8.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مدیونید این کلیپ رو ببینید و منتشر نکنید👆👆👆
جهاد تبیین یعنی همین که
*اگر خاموش بنشینید، گناه است.*
🔥لعنت بردروغگو🔥
هدایت شده از مغز خاکستری
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا رب الحسین
با دعای زهرا بالحق الحسین✨
روز عاشورا اشفع صدرالحسین✨
اللهم عجل لولیک الفرج🙏🌹
انتشار حداکثری با شما ✅
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
@khakestary_amar
📌 رژیم علیاف ورود کودکان به مراسم عزاداری را ممنوع اعلام کرد!
🔰 بر اساس گزارش وزارت کشور آذربایجان، شرکت کودکان در مراسم عزاداری، امنیت و سلامت کودکان را به خطر می اندازد و بر اساس قانون، والدین باید از این کار اجتناب کنند.
👈🏻 هدف از این تصمیم، جلوگیری از انتقال ارزشهای دینی به نسل جدید است تا آنها با اینگونه مراسم و ارزشهای تشیع بیگانه شوند.
https://eitaa.com/Nofoziha_ammariyon
Mahmoud Karimi - Ahla Menal Asal [128].mp3
10.4M
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
احلی من العسل 🍯
مداحی کامل "شاه بی لشکرم..."
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خادم ملت یا عامل سرمایهداری؟
این یک دقیقه، اولین اظهار نظر مسئول تیم اقتصادی دکتر پزشکیان است. مردم، انتخابی کردهاند و منتظرند منتخبشان به آنها بگوید که اصلیترین مشکل زندگیشان یعنی گرانی را چگونه میخواهد حل کند.
اما پاسخ مسئول تیم اقتصادی دولت جدید به این پرسش این است: دلار ۴۳ هزار تومانی نیما را ۶۰ هزار تومان خواهیم کرد.
مسئله و دغدغه امروز معلم و کشاورز و کارمند و پاسدار و پرستار و کارگر و... کفایت نکردن درآمد ناچیزشان برای گذران یک زندگی معمولی است، اما آقای طیبنیا در اولین اظهارنظر خود دست روی دغدغه شرکتهای صادرکننده میگذارد و وعده تامین منافع آنها را میدهد؛ و چه تناقض بزرگی که مسئول اقتصادی منتخب ملت، میخواهد زندگی را برای ملت گران کند تا انتظارات سرمایهداران را برآورده کند.
طیبنیا به همان دلیلی بهجای پرداختن به دغدغههای مردم، به دغدغه سرمایهداران میپردازد که صدا و سیما در سوالات مناظرات بهجای پرداختن به مشکلات مردم، به منافع سرمایهداران میپرداخت.
طیبنیا از دلار نیما حرف میزند و مردم عادی نمیفهمند او چه میگوید، به همان دلیلی که کارشناس مناظرات ریاست جمهوری، از مشکلات پیمانسپاری سوال طرح میکرد و مردم عادی نمیفهمیدند او چه میگوید؛ اما سرمایهداران هم معنی دلار نیما را میدانند، هم معنی پیمانسپاری را. آنها هم از گرانسازی نیما راضی هستند، هم از حذف پیمانسپاری...
نئولیبرالیسم، ویروس دستساز سرمایهداری است که دولتها را آلوده میکند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایهداری تبدیل میکند.
سید یاسر جیرائیلی
✨حزب مطلوب از دیدگاه امام خامنهای
مجموعهای از صاحبان فکر سیاسی یا اعتقادی و یا ایمانی مینشینند و تشکّلی درست میکنند و میان خودشان و آحاد مردم کانالکشی میکنند و مردمی را با خودشان همراه میکنند، تا فکر خود را به آنها برسانند.
کانونهای حزبی تشکیل میشود، هستههای حزبی تشکیل میشود، سلّولهای حزبی تشکیل میشود و اینها در این مرکز مینشینند و افکاری را که خودشان به آن اعتقاد دارند و پای آن ایستادهاند -چه فکر سیاسی، چه فکر غیرسیاسی، چه فکر دینی، چه فکر غیردینی- در این کانالها میریزند و این افکار به تک تک افراد میرسد و آن مردمی که اینها را قبول میکنند، با اینها پیوند پیدا میکنند. به نظر من، این سبک تحزّب، منطقی است. «حزب جمهوری اسلامی» بر این اساس تشکیل شده بود و همینطور بود.
