💠اقامه نماز عید سعید فطر در شهرک آراسنج
🔸سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
🔹مسجد چهارده معصوم (ع) آراسنج
@Nodbeh_Arasanj
19.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | چرا #جهاد_تبیین ضرورت دارد؟
📰 | تبیین، سختترین نوع جهاد است
⁉️ آیا تبیین در سیره ائمه و آیات قرآن هم وجود دارد؟
🎙 #حجت_الاسلام_چگینی
🆔 @samen_Arasanj
Video_۲۰۲۲۰۵۰۶۰۹۳۰۰۵۶۰۲_by_videoshow.mp3
1.25M
🎙#پادکست
🔷 چرا شیطان با یک عده اصلا کار ندارد؟
🎙 #حجت_الاسلام_چگینی
🌺حلول ماه شوال مبارک
#عید_فطر
#شب_قدر
#فطرت
✅ @samen_Arasanj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روسیاهی به ذغال ماند
قیمت نان، دارو، بنزین افزایش پیدا نمیکند
#رئیسی
✦࿐჻ᭂ❣🌸❣჻ᭂ࿐✦
@Nodbeh_Arasanj
16.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | صفر تا صد ماجرای ارز ترجیحی در سه دقیقه
♨️ دیدن این پست به سوالات شما درباره چرایی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی پاسخ میدهد...
#دلار۴۲۰۰تومانی
#گرانی
🆔 @samen_Arasanj
🔸#پرنده ات را آزاد كن
🐣پسربچه اي پرنده زيبايي داشت. او به آن پرنده بسيار دلبسته بود.
حتي شبها هنگام خواب، قفس آن پرنده را كنار رختخوابش مي گذاشت و مي خوابيد.
اطرافيانش كه از اين همه عشق و وابستگي او به پرنده باخبر شدند از پسرك حسابي كار مي كشيدند.
هر وقت پسرك از كار خسته مي شد و نمي خواست كاري را انجام دهد او را تهديد مي كردند كه الان پرنده اش را از قفس آزاد خواهند كرد و پسرك با التماس مي گفت: نه، كاري به پرنده ام نداشته باشيد هر كاري گفتيد انجام مي دهم
🐤تا اينكه يك روز صبح برادرش او را صدا زد كه برود از چشمه آب بياورد و او با سختي و كسالت گفت ، خسته ام و حال ندارم، برادرش گفت الان پرنده ات را از قفس رها مي كنم، كه پسرك آرام و محكم گفت: خودم ديشب آزادش كردم رفت، حالا برو بذار راحت بخوابم.
🔸پسرك با آزاد كردن پرنده خودش هم آزاد شد.
✅اين حكايت همه ما است.
تنها فرق ما، در نوع پرنده اي است كه به آن دلبسته ايم.
پرنده بسياري پولشان، بعضي قدرتشان، برخي موقعيتشان، پاره اي زيبايي و جمالشان، عده اي مدرك و عنوان آكادميك و حوزوي شان، گروهي نماز و عبادتشان و خلاصه شيطان و نفس، هر كسي را به چيزي بسته اند و ترس از رها شدن از آن ، سبب شده تا ديگران و گاهي نفس اماره خودمان از ما بيگاري كشيده و ما را رها نكند.
به همين جهت قرآن كريم (اعراف /١٥٧) پيامبر ص را آزاد كننده معرفي مي كند و مي فرمايد او آمده است تا شما را از همه وابستگي ها آزاد كند و مزه آزادي واقعي را به شما بچشاند.
مولانا هم از همين نكته استفاده كرده كه مي گويد:
🌻پس به آزادي نبوت هادي است
مؤمنان را ز انبيا آزادي است
🌻اي گروه مؤمنان شادي كنيد
همچو سرو و سوسن آزادي كنيد
☑️البته منظور اين نيست كه مثلا اگر همسر خوبي داريم يا شغل و درآمد حلال و مناسبي يا فرزندان سالم و صالحي نصيبمان شده است از اينها دست برداريم و به اين چيزهاي خوب وابسته و دلبسته نباشيم.
