مراسم مولودی شب ۱۳رحب شب ولادت حضرت علی علیه السلام در مسجد امام موسی کاظم علیه السلام
🏴پانزده ماه رجب :
⚫وفات حضرت زينب سلام الله عليها
▪️وفات مظلومانه و غريبانه ام المصائب حضرت فاطمه صغري عقيله بني هاشم زينب كبري سلام الله عليها در شب يكشنبه 15 رجب سال 62 ه به وقوع پيوسته است.
🏴در مدت يك سال بعد از واقعه كربلا، زندگاني آن حضرت همراه با اشك و آه و خاطرات اسارت و كربلا سپري گشت. در عظمت آن مخدره همين بس كه به فرموده صدوق رحمة الله، از جانب امام حسين عليه السلام نيابت خاصه داشته است، و تا هنگامي كه بيماري امام زين العابدين عليه السلام تمام نشده بود، اين نيابت ادامه داشت.
⚫نام گذاري حضرت:
▪️هنگام ولادت جبرئيل از جانب خداوند متعال بر پيامبر صلي الله عليه و آله نازل شد و عرض كرد: «يا رسول الله، اسم اين دختر را زينب بگذار». آنگاه جبرئيل گريست. پيامبر صلي الله عليه و آله پرسيد: سبب اين گريه چيست ؟ عرض كرد: همانا اين دختر از آغاز زندگاني تا پايان روزگار در اين سراي ناپايدار با رنج و درد و بلا خواهد زيست. گاهي به درد مصيبت شما يا رسول الله مبتلا ميشود، و گاهي در ماتم مادرش و گاهي در مصيبت پدر و گاهي به درد فراق برادرش حسن مجتبي عليه السلام دچار خواهد شد.
▪️از همه بالاتر به مصائب كربلا و نوائب دشت نينوا گرفتار ميشود چنانكه مويش سفيد و قامتش خميده خواهد گرديد.
اين خبر را اهل بيت ع شنيدند و اندوهناك و گريان شدند. پيامبر صلي الله عليه و آله صورت بر صورت حضرت زينب سلام الله عليها نهاد و گريست. حضرت صديقه طاهره سلام الله عليها فرمود: يا ابتا، اين گريه براي چيست ؟ خداوند ديدههاي تو را نگرياند. فرمود: اي فاطمه، بعد از من و تو اين دختر دچار بلاها و مصائبي ميشود.
▪️ حضرت صديقه سلام الله عليها فرمود: چه ثواب دارد آن كسي كه بر دخترم زينب سلام الله عليها گريه كند؟ آن حضرت فرمود: «اي پاره تنم و اي نور چشمم، ثواب كسي كه بر بر او و بر مصائب او گريه كند مانند ثواب كسي است كه بر برادرش حسين گريه كند». سپس نام آن حضرت را «زينب» نهاد.
🏴آن حضرت يك سال و چند ماه بعد از واقعه كربلا با قلبي پر از اندوه از مصائب كربلا در خانه خود رحلت فرمودند و در همان خانه دفن شدند.
در وفات آن مخدره مظلومه روزهاي 14 رجب و دهم ماه رمضان را هم گفتهاند.
🏴گریه جبرئیل بر مصایب زینب سلام الله علیها
⚫روایت شده است که پس از ولادت حضرت زینب (سلام الله علیها)، حسین (علیه السلام ) که در آن هنگام کودک سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا (صلی الله علیه وآله ) آمد و عرض کرد: خداوند به من خواهری عطا کرده است. پیامبر (صلی الله علیه وآله) با شنیدن این سخن، منقلب و اندوهگین شد و اشک از دیده فرو ریخت.
▪️حسین (علیه السلام) پرسید: برای چه اندوهگین و گریان شدی؟.
▪️پیامبر (صلی الله علیه وآله) فرمود: ای نور چشمم، راز آن به زودی برایت آشکار شود.
