🗓 دوشنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۳
🔸 اختتامیه کارگاه آموزش خیاطی در محلات هدف
🔹به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان #قزوین؛ با حضور سیروس صارمی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان قزوین، ساسان حاتمی معاونت آموزش، پژوهش و برنامهریزی، توران کریمایی رئیس اداره آموزش، پژوهش و برنامهریزی،منیر نوروزی رئیس مرکز خواهران قزوین و مهدی رجبی مقدم مسئول بازرسی، ارزیابی عملکرد و روابط عمومی در مسجد حضرت ابوالفضل محله راه آهن ضمن شرکت در مراسم اختتامیه کارگاه آموزش خیاطی و از پوزه های عملی و نمونه کارهای کارآموزان در طول دوره بازدید نمودند.
🔹در این بازدید صارمی مدیرکل فنی و حرفهای استان ضمن تقدیر از رئیس و کارشناسان و مربی خیاطی مرکز خواهران جهت برگزاری دوره، اعلام رضایت کارآموزان از دوره و مربی را بزرگترین هدف اداره کل بیان نمودند.
🔹ایشان اظهار داشتند؛ برگزاری دوره در محلات کمتر توسعه یافته و آسیب دیده گان اجتماعی بخشی از رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای می باشد که این دوره در راستای تفاهمنامه با سازمان امور اجتماعی کشور صورت پذیرفت.
#میم_مثل_مهارت
#پای_کار_ایرانیم
#استان_قزوین
🔻با ما همراه باشید:
http://qazvin.irantvto.ir
http://eitaa.com/qazvin_tvto
💠کانال اطلاع رسانی سازمان آموزش فنی وحرفهای کشور
🆔@maharattvto
🆔@prtvto_ir
💠 دستگیری باند سارقان کابل برق با ۳٠ فقره سرقت در قزوین
🔹 فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگيری ۲ سارق و يک نفر مالخر کابلهای برق با اعتراف به ۳٠ فقره سرقت در شهر قزوين خبر داد.
🔹 در پی وقوع چندين فقره سرقت کابل و تجهيزات برقرسانی در سطح شهرستان قزوين و ايجاد نارضايتی عمومی به علت وقوع خاموشی و آسيب به تجهيزات برقی شهروندان، بررسی موضوع در دستور کار قرار گرفت.
🔹شما هم رسانه پیشگیری باشید و با اشتراک گذاری محتوای پیشگیرانه در گسترش فرهنگ پیشگیری از وقوع جرم و آگاه سازی عمومی سهیم باشید!
🇮🇷کانال نهضت پیشگیری_همت همگانی
https://eitaa.com/joinchat/77005105Cffd10a6fd2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیروهای ویژهی رضوان حزبالله با انتشار ویدئویی از آمادگی خود برای مقابله با تجاوز زمینی رژیم صهیونیستی خبر دادند
🆔 @nasimqazvin
رسانه های لبنانی: در بسیاری از مناطق، رزمندگان حزب الله، جای ارتش لبنان را در خط مقدم گرفتهاند.
🆔 @nasimqazvin
هدایت شده از نسیم قزوین
با سلام؛
تعرفه تبلیغ در کانال #نسیم_قزوین در ایتا
💥دارای نشان #تایید و #تیک_آبی
https://eitaa.com/nasimqazvin
📍تبلیغ #ویژه:
تبلیغات در زمان دلخواه شما بدون حذف شدن از کانال ۴۰،۰۰۰ هزار تومان (چهل هزار تومان)
📍تبلیغ #شبانه پست آخر بدون حذف شدن از کانال ۵۰.۰۰۰ تومان (پنجاه هزار تومان)
▫️تبلیغات فرهنگی و مذهبی با تخفیف منتشر خواهد شد
▫️ابتدا تبلیغ باید #تایید بعد واریز انجام گیرید.
▫️برای هماهنگی تبلیغات به آیدی زیر پیام دهید.
