.
♻️ خاطرهای از آیت الله مصباح/ اگر یادمان رفت چه کنیم؟
نوه آیت الله مصباح یزدی نقل میکنند:
🔸️تقریباً چهلوپنج دقیقهای به اذان مغرب و عشا مانده بود. رفته بودم منزل حاجآقا به ایشان سری بزنم. تنها بودند؛ حتی حاجخانم هم نبودند. حاجآقا داشتند پاهایشان را چرب میکردند. سالها بود زانودرد و پادرد همپایشان شده بود. دکترها روغنهایی را تجویز کرده بودند و باید هر روز پایشان را چرب میکردند.
🔸️احوالپرسی همیشگی و خوشوبشی کردیم. حاجآقا همچنان مشغول بودند که از من خواستند چیزی برایشان بیاورم. میخواستند بگویند متکا را بیاور که کلمهاش یادشان نیامد! چند ثانیه کشید. مقداری که گذشت متوجه شدم و متکا را برایشان آوردم.
🔸️سرشان را انداخته بودند پایین. غرق فکر شدند. چند دقیقهای سکوت شد. رو کردند به من و بغضآلود و با صدای لرزان گفتند: «آدم گاهی اوقات کلمه به این سادگی که شاید هزاران بار در طول زندگی با آن سروکار داشته، یادش میرود، اگر روزی به ما گفتند که خدایت کیست و یادمان رفت آن موقع چه خاکی بر سر کنیم؟ اگر گفتند که امامت کیست و یادمان رفت، اگر گفتند کتابت چیست و یادمان رفت! آنجا باید چه کنیم؟»
آن بغض سنگین اشک شد و کمکم از چشمانشان سرازیر شد.
🔸️ این سؤال را تکرار کردند. گفتند: «چه کار کنیم؟» فکر میکردم این پرسش مقدمه توضیحی است، اما دیدم ادامه دارد. باز هم مرتب از من پرسیدند.«به نتیجه ای رسیدی؟ فکر کردی؟» همزمان خودشان هم حال معنوی دیگری پیدا کرده بودند که لحظهبهلحظه تشدید میشد.
🔸️نزدیک اذان شد. از وضو که برگشتند دوباره با بغض و اشک پرسیدند: «خب! به نتیجه ای رسیدی چه کار کنیم؟» مات و مبهوت مانده بودم. رفتند سمت چوبلباسی. عطرهای دمدستیشان را آنجا میگذاشتند. صدای اذانشان در خانه پیچید. وقتی نزدیک سجاده شدند، بغض صدایشان ترکید. به پهنای صورت اشک میریختند. گفتند: «شما که جوابی به این سؤال ندادی! اگر پرسیدند اسم خدایت کیست اگر یادمان رفت چه کنیم. اما فکر میکنم این «علی علی» گفتنهای ما در طول زندگی که هر جا توانستیم و از دستمان برآمد، مدام گفتیم «علی علی» این «علی علی» گفتنها ما را رها نمیکند. ما را ول نمیکنند. امیرالمؤمنین (علیه السلام) به جایش میآیند و جواب این «علی علی» گفتنها را میدهند. اگر هم یادمان برود به ما یادآوری میکنند.»
🔸️بعد بلافاصله گفتند: «اگر در این دنیا ایمانمان را امانت بدهیم دست امیرالمؤمنین (علیه السلام) به شرطی که ایمان را خراب نکرده باشیم، بگوییم این امانت خدمت شما آن لحظه و جایی که من احتیاج دارم، این را به من برگردانید؛ بعید میدانم امیرالمؤمنین کسی باشد که بخواهد از امانت نگهداری نکند و حتماً آدم امینی است. مهم این است که ما ایمانمان را امانت دهیم. این علی علی گفتنها آنجا کار خودش را میکند.»
🔸️مشغول نماز مغرب شدیم. نماز عجیبی شد. ادعا ندارم همیشه با ایشان بودهام و حالاتشان را دیدهام، اما در سنوسال خودم و در موقعیتهایی که با حاجآقا ارتباط داشتم، کمتر چنین نمازی از ایشان دیده بودم. با حال و پر اشک. بین هر آیه سوره حمدشان گریه میکردند.
🔸️بین دو نماز بحث را ادامه دادند و تأکید کردند روی اینکه آدم ایمانش را بسپارد به دست آنها، آنها شب اول قبر برگردانند.
