فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا وقتی آدم بزرگی این ها رو میبینه احساس حقارت میکنه...
به اینا میگن مرد....
@Omid_be_ayande110
enc_16809182647445382468819.mp3
2.34M
❤️شهادتین مرا فاطمه تقبُّل کرد
بیا همه کس و کارم زمان تلقین است
❤️کفن کنید مرا رو به قبله حرمش
نجف چه جای قشنگی برای تدفین است...
@Omid_be_ayande110
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥ایران برای دفاع از خود از هیچکس اجازه نمیگیرد.
انتشار حداکثری با شما ✅
@Omid_be_ayande110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥سخنان استاد رحیم پور ازغدی از سبک زندگی غلط برخی ایرانیها...
💥نشردهید🤌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ضربه هایی که تتلو از بی حجابی مادرش خورد وبه این فلاکت افتاد
امید به آینده
امام صادق (سلام الله علیه) اين سخن را در جواب معاوية بن وهب كه از وی درباره بهترين وسيله تقرب و محبوبيت بندگان به پروردگار پرسيده بود فرمود:
«ما أعلم شيئاً بعْد المعرفة أفضل من هذه الصلاة! ألا تری أنّ العبد الصالح، عيسی بن مريم عليه السلام قال: وأوصانی بالصّلوة»
بهترين وسيلهی تقرب به پروردگار پس از معرفت خدا چيزی بالاتر از نماز نيست ـ معرفت جزء اصول اعتقادات است. و بر اساس آن تقرب به وسيلهی نماز ممكن است ـ آيا نديدی عيسی بن مريم را كه می فرمايد: خداوند مرا به نماز توصيه كرده است.
الکافی ج١ ص٧۵
🌺امید به آینده
چگونه شبکههای اجتماعی شیوه فرزندپروری ما را تغییر میدهند؟
رسانه های اجتماعی نحوه برقراری ارتباط ما با دیگران، دریافت اخبار و به اشتراک گذاری آن را تغییر داده اند.
در عصر جدید، رسانه ها و شبکه های مجازی به سادگی شیوه فرزند پروری و والدگری ما را تغییر داده اند. برای درک این موضوع کافی است پیش از به اشتراک گذاری عکس فرزندتان در فضای مجازی و انتظار برای دریافت لایک و تمجید از او به این موضوع دقت کنید که فضای مجازی تا چه حد شیوه والد گری شما را نسبت به گذشته تغییر داده است؟
تأمل میکنیم
رسانه های اجتماعی سبب شده اند در اغلب کارهایمان مکث کنیم! به لحظه برگزاری جشن برای فرزندتان فکر کنید. به جوش و خروش و لذتی که اکنون جای خود را به تفکر و تلاش برای ثبت این لحظه و اشتراک گذاری در فضای مجازی داده است، در همین لحظه کوتاه تأمل و مکث برای انتخاب تصویر، متن و اشتراک گذاری آنها در فضای مجازی، لحظه مهم تعامل و ارتباط با کودک را از دست می دهیم.
مقایسه میکنیم
فضای مجازی ما را وادار به مقایسه فرزندمان با همسالان خود می کند. نمایش موفقیت های همسالان در فضای مجازی مانند قبولی در مدارس خاص، توانایی حفظ الفبا در سنین کم و صحبت کردن به زبانی غیر از زبان مادری، از جمله این نمایش هاست که غالباً موجب مقایسه ناصحیح کودک با سایر همسالان میشود.
این یک نبرد مخفی میان ارتباط والدین و کودکان است که با بمباران اطلاعات نمایشی بر شیوه فرزند پروری اثر می گذارد. علاوه بر این، بسیاری از والدین نیز شیوه والد گری خود را با سایر والدین مقایسه می کنند و به نوعی حس شکست و استرس در آنها بوجود می آید.
اکثراً آنچه در رسانه های اجتماعی به اشتراک گذاشته می شود، تصویری است مطلوب از درخشان ترین روزهای زندگی نه آن چه حقیقتاً و دائماً در حال رخ دادن است. مطالعات جدید نشان می دهند این شبکه ها در ارتباط با فرزند پروری و والدگری برای مادران استرس زا هستند.
🔘 اربعین تمدن ساز
🔹اگر این ایام مشاهده میشود که رسانههای زیادی با تاکتیکها و تکنیکهای مدرن رسانهای علیه اربعین حسینی فعالیت میکنند نباید تعجب کرد زیرا این مراسم بینالمللی از ظرفیتهای ویژهای از جمله تمدن سازی مد نظر مقام معظم رهبری برخوردار است.
🔹تمدنها برآمدۀ از فرهنگ هستند و ترویج فرهنگ اربعین که ارزشها، هنجارها و آموزههای بسیار زیبایی در آن تجلی دارند، میتواند برساخت تمدن اسلامی را تسریع ببخشد.
🔹 برجستهسازی این ارزشها و آموزهها که چشم هر رهگذر رسانهای و غیر رسانهای را خیره میکند، میتواند برای مذاهب، نژادها و ملیتهای مختلف امید افرین و جذاب باشد
❇️ به تعبیر مقام معظم رهبری اگر ظرفیتهای موجود در اربعین « به هم برسند، این دستها در هم گره بخورند، آن وقت امّت اسلامی نشان خواهد داد که عزّت الهی یعنی چه؛ تمدّن عظیم اسلامی را به جوامع عالَم نشان خواهند داد؛ باید هدف ما این باشد و این راهپیمایی اربعین میتواند یک وسیلۀ گویایی برای تحقّق این هدف باشد».(۱۳۹۸/۰۶/۲۷)
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 حماسه پاوه
🎙بیانات کمتر شنیده شده رهبری
▫️ برخی با دیدن ناهنجاری در جامعه میگویند نسل جوان از دست رفته اما...
