هدایت شده از مغز خاکستری
14.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ آبان سالروز شهادت اولین شهید محراب آیت الله قاضی طباطبایی🌹
#نشر_حداکثری_با_شما
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
@tahlilgar_siasi ،».mp3
11.64M
آیا ایران قبل از انتخابات آمریکا پاسخ میدهد؟ منطقه در دو راهی صلح و جنگ
محمد ندیمی
💰درآمد ریالی و هزینههای دلاری یعنی:
در چند روز اخیر فقط مس ایرانی کف بازار برای ایرانیان حدود ۲۰درصد گران شده!
چرا؟ چون مس ایرانی با دلار آمریکایی به ملت خودمان فروخته میشود!
یعنی چند شرکت خام فروش فقط در هفته اخیر ۲۰ درصد بیشتر سود کردند...
#دلارزُدایی
✍🏻 حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انتشار لازم
مصوبه اخیر در مورد مجوز واردات گوشی های #آیفون خلاف نظر صریح #رهبر_معظم_انقلاب است و کمک به اقتصاد دولت #آمریکا و در حقیقت کمک غیر مستقیم به تجهیز #اسراییل به بمب های کودک کش می باشد !!!؟؟؟
#غزه
#لبنان
#نفوذداخلی
✨ بازتولید «استدلال آب معدنی» درباره مصرف گاز
مکتب گرانسازی در کشور ما، برای توجیه تئوریک افزایش هزینههای زندگی مردم، پیوسته دست به انواع استدلالهای بیپایه و بیمایه میزند تا افکار عمومی را آماده پذیرش افزایش قیمت نماید.
از آنجائیکه مادر این استدلالهای بیپایه، استدلال «ارزانتر بودن بنزین از آب معدنی» است، میخواهم یک نام برای این قبیل توجیهات تئوریک انتخاب کنم: «استدلال آب معدنی».
در استدلالهای آب معدنی، شیوه این است که ظاهر دو عدد، بدون بررسی باطن و ماهیت و بعضا حتی صحت آنها، مورد قیاس قرار می گیرد. برای نمونه، در قضیه آب معدنی، گفته میشود که بنزین از آب معدنی ارزانتر است. ظاهر ماجرا کاملا درست است و شنونده اگر عاقل نباشد، بلافاصله در برابر این استدلال تسلیم میشود و به گرانسازی بنزین رضایت میدهد. اما شنونده عاقل، از خود سوال میکند که چرا آب معدنی از بنزین گرانتر است؟ آیا واقعا بنزین کمتر از آب قیمتگذاری شده است؟ اینجاست که با بررسی دقیقتر، متوجه میشود که آب معدنی، در یک بطری پلاستیکی بستهبندی میشود و مواد اولیه آن، یعنی پلی اتیلن ترفتالات (PET)، چون در داخل کشور به دلار قیمتگذاری و فروخته میشود، با افزایش نرخ دلار گران شده و نهایتا به افزایش قیمت آب معدنی منجر شده است. به عبارت دیگر، اگر بنزین داخل این بطریها بستهبندی شده و به فروش رود، بلاتردید از آب معدنی گرانتر خواهد بود. به عبارت روشنتر، بنزین ارزان نیست، آب معدنی گران است.
منتهی چون عموم مردم دانش کافی در این زمینهها ندارند یا تحت تاثیر بمباران تبلیغاتی، مجال تفکر و سوال نمییابند، استدلال آب معدنی بلافاصله رویشان اثر میگذارد.
این شیوه استدلال، به شکلهای گوناگون و در رابطه با اقلام مختلف زندگی مردم بام تا شام توسط حامیان و ذینفعان گرانسازی تکرار میشود. در جدیدترین مورد، معاون وزیر نفت گفته است «میزان گاز مصرفی ایران با جمعیتی نزدیک 90 میلیون نفر تقریبا با میزان گاز مصرفی کشور چین با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد و 400 میلیون نفر برابر است».
