eitaa logo
خواهران فعال سبزواری
83 دنبال‌کننده
11.9هزار عکس
3.3هزار ویدیو
210 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هر ملتّےکہ هنرشھآدتـ‌رآیآدگرفتـــ برآۍهمیشہ‌سربلنـداستــ ✌🏻♥️✨!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ ومن کلام له (علیه السلام ) : الصِّحَّةُ وَ الْفَرَاغُ نِعْمَتَانِ مَکْفُورَتَانِ. ( الشافی ، صفحه 827 ) ✳️ دو نعمتی که انسان به طور متعارف آنها را کفران می کند؛ یکی سلامتی جسمی است و دیگری ، فراغ ، یعنی یک زندگیِ بی دغدغه و بی اشتغال داشتن ، فرصت داشتن . قدر سلامتی را نمی دانیم ، قدر فراغت را هم نمی دانیم . وقتی انسان سلامتی را از دست داد ، آن وقت می فهمد که چه نعمت بزرگی در اختیار او بوده است. مثلاً بخشی از جسم که از کار افتاد ، آن وقت انسان می فهمد چقدر(این بخش) در آسایش و در راحتی انسان منشا اثر بود. نعمت سلامتی را کفران می کنیم ، کفرانش هم به این است که شکر نمی کنیم ، شکر یعنی : 🔵👈 اولاً : شناختن نعمت ، بفهمیم ، این نعمت را درک کنیم . برخی غرق در نعمت اند ، درک نمی کنند آن را ... 🔵👈 ثانیاً توجه پیدا کند که این نعمت من الله است. خدای متعال به ما داده و بدنبال حکمتی آن را داده ، چرا این نعمت را به ما داد ؟ علّتی دارد . 🔵👈 ثالثاً : سعی کنیم خودمان را به آن علّتی که خدای متعال بدان جهت آن نعمت را به ما داده، نزدیک کنیم . نعمت فراغت نیز شامل فراغت از دغدغه ها ، از تشویش ها ، از مسئولیت های سنگین است . فراغت موجب می شود انسان بتواند علم فرا بگیرد، عبادت کند و خدمت کند . 🔵👈 وقتی زیاد گرفتار شدید ، هیچ یک از این امور را نمی توانید به خوبی انجام دهید .... پس این دو نعمت ( سلامت و فراغت) را که فرمودند مکفورتان از قبیل همان وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا ست ، می خواهند ما را به یاد این نعمتها بیندازند ، توجه بدهند که حواست باشد که شما سالمید ( فراغت هم دارید. ) ز حضرت آیت ا.. العظمی امام خامنه ای (مدظلّه العالی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰ملت‌های مسلمان ذلت سازش با رژیم صهیونیستی را تحمل نخواهند کرد 🔻«ملت‌های مسلمان ذلت سازش با رژیم صهیونیستی را به هیچ‌وجه تحمل نخواهند کرد. آمریکایی‌ها اگر خیال میکنند که مسئله‌ی منطقه را به این شکل حل خواهند کرد، اشتباه میکنند. هر رژیمی که پشت میز مذاکره با رژیم غاصب صهیونیست بنشیند، موقعیتش در میان ملتش متزلزل خواهد شد.» ◾️این جملات، تازه‌ترین موضع حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که در حسابهای KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی در واکنش به اقدامات سازش‌کارانه دولت‌های عربی منتشر شده است. ◾️در ماه‌های اخیر برخی از دولت‌های مرتجع منطقه با طراحی دولت آمریکا، توافق‌نامه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کرده‌اند. ◾️این اقدامات در حالیست که هنوز چندماه از شکست طرح ایالات متحده موسوم به معامله‌ی قرن نگذشته است. طرحی که رهبر انقلاب قبل از اجرایی شدنش پیش‌بینی کرده بودند «این طرح قبل از مردن ترامپ، میمیرد» و این نقشه خباثت‌آمیز برای فراموشی آرمان فلسطین را بعکس موجب زنده‌تر شدن یاد فلسطین دانستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 حدود ۱۲۰ سال قبل (سال ۱۳۲۴ قمری) علمای اصفهان در پی حمایت از دست به صدور اعلامیه‌ جالبی زدند: ⁦1️⃣⁩قَبالِجات و احکام شرعیه، باید روی بدون آهار نوشته شود. اگر بر کاغذ‌های دیگر نویسند، مهر نمی‌زنیم. البته کاغذهای غیر ایرانی حرام نیست. ⁦2️⃣⁩کفن اموات اگر غیر از و پارچه اردستانی یا پارچه دیگر ایرانی باشد، متعهد شده‌ایم ما بر آن میت نماز نخوانیم لذا بروند سراغ فرد دیگری تا بخواند. ⁦3️⃣⁩حرام نمی‌دانیم لباس‌های غیر ایرانی را، اما ما ملتزم شده‌ایم حتی‌المقدور بعد از این تاریخ خود را از ایرانی قرار دهیم، لذا شخص متخلف توقع احترام از ما نداشته باشد. ⁦4️⃣⁩میهمانی‌ها بعد از این باید مختصر باشد؛ یک و یک خورش و یک افشره و اگر زائد بر این کسی تکلّف دهد، ما را دعوت نکند. خودمان نیز به همین روش میهمانی می‌دهیم. ⁦5️⃣⁩ اهل وافور( اهل ) را احترام نمی‌کنیم و به منزل او نمی‌رویم. 🔥 احداث که تولید می‌کرد و حمایت علما از آن= خشم ⁦🇬🇧⁩ یک نشریه انگلیس در واکنش به تأسیس این شرکت نوشت: معلوم می‌شود ایرانیان اندک اندک از بیدار شده و قدر و اهمیت تجارت را نیکو دانسته و چیزی که در این شرکت اهمیت دارد این است که علمای این ملت در آن شرکت دارند و مشوق‌اند و اگر این شرکت معتبر شود سکته بزرگی به تجارت انگلیس در بلکه در وارد آید... .