32.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #مصاحبه
⁉️علت کم شدن علاقه و عدم استقبال طلاب نسبت به تحصیل ادبیات عرب؟!!
🔰اهمیت تحصیل ادبیات عرب در فهم و تحصیل سطوح بالاتر حوزوی
🎙برشی از مصاحبه با استاد شیخ #محمود_فتوحی(دامت برکاته) :👆
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
#مصاحبه
🎙فایل کامل مصاحبه با استاد شیخ #محمود_فتوحی(حفظه الله) درباره ی حیات علمی و فردی ایشان و خاطراتی از علمای همدان و نجف و همچنین توصیه هایی به طلاب علوم دینی :👇
✍کانال #علمای_همدانی
🆔 @OlamayeHamedan
55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙👤🎙👤🎙👤🎙👤🎙
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
علمای همدان
1⃣5⃣1⃣ #معرفی_علمای_همدان 👤استاد شیخ #محمود_فتوحی(حفظه الله) ✍کانال #علمای_همدان 🆔 @OlamayeHamedan
2⃣5⃣1⃣ #معرفی_علمای_همدان
👤شهید #سید_مصطفی_الحسینی(رضوان الله علیه)
📆متوفی : سال ۱۳۵۸ شمسی
🕌مدفن : گلزار شهدای باغ بهشت همدان
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
#زندگینامه
🔰شهید سید مصطفی الحسینی فرزند مرحوم «سید علی الحسینی» در تاریخ ۱۳۳۳ شمسی در محله بنه بازار همدان(نزدیک مسجد مرحوم آقای آخوند) به دنیا آمد.
سید مصطفی در همان دوران کودکی، روخوانی قرآن را نزد مادر مومنه خود امّ الشهید «حاجیه خانم فاطمه ربانی» گذراند و در دامان ایشان کودکی اش را در هیئات و تکایا طی نمود.
سید مصطفی خود کم کم در سرای گلشن در بازار همدان کلاس قرآن دایر کرد و در کلاس قرآن و کتابفروشی، جوانان انقلابی را جمع می کرد.
او در این زمینه بسیار فعال بود، حتی در سن شانزده سالگی به کمک مردم محل خود، پایه های ساخت مسجد اعظم همدان را بنیان نهاد.
او پیش از انقلاب در دوران دبیرستان خودش را با سختی به خرمشهر رساند و از آن طریق به شهر نجف و ملاقات با امام خمینی رفت و با اعلامیه، نوار و رساله ایشان به همدان برگشت.
مادر شهید الحسینی در اینباره می گوید :
«وقتی از نجف آمد، یک نسخه رساله امام خمینی را از نجف آورده بود که هنوز هم به یادگار دارم.
گفتم : مصطفی جان چطور می ری به نجف؟
گفت : من میرم خرمشهر بعد از اونجا به عراق میرم.
سید مصطفی اعلامیهها را مچاله میکرد و داخل دستکش خود قرار میداد و در منزل آنها را روی سینی صاف میکرد و از روی آنها مینوشت و پخش میکرد.
گاهی اوقات دخترم نیز کمک میکرد و بعضی وقتها آنها را به قم میبرد برای مرحوم آیت الله العظمی گلپایگانی و مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی.»
سید مصطفی الحسینی رفقایی هم داشت که مبارزه میکردند که بسیاری از آنها بعدها به شهادت رسیدند.
از جمله آنها؛ شهید تقی بهمنی، شهید خضریان، شهید فراهانی
سید مصطفی در مقابل ظلم هیچگاه سر خم نکرد و به مقابله با ساواک و اعمال جنایتکار شاه و کانونهایی که در همدان تاسیس شده بود، پرداخت.
فشارهای ساواک باعث شد تا مصطفی به زندگی مخفی روی آورد و در گام اول نام «عبدالله کلامی» را برای خود انتخاب کند و با هجرت از همدان در بسیاری از شهرهای ایران زندگی کرد، اما بعد از اینکه تهدیدات ساواک جدیتر شد و فشارهای زیادی به خانواده او وارد کردند، مجبور به خروج از کشور به مقصد کویت با گذرنامه جعلی شد.
بعد از مدتی به کشور الجزایر رفت و به دلیل اینکه امکان فعالیت برای او در این کشور وجود نداشت، مجبور شد به کشور لیبی و بعد به مصر برود و در همین زمان بود که آموزشهای نظامی را هم فرا گرفت.
شهید سید مصطفی در کشور لبنان با انقلابیون بزرگی چون شهید سید مصطفی چمران، شهید امام سید موسی صدر و شهید محمد منتظری آشنا شد و بسیار تحت تأثیر این شخصیتها قرار گرفت و آنچنان فعالیت موثری داشت که آشنایی او با فنون رزمی باعث شد تا به عنوان مربی رزمندگان لبنانی و فلسطینی با صهیونستها وارد مبارزه شود، بنا بر اطلاعات ثبت شده مدتی بعد به کشور کوبا رفت و در یک کشور کمونیستی موفق به تشکیل انجمن اسلامی شد که جرأت بسیار بالایی را طلب میکرد.