البته به طور طبیعی اگر حزبی با این خصوصیات، در مرکز خودش توانست آدمهای با فکرتر و زبدهتر و خوشفکرتری داشته باشد، میتواند تعداد بیشتری را با خودش همفکر کند. نتیجه این خواهد شد که وقتی انتخاباتی پیش آمد، تا از طرف مرکزیت این حزب چیزی گفته شد، آن مردم از روی اعتقاد خودشان بر طبق آن عمل میکنند؛ یا حتّی بدون اینکه آن مرکزیت چیزی بگوید، چون معیارهایشان یکی است، با یکدیگر همفکرند. این شکل درستِ تحزّب است و البته چنین چیزی الان در کشور ما نیست| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
#تمدن_نوین_اسلامی
12.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تا امروز اصلا بابک زنجانی را ندیدهام / دادگاه کرسنت در حال برگزاری است؛ اکر ابعادش برای مردم باز شود، از ترس مردم بابد دنبال سوراخ موش بگردند/ این صداهایی که بلند شده به دلیل نزدیک شدن موعد رای دادگاه است
دکتر سعید جلیلی در واکنش به ادعای ملاقات با بابک زنجانی، ضمن رد این ادعا گفت که نزدیک شدن به موعد اعلام رای دادگاه متخلفان موضوع کرنست، صداها را در این زمینه بلند کرده است.
🔹دکتر جلیلی در ویدیویی که یکی از هواداران وی منتشر کرده است گفت: هرچه دادگاه به این افراد نزدیکتر میشود صدای این افراد بیشتر بلند خواهد شد و این تحرکات فرار روبه جلوست.
🔶وی درباره فضاسازیها پیرامون دعوت به مناظره درباره کرنست افزود: در مورد کرسنت که من عرض کردم؛ جای متهم در دادگاه است نه در مناظره. من معتقدم که اگر ابعاد پرونده کرسنت برای مردم عزیز روشن بشود متهمان پرونده باید به دنبال سوراخ موش بگردند، آن هم از ترس مردم نه از دادگاه و احکام اینها، از ترس افکار عمومی چرا که باید پاسخ بدهی بابت خیانتهایی که صورت گرفته است. خوشبختانه احکام زیادی در پرونده کرسنت صادر شده است و افرادی که در این قضیه متهم بودند محکوم شده اند
🔹جلیلی در پایان بیان کرد: من کسی نیستم که در مقابله و مبارزه با فساد با چهارتا دروغ و مطالب کذب، بخواهم صحنه را خالی کنم یا جا بزنم بلکه محکمتر خواهم ایستاد و می دانم صدای اینها بلند خواهد شد و اینها امروز نگران این هستند که مبارزه با فساد حداقل یک پشتوانه ۱۴ میلیونی پیدا کرده است اگر چه همه مردم ما در برابر فساد جدی هستند.
💡با تحقق وعده مسئول تیم اقتصادی دولت جدید، قیمت ها چگونه خواهند شد؟
🔸آقای طیب نیا مسئول تیم اقتصادی دولت آقای پزشکیان وعده داده که نرخ دلار نیما (43 هزار تومان) رو حذف و ارز رو بر اساس قیمت بازار (60 هزار تومان) تک نرخی میکنه.
🔺 با دو مثال، می خوام اتفاقی که برای قیمت ها خواهد افتاد رو توضیح بدیم.
🔺1- اولین اثر این اقدام، افزایش قیمت کالاهای وارداتی هست.
برای نمونه، قیمت امروز 22 تیر 1403 گوشی سامسونگ Galaxy Z Fold 6 که جدیدا عرضه شده رو در نظر بگیرید. در سایت سامسونگ قیمت این گوشی 2565 دلار درج شده و در سایت دیجی کالا، 112 میلیون تومان.
🔺با هر دلار معادل 43600 تومان. با افزایش نرخ دلار به 60 هزار تومان، قیمت این گوشی یک شبه به 154 میلیون تومان افزایش پیدا میکنه.
