♨️روحانی محبوبیت ندارد اطلاعات غلط به او ندهید
🔻یک روزنامه اصلاحطلب از روحانی خواست گرفتار مغالطهها و اطلاعات گمراهکننده اطرافیان نشود چرا که محبوبیتی میان مردم ندارد؟
🔻روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه آفتاب یزد مینویسد: حسن روحانی، رئیسجمهور سابق، به بهانه انتخابات خبرگان فعال شده است.
♦️او بعد از یک دوره سکوت این روزها بیشتر در رسانهها دیده میشود. البته این روندی طبیعی در اتمسفر سیاسی کشور است. چهرههای شاخص سیاسی بعد از خروج از قدرت مدتی سکوت میکنند تا شرایط را برای بازگشت بسنجند. آنان اگر شرایط را مساعد ببینند کمکم از لاک خود خارج شده و به اظهار نظر میپردازند و بسان یک دولت در سایه عمل میکنند.
🔺روحانی به دنبال چیست؟ از فحوای کلام این روزهای حسن روحانی میتوان متوجه شد که وی برنامهای که در سر دارد مختص به انتخابات خبرگان نیست و در حال زمینهچینی برای انتخاباتهای دیگر است. او پس از فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری درباره لزوم تحقق مشارکت بالا در انتخابات تاکید کرد: «وظیفه ما این است که انتخابات را از حالت سردی دربیاوریم حتی اگر در تهران به جای ۳۰ نفر، ۱۰ نفر نامزد داشته باشیم».
♨️اما سؤال کلیدی این است که آیا حسن روحانی در زمان مناسبی سکوت خود را شکسته است؟ یعنی با توجه به آنچه گفته شد آیا رئیسجمهور سابق در جامعه دارای پایگاه اجتماعی لازم است؟ اگر هست تا چه میزان کلام وی نفوذ دارد و آیا در حدی است که بتواند جریانی را تولید کند؟
🔹البته معمولا در عالم سیاست اینگونه است که اطرافیان چهرههای شاخص سیاسی، با اطلاعات غلط آنان را به خطا میاندازند. این موضوع بسیار رخ داده است و معمولا هم چهرههای شاخص علیرغم هوش و نبوغ سیاسیشان اسیر اطلاعات اشتباه شدهاند.
♦️به نظر میرسد اشتباهی در این میان رخ داده که لازم است حداقل حسن روحانی در این زمینه هوشیار باشد. برخی از اطرافیان رئیسجمهور سابق، تصور میکنند به دلیل عملکرد دولت فعلی، روحانی در جامعه به محبوبیت قابل توجهی رسیده است.
🔺برای مثال چندی پیش، یکی از نزدیکان او در شبکه ایکس نوشت: «به دکتر روحانی گفتم نگران تبلیغات و ستاد تبلیغات نباشید، عملکرد آقای رئیسی و دولتش ستاد انتخاباتی ماست.». این دقیقا مغلطه آشکاری است که میتواند حسن روحانی را به اشتباه بیندازد.
🔹برخلاف آنچه برخی از اطرافیان روحانی اشاره میکنند باید گفت که با علم به نظرسنجیهای انجام شده، وی کماکان در جامعه چهره سیاسی محبوبی نیست.
♦️ دلیل، کارنامه پرغلط دولت تدبیر و امید در ۴سال دوم است. همزمان با قدرتگیری ترامپ در آمریکا تقریبا تمام معادلات دولت حسن روحانی بر هم ریخت و همه داشتهها و اندوختههای دولت از بین رفت. انتظار جامعه آن بود که به مدد رایی که دادهاند دولت و رئیسجمهور وقت مستقلتر و قدرتمندتر عمل نموده و گرفتار مصلحتها نشود.
🔻ولی چنین نشد و محبوبیت حسن روحانی به حداقل ممکن رسید. بنابراین میتوان نتیجه گرفت همین امروز هم حسن روحانی در زمره چهرههای سیاسی محبوب تلقی نمیشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️یمنیها از چوب هم پهپاد ساختند
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفحص پیکر یک شهید با دستهای بسته
در جریان کشف پیکر شهدای دفاع مقدس، گروههای تفحص کمیته جستجوی مفقودین امروز ۲۲ دی ماه مؤفق شدند پیکر یکی از شهدای منطقه عملیاتی شرهانی را تفحص کنند
این شهید دفاع مقدس با دستهای بسته و با سربند یا ثارالله کشف شده و دارای پلاک شناسایی است
رزمندگان دفاع مقدس در منطقه شرهانی عملیات محرم اجرا کرده بودند
💢ریسک بزرگ!