«عقلانیت»
🔴 پس از سه جنگ جمل، صفین و نهروان در ابتدای حکومت امام علی علیه السلام، در دو سال آخر حاکمیت آن حضرت، بسیاری از یاران و فرمانداران امام در اثر دنیاگرایی و خسته شدن از همراهی با ایشان به معاویه پناهنده میشدند و معاویه نیز برای تضعیف اقتدار و ایجاد ناامنی در حکومت امیرالمومنین، گروهها و لشکریان زیادی را با فرمان غارت و کشتار به شهرها و روستاهای تحت حاکمیت امام میفرستاد.
🔻 امیرالمومنین هرچه مردم را به مقابله با عوامل معاویه فرمان میداد، کمتر پاسخ میشنید!
➖ در یکی از خطبهها که امام بدلیل اندوه شدید و بیماری، توان ایراد خطبه نداشت، نامهای نوشت و به غلامش سعد داد تا برای مردم بخواند و خود در کنار درب مسجد نشست؛ در قسمتی از این نامه که حضرت برخلاف نامههای گذشته، خود را نه امیرالمومنین، بلکه «بندهٔ خدا، علی» [کنایه از نافرمانی مردم] معرفی کرده، آمده: « عجبا عجبا! به خدا قسم که اجتماع آنها بر باطل، و پراکندگی شما از حق، دل را میمیراند ... به شما حمله میشود و شما حمله نمیکنید ... خدا معصیت میشود و شما راضی هستید! ، به شما تجاوز میشود و ننگتان نمیآید و به غیرتتان برنمیخورد! ... خدا میداند که سینهٔ مرا از خشم لبریز کردید، پی در پی جرعهٔ اندوه به کامم ریختید، تدبیرم را با نافرمانی و یاری نکردن تباه کردید؛ تا آنجا که قریش و غیرقریش گفتند فرزند ابوطالب مردی دلیر است، اما دانش نظامی ندارد! ... در حالی که کسی که از او اطاعت نمیکنند، اندیشه و تدبیرش به کار نخواهد آمد.»
➖ ولی واکنش مردم حاضر در مسجد کوفه به این سخنان دردناک حضرت، سکوت بود! تنها یک نفر از قبیلهٔ أزُد به همراه پسر برادرش برخاست و گفت: من اختیار کسی جز خودم و برادرم را ندارم؛ هرچه میخواهی به ما امر کن؛ به خدا قسم که انجامش میدهیم. حضرت در حقشان دعای خیر کرد و فرمود: «شما دو نفر چگونه میتوانید آنچه را که ما میخواهیم انجام دهید؟»
🔘 منبع: کتاب «الغارات» نوشتهٔ: ابراهیم بن محمد ثقفی کوفی، متوفای سال ٢٨٣ هجری. صفحه٢٣١
22.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیش بینی های شگفت انگیز آیت الله #کشمیری رحمت الله علیه در مورد پیروزی انقلاب و سر انجام امام خمینی و فرزند گرامیشان مصطفی خمینی از زبان خودشان وقتی که امام هنوز در نجف ساکن بودند!
اهالی محترم جمعیت!
روز ملی جمعیت نزدیک است، پاشنهها را بکشید!
به زودی #روز_ملی_جمعیت ۹ ساله و #قانون_جوانی_جمعیت ۲ ساله خواهند شد، در حالیکه شاخصهای جمعیتشناختی رکوردهای بیسابقهای را ثبت میکنند.
لذا شایسته و بایسته است بین خودمان، پروردگار کریم و مجاهدان این جبهه مبارک #تجدید_عهد کنیم؛
- فعالیت در حوزه جمعیت و فرزندآوری را یک #موهبت الهی و تفضلی مغتنم بدانیم که هر کسی چنین توفیق عظیمی را نخواهد داشت، پس شکر عملی این نعمت عظیم را بجای آوریم.
- توسل دائمی و روزانه به حضرات معصومین (علیهمالسلام) علیالخصوص به حضرت رئوف مولانا #امام_رضا (روحی فداه) غفلت نکنیم. قابل ذکر اینکه امام هشتم چندین سال صاحب اولاد نبوده و در نهایت تنها یک فرزند مبارک داشتهاند.
- از هر نیت و هدف غیرالهی برحذر بوده و تمام تلاشهای خود را از سر #اخلاص و فقط برای رضایت حضرت حق و تجسم اسم ""خلاق"" دادار عالمیان انجام دهیم.
- قدردان، دعاگوی و #یاور صدیق همه فعالان و کنشگران حوزه جمعیت باشیم و از بیاخلاقیها و حسادتهای اقلیتی کجاندیش بخاطر خدا بگذریم و هرگز مقابله به مثل نکنیم.