این اتفاق، تقریبا برای کلیه کالاهای وارداتی رخ خواهد داد.
سود این افزایش قیمت به جیب چه کسانی میره؟
شرکت های صادرکننده که در تحلیل قبلی گفتم که صاحبان اصلی دلار هستن و واردکنندگان، دلار مورد نیازشون رو از اونه تهیه می کنن.
🔺2-اما ماجرا به اینجا ختم نمیشه میدونیم که مواد اولیه ایرانی، بر اساس قیمت های جهانی ضربدر نرخ دلار به تولیدکنندگان ایرانی فروخته میشه.
طبق اطلاعات موجود در پایگاه بورس کالای ایران، پتروشیمی اروند در تاریخ 20 فروردین 1402، محصول پلی وینیل کلراید 6834E که در تولید چرم مصنوعی (برای روکش صندلی و مبل، انواع پوشاک، کف پوش، قسمتهایی از خودرو و...) کاربرد داره رو با قیمت پایه 31800 تومان عرضه کرده و نهایتا با قیمت پایانی 35400 تومان به فروش میرسونه!
اما همین محصول در تاریخ 17 تیر 1403 با قیمت پایه 53200 تومان عرضه شده و قیمت نهایی همین بوده.(یعنی 50 درصد افزایش).
دلیل این تغییر قیمت، افزایش نرخ نیما از 28500 تومان در فرودین 1402 به 43100 تومان در تیر 1403 و مقداری هم تغییرات قیمت جهانی .
🔺با توجه به اینکه قیمت جهانی این محصول در تاریخ 17 تیر 1403 برابر با 1298 دلار در تن بوده ، در صورتی که طبق وعده آقای طیب نیا، نرخ دلار نیما به 60 هزار تومان افزایش پیدا کنه، قیمت این محصول در هر کیلوگرم از 53200 تومان به 77800 تومان در هر کیلوگرم افزایش خواهد یافت (46 درصد افزایش).
این اتفاق تقریبا برای همه مواد اولیه ایرانی خواهد افتاد.
🔺یعنی قیمت هر محصولی که در ایران تولید میشه و مواد اولیهاش هم ایرانیه، با افزایش نرخ نیما افزایش پیدا میکنه.
سوال اینجاست که دولت در کشور ما منافع چه کسانی رو نمایندگی میکنه؟ دلارداران و دلاری فروشان؟ یا مردم؟
🔺هنوز کسی پاسخ این سوال رو نداده که چرا مردم ایران که درآمد ریالی دارن، باید مواد اولیه ایرانی رو به قیمت جهانی ضربدر نرخ دلار بخرن؟
چرا حقوق کارگر و کارمند بر اساس قیمتهای جهانی ضربدر نرخ دلار تعیین نمیشه؟
✨مراد از دلارزدایی چیست؟
1⃣ بخش اول
پول در اقتصاد، سه وظیفه دارد: ۱- واسطه مبادله ۲- ذخیره ارزش (پس انداز) ۳- معیار سنجش (قیمتگذاری). به هر مقداری که عناصری غیر از پول ملی این وظایف را بر عهده بگیرند، تقاضا برای پول ملی کاهش مییابد و ارزش آن سقوط میکند. اگر مردم بخواهند در مبادلات روزمره خود، از چیزی غیر از ریال برای داد و ستد استفاده کنند، اگر بخواهند پساندازهای خود را به شکلی غیر از ریال نگهداری کنند، و اگر قیمتگذاری اجناس و کالاها با واحدی غیر از ریال صورت گیرد، ریال لاجرم ارزش خود را از دست میدهد.
دلاریزه شدن اقتصاد(Dollarization) به پدیدهای اطلاق میشود که طی آن، یک ارز خارجی(معمولا دلار)، وظایف پول ملی یک کشور را ایفا میکند. دو نوع دلاریزه شدن وجود دارد: ۱- کامل ۲- نسبی. در دلاریزه شدن کامل(Full Dollarization)، یک کشور رسما ارز خارجی را به عنوان پول رایج، جایگزین پول ملی معرفی میکند. پاناما، اکوادور، السالوادور و زیمبابوه، کشورهایی هستند که دلار آمریکا را به عنوان پول رایج خود پذیرفتهاند. در دلاریزه شدن نسبی(Partial Dollarization)، ارز خارجی در کنار پول ملی وظایف پول را در محدوده یک سرزمین ایفا میکند.