@hassanrajaby
▫️شماره کارت حسن رجبی
6037998277463112
🔅کانال #نسیم_قزوین
#پرمخاطب_ترین کانال استان قزوین 👇
https://eitaa.com/nasimqazvin
کیا دنبال فرش دستبافت بودن ؟؟؟ 😍😍
یه کانال آوردم که تو گالریشون همه نوع و همه طرح فرش دستبافت دارن 😍
بدو عضو شو 🥰
لینک کانال 🔥 👇
https://eitaa.com/raj_carpet
👫پخش پوشاک دارا و سارا 👫
🔻🔻فقط عمده 🔻🔻
🔹فروش انواع لباس بچگانه از ۲تا ۱۵ سال
🔹شیک ترین و بروز ترین مدل ها را از ما بخواهید
🔺ارسال به سراسر ایران و کشور های همسایه 🚚🚛
‼️با عضویت در کانال ما از قیمت های روز بازار ۱۷ شهریور مشهد مطلع شوید‼️
🔸لینک کانال ایتا
https://eitaa.com/P_DARA_SARA
🔹لینک کانال تلگرام
https://t.me/P_DARA_SARA
▫️ارتباط با مدیریت
@AmiraliAhmady
۰۹۱۵۸۹۶۲۶۰۰
۰۹۳۰۰۲۵۵۴۶۲
✔️آدرس میدان ۱۷ شهریور . خیابان حنایی . حنایی ۱۴ .پشت سرای ۱۱ . ساختمان ۲۴ طبقه همکف✔️
‼️لینک مسیر یابی ‼️
https://nshn.ir/Qb1FjMNJdk5M
💠دولت ناتوان در انتخاب استانداران
✍محمد غیاثوند
با یک مقایسه بین دولت ها ، کندترین دولتی که در تعیین استانداران عمل کرده است ، دولت مسعود پزشکیان است.
همه دولت ها پس از انتخاب وزیر کشور با توجه به مقایسه زمانی ،حداقل تا اینجای کار تکلیف 90درصد استانداران را مشخص کرده اند اما دولت پزشکیان تا اینجای کار ، چهار استاندار و حدود 12درصد استاندارهای استان ها را تعیین تکلیف کرده است.
ایراد تاخیر آن است که با توجه به فصل اجرایی کارها و فرا رسیدن سرما علنا فصل اجرایی سال 1403 از بین می رود.
صدای تولید کنندگان و سرمایه گذاران درآمده است به نحوی تاکنون هیچ سرمایه گذاری تا کنون حتی یک ریال تسهیلات از سرفصل تبصره 18 و ردیف سفرهای نهاد ریاست جمهوری دریافت نکرده است.
با توجه به ساختار نمایندگان و اختلاف دیدگاه اکثر آنها با روسای ستادهای انتخابات پزشکیان در بحث انتخاب استاندار ، بهترین راهکار انتخاب گزینه های مستقل توانمند است که تحت سیطره این دو دیدگاه نباشد.
دولت پزشکیان فراموش نکند ، پاشنه آشیل دولت شهید رییسی، استانداران ضعیف و ناکارآمد بود که بعلت همین عملکرد بود که دولت جلیلی اقبال پیروزی نیافت.
سرعت تغییرات ائمه جمعه در یکماه اخیر بیشتر از تغییرات استانداران می باشد و دولت نباید به دنبال چانه زنی با نمایندگان و روسای ستادهای انتخاباتی برای انتخاب استاندار باشد.
انگیزه کار و تصمیم سازی ها در استانداری ها، فرمانداری ها ، بخشداری ها و ادارات ما از بین رفته است .
مردم درخواست تعیین تکلیف فوری و انتخاب افراد مستقل توانمند برای استانداری ها دارند .
https://eitaa.com/joinchat/662372936C9da5bcd19c
هدایت شده از کانال دکتر فاطمه محمدبیگی
#اخبار_مجلس
✅ دکتر محمدبیگی عضو گروه دوستی پارلمانی محور مقاومت شد
❇ دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده پرتلاش مردم شریف قزوین، آبیک و البرز عضو گروه دوستی پارلمانی ایران با محور مقاومت شامل کشورهای فلسطین، لبنان و سوریه در مجلس دوازدهم شد.
🔸ریاست گروه دوستی پارلمانی ایران با کشورهای لبنان، فلسطین و سوریه با دکتر قالیباف ریاست مجلس شورای اسلامی است
🔹گروههای دوستی پارلمانی در دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی همچون ادوار گذشته، تشکیل و اعضای هیأت رئیسه آنها با رأی نمایندگان عضو هر گروه انتخاب شد.
📆 ۹ شهریور ۱۴۰۳
@dr_mbeygi
هدایت شده از ابراهیم سلیمانی
10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جاسوسی از طریق اینترنت
ببینید و برای بقیه هم بفرستید