1_12566295126.mp3
8.91M
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
مداح عراقی برای آقا #ابوالفضل_العباس علیه السلام از زبان #مادرش حضرت #ام_البنین
به زبان #فارسی ، غوغا به پا کرد 😭😭
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
⚫️🥀 #اعمال_شب_عاشورا
🏴 شب دهم محرّم، شب عاشورا و شبی است که امام حسین علیهالسّلام و یارانش آن را احیاء داشته و تا صبح به قرائت قران و دعا و مناجات پرداختند. لذا احیاء این شب فضیلت فراوان دارد. در فضيلت احياء اين شب روايت كردهاند:
🔹 مانند آن است كه عبادت كرده باشد به عبادت جميع ملائکه، و عبادت در آن، برابر هفتاد سال عبادت است، و اگر كسى را توفيق دست دهد در چنين شبى در كربلا باشد و امام حسين عليه السّلام را زيارت كند و نزد آن حضرت تا صبح بيتوته كند، خدا او را آغشته به خون امام حسين عليه السّلام در زمره شهدا با آن حضرت محشور فرمايد.
🔹 سيّد بن طاووس در كتاب «اقبال الاعمال» براى اين شب دعاها و نمازهاى بسيار، با فضيلتهاى فراوان روايت كرده است، از جمله:
🌑 ۱- صد ركعت نماز که در هر رکعت بخواند:
▪️سوره «حمد» یک مرتبه
▪️سوره «توحيد» سه مرتبه
▫️و بعد از پايان صد ركعت، هفتاد مرتبه بگويد:
▪️«سبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ»
و در روايت ديگر پس از العلى العظيم استغفار هم ذكر شده است.
🌑 ۲- چهار ركعت نماز در آخر شب، كه در هر ركعت بخواند:
▪️سوره «حمد» یک مرتبه
▪️«آية الكرسى» ده مرتبه
▪️سوره «توحيد» ده مرتبه
▪️سوره «فلق» ده مرتبه
▪️سوره «ناس» ده مرتبه
▫️و پس از سلام:
▪️صد مرتبه سوره «توحيد» را قرائت كند.
🌑 ۳- چهار ركعت نماز، که درهر ركعت بخواند:
▪️سوره «حمد» یک مرتبه
▪️سوره «توحيد» پنجاه مرتبه
👈..و اين نماز برابر است با نماز اميرالمؤمنين عليه السّلام كه فضيلت بسيار دارد. و پس از نماز، بسيار ذكر خدا كند و صلوات بسيار بر رسول خدا صلّى الله عليه و آله و سلّم فرستد، و هر چه میتواند بر دشمنان ايشان لعن كند.
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
🇮🇷 جلوههای ویژۀ حادثۀ #کربلا
🍃🌹🍃
🔻حضرت #زینب (سلام الله علیها) قیام امام حسین (علیه السلام) و صحنههای بهظاهر دلخراش آن را با نگاه معنوی و الهی #زیبا میبیند
📚 بحار الأنوار ج۴۵، ص: ۱۱۶
🔹این رخداد عظیم تاریخی و شهادت حضرت سیدالشهدا که بنا به نظر برخی مفسرین آیه ۱۰۷ سوره صافات، مصداق «#ذبح_عظیم» قلمداد شده، دارای جلوههای ویژه است که به چند مورد میپردازیم:
1️⃣ #بصیرت: با آنکه همۀ یارانِ باوفای حضرت میدانستند قطعاً شهید میشوند، یا اینکه به حضرت عباس (علیه السلام) اماننامه آوردند ایشان آن را رد نمود. به همین خاطر، امام صادق (علیه السلام) #بصیرت را از ویژگی قمر بنیهاشم میشمارند.
2️⃣ اوج #استقامت: نمونه بارز استقامت در نبرد حضرت ابوالفضل (علیه السلام) است که بعد از قطع شدن دستهایش، مشک آب را به دندان گرفت و جانانه جنگید. محتوای رجزِ این حضرت، دفاع از #دین و #ولایت و امامت بود.
3️⃣ نهایت #ایثار: امام حسین (علیه السلام) و یارانش، همه هستی (خود و خانواده) را فدای اسلام نمودند.
4️⃣ اسارتِ #عزتمند: گزارشهای تاریخی- روایی نشان میدهد که سرانِ اسرای کربلا، ازجمله حضرت امام سجاد (علیه السلام) و حضرت زینب (سلام الله علیها)، در محفل دشمن، بدون ترس و واهمه حرفهایشان را زدهاند.