در ادبیات علمی، سه اثر سوء برای دلاریزه شدن اقتصاد ذکر شده است: ۱- کاهش تقاضا برای پول ملی و در نتیجه کاهش ارزش آن ۲- کاهش اثربخشی سیاستهای پولی ۳- ناتوان شدن دولت برای مدیریت فرآیندهای اقتصاد کلان.
✨مراد از دلارزدایی چیست؟
2⃣ بخش دوم
✨برای مطالعه بخش اول، اینجا را کلیک کنید✨
یکی از انواع دلاری شدن نسبی این است که پول ملی همچنان به عنوان «واسطه مبادله» در داد و ستدها استفاده میشود، اما ارز خارجی نقش «معیار سنجش» و «ذخیره ارزش» را تصاحب میکند. به نحوی که کالاها رسما به دلار (یا هر ارز خارجی دیگر) قیمتگذاری میشوند، اما در داد و ستد، معادل دلاری پول ملی مبادله میشود. همچنین، مردم میتوانند حساب رسمی بانکی به دلار داشته باشند و پول ملی را به دلار تبدیل کرده و پسانداز نمایند. استنلی فیشر (Stanley Fischer) بیستمین قائم مقام فدرال رزرو آمریکا که در یک دورهای ریاست بانک مرکزی رژیم صهیونیستی را نیز برعهده داشته است، طی یک سخنرانی در سال ۲۰۰۶ در ترکیه، روایت کرده است که اقتصاد رژیم صهیونیستی از مصادیق «دلاریزه شدن نسبی» است و در سرزمینهای اشغالی برخی اقلام از جمله مسکن، اجارهبها، و برخی خدمات نظیر دستمزد حسابداران و وکلا به دلار قیمتگذاری میشود. او میگوید در نتیجه این دلاریزه شدن نسبی، وقتی نرخ ارز تغییر میکند(یعنی ارزش شِکِل در برابر دلار بالا و پائین میشود)، نه تنها قیمت کالاهای وارداتی تغییر میکند، بلکه قیمتهای داخلی نیز دچار نوسان میشود. لذا افزایش نرخ ارز ظرف چند ماه باعث افزایش قیمتها میشود.
وی به مثالی از اثر معکوس نرخ ارز بر تورم نیز اشاره میکند و میگوید طی دو ماه منتهی به دسامبر ۲۰۰۶ در نتیجه کاهش قیمت نفت و کاهش ارزش دلار در برابر شِکِل، سطح قیمتها ۱.۵ واحد درصد کاهش یافته است. فیشر میگوید: «از آنجائیکه دلاریسازی، مدیریت اقتصاد را پیچیده کرده و نوعی نااطمینانی ایجاد میکند که خود این نااطمینانی، دلاریزه شدن را تشدید میکند، تلاش برای رهایی از این پدیده امری طبیعی است».
دلارزدایی از اقتصاد، در کشورهایی که به این بلیه مبتلا شدهاند، یک دغدغه جدی است. برخی کشورها نظیر آرژانتین، ایراد را در دلاریزه شدن ناقص دیده و تصمیم به دلاریزه شدن کامل گرفتهاند؛ که شعار انتخاباتی رئیس جمهور فعلی این کشور(خاویر میلی) نیز بوده و در حال اجرای این برنامه است. برخی دیگر نظیر بلاروس نیز در تلاش برای رهایی کامل از اقتصاد دلاریزه هستند.
سید یاسر جبرائیلی
record.ogg
12.84M
🎤گفتگوزنده (581)
💢با عنوان :
بررسی مسائل داخلی
موضوع:
انتخاب #پزشکیان باید ها و نبایدها
💢باحضور :
#سورناچگینی
(تحلیل گر مسائل امنیتی و ژئوپلتیک )
💢زمان جمعه ۲۲ تیر ۱۴۰۳