مخاطب این ادعا، چون آن را از زبان یک مقام رسمی آنهم معاون وزیر نفت میشنود، بدون تحقیق میپذیرد و در ذهنش این انگاره شکل میگیرد که ملت ایران بسیار مردم اسرافکاری هستند و دلیل این اسراف، ارزانی است و لذا باید گاز گران شود تا مصرف کنترل گردد.
اما برای مخاطب اهل تحقیق، اولین سوالی که پیش میآید این است که ایران و چین سالانه چقدر گاز مصرف میکنند؟ پاسخ این است: ایران در سال گذشته شمس حدود 250 میلیارد متر مکعب گاز مصرف کرده است. چین نیز در سال گذشته میلیادی، حدود 405 میلیارد متر مکعب گاز مصرف کرده است. بنابراین، در اولین نگاه، این ادعا که ایران از چین بیشتر گاز مصرف میکند، به همین راحتی باطل میشود.
سوال بعدی اما مهمتر است. سهم گاز در سبد انرژی ایران و چین چقدر است؟ یعنی آیا ایرانیان و چینیان برای تامین انرژی خود فقط گاز مصرف میکنند؟ یا از انواع دیگر انرژی نیز استفاده میکنند؟ اینجاست که باطل بودن این «استدلال آب معدنی» بیش از پیش آشکار میشود. وقتی به آمار و ارقام آژانس بینالمللی انرژی مراجعه میکنیم، میبینیم منبع 61 درصد انرژی در چین، زغال سنگ است و سهم گاز در سبد انرژی این کشور حدود 8 درصد است. در صورتی که سهم گاز در سبد انرژی ایران 72 درصد و سهم زغال سنگ، نزدیک به صفر است (روی قسمت های آبی کلیک کنید و منابع را ببینید).
در چنین شرایطی مقایسه مصرف گاز ایران و چین، چیزی شبیه به مقایسه میزان مصرف قیمه و قورمه در ایران و چین است. حتما ایران 90 میلیونی بیشتر از چین 1.4 میلیاردی قیمه و قورمه مصرف میکند!
اما سوال اساسی این است که آیا کسانی که این قبیل ادعاها را مطرح میکنند، سواد و اطلاعات کافی ندارند؟ اگر چنین است، ما نیز به همان وضعی دچار شدهایم که جان مرشایمر اخیرا درباره سیستمی که کاندیداهایی نظیر بایدن و هریس و ترامپ را تولید میکند، گفت و من نمیخواهم جملهاش را تکرار کنم. اگر سواد و اطلاعات دارند و کتمان میکنند و ادعاهای خلاف مطرح میکنند تا دستاویزی برای گران سازی معیشت مردم داشته باشند، عمق فاجعه شدیدتر میشود.
چاره چیست؟ چاره این است که به همان دلیلی که گرانسازان افکار عمومی را مخاطب قرار میدهند تا مردم را فریب داده و به گرانی راضیشان کنند، باید مردم را درباره این «استدلالهای آب معدنی» آگاه کرد تا فریب نخورند. هیچ راه دیگری وجود ندارد.
این است که همه مسئولیت داریم. تک تک ما درباره آگاه سازی تک تک افرادی که به آنها دسترسی داریم، مسئولیت داریم.
این اقتصاد، حتما جراحی نیاز دارد، اما این جراحی تاکنون بارها و بارها روی سفره مردم انجام شده و وضع را بدتر کرده است؛ جراحی واقعی باید روی توبره سرمایهداران رانتخوار صورت گیرد.
⭕️ بهترین فرصت، بهترین تصمیم
🔹 اولین مرتبه است که رژیم صهیونیستی به نقاطی در تهران و جنوب غرب کشورمان حمله کرده و مسئولیت آن را بر عهده گرفته و این یعنی عملیاتهای گذشته ما علیه رژیم از قدرت بازدارندگی کافی برخوردار نبوده است!
🔹بدون توجه به حجم، شدت و میزان موفقیت حملات رژیم به خاک ج.ا.ا ،شرایط کنونی بهترین فرصت جهت انجام یک عملیات بازدارنده علیه اسرائیل را فراهم آورده است. عملیاتی که حجم تخریب آن علاوه بر تسلیم رژیم در برابر ج.ا ،آتش بس دائم و عقب نشینی کامل صهیونیستها از غزه و لبنان را هم به دنبال داشته باشد.
