eitaa logo
پایش
465 دنبال‌کننده
29.7هزار عکس
18.7هزار ویدیو
443 فایل
☫ ﷽ ☫ رسالت ما : انتقال سریع اخبار یک خطی، صحیح ، کوتاه و دقیق با ما، هیچکس بی خبر نیست کانال نظارت بر مسوولان 👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/onlin313 @ONLIN313 گلچینی از داغ ترین و بهترین خبر ،فیلم و تحلیل های مطالبه گران
مشاهده در ایتا
دانلود
⬇️نه لایو داره ⬇️نه به‌عنوان "انقلابیِ نمونه" توی همایش "دختران آفتاب" سخنرانی میکنه ⬇️نه توی مناظره‌ی "حضور زن در اجتماع؛ آری یا خیر؟" شرکت میکنه ⬇️نه صبح جمعه توی شبکه‌ی قرآن مختصات "جامعه‌ی مهدوی" را تشریح میکنه ⬇️نه توی شبکه‌ی افق آینده‌ی خاورمیانه رو تحلیل میکنه 🔵اما ماشاءالله یه تنه دارن آینده‌ی تاریخ رو رقم میزنن🇾🇪 ✅صدای انقلاب را از اینجا بشنوید @hojre_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1401/01/01 تولدت مبارک ای داغ بر دل نشسته ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😪
توانمندی‌های نظامی ایران ۳ - اخبار سوریه.mp3
45.49M
🔴 بررسی توانمندی‌های نظامی ایران، بخش سوم 🔺در سومین بخش از بررسی توانمندی های نظامی ایران با حضور آقای ناصری پور به چند حوزه مهم اشاره کردیم. 🔺نخست به بررسی دوباره جنگنده قاهر ۳۱۳ و تصاویر منتشر شده از آن پرداختیم و اینکه این جنگنده در چه مرحله‌ای قرار دارد. 🔺در ادامه به بررسی خوب و گسترده توانایی پهپادی ایران و پهپادهای ساخته شده و ویژگی‌های آنها اشاره کردیم. 🔺و در آخر هم به صورت تفصیلی به موضوع تسلیحات انفرادی ساخته شده توسط مراکز و افراد مختلف در کشور اشاره کردیم که به نظر بخش سوم بسیار جالب توجه می‌آید. @syriankhabar
کسی جواب این سوال منو میدونه؟ حساسترین گروه مادرهای باردار هستن که پزشکان اجازه استفاده از تقریبا هیچ دارویی نمیدن مگر درموارد ضروری با داروهای مطمئن و ازمایش شده با پایین ترین دوز بالاخره دوره ی حساسی هست و همه چی روی جنین اثر گذار هست غذای مادر حالات روانی مادر حتی محیط مثلا درمعرض نور خورشید باشه یا نباشه و... درچنین شرایطی به چه حقی با چه عقل و منطق وعلمی مادر باردار مجبور به تزریق واکسن مجوز اضطراری میکنن؟!!!
به قول دکتر امیر اشرفی هر کسی در این دوره از زمان برای اینکه کارش راه بیافته و تو زندگی اش ، سرش کلاه نره باید به اندازه نیازش ، طب بدونه ، هم طب ایرانی هم طب غربی ، حقوق بدونه ، بتونه نون درست کنه و نیاز های مهم اش رو متکی به دیگران نکنه ، یکم وارد جزئیات مسائل بشه وگر نه مثل گوسفند باهاش رفتار می کنن ، به بچه اش واکسن تزریق می کنن ، مرد هم مرد ، بهتر هدف کاهش جمعیته ، اگر هم با وجود سم زنده موند ، جیوه و آلومینیوم از سد خونی - مغزی اش عبور کرد و وارد مغز اش شد میشه اوتیسم و تا آخر عمرش باید پرستار بچه اش بشه !
‏وقتی که اکثر نخبگان کشوری و لشگری در خواب خود بینی و کابوس توهم توطئه انگاری رهبری به سر می بردند، این امام خامنه ایی حفظه الله بودند که نقل به مضمون چنین فرمودند؛ "کدام آدم عاقلی از کسانی که متهم هستند به درست کردن ویروس کرونا، ‎ میخرد!" ‎ ✍️قاسم پروینی
توی جهان حدود ۱۰۰ جلد کتاب تالیف شده که تشریح می کنه واکسن کودکان چه قدر بده ! یکی اش واکسیناسیون کودکان ، سوالی که همه والدین باید بدانند ، چیزی که من فهمیدم :در کل واکسن کودکان اگه می خواسته ۱ نفر رو یه کاری کنه که سیاه سرفه و اوریون و... نگیره ، در عوض ۲۰ نفر رو دچار اوتیسم ، میکنه ، و هزاران نفر رو دچار ضعف توان فکری و ...... .
🔴 ستایش جوانمردان من ستایشگر آن دکترها ، متخصصین و پزشکانی هستم که وقتی تلفات و عوارض خطرناک های کرونا را می بینند ، علی رغم تبلیغات بسیار گسترده و بی سابقه رسانه های داخلی و خارجی ، تمام تعلقات صنفی و تعصبات کاری را کنار می گذارند و همه فشارها و محدودیت ها و انگ ها و تهمت ها و فحش ها را به جان می خرند اما دینشان را به دنیای WHO و یارانش نمی فروشند و مرد و مردانه افشاگری می کنند ... اجرتان با (عج) " فاِذا مُحَّصوا بِالبَلاءِ قَلَّ الدَیّانون " ✍"قاسم اکبری"
چند نفر چون فکر می کردن که واکسن کرونا ، لازمه ی ادای دین اسلام هست ، واکسن زدن ؟ چند نفر چون فکر می کردند که واکسن کرونا ، لازمه ی کسب و کار و سفر و حضور در مدرسه و دانشگاه هست ، واکسن زدن ؟
بهتره که اونایی که از واکسن های داخلی نما( چون مواد پایه واکسن داخلی هم خارجیه ) تمجید می کنن ، اگه به اخلاق پایبند هستند ، باید معترض بشن که چرا این حجم از مردم جامعه رو به شرکت در آزمایش واکسن وادار می کنن اگر هم به ولایت فقیه پایبند هستند ، باید خط ارشاد رو از اغوا جدا کنن رهبری وظایفی دارد که آنها را اگر خدای متعال به او توفیق بدهد انجام خواهد داد ؛ شما هم وظایفی دارید