فعالیت های مصطفی قبل از پیروزی انقلاب به اینجا ختم نشد و در افغانستان در کنار «احمد شاه مسعود» مدتها به ارشاد نیروهای جهادی و تبلیغ در عرصه بیداری پرداخت، که درتمام این سالها با نام مستعار «برادر عبدالله کلامی» شناخته می شد.
با تشویقها و راهنماییهای مرحوم آیت الله #سید_رضا_فاضلیان امام جمعه سابق و فقید شهر ملایر که بعد از آیت الله
آقای آخوند ملاعلی همدانی و دیگر بزرگان با آنها رفت و آمد داشت با سختی و تلاش زیادی به قم رفت و در انقلابیترین مدرسه علمیه وقت یعنی «مدرسه حقانی» ثبت نام کرد و مشغول تحصیل شد و در آنجا با بزرگان زیادی رابطه داشت و چند سالی در قم بود.
حتی زمانی که آیت الله احمد جنتی در اطراف همدان تبعید بود، با ایشان هم در ارتباط بود و با دوستان مبارزش نزد ایشان میرفت.
سید مصطفی چند سال خارج از ایران با حکومت شاه مبارزه کرد بعد از بازگشت به ایران به قم رفت و خدمت مرحوم امام خمینی رسید.
عشق زیادی به امام و انقلاب داشت و تمام وقتش را به انقلاب اختصاص داده بود؛ به طوری که بعد از پنج سال که در خارج از کشور در کشورهای مختلف از جمله پاکستان، افغانستان، لبنان، سریلانکا، عراق، ترکیه، سوریه به مبارزه گذرانده بود، بدون فاصله خود را به ایران رسانده و مشغول خدمت بود.
همچنین بنا بر اسناد بر جای مانده، ایشان در هفده کشور اسلامی به فعالیت تبلیغی و مبارزاتی مشغول بوده و از یاران و دوستان نزدیک مرحوم احمدشاه مسعود در افغانستان و شهید سید مصطفی چمران بود.
سرانجام ایشان در روز چهارشنبه ۱۲ دی سال ۱۳۵۸ شمسی برابر با ۱۳ صفر سال ۱۴۰۰ قمری توسط گروهی از منافقین در یک سانحه تصادف ساختگی در سن ۲۵ سالگی به شهادت رسید و در گلزار شهدای آرامستان باغ بهشت همدان به خاک سپرده شد.
پدر این شهید نیز در ۱۹ اسفند سال ۱۳۹۰ شمسی در همدان به رحمت ایزدی پیوست و در کنار فرزند شهیدش به خاک سپرده شد.
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
📜در ادامه نامه ای از شهید #سید_مصطفی_الحسینی خطاب به خانواده ی خود، در سال ۱۳۵۷ شمسی قبل از پیروزی انقلاب در کشور پاکستان با نام مستعار «عبدالله» نوشته است :
پس از تقدیم سلام، سلامتی، اخلاص، آگاهی و هوشیاری شما را از درگاه خداوند مستضعفان خواهان و خواستارم و اگر از حالات اینجانب خواسته باشید بحمدا... به خیر و سلامت هستم و به دعاگویی شما مشغول هستم.
من الان در پاکستان هستم.
به خدا قسم راهی را که انتخاب کردهام به جز راه خداوند متعال نیست و از روی اشتیاق به بهشت یا ترس از دوزخ نیست.
فقط به خاطر خدا و اسلام عزیز است و برای اینکه شاید توانسته باشم رضای حق تعالی را به جای آورم از تمامی جان و مال و عزیزترین کسانم گذشتم.
و اما ای برادران و خواهران! در زمانی به سر میبریم که از هر سو کفار و منافقین برای نابودی اسلام عزیز دست به دست هم داده و از هرگونه جنایتی دریغی ندارند و این وظیفه سنگین بر دوش ماست و اگر خدای ناکرده کمی غفلت کنیم به اسلام عزیز ضربه خواهند زند.
پس دست به دست هم دهیم و با پیروی از خط ولایت فقیه، اسلام عزیز را یاری کنیم.
بار پروردگارا انقلاب ما را به انقلاب امام مهدی(عج) متصل گردان.
خداوندا تمام آنهایی که برای اسلام زحمت میکشند از تمام گزندهای روزگار حفظ فرما.
خداوندا تمام شهدای ما را با شهدای صدر اسلام محشور بفرما.
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
📷تصویر #قبور_علماء
🔰تصویری از مزار شهید #سید_مصطفی_الحسینی(رضوان الله علیه) واقع در گلزار شهدای آرامستان باغ بهشت همدان
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan
🔰تصاویری از مسجد المصطفی واقع در همدان(شهرک آیت الله مدنی، بلوار سلامت) که این مسجد به یاد شهید #سید_مصطفی_الحسینی در سال ۱۳۹۷ شمسی بنا شده است.
✍کانال #علمای_همدان
🆔 @OlamayeHamedan