▪️پیامبر (صلی الله علیه وآله) گریان شد و صورت پر اشکش را بر صورت زینب (سلام الله علیها) نهاد و گریه سختی کرد، زهرا (سلام الله علیها) از علت آن پرسید. پیامبر (صلی الله علیه وآله) بخشی از بلاها و مصایبی را که بر زینب (سلام الله علیها) وارد میشود، برای زهرا (سلام الله علیها) بیان کرد.
▪️تا اینکه روزی جبرئیل نزد رسول خدا (صلی الله علیه وآله) آمد، در حالی که گریه میکرد، رسول خدا (صلی الله علیه وآله) از علت گریه او پرسید،
▪️ جبرئیل عرض کرد: این دختر (زینب) از آغاز زندگی تا پایان عمر همواره با بلا و رنج و اندوه دست به گریبان خواهد بود؛
▪️گاهی به درد مصیبت فراق تو مبتلا شود، زمانی دستخوش ماتم مادرش و سپس ماتم مصیبت جانسوز برادرش امام حسن (علیه السلام) گردد و از این مصایب دردناکتر و افزونتر اینکه به مصایب جانسوز کربلا گرفتار شود، به طوری که قامتش خمیده شود و موی سرش سفید گردد.
▪️پیامبر (صلی الله علیه وآله) گریان شد و صورت پر اشکش را بر صورت زینب (سلام الله علیها) نهاد و گریه سختی کرد، زهرا (سلام الله علیها) از علت آن پرسید. پیامبر (صلی الله علیه وآله) بخشی از بلاها و مصایبی را که بر زینب (سلام الله علیها) وارد میشود، برای زهرا (سلام الله علیها) بیان کرد.
⚫حضرت زهرا (سلام الله علیها) پرسید: ای پدر! پاداش کسی که بر مصایب دخترم زینب (سلام الله علیها) گریه کند کیست؟ پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمود:پاداش او همچون پاداش کسی است که برای مصایب حسن و حسین (علیه السلام) گریه می کنند.
🍃امام سجاد عليه السلام
◼️إنَّ عَمَّتي زَينَبَ مَعَ تِلكَ المَصائبَ و المِحَنِ النّازِلَةِ بِها في طَرِيقِنا إلَى الشّامِ ما تَرَكَتْ [تَهَجُّدَها] لِلَيلَةٍ
◾️عمّه ام ، زينب ، با وجود همه مصيبت ها و رنج هايى كه در مسيرمان به سوى شام به او روى آورد ،
🔹 حتّى يك شب اقامه نماز شب را فرو نگذاشت .
🏴✨ رحلت جانسوز ام المصائب، عقیله بنی هاشم، زینب کبری(س) بر همه پیروان آن حضرت تسلیت باد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
https://eitaa.com/ORVATOLVOTHGHAQOM
15.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖤پنجشنبه است و بوی حلوای
💔خیرات یاد آدم های رفته ...
🖤چه مهمانان بی دردسری هستند
💔رفتگان نه به دستی
🖤ظرفی را آلوده میکنند
💔و نه به حرفی دلی را ....
🖤بیایید برایشان دعای خیر کنیم
💔و براشون انرژی مثبت بفرستیم
خداوند تمام رفتگان شما را بیامرزه الهی آمین
🏴۱۷ ماه رجب:
▪️ سالروز بزرگداشت شهادت حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) تسلیت باد.
🔻زندگی نامه حضرت شاه چراغ
🔹شناسنامه
نام: احمد
لقب: شاهچراغ، سیدالسادات
کنیه: ابوعبدالله
پدر: امام موسی کاظم علیه السلام
مادر: امّ احمد
تاریخ ولادت: نامشخص
▪️تاریخ شهادت: بین سالهای 203 تا 218 هجری قمری
قاتل: قتلغ خان(حاکم شیراز) به فرمان مأمون عباسی
محل دفن: شیراز
▪️شهادت
حضرت احمد بن موسی(س) برای امان از گزند حکومت، به همراه برادر خود مخفیانه به شیراز رهسپار شد. سید احمد در شهر شیراز در منزل یکی از شیعیان در منطقه «سردزک» که مرقد ایشان در این منطقه واقع است، سکنی گزید و در خانه این شخص مخفی گشت و شب و روز را به عبادت می گذرانید.