✴به نظر شما آیا عجیب نیست، وقتی که دولت و ملتی در بامداد روز جمعه توسط آمریکا و انگلیس مورد حمله نظامی قرار میگیرد، اما اندکی پس از آن، میگویند "احوال ما را نپرسید، باید از حال و روز و زندگی مردم غزه بپرسید". آیا جا ندارد این ملت را تکریم کرد و بزرگ شمرد، هنگامیکه پس از حمله تروریستی آمریکا و انگلیس به کشورشان میگویند"شرمنده بودیم که فقط غزه بمباران میشود، اما هم اینک شرمنده نیستیم". آیا نباید در برابر این ملت تاریخساز سر تکریم و تحسین فرود آورد هنگامی که با فاصله بسیار کمی بعد از حملات ارتش تروریستی آمریکا،این مردم مقتدر و مقاوم با اجتماع بزرگ خود، بر همان عهد پیشین با فلسطین و غزه اصرار میورزند و انصارالله را به اقدامات شدیدتر ترغیب میکنند. آیا جز این است که این روحیه و رفتار نشانه بزرگی و عزت این مردم و تفکر اصیل آنان است. در چنین حالتی اگر موضوع اصلی تحلیلهای مطرح شده درباره تحولات سیاسی و نظامی این روزهای منطقه و جهان، توصیف و واکاوی فکری و شخصیتی ملت و مسؤلان یمن باشد، سخنی به گزاف گفته نشده و بیانی مبالغهآمیز مطرح نگشته است.
✴نکته کلیدی و تاثیرگذار درباره ملت یمن تفاوت فکر و عمل سیاسی آنها با سایر بخشهای دیگر امت اسلامی است. مرکز ثقل هویت،اندیشه و زیست سیاسی و اجتماعی مردم یمن، اقامه جهاد و مقابله با دشمنان است. انصارالله در ماجرای جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه بین آنچه اعلام نمود، تا آنچه اعمال کرد هرگز تردید و تأخیر به خود راه نداد. اقتدار انصارالله در تنگه بابالمندب بندر ایلات را در آستانه تعطیلی قرار داده است. مدیرعامل بندر «ایلات» در فلسطین اشغالی چند روز پیش گفت، از زمان شروع حملات ارتش یمن به کشتیها در دریای سرخ، فعالیت در بندر ایلات ۸۵ درصد کاهش یافته است. به نوشته روزنامه «جروزالم پست» «گیدعون گلبر»مدیر عامل بندر ایلات گفت:«بدون "باب المندب" شریان اصلی کشتیرانی به بندر ایلات بسته میشود. بنابراین ما ۸۵ درصد از کل فعالیت را از دست دادهایم.»
✴مقامات آمریکایی اعلام کردهاند با هدف تأمین امنیت خطوط کشتیرانی در دریای سرخ، نقاطی از یمن را مورد تهاجم موشکی قرار داده و زیرساختهای پرتاب موشک و پهبادهای انصارالله را از میان برداشته اند! برای ارزیابی این ادعای آمریکاییها نگاهی به تحولات کنونی و آینده دریای سرخ کافی به نظر میرسد. عصر روز جمعه و تنها ساعاتی پس از حمله نظامی آمریکا و انگلیس به یمن، سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد که گزارشی از حادثهای در نود مایلی از سواحل یمن دریافت کردیم. این رویداد دارایِ معنا و پیام، و اتفاقات مهم و اجتنابناپذیر روزهای آینده در دریای سرخ و تنگه بابالمندب نشان خواهد داد که یمن جای مناسبی برای ریسک مقامات مستکبر آمریکایی و انگلیسی نیست.
#عزیز_غضنفری
💠۱۰ فرمان دشمن برای تحقق اهداف جنگ ترکیبی شناختی در ایران
✍ سید علیرضا آلداود
🔴فرماني كه رسانههاي دشمن روي آن متمركز هستند و همه روزه از سوي آلبانی نشینان، اصلاح طلبان، ارتش رسانهاي انگلیس در داخل کشور و خارج، واشنگتن، پاريس و ۸۲۰۰ تلآويو و ... روي آن كار ميشود، دقت كنيم:
1- پيشرفتهاي ايران را مخفي كنيد.
2- به مشكلات و نارساييها و موضوعات یاس آور ضريب بدهيد.
3- پيشرفت كشورهايي كه خصم ايران درجهان و منطقه هستند بزرگ كنيد.
4- اگر حکومت ايران رفت به سمت مبارزه با فساد، آنرا به همه مسئولين نظام تسري دهيد و روي اين مسئله مدام تمركز كنيد، حتی اگر با فساد برخورد کرد آنرا وارونه جلوه دهید.
5- مردم را از بهتر شدن اوضاع نااميد كنيد.
6- هر اعتراض و شورشي به هر دليل رخ داد به دنبال كشتهسازي باشيد.
7- از هر بهانهاي براي مسخره كردن آخوندها و نهادهای انقلابی استفاده كنيد.
8- دنبال ترويج و تبليغ آدم ناكارآمد و بيعرضه در انتخابات باشيد، تا ثابت شود نظام ناكارآمد است.
9- فساد مسئول منتخب مردم را به حساب نظام بگذاريد . نگذاريد مردم بفهمند اگر اشكالي هست بالاخره خودشان رأي دادند.
