا نخی پیلی دار گشاد بودند، کم کم قد مانتو ها آب رفت!!! اندامی و کوتاه شدند، روسری های کوتاه ساتن مد شدند، اپل مانتو ها و گشادی به فراموشی سپرده شد.
شلوار های مردانه از پیلی هایشان کاسته شد و تنگ و تنگ تر گردیدند. تا به شلوار های امروزی بدل شدند.
شلوار خانوم ها هم از کرپ پاچه گشاد، به جین راستا، بعد لوله تفنگی و بعد به ساپورت با مدل ها و رنگ های مختلف بدل شد.
بعضی از شلوارهای مردانه و زنانه به حدی تنگ هستند که ماهیچه های پا به راحتی دیده می شود.
مقنعه ها چنان کوتاه شد که نه تنها روی سینه را نمی پوشاند بلکه گاهی حتی گردن هم پیدا بود.
در حال حاضر هم که دیگر خبری از مانتو های دکمه دار نیست، تمام مانتو ها یا قزن می خورند که واقعا کافی نیست یا کلا جلو باز هستند!!!
بعضی از فروشندگان هم بلوز و شلوار را برای زیر این نوع مانتوها پیشنهاد می کنند!!!
جالب است که همه ی فرو شنده های پوشاک هم اعتراف می کنند، مشتری ها، مانتوهای دکمه دار و با حجاب را بیشتر می پسندند.
مد گرایی حتی یقه ی چادر راهم گرفته، چادر های اندامی که تمام برجستگی های تن، در آن پیداست، یا چادر هایی از جنس حریر که به خاطر نازکی لباس زیر آن معلوم است هرگز نمی توانند حجاب برتر باشند.
یا چادری هایی که مانتوهای تنگ و کوتاه میپوشند. و وقتی چادرشان باز میشود حجابی وجود ندارد. بعضی از چادری ها دقیقا همان تیپ خانم های بد حجاب و میزنن و فقط چادر میپوشن و اغلب چادر باز میشه و متاسفانه جلوه و جلب نظر این نوع حجاب شاید از بد حجابی بیشتر باشه
بد حجابی یک فرهنگ غلط است که تنها نباید آن را به گردن دختران و پسران جوان انداخت، بلکه بیشتر از هر کس تولید کنندگان و صاحبان صنعت پوشاک مقصرند که از الگو های غربی پیروی می کنند.
#از_لاک_جیغ_تاخدا