5️⃣ رضایت و #تسلیم محض الهی: بر اساس رؤیای امام حسین (علیه السلام)، شهادت حضرت و یارانش و اسارت خاندانشان، خواسته خدا بوده
📚 بحار الأنوار ج۴۴، ص: ۳۶۵
تا باعث حفظ اسلام گردد. لذا امام (علیه السلام) در آخرین لحظات شهادت به رضا و تسلیم امر خدا اقرار فرمودند.
✍️علیاکبر صیدی
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
نذیر
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─ بسم الله الرّحمن الرّحیم 🏴درسهای محرم ۸ 🏴 #روز_هشتم: آنگاه که حب جاه ، حب مال و
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
بسم الله الرّحمن الرّحیم
درسهای محرم ۹ 🏴🏴🏴
#روز_نهم، روز ادب و وفاداری عباس علیه السلام
برابر آنچه در مقاتل و کتب تاریخی نقل شده است ، مهمترین رویدادهای روز نهم محرم را در چند موضوع می توان اشاره نمود.
۱_ ورود شمر بن ذی الجوشن به کربلا
شمر لعنت الله علیه از ابتدای ورود امام حسین به صحرای کربلا، تلاشش این بود که تقابل سپاه ابن زیاد با حضرت سیدالشهدا به جنگ بینجامد و تا حد زیادی تلاش کرد با سعایت از عمر سعد نزد ابن زیاد ، خود را جایگزین او به عنوان فرمانده سپاه کند. از سوی دیگر عمر سعد گرچه برای رسیدن به حکومت ری تن به رویارویی با فرزند پیامبر داده بود اما مایل نبود که کارشان به جنگ و خونریزی کشیده شود. شمر با نامه ای از ابن زیاد خطاب به عمرسعد به کربلا آمد که یا به جنگ حسین ع می روی و یا فرماندهی را به شمر واگذار می کنی. عمر سعد نیز که حب دنیا او را فریفته بود تسلیم خواسته ابن زیاد شد.
شمر هم به عنوان فرمانده پیاده نظام منصوب شد.
۲_امان نامه ای که پذیرفته نشد
هم شمربن ذی الجوشن و هم بکی دیگر از فرماندهان لشگر عمر سعد از طایفه بنی اسد کلابیه (همان طایفه ام البنین) بودند و به همین دلیل از ابن زیاد برای حضرت عباس و سه برادرش ، امان نامه گرفتند اما این امان نامه با خشم قمربنی هاشم و پاسخ قاطع او روبرو شد:
لعنت بر تو و بر امان تو، ما را امان مى دهى و زاده رسول اللَّه در امان نیست؟ در روایتى حضرت عباس (علیه السّلام) او را مورد خطاب قرار داد: دستانت بریده باد، اى دشمن خدا بد امانى براى ما آوردى، به ما دستور مى دهى که برادر و آقاى خود، حسین پسر فاطمه (علیهما السّلام) را ترک کنیم و از لعینان و لعین زادگان اطاعت کنیم؟»
برخی از مقتل نگاران یکی از دلایل امان دادن دو انگیزه مطرح کرده اند.
یکی انگیزه تعصب عشیره ای و قبیله ای و انگیزه دیگری که قابل تامل است اینکه شمر ملعون با ان همه خباثت بعید است که برای فرزندان ام البنین دلسوزی کرده باشد بلکه غرض اصلی جدا نمودن دلاور مردانی چون حضرت عباس و برادرانش (علیهم السّلام) از حضرت امام حسین (علیه السّلام) می باشد تا بر اثر شجاعت و دلاوری این دلیر مردان، سپاه عمر بن سعد (لعنه الله علیه) متلاشی نشود.
۳_ حمله به خیام در عصر تاسوعا
تمام مقاتل نوشته اند که در بعد از ظهر پنجشنبه نهم محرم طبق دستور ابن زیاد هجومی به سمت خیمه های حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السّلام) صورت گرفت.
در همین زمان حضرت سیدالشهدا علیه السلام در مقابل خیمه زانو در بغل گرفته و بخواب رفته بودند که حضرت زینب آمد و برادر را از هجوم لشگر آگاه کرد
حضرت حسین (علیه السّلام) سررا بلند کردند و فرمودند: رسول الله (صلّى اللّه علیه و آله) را در خواب دیدم به من فرمودند: شما به سوى ما مى آیى. در این هنگام زینب سلام الله علیها به صورت خویش سیلى زد و گفت: اى واى بر من، حضرت فرمودند: خواهرم به مصیبت گرفتار نشوی خدا رحمتت کند آرام باش در این بین حضرت عباس بن على (علیه السّلام) آمدند و حضرت امام حسین (علیه السّلام) از جایش بلند شدند و فرمودند: عبّاس، جانم به فدایت برادرم سوار شو با آنها ملاقات کن بگو: چه شده است؟ چه اتفاقی افتاده است؟ و بپرس براى چه به اینجا آمده اند؟ حضرت عباس (علیه السّلام) تقریبا با بیست اسب سوار که زهیر بن قین و حبیب بن مظاهر در میانشان بودند، روبروی آنان ایستادند. گفتند: چه اتفاقی افتاده است؟ و چه مى خواهید؟
گفتند: فرمان أمیر عبید الله رسیده که به شما حمله کنیم تا تحت فرمان او درآیید یا شما را تحت فرمان او درآوریم.