🔹برای این که پاسخ ج.ا بتواند رژیم را وادار به پذیرش ۳ هدف اساسی فوق کند باید عملیات وعده صادق ۳ با اهداف زیر و به صورت ترکیبی طراحی شود:
▪️ تضعیف جدی نیروی هوایی رژیم
از طریق وارد کردن آسیب شدید به زیرساخت پایگاههای هوایی و سامانه های راداری و... به صورتی که ترمیم آن نیازمند زمانی قابل توجه(۳ تا ۴ ماه)باشد.
▪️تخریب بخش عمده ای از نیروگاههای برق،تاسیسات تامین آب و پالایشگاهها و منابع سوخت رژیم با هدف وارد آمدن فشار به شهروندان صهیونیست و ایجاد تقابل میان آنها و نتانیاهو برای خاتمه جنگ.(متاسفانه در طول یک سال اخیر اغلب شهروندان رژیم جنگ و نتایج آن را لمس نکرده و به زندگی عادی خود مشغول بوده اند و ساختار سیاسی رژیم به گونه ای است که تنها فشار اکثریت شهروندان می تواند موجب مهار نتانیاهو و حتی سقوط دولت کنونی حاکم بر رژیم شود.)
▪️تخریب بنادر و پایانه های دریایی،فرودگاهها و مبادی ورودی کالا و سوخت به رژیم به گونه ای که صهیونیستها تا مدت چند ماه برای تامین کالاهای اساسی( سوخت ، غذا و مهمات ) و رفت و آمد افراد به خارج از رژیم دچار مشکل شده و این مشکلات به اضافه مشکلات ناشی از کمبود برق،سوخت،مواد غذایی و.. نتانیاهو را وادار به خاتمه جنگ کرده یا موجبات سقوط دولتش را فراهم آورد.
🔹 خطای رژیم در تهاجم به جمهوری اسلامی و پذیرش رسمی آن، بهترین فرصت را برای کوبیدن رژیم و بردن آن به گوشه رینگ فراهم آورده و اگر خدای نکرده این فرصت نیز مانند دو فرصت قبل( وعده صادق ۱و۲) از دست برود نتایج بسیار تلخ و ناگواری برای امنیت ج.ا.ا و محور مقاومت در پی خواهد داشت! نتایجی مانند : گستاخی رژیم در برابر ج.ا و تکرار حملات به کشور با شدت بیشتر، ادامه نسل کشی در غزه و تبدیل لبنان به غزه ای دیگر و حتی تحمیل خلع سلاح به حزب الله و...!
🔹امیدواریم تجربه های یک سال اخیر موجب شود تا مسئولان امر محافظه کاری و ترس را کنار گذاشته و به تبعیت از فرمانده کل قوا ،با روحیه انقلابی و به دور از محاسبات دیپلماتیک،رژیم را با پاسخی مرگبار از نفس انداخته و مردم غزه و لبنان را از شر گرگهای تل آویو رهایی بخشند و امنیتی پایدار برای ج.ا و مردم کشورمان فراهم آورند. انشاالله!
✍ دکتر کوشکی
https://eitaa.com/Nofoziha_ammariyon
امشب یا فردا یا ؟؟؟؟؟
الهم النصر الاسلام و المسلمین
https://eitaa.com/Nofoziha_ammariyon
هدایت شده از مغز خاکستری
23.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفر یه روزی باید به آخر برسه✨
میترسم آقا که عمر من سر برسه✨
اللهم عجل لولیک الفرج🙏🌹
#نشر_حداکثری_با_شما
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولاً نحوه دست دادن آیت الله
جوادی آملی با رئیس جمهور!
و ثانیاً توصیه های ناب ایشان!
اندر حکایت امروز دولت
https://eitaa.com/Nofoziha_ammariyon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 زیست شرافتمندانه از منظر علامه مجاهد مرحوم آیت الله مصباح یزدی - ره -
🗣 باید در برابر انحراف، فریاد بزنیم...
https://eitaa.com/Nofoziha_ammariyon