💎امام حسین(ع) :
💙قیام کننده این امت,فرزند نهم من است که غیبتی طولانی دارد
و هنگامی که تاریکیهای غیبت, همه جا را فرا می گیرد؛
خفاشان کور چشم و گرگان درنده به تقسیم اعتبارات و امتیازات او می نشینند.
📚(الزام الناصب,ص۶۷)
یامهدی ادرکنی
https://eitaa.com/joinchat/359530527C6299b2567a
لینک نرجسیون سبزوار 👆👆👆
کانال مناسبتها تغییر نمود حزین الکربلا 👇👇👇👇👇
@narges_sabzevar_135
کلیه طلاب توجه داشته باشند همه روزه مطالعه داشته باشند . ممنون
◾️◾️عزیز ان برنامهای مکتب نرجس س چهارراه کوشک ساعت هشت و نیم دهه روز اول محرم
◾️◾️مدرسه خیابان ابوریحان روبروی ابوریحان ۱۴ ساعت هشت صبح همراه با سخنرانی و و عزاداری البته هر دو مکان التماس دعا
🔊 #کلیپ_صوتی 👆👆👆👆👆👆
🔴 مجموعه درس اخلاق 🔴
💐🎙 #مقام_معظم_رهبری
✅ موضوع:سه چیز در زندگی که اگر کسی آن ها را بدست بیاورد #همه_خوبیها وارد زندگی اش می شود
🔵👈 #تمرین_کنیم صاحب همه خوبی ها شویم...
🌹شب دوم محرم : ورود به کربلا
♦️امام حسین(ع) روز دوم محرم سال ۶۱ ه ق به سرزمین کربلا وارد شد. به خاطر همین روز دوم محرم، روز ورود به کربلا نام گذاری شده است
✅امانت داری
✍عبدالرحمن بن سیابه می گوید: هنگامی که پدرم از دنیا رفت، یکی از دوستان پدرم به منزل ما آمد و بعد از تسلیت گفت: آیا از پدرت ارثی باقی مانده است تا بتوانی به وسیله آن امرار معاش کنی؟ گفتم: نه. او کیسه ای که محتوی هزار درهم بود، به من تحویل داد و گفت: این پول را بگیر و از سود آن زندگی خود را اداره کن. بعدا اصل پول را به من برگردان! من با خوشحالی پیش مادرم دویدم و این خبر را به وی رساندم. هنگام شب پیش یکی دیگر از دوستان پدرم رفتم و او زمینه تجارت را برایم فراهم کرد. به این ترتیب که با یاری او مقداری پارچه تهیه کرده، در مغازه ای به تجارت پرداختم. به فضل الهی کار معامله رونق گرفت و من در اندک زمانی مستطیع شدم و آماده اعزام به سفر حج گردیدم.
قبل از عزیمت پیش مادرم رفتم و قصد خود را با او در میان گذاشتم. مادر به من سفارش کرد که پسرم! قرضهای فلانی را (دوست پدرم) اول بپرداز، بعد به سفر برو! من نیز چنین کردم. با پرداخت وجه، صاحب پول چنان خوشحال شد که گویا من آن پولها را از جیب خودم به وی بخشیدم و به من گفت: چرا این وجوه را پس می دهی، شاید کم بوده؟ گفتم: نه، بلکه چون می خواهم به سفر حج بروم، دوست ندارم پول کسی نزدم باشد.
عازم مکه شدم و بعد از انجام اعمال حج در مدینه به حضور امام صادق (ع) شرفیاب شدم. آن روز خانه امام(علیه السلام) خیلی شلوغ بود. من که در آن موقع جوان بودم، در انتهای جمعیت ایستادم. مردم نزدیک رفته و بعد از زیارت آن حضرت، پاسخ پرسشهایشان را نیز دریافت می کردند.
هنگامی که مجلس خلوت شد، امام به من اشاره کرد و من نزدیک رفتم. فرمود: آیا با من کاری داری؟ عرض کردم: قربانت گردم من عبدالرحمن بن سیابه هستم. به من فرمود: پدرت چه کار می کند؟ گفتم: او از دنیا رفت. حضرت ناراحت شد و به من تسلیت گفت و به پدرم رحمت فرستاد. آن گاه از من پرسید: آیا از مال دنیا برای تو چیزی به ارث گذاشت؟ گفتم: نه. فرمود: پس چگونه به مکه مشرف شدی؟ من نیز داستان آن مرد نیکوکار و تجارت خود را برای آن بزرگوار شرح دادم. هنوز سخن من تمام نشده بود که امام پرسید: هزار درهم امانتی آن مرد را چه کردی؟ گفتم: یابن رسول الله! آن را قبل از سفر به صاحبش برگرداندم. امام با خوشحالی گفت: احسنت!
سپس فرمود: آیا سفارشی به تو بکنم؟ گفتم: جانم به فدایت! البته که راهنماییم کنید! امام فرمود:
عَلَیک بِصِدْقِ الْحَدِیثِ وَ أَدَاءِ الْأَمَانَةِ تَشْرَک النَّاسَ فِی أَمْوَالِهِمْ هَکذَا وَ جَمَعَ بَینَ أَصَابِعِه؛
بر تو باد راستگویی و امانت داری، که در این صورت شریک مال مردم خواهی شد. سپس امام انگشتان دستانش را در هم فرو برد و فرمود: این چنین. عبدالرحمن بن سیابه می گوید: در اثر عمل به سفارش امام، آن چنان وضع مالی من خوب شد که در مدتی کوتاه سیصد هزار درهم زکات مالم را به اهلش پرداختم.
📚 کتاب بحارالانوار،ج 47، ص 384
May 11
هدایت شده از یک طلبه معلم ( مهدی جلالیان )
ASEMANIHA168-PODCAST-23.mp3
19.07M
📌 پادکست صوتی - عطش عاشقی
🎤 #شيخ_مهدی_جلالیان
💾 قسمت دوم : حضرت زینب (س) و ورود به کربلا...
#هیئت_انصارالشهدا
#مسجد_امام_هادی ع بیرجند (سال ۹۸)
#چند_دقیقه_روضه
#با_حال_خوش_گوش_کنید
🆔@mahdijalalian