حضرت عباس (علیه السّلام) از آنها خواست تا تاملی کنند تا نزد امام برود و پیام را له ایشان منتقل کند . حضرت سیدالشهدا وقتی از قصد حمله آنها آگاه شد از قمر بنی هاشم خواستند تا از لشگر عمرسعد امشب را مهلت بگیرند و فرمودند:
«پیش آنها بازگرد و اگر توانستى تا صبحدم جنگ را عقب بینداز و امشب آنان را از ما دورکن، باشد که بتوانیم امشب به درگاه پروردگار خویش نماز بخوانیم و دعا و استغفار کنیم. خدا مى داند که من نماز خواندن به درگاه او و قرآن خواندن و دعا و استغفار بسیار را دوست دارم.
البته در همین یک شبی که برای شروع جنگ از عمر بن سعد (لعنه الله) فرصت گرفته شد، گروهی از سپاه دشمن به حضرت سیدالشهدا (علیه السّلام) پیوستند و سبب هدایت برخی از افراد اگرچه به تعداد انگشت شمار گردید
علاوه براین تاخیر نبرد از شامگاه تاسوعا به روز عاشورا موجب شد تا راویان و شاهدان زیادی بتوانند در روشنایی روز حوادث بینظیر این مقطع سرنوشت ساز را بخوبی گزارش کنند.
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
﷽
🎥 زیر یک پرچمدار
🍃🌹🍃
🔹کاربران فضای مجازی از مسیحیانی نوشتهاند که زیر پرچم سیدالشهدا عزاداری میکنند.
#ماه_محرم
#عاشورا
#محرم
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
1_12517038029.pptx
27.27M
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
✳️ پاورپوینت معرفی امام حسین علیه السلام به کودکان
✳️برای دوستان خود فوروارد کنید.
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
1_12430892547.mp3
6.86M
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
🕯🥀 بارون اشک
🎙 جواد مقدم
اللّٰهُمَّ ارْزُقْنـٰا فِی الدُّنْیٰا زیٰارَۃَ الْحُسَیْن
وَ فِی الْاٰخِرَۃِ شفٰاعَةَ الْحُسَیْن
#محرم
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
10.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
─═ঊ🥀🕯🖤🕯🥀ঊ═─
🔆 زنگ عبرت
🔴این روزها و شب ها ایستگاه های صلواتی و برخی مجالس که به اسم امام حسین علیه السلام است.
خانمهای بدحجاب و بی حجاب را میبینی
♦️از اون طرف آهنگ مداحیها جوریه که بعضاً میشه باهاش رقصید.
♦️ هرچی هم میای حرفی بزنی، پیش خودت میگی حالا اشکالی نداره بذار بیان روضه، شاید اصلاح بشن
♦️ولی رهبرمعظم انقلاب با بیان یک خاطره از سید قطب و ماجرای کلیسایی که کاباره شده بود ،جوابمون را زیبا میدهند.
─═ঊ🥀🕯🖤🕯🥀ঊ═─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
استاد عالی در مراسم بیت رهبری
نعمت جمهوری اسلامی به والله العظیم از بزرگترین نعمتهای پروردگار عالم است که به ما داده.
شیعه در طول تاریخ حکومت ولایی نداشته، حتی در زمان امیرالمومنین.
تنها حکومت ولایی مال زمان ماست. در این چهل و پنج سال است که شیعیان و مومنین حاکم را بعنوان نائب امام زمان، بعنوان ولی خدا پذیرفتند.
فقیهترین، شجاعترین، مدیرترین، مدبرترین، با تقواتری فرد امت در راس قرار گرفته. دیگه بعدش خود معصوم و ولی الله العظم است.