بلكه وابستگي ما به اين چيزهاي خوب هم بايد به حدي باشد كه اگر چيز بهتر و والاتري سر راهمان قرار گرفت بتوانيم از اين خوبها بخاطر آن خوبترها دل بكنيم.
امام حسين عليه السلام به اهل و عيال نازنينش حسابي دلبسته بود اما نه آنچنان كه وقتي شرافت و حريت انساني و دستور خداوند پيش آيد دلبستگي هايش دست و پايش را ببندد.
🦋@samen_Arasanj🦋
14010221_42705_16k.mp3
5.03M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در #دیدار_معلمان
💻 @Khamenei_ir
✋
دکتر کاظمی آشتیانی یا رونالدو؟
🔸دکتر سعید کاظمی آشتیانی که بود که کمتر از رونالدو شناخته شده است؟
🔺در نشست21 اردیبهشت ماه 1401 رهبر انقلاب از اینکه نام کاظمی آشتیانی برای نوجوانان و دانش آموزان این مرزوبوم کمتر از کریستین رونالدو شناخته شده است اظهار ناراحتی کردند. اما براستی کاظمی آشتیانی که بود و چه کرد؟
🔹بیش از 16 سال پیش، غروب چهاردهم دیماه خبری منتشر شد مبنی بر اینکه یکی از دانشمندان ایران به نام سعید کاظمی آشتیانی بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفته است.
🔹نام این دانشمند، چندان برای مردم آشنا نبود. همانطور که نام بسیاری از دانشمندان، تازه بعد از مرگشان بر سر زبانها میافتد یا شاید حتی بعد از مرگشان هم هیچوقت شناخته نشوند.
🔸تا زمان درگذشت کاظمی آشتیانی، جز جامعه پزشکی و علمی ایران، واقعا افراد زیادی او را نمیشناختند، اما پیام رهبر انقلاب در ۱۵ دی، اهمیت این چهره علمی را برجسته کرد و نام او بر سر زبانها افتاد.
🔹حضرت آیتالله خامنهای در پیام خود، ضمن ابراز «تأسف، تلخکامی و افسوس»، سعید کاظمی آشتیانی را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» و «از رویشهای مبارکی که آیندهی درخشان علمی در کشور را نوید میدهند»، توصیف کردند و «فقدان این عنصر خدوم و باارزش» را «ضایعهای دردناک» خواندند.
🔻 اما کاظمی آشتیانی چرا دانشمند مهمی به شمار میآمد؟
🔸اگر نام «پژوهشکده رویان»، «سلولهای بنیادین»، «درمان ناباروری»، «بانک بند ناف» و اینجور چیزها را جستوجو کنید، در نتایجی که به دست میآید، قطعا جایی نام سعید کاظمی آشتیانی را خواهید دید.
🔹وی از سال ۶۱ با همکاری دو نفر از همکارانش، جهاد گروه پزشکی را در دانشگاه علوم پزشکی ایران تأسیس کرد. این گروه، هسته اولیه جهاد دانشگاهی علوم پزشکی ایران بود که ۴ سال بعد شکل و سامان گرفت و سعید کاظمی تا سال ۷۰ مسئول بخش طرحها و تحقیقات آن بود.
🔸از سال ۷۱ با تغییرات ساختار مدیریتی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران شد و تا آخر عمرش، در این مسئولیت باقی بود. او در همه این سالها مراکز درمانی متعددی تأسیس و گروههای مختلف پژوهشی را راهاندازی کرد، اما مهمترین جایی که راه انداخت، «پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی» در خرداد سال ۷۰ بود؛ جایی که در طول حدود ۳۰ سال گذشته، هزاران زوج نابارور را خوشحال و صاحب فرزند کرده است.
🔹او تا ۱۴ دی سال ۸۴ که در سن ۴۴ سالگی قلب و نفسش از حرکت ایستاد، در دو حوزه مدیریتی توانست گامهای اساسی و مهمی در گسترش روشهای پیشرفته درمان ناباروری، تولید و تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی جنینی و همانندسازی (کلونینیگ) حیوانات رقم بزند. همه اینها، منهای تدریس در دانشگاه، برگزاری جشنوارههای بینالمللی، کارهای تئوریک، مقالهنویسی و ... است.
