هدایت شده از جنبش مردمی #مکتب_سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎊 از اوج بروج حق سردار قیام آمد
✨ بر شوق سماع جان انوار امام آمد
🎊 طاغوت نگونسر شد با خاک برابر شد
✨ شمشیر اناالحق چون بیرون ز نیام آمد
41 ساله شدنمون مباااااارک
🌺🌹🌺👏🏻👏🏻
#فجر_سلیمانی
✅به جنبش مردمی #مکتب_سلیمانی بپیوندید
http://eitaa.com/joinchat/3931701281C79129cb29d
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
👌🎊 مقدمۀ جشن انتخابات-که جشن انتخابات را به اوج خواهد رساند- این است که انتخابات برآمده از یکسلسله
🚨 واقع مسأله این است که ما در مساجد و پایگاههای بسیج، هنوز زندگی تشکیلاتی را نیاموختهایم. در بخشهای دیگر زندگیمان هم معطلِ همین معنا هستیم.
⚠️کمترین بودجه در طول این-نزدیک به- چهل سال بعد از انقلاب بودجههای تعاونی است؛ جذب نمیشود! ما معمولاً اهل «تعاونی راه انداختن» نیستیم!
🅾 این هم از همان جنسِ «تشکیلاتگریزی» است که در میان ما رواج پیدا کرده است و گاهی از اوقات هم این را علامت زده و علامت «استقلالِ رأی» و برخی فضائل دیگر، قلمداد میکنیم.
⭐️ حضرت موسی بن عمران(ع) از پروردگار عالم درخواست کردند که «خدایا! مقام امّت آخرین پیامبر را به من نشان بده» خداوند متعال فرمود: طاقت نداری.
⭐️ حضرت موسی(ع) عرضه داشت: بهقدر طاقت به من نشان بده. و خداوند بهقدر طاقتش، مقام معنوی امّت آخرین پیامبر را به او نشان داد و به موسی(ع) حالت بیهوشی دست داد.
💥 وقتی که بههوش آمد، گفت: امّت آخرین پیامبر به چه دلیل به این مقام، دسترسی پیدا کرده است؟ با چه ویژگیای به اینجا رسیده است؟
✨ پروردگار عالم فرمودند: به دلیل یک صفت و آن «ایثار» است.(قالَ موسى ع یا رَبِّ، أرِنی دَرَجاتِ مُحَمَّدٍ و اُمَّتِهِ... قالَ: یا رَبِّ، بِما ذا بَلَّغتَهُ إلى هذِهِ الکَرامَةِ؟! قالَ: بِخُلُقٍ اِختَصَصتُهُ بِهِ مِن بَینِهِم و هُوَ الإِیثارُ)
🌿زیباترین نوع ایثار، زندگی تشکیلاتی است. انسان در زندگی تشکیلاتی، گویا همۀ داراییاش را فدای مؤمنین میکند.
💖«ایثار» آن است که آنچه خودت داری و خودت به آن محتاجتر هستی-به هر دلیل- به مشارکت بگذاری و در اختیار دیگران قرار بدهی.
⚛ زیباترین نوع ایثار زندگی تشکیلاتی است. و الّا اینکه گاهی در یک جایی زمینهای پیش بیاید و تو یک دارایی خود را ایثار کنی، خدا سرش کلاه نمیرود!
〽️ وقتی انسان در فضای زندگی تشکیلاتی قرار گرفت، گویی همۀ دارایی خود را- به جمع مؤمنین -ایثار کرده و فدای مؤمنین شده است.
🌷«شهید بهشتی» تواناییهای خود را به مشارکت میگذاشت و عیوب همکاران تشکیلاتی خود را بهجان میخرید.
✴️ شاید اگر بخواهیم در این زمینه مثال دیگری بزنیم و در همین انقلاب خودمان یک مثال برجسته بیان کنیم، شهید بهشتی را باید نام ببریم که او عرضهها و تواناییهای خود را دائماً به مشارکت میگذاشت و عیوب همکاران خود و هم قطاران خود را -که در تشکیلات بودند- به جان میخرید و خوبیهای خود را به جمع میداد.
✅✅
🔰 همۀ کسانی که در حزب بودند، به اندازۀ او خوشفهم و خوشبصیرت نبودند. اما او انگار خوبیهای خودش را در حزب، بین همه تقسیم میکرد و همه مفتخر بودند به اینکه اعضای تشکیلاتی بودند که او رئیساش بود. و او بهعنوان رئیس خوبی خود را به بقیه، سرایت میداد.