- از هرگونه اظهار نظر غیرعلمی، گزارههای غیرپژوهشی، نقل قولهای #غیرموثق و تحلیلهای شخصی اکیدا و قویا پرهیز نماییم. مطالعه هدفمند و پژوهش علمی مستمر وظیفه روزانه همه ماست.
- از حوزه #تخصصی خود خارج نشده و فعالیت در حوزه جمعیت را تخصصی و اختصاصی دنبال کنیم. امروزه فعالیت تخصصی همزمان یک نفر در چند ابرموضوع اجتماعی همچون جمعیت، سیاست، ازدواج آسان و ... میسور و موثر نخواهد بود.
- اجازه ندهیم #گرایش_سیاسی ما را از دیدن حقائق بازدارد، چرا که صراحت لهجه و شفافیت مواضع مطالبهگرانه نقطه قوت گفتمان ماست. رضایت هیچ دولت و جناح سیاسی برای ما نباید مهم باشد، مگر رضایت امام المسلمین (مدظلهالعالی) و تحقق سیاستهای کلی جمعیت و قانون جوانی جمعیت.
- متاسفانه تا کنون رسانه و ظرفیتهای رسانهای مغفول واقع شده، وقت آن رسیده که پیوست رسانهای، فرهنگی و هنری گفتمان جمعیت طراحی و اجرایی گردد.
تا یار که را خواهد و میلش به که باشد.
صالح قاسمی
1.05M
قسمت اول :
سخنرانی
حجه الاسلام خشنودی
۲۶ فرودرین ۱۴۰۲.
#امیدبه_آینده✨🇮🇷☫🇮🇷
@Amiri_rad110
1.99M
قسمت دوم :
سخنرانی
حجه الاسلام خشنودی
۲۶ فرودرین ۱۴۰۲.
#امیدبه_آینده✨🇮🇷☫🇮🇷
@Amiri_rad110
2.66M
قسمت سوم
روضه جانسوز
حضرت علی اکبر
حجه الاسلام خشنودی
۲۶ فرودرین ۱۴۰۲.
#امیدبه_آینده✨🇮🇷☫🇮🇷
@Amiri_rad110
۱.دروغهای که حتما زنان باور می کنند.
۲.فمنیسم در ترازوی نقد.
دو کتاب عالی 👆
جهت جهاد تبیین .👌
https://balad.ir/p/7olhQjZRqelbth
#امیدبه_آینده✨🇮🇷☫🇮🇷
@Amiri_rad110
51.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتگوی تلویزیونی با مترجمِ ترجمه خواندنی قرآن در فضایی معنوی
💢حتما ببینید و برای دوستان و آشنایان خود فوروارد کنید.
💢ترجمهٔ ای که ترجمه نیست ❗️ ❗️
🔹ترجمه تفسیری و پیامرسان قرآن
التماس دعا🙏
♦️کانال ترجمه خواندنی قرآن
@qurantr_maleki
سفارش با تخفیف ویژه
@qurantr
0915 763 0032
#امیدبه_آینده✨🇮🇷☫🇮🇷
@Amiri_rad110
•••••••
🔴 امیدآفرینی به معنای پنهان کردن ضعفها و خودفریبی نیست. ضعفها هم باید بیان شود اما در کنار آنها، باید نقاط امیدبخش و آینده و افق روشن نیز نشان داده شود و در مقابل چشم همگان قرار بگیرد.✨
🌱وَلَا تَهِنُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ
إِنْ كُنْتُمْ مُؤْمِنِينَ
🌱از شکستخوردن ضعف به خودتان راه ندهید و روحیهتان را نبازید؛ چون شما حقیقتاً برترید، بهشرطی که واقعاً ایمان داشته باشید!
☑️ بخشی از صحبتهای مقام معظم رهبری
اول فروردین ۱۴۰۲
15.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقاد حجت الاسلام دکتر رفیعی از گرانی خودرو:
نگذاشتید یک ماه از کلام رهبر انقلاب بگذرد
هزینه های زندگی در غرب.mp3
3.52M
#صوت_اختصاصی
🎙روایت یک شهروند دانمارکی
🇩🇰 چرا در #دانمارک بیشتر مردم دوچرخه سوار هستند؟ 🚲
🧐 فکر نکنید مرغ 🐔همسایه غازه 🦆
🏴 سیاه نمایی #رسانه ها را باور نکنید📡
👨🎓۹۰ درصد دانشجویان در کنار درس ✍ کار میکنند 👷♂
✔️برای حل مشکلات چشمتان به آن طرف نباشد 🆘
🛍به مردم خدمات مجانی و مفت نمیدهند 💰