🔸پس از درگذشت او، هر از گاهی مقام معظم رهبری در نشستهای مختلف از او یاد میکردند. مثلا ۲۵ تیر سال ۸۶ در بازدید از پژوهشکدهی رویان از علت علاقه خود به او گفتند: «علت اینکه من به مرحوم سعید کاظمی اینقدر علاقه داشتم و الان هم در دلم و در ذهنم برای آن جوان عزیز، ارزش و جایگاه قائلم، حرکت او، نحوهی کار او، مدیریت او و پیگیری اوست که یک مجموعهی کاملی بود از آن چیزی که آدم دوست میدارد و آرزو دارد.»
🔹یا مثلا ۱۳ مهر ۸۵ در دیدار اساتید و اعضای هیأت علمی دانشگاهها، خود را مقید به نامآوردن از او دانستند و گفتند: «ما شخصیتهایی داریم از قبیل مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی که حالا من مقیدم از این جوان پاکباختهی مؤمنِ فاضلِ کارآمد و مدیر حقیقتاً انقلابی و مؤمن اسم بیاورم.».
🔸اما برخی رسانهها به نقل از بعضی منابع اعلام کردند که در سال ۸۳ یعنی یک سال قبل از درگذشت سعید کاظمی، نام او به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته است.
🔹این گمانهزنی، فرضیهها درباره ترور بیولوژیک این دانشمند را تقویت کرد و چنین تصوری باز هم رو به فراموشی بود تا اینکه حضرت آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در فروردین سال ۹۵ و در جمع زائران و مجاوران حرم رضوی، برای سعید کاظمی از لفظ «شهید» استفاده کردند و با آوردن نام او در کنار نام دانشمندانی مانند شهید طهرانیمقدم گفتند: «کاری که شهدای هستهای ما در زمینههای هستهای که بسیار هم حسّاس است پیشاهنگش بودند، کاری که شهید طهرانیمقدّم پیشاهنگش بود، کاری که شهید کاظمی در زمینهی سلّولهای بنیادی پیشاهنگش بود، کارهای بسیار بزرگی است.»
✍ ایسنا
✅ @Nodbeh_Arasanj
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تصویری ؛ #کلیپ
🔸 ملکوت ترجیح حب دنیا به قرآن
🎙 #حجت_الاسلام_چگینی
⚜ #روشنگری
⚜ #جهاد_تبیین
⚜ #بصیرت_انقلابی
⚜ #امام_زمان_عج
═•☆✦𑁍❧🌹❧𑁍✦☆•═
اَلّلهُمَ صَلِّ عَلی مُحَّمدِ وَ آلِ مُحَّمد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🦋🤲🦋 ✨✨✨✨
╭━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╮
🆔@Nodbeh_Arasanj
╰━═━🍃❀🌺❀🍃━═━╯
✅دکتر عبدالملکی، وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مجمع نمایندگان:
🔹 ادامهٔ ارز ترجیحی(ارز ۴٢٠٠) در شرایط فعلی غیر ممکن بود و امکان انتخاب غیر از راه پیش رو وجود ندارد.
🔹 هر یک ماهی که طرح دیرتر اجرا شود ٣٨ هزار میلیارد از جیب مردم خواهد رفت. لذا هر چه دیرتر اقدام شود کمتر به مردم خواهد رسید.
🔹 ماکارونی از طریق مبادی قانونی صادرات می شود؛ اما فقط 50 درصد تولید ماکارونی در کشور مصرف شده و 50 درصد آن که یارانه به آن نیز تعلق گرفته، در خارج از کشور مصرف می شود که از حق و یارانه مردم ایران استفاده کرده است و برای همین ماکارونی، 5 هزار میلیارد تومان یارانه مصرف می شود.
🔹برنامه دولت این است که این مبلغ را به خود مردم بدهد تا خود آنان برای پول خود تصمیم گیرنده باشند و با این کار، بساط قاچاق، دلالی و ... جمع خواهد شد و رفاه بیشتری برای مردم ایران خواهد بود.