«قتلغ خان» که جاسوسانی را برای شناسایی و دستگیر نمودن سادات که از مناطق خود فرار نموده بودند قرار داده بود، مکان ایشان را بعد از یک سال یافت و او و همراهانش را محاصره نمودند و نبردی بین آنها و مأموران حکومت در گرفت و سید احمد با شهامت و شجاعت هاشمی خود به دفاع از خود و همراهان خود پرداخت.
🔸هنگامی که «قتلغ» دانست که از طریق ستیز مسلحانه، قدرت از میان بردن آنان را ندارد؛ از طریق خانه همسایه او شدند و از طریق شکافی که در خانه همسایه درست کردند وارد خانه ای که سید أحمد در آن پناه برده بود، شدند و زمانی که او برای استراحت و تجدید قوا، پس از نبردی طولانی به خانه رفته بود، هنگام خروج، با شمشیری بر سر او ضربه ای وارد کردند. سپس به دستور «قتلغ خان» خانه را بر روی آن بدن شریف خراب کردند و زیر آوار باقی گذاردند.
🔸با توجه به تبلیغ گسترده حکومت و مأموران بر علیه تشیع و اهل بیت(ع) تعداد زیادی از مردم که از مخالفین تشیع بودند، حرمت بدن شریف نوه پیامبر را نگاه نداشتند و آن را در زیر آوار نگاه داشته و به خاک نسپردند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
https://eitaa.com/ORVATOLVOTHGHAQOM
آغوش به رژیم پهلوی و تهدیدی برای اعتقادات جامعه!
🔻انجمن حجّتیه بهعنوان فرقهای انحرافی و جنجالی در تاریخ معاصر ایران در دوران پیش از انقلاب، بهطور آشکار از فعالیتهای مبارزاتی فاصله گرفتند و بیشتر به کارهای ظاهری فرهنگی سرگرم شدند. جالبتر آنکه برخی از این فعالیتها را با مجوز ساواک انجام میدادند. این روابط نزدیک با رژیم شاهنشاهی نشان از انحراف بنیادین این انجمن است و انتقادات زیادی را برانگیخته؛ برخی بر این باورند که این همکاری منجر به ورود افکار التقاطی و الحادی به درون تشکیلات آنها شد.
▪️پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با انتقادات شدید امام خمینی (ره) از این انجمن، فعالیتهای علنی آنها بهطور محسوسی کاهش یافت. اما آنان به سرعت با چهرهای منافقانه به ترویج افکار خود پرداختند و بهصورت مخفیانه سعی کردند تا تأثیرات منفی بر اعتقادات مردم نسبت به نظام اسلامی و آرمانهای انقلاب بگذارند. نفوذ آنها به ویژه در میان قشر مذهبی جامعه موجب تغییرات نامطلوبی گردید.
▫️پس از درگذشت "محمود حلبی" بنیانگذار این فرقه در سال ۱۳۷۶ و سپس "سید حسن افتخارزاده"، که یکی از رهبران معنوی انجمن بود، بار سنگین افکار التقاطی و توهینهای مکرر به جمهوری اسلامی و امام خمینی (ره) همچنان بر دوش این انجمن باقی مانده است.
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#کلیپ تصویری
کوتاه از مراسم تشییع و نماز بر پیکر مطهر مرحوم حجت الاسلام و المسلمین سید حسن افتخار زاده سبزواری در صحن مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام شهرری
الجمعة ۱۶ رجب ١٤٤٦
جمعه ۲۸ دی ماه1403
26.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴
#اختصاصی | انتشار برای نخستین بار
🔸 آشنایی با دکتر افتخارزاده، سرکردهٔ فعلیِ انجمن حجتیه؛ از لجنپراکنی علیه انقلاب و امام در حساسترین شرایط کشور تا کجفهمی و تحریفِ تاریخِ اسلام و عاشورا
🔸همراه با تصاویر دیده نشده از برخی سران انجمن حجتیه