مستند کوتاه «آزمون های دشوار» روایت رهبر انقلاب از حماسه شکست حصر پاوه در ۲۶ مرداد ۱۳۵۸ است.
39.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️حال و هوای اربعینی مرز ریمدان
🔻زائرین پاکستانی جز مخلص ترین و پاکدل ترین زوار حسینی هستند که در مسیر زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) سختی های فراوانی متحمل می شوند.
🔻این کلیپ تماشایی جلوه ای از احساسات پاک این زائرین حسینی است.
🔻ریمدان در شرق ایران جنوبی ترین مرز است و هزاران زائر پاکستانی از طریق این مرز روانه عراق می شوند.
🔹
اربعین، مدنیّت و بربریّت
🔹تمدن (Civilization) واژهای است که غربیها به هر جامعه پیچیدهای که دارای ساختارهای یکجانشینی و طبقهبندیهای پیچیده باشد اطلاق میکنند و بر همین اساس، هرچه مناسبات آن جامعه پیچیدهتر باشد متمدنتر است؛ به همین دلیل است که کلانشهر را متمدنتر از شهر و مدینه، و شهر و مدینه را متمدنتر از روستا و قریه میدانند. به نحوی که منتهای تمدن و مدنیّت را که در برابر بربریّت تعریف میکنند در کلانشهرهایی جستجو میکنند که دارای پیچیدهترین و گستردهترین روابط اجتماعی و غیر اجتماعی است و هرچه مظاهر پیچیدگی همچون آسمانخراشها و برجها و پلها و غیره در آن نمود بیشتری داشته باشد، مدنیت بیشتری دارد و متمدنتر است. با چنین تعریفی، متمدنترین جغرافیاها را بایستی در شهرهایی همچون نیویورک و پاریس و لندن و غیره جستجو نمود. به همین دلیل است که غربیها اساسا مهندسی عمران (civil engineering) را با واژه تمدن و civilization پیوند زدهاند زیرا در چنین کلانشهرهای پیچیده و پر از برج و آسمانخراش و مظاهر پیچیده مادی و کالبدی است که مهندسی عمران نمود حداکثری مییابد.
🔹اما در ادبیات قرآنی، این صیرورت و حرکت الی الله است که به تمدنها اصالت میدهد و نه یکجانشینی؛ کمااینکه نه ماده و کالبد، که این معناست که به تمدنها ماهیت میدهد. چه بسا روستاهای بیبهره از هر نوع مظاهر مادی و کالبدی پیچیدهای که در فرهنگ قرآنی، بستر مدنیت و تمدن هستند و بالعکس، چه بسا کلانشهرهای غول آسایی که از منظر قرآنی، قریهای بیش نیستند (قبلا در یادداشت شهر از منظر قرآن ادله این ادعا تقدیم گردید). طریق مشایه و ایام اربعین، بهترین شاهد مثال برای فهم این موضوع است. مسیری که در سرتاسر آن هیچ کلانشهر و شهر بزرگی دیده نمیشود و برخلاف تعریف تمدن از منظر غربیها، پیوسته در شدن و حرکت تعریف شده است و نه در یکجانشینیهای آنچنانی. ولی چنان از معانی متعالی مملو است که در هیچ کلانشهری از غرب تا شرق عالم نمیتوان این حجم از جریان و سریان تمدن و مدنیت را مشاهده نمود.
🔹میلیونها زائر، با پای پیاده و در گرمای بالای ۴۰ درجه، چنان متمدن در کنار یکدیگر و برادرانه و خواهرانه زیست میکنند و چنان بدون هر نوع چشمداشت مادی و به دور از هر نوع سازماندهی پیچیده اجتماعی از یکدیگر میزبانی مینمایند که برای پروپاگاند پیچیده تمدن معاصر غرب، چارهای جز بایکوت گستردهی حاصل از حیرت تام و تمام آنها باقی نگذاشته است. البته حق هم دارند که چنین حیران باشند، چون برخلاف باورهای آنها و برخلاف آنچه سالها در مقالات و کتابهایشان نوشتهاند اینجا تمدنی نمود یافته است که دلیل گردآمدن انسانها در کنار یکدیگر، نه رفع نیازهای اقتصادی و تبادلات مادی است و نه مبادلات محصولات کشاورزی و غیره؛ بلکه اینجا مفهوم متمایز و ماوراییِ "حُب" به بهانهای برای گردآوردن میلیونها انسان و شکلگیری تمدنی متمایز تبدیل شده است؛ آن هم خاصترین و خواستنیترین حُب؛ "حب الحسین یجمعنا" کلید فهم تمدن اربعین است و طریق مشایه در ایام اربعین بهترین تمرین مدنیت است اما نه مدنیّت پیچیده و ماده محوری که در مدینهها و آرمانشهرهای غربی برایمان تعریف کردهاند بلکه مدنیّت بسیط و معنامحوری که جز با قواعد بعد از ظهور، نمیتوان به فهم تمام و کمال آن نائل آمد.
#تمدن_اسلامی
#اربعین