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army
نذیر
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─ بسم الله الرّحمن الرّحیم درسهای محرم ۹ 🏴🏴🏴 #روز_نهم، روز ادب و وفاداری عباس علیه
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
بسم الله الرحمن الرحیم
درسهای محرم🏴🏴🏴
#روز_دهم: آه از روز دهم
آنچه در روز دهم گذشت ، نتیجه همان رفتار و کرداری است که هم جبهه حق و هم جبهه باطل قبل از روز دهم محرم سال ۶۱ داشتند. اگر حر از سپاه ابن زیاد به سپاه سیدالشهدا پیوست و روز عاشورا به شهادت رسید. نتیجه کردار او و احترام او به حضرت در روزهای فبل بود که به حضرت گفت من احترام مادر شما را نگه می دارم . اگر شمر ذاتا به دنبال جنگ با امام بود و سر از بدن سیدالشهدا جدا کرد، ریشه در زنازادگی او بود که مادرش در بیابان در ازای آب از یک چوپان به حرام حامله شد و شمر را به دنیا آورد و اگر عمرسعد علی رغم تمایلش به نجنگیدن با امام بود اما در نهایت در مقابل حضرت ایستاد، ریشه در محبت دنیا و ریاست طلبی او داشت(وعده حکومت ری) و ....
پس درس آخر در دهه اول محرم این است که بودن یا نبودن ما در سپاه حق در هر عصر و نسلی بسته به زمینه هائی است که قبلا ساخته ایم و در روز امتحان کسی در سمت درست تاریخ می ایستد که جوهره خود را برای این آزمون مهیا کرده باشد.
گاه شمار عاشورا
مرحوم دکتر احمد بیرشک در «گاهشماری ایرانی» واقعه عاشورای سال ۶۱ هجری قمری را بهحساب گاهشماری شمسی، مطابق با ۲۱ مهر سال ۵۹ هجری شمسی اعلام کرده است. در سایتی دیدم که اوقات شرعی روز ۲۱ مهر به افق کربلا (که در طول قرون حداکثر ۳+- دقیقه اختلاف میتواند داشته باشد) را استخراج و روایات مقتل نگارها را با این ساعتها تنظیم کرده اند:
۵:۴۷ اذان صبح
امام علیهالسلام بعد از نماز صبح برای اصحاب سخنرانی و آنها را به صبر و جهاد دعوت کرد؛ و بعد دعا خواند: «اللهم انت ثقتی فی کل کرب... خدایا تو پشتیبان من هستی در هر پیشامد ناگواری»
سپاه دشمن نماز را به امامت عمر سعد خواند
و بعد از نماز صبح به آرایش سپاه و استقرار نیرو مشغول شدند.
حدود ۶ صبح
امام حسین (علیه السلام) دستور داد تا اطراف خیمهها خندق بکنند و آن را با خار و بوتهها پر کنند تا بعد آن را آتش بزنند و مانع از حمله سپاه از پشت سر بشوند.
۷:۰۶ طلوع آفتاب
کمی بعد از طلوع آفتاب. امام سوار بر شتری شد تا بهتر دیده شود. روبه روی سپاه کوفه رفت و با صدای بلند برای آنها خطبهای خواند. صفات و فضایل خودش و پدر و برادرش را یادآوری کرد و اینکه کوفیان به امام (علیه السلام) نامه نوشتهاند. حتی چند نفر از سران سپاه کوفه را مخاطب قرارداد و از حجارین ابجر و شبث ربعی پرسید که مگر آنها او را دعوت نکردهاند؟ آنها انکار کردند. امام نامههایشان را بهطرف آنها پرتاب و خدا را شکر کرد که حجت را بر آنها تمام کرده است. یکی از سران جبهه مقابل از امام (علیهالسلام) پرسید چرا حکم ابن زیاد را نمیپذیرید و آنها را از ننگ مقابله با پسر پیامبر نمیرهانید؟ اینجا امام آن جمله معروفشان را فرمودند: «الا و ان الدعی بن الدعی، قد رکز بین اثنین: بین السله و الذله و هیهات منا الذله... فرد پستی که پسر فرد پست دیگری است. من را بین کشته شدن و قبول شدن و قبول ذلت مجبور کرده. ذلت از ما دور است.» سخنرانی امام (علیهالسلام) حدوداً نیم ساعت طول کشیده است.
حدود ۸ صبح
بعد از سخنرانی امام (علیه السلام) چند نفر از اصحاب آن حضرت به روایتی بُرَیر که «سید القرآء» (آقای قرآنخوان) های کوفه بود و به روایتی زهیر خطاب و کوفیان سخنان مشابهی گفتند.
بعد از سخنان زهیر و بریر، امام فریاد معروف «هل من ناصر ینصرنی» را سر داد. چندنفری دچار تردید شدند؛ ازجمله حُر. فرد دیگری به نام ابوالشعثا و دو برادر که درگذشته عضو خوارج بودند. بعید نیست که کسانی دیگری هم با دیدن شدت گرفتن احتمال جنگ، از سپاه کوفه فرار کرده باشند.
─┅─═इई 🍃🌷🍃ईइ═─┅─
@Nazir_army
https://eitaa.com/Nazir_army