10- به چهره قهرمانان ، پاكان و پهلوانان عرصه سياست وخدمت به كشور لجن بپاشيد نگذاريد آنها به عنوان اسوه به جامعه معرفي شوند.
🔴فضای مجازی ول و پلتفرمهای آمریکایی بستر اجرای تمام دستورات بالا است، وضعیت ترکیه در حکمرانی رسانه ای سایبری بسیار مثال بروز و قابل توجهی است.
🔴اجازه ندهیم دشمنان داخلی و خارجی آینده نظام و ملت بزرگ ایران اسلامی 🇮🇷 را با تحقق اهداف بالا تحت الشعاع قرار دهند.ما باید دنبال ایجاد تمدن نوین اسلامی باشیم.
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار کارگر در صفحه ویراستی خود نوشت:
ناامید کردن مردم نسبت به آینده کشور «خیانت» است.
فاجعه کرمان با حمایت و پشتیبانی استکبار جهانی و صهیونیسم انجام شده است. آنها از گروههایی نظیر داعش حمایت کردند.
جمهوری اسلامی ایران حتماً عوامل شهادت حاج قاسم را شناسایی میکند و در زمان مناسب مجازات خواهد کرد.
🔗 لینک ویراست
با عرض سلام و احترام
سایت خبرآنلاین در صفحه اول خود یک نظرسنجی قرار داده است با این مضمون: "پیشبینی شما از میزان مشارکت مردم در انتخابات اسفند چیست؟"
88.5 درصد رای کمتر از 30 درصد داده اند.
لذا با توجه به بهره برداری که از این موضوع میگردد، دوستان در سراسر کشور در این نظرسازی شرکت نموده و لطفا گزینه بیش از ۵۰ درصد را انتخاب نمایند.
https://www.khabaronline.ir
#یادداشت_ورزشی_سیاسی
❗️نکته ای مهم راجع به مسابقه فوتبال امشب ایران و فلسطین!
🛑 فلسطین یکپارچه به ۳ قسمت رژیم صهیونیستی، کرانه باختری و نوار غزه تقسيم شده است. هر کدام از این ۳ قسمت دولت مجزا دارند و متأسفانه سازمان ملل کرانه باختری به ریاست محمود عباس خائن را به رسمیت می شناسد.
🔶 پس مسابقه امشب بین فوتبالیست های تیم کرانه باختری و ایران است.
🛑 عمده حمایت های ایران در فلسطین از نوار غزه بوده و خواهد بود. دولت کرانه باختری(محمود عباس) با اسرائیل سازش نموده و مخالف برخی سیاست های جمهوری اسلامی ایران است.
🔆 پس اگر پس از رد و بدل شدن گل در مسابقه فوتبال امشب کاسبان حاشیه سازی و انحراف افکار مردم به دنبال شبهاتی نظیر اینکه این همه پول به فلسطینی ها دادیم و آن ها الان پس از گل زدن به ریش ما می خندند، بودند، خیلی به مطالب شان توجه نکنید.
💢 مضاف بر اینکه طبیعت هر مسابقه فوتبالی برد و باخت و ناراحتی و شادی است.
♻️ گاهی اوقات نیاز است قبل از کاسبی سیاسی برخی منحرفِ معاند، پیشگیری کنیم!
⚽️ به امید قهرمانی تیم فوتبال ایران در مسابقات جام ملتهای آسیا
#ساسان_حسن_نژاد
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌پیوند فخرآور با داعش؛ وقتی یک مزدور در پخش زنده از عاملان حمله تروریستی کرمان قدردانی میکند!
💢«هاشمی دوم؟» از این فکر بیرون بیایید
🔹محمدعلی وکیلی، و مدیرمسئول روزنامه ابتکار در سرمقاله این روزنامه با عنوان «چه زمانی هاشمی تنها شد؟» به ذکر خاطراتی از مرحوم هاشمیرفسنجانی پرداخته و اوج احساس تنهایی هاشمیرفسنجانی را در زمان ریاستجمهوری حسن روحانی دانسته است.
🔸وکیلی با طعنه به روحانی که این روزها در خیال «هاشمی دوم» و «جایگزینی هاشمی» سیر میکند، نوشته است: «کسی نمیتواند در نقش هاشمی ظاهر شود».
🔹این فعال اصلاحطلب مینویسد: «اوج احساس تنهایی را در مرحوم آقای هاشمی، زمان ریاستجمهوری خود آقای روحانی دیدم. او در زمان آقای احمدینژاد انتظار توجه به تذکرات و دلسوزیهای خود را نداشت ایشان گرچه مورد بیمهری و بیتوجهی فزاینده بود اما امیدوار لحظههای سرنوشت بود. در زمان آقای روحانی به رغم انتظار تأثیرگذاری به شکل دیگری مورد بیمهری قرار گرفت طبیعی بود که بسیار احساس تنهایی کند. هاشمی در زمان دولت آقای روحانی (که اجر صبر و بهای ردصلاحیت مرحوم هاشمی بود) به احساس تنهایی رسید.»