«اى كسانى كه ايمان آورده ايد آيا شما را بر تجارتى راه نمايم كه شما را از عذابى دردناك مىرهاند.
به خدا و فرستاده او بگرويد و در راه خدا با مال و جانتان جهاد كنيد. اين گذشت و فداكارى اگر بدانيد براى شما بهتر است.»
سحرگاه دهمین روز ماه مبارک رمضان یاد میکنیم از بانوی بزرگی که مصداق این کلام خداوند بود. کسی که تمام داراییش را از مال و توجه و عشق و جان در راه پیغمبر خدا گذاشت. کسی که اولین بانوی ایمان آورنده به آخرین نبی خدا بود.
یاد میکنیم از امالمؤمنین، جده بزرگ اهل بیت عصمت و طهارت، همسر مهربان و فداکار پیامبر اسلام صلیاللهعلیه و آله وسلم، مادر دردانه ایشان یعنی حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها.
ای مادر حقیقی مؤمنین. به حق مهری که از پیامبر در دلت داشتی، ما را خوار و ذلیل و مقهور مخواه!
@Nucleader
فوری: وزیر دفاع اسرائیل اعلام کرد که اسرائیل حمله پیشدستانهای علیه ایران انجام داده است تا تهدیدها علیه کشور را از بین ببرد.
انتظار می رود در بازه زمانی نزدیک حمله موشکی و پهپادی به اسرائیل صورت گیرد.
@Nucleader
مذاکرات بسیار پیشرفت داشت و اینبار رژیم تا نزدیکی بیت رو هدف قرار داد.
از دولت و وزیر امورخارجه ممنون باشید.
@Nucleader
بسم الله الرحمن الرحیم
وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
و در انجام فرمان هایِ حق و در جهاد با دشمن سستی نکنید و از پیش آمدها و حوادث و سختی هایی که به شما می رسد، اندوهگین مشوید که شما اگر مؤمن باشید، برترید.
@Nucleader
اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنهای فـی دِرعِـکَ الحَصینَةِ الَّتـی تَجْعَـلُ فیها مَن تُریـد.
لطفا برای سلامتی رهبر انقلاب و آرامش خودتون یک سوره فتح بخونید.
@Nucleader
کانال 13 اسرائیل:
حملات هدفمندانه مشترک آمریکا و اسرائیل بود که *ماهها* روی آن کار کردیم!
@Nucleader
بسم الله الرحمن الرحیم
فَلَمَّا تَرَاءَى الْجَمْعَانِ قَالَ أَصْحَابُ مُوسَىٰ إِنَّا لَمُدْرَكُونَ.
قَالَ كَلَّا ۖ إِنَّ مَعِيَ رَبِّي سَيَهْدِينِ
چون آن دو گروه یکدیگر را دیدند، اصحاب موسی گفتند: حتماً ما به چنگ آنان خواهیم افتاد.
موسی گفت: این چنین نیست، بیتردید پروردگارم با من است، و به زودی مرا هدایت خواهد کرد.
@Nucleader
خدایا سید علی خامنهای را بر دشمنان خارجی و کودتاچی داخلی پیروز کن.
به حق حضرت خدیجه سلام.اللهعلیها و امام مجتبی علیهالسلام
@Nucleader
ترامپ خطاب به مردم ایران:
ساعت آزادی شما نزدیک است، از خانه خارج نشوید چون بمبها همه جا خواهند بود. وقتی کارمان تمام شد، به شما اعلام میکنیم و شما کنترل را به دست خواهید گرفت - این فرصت شماست.
پ.ن: مفهوم شد؟ یا بازم قراره خریت کنید؟ جدایی انداختید بین ترامپ و نتانیاهو؟
@Nucleader
حملات موشکی ایران به اسرائیل شروع شد.
اللهم سدد رمیهم.
اللهم سدد رمیهم.
اللهم سدد رمیهم.
@Nucleader
دکمه پدافند و شلیک موشک و هیچ چیز دیگری دست ما نیست. اما اولا ما به سلاح دعا دسترسی داریم. دوما ما باید مواظب فضای کشور باشیم.
اینکه اگر در جمعی، در کوچه و خیابان یا... احیانا کسی خواست با دشمن همراهی کنه، بدون ترس و قاطعانه باهاش مخالفت کنیم و از این کشور حمایت کنیم.
تجربه بارها نشون داده بعد از اولین شلیکها، نوبت وزوز کردن سربازان فارسیزبان اسراییل فرا میرسه. اصلاحطلبها با تلاش برای کند کردن تیغ نیروهای نظامی و سلطنتطلبها با شعارها و حرکات ضد انقلابی.
@Nucleader