💠 البته این در روایات ما هست که امام یک جامعه، خوبیهای خودش را به مردم آن جمع سرایت میدهد(...لَا عَتْبَ عَلَى مَنْ دَانَ بِوَلَایَةِ إِمَامٍ عَادِلٍ مِنَ اللَّهِ؛) (الْمَرْءُ مَعَ مَنْ أَحَبَّ؛)
📍انشاءالله که ما بتوانیم از این انتخابات حسن استفاده را برای راهاندازی این تشکیلات، داشته باشیم.
🕹 وجود و تداوم و تکامل چنین جبههای را مهمتر از نتیجۀ انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ میدانم! بدون این تشکیلات، هر دولتی ناتوان خواهد بود!
📿 بنده در اینجا یکی دو تا نظر شخصی هم دارم که عرض میکنم. من وجود چنین جبههای را از انتخابات ریاستجمهوری ۹۶ مهمتر میدانم. و تداوم و تکامل این تشکیلات را، مهمتر از این میدانم که چه کسی رئیس دولت بعدی شود.
🔙 با وجود این تشکیلات، میشود کاستیهای هر دولتی را در آینده، جبران کرد. بدون وجود این تشکیلات، هر دولتی که بیاید ناتوان خواهد بود.
بهدلیل اینکه این تشکیلات میخواهد حضور مردم در گرهگشایی از مسائل جامعه را سازماندهی کند.
🔶 نگاه بنده به این تشکیلات و ضرورتش اینگونه است. البته ممکن است برای خیلیها مسأله دولت و ریاستجمهوری، مهمتر باشد، اما آنچه که پایدار است و دورۀ چهارساله ندارد-بلکه انشاءالله تا اوج پیروزیهای انقلاب، مداوم خواهد بود- کار تشکیلاتی کردن است.
♻️این تشکیلات میتواند با آسیبهای موجود در فضای سیاسی جامعه برخورد کند.
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🚨 واقع مسأله این است که ما در مساجد و پایگاههای بسیج، هنوز زندگی تشکیلاتی را نیاموختهایم. در بخشه
🔴 این تشکیلات میتواند با آسیبهایی برخورد کند که در فضای سیاسی جامعۀ ما هست. فهرست بلندی از این آسیبها وجود دارد که در اینجا برخی از این آسیبها را ذکر میکنم:
⏳ سالهاست که وقتی نزدیک انتخابات مجلس میشود، برخی رفقا به بنده مراجعه میکنند که «شما هم ثبت نام کن!»
📌 میگویم چرا؟ میگویند: «مردم شما را میشناسند و بالاخره به شما اعتماد میکنند.»
📌 میگویم: آیا همین کافی است که هر کسی مشهور شد، برود از مردم رأی بگیرد؟ آیا جایی نیست که تصمیم بگیرد، چه کسی واقعاً شایستۀ نمایندگی مجلس است؟!
⁉️آیا این روش درست است؟ آیا این روش ما را شبیه کشورهای عقبمانده و استثمارزدۀ زیر سلطۀ صهیونیسم-یعنی آمریکا و کشورهای اروپایی- قرار نخواهد داد؟
🕎 آنها از انواع و اقسام مشاهیر جامعه، برای رأی آوردن استفاده میکنند. این روش فریب دادن مردم نیست؟!
1) رفع آسیب اول
🕹 وقتی تشکیلات نباشد «هنر سخنوری و مناظره» ملاک رأی دادن میشود!/ کسی که هنر سخنوری دارد، لزوماً هنر مدیریت کشور ندارد!
🔺آیا نباید کارگروهها و تشکیلات منسجمی وجود داشته باشد که شایستگی افراد را بررسی کند؟! آیا این درست است که دولتها بهواسطۀ «هنر سخنوری و هنر مناظره» تشکیل شوند؟!
🎤 حالا شاید یک کسی هنر سخنوری و متقاعدسازی داشت، آیا او لزوماً هنر مدیریت کشور را هم دارد؟!
🔶 برای جامعۀ ما زشت است که بگویند: همه چیز در هفتههای آخر و پای مناظرههای تلویزیونی تعیین میشود!
☣ وقتی تشکیلات نباشد، ملاک رأی دادن، همین چیزها خواهد شد و این برای جامعۀ پیشرفتۀ ما زشت است.
👌❓مردم به چه کسی اعتماد کنند؟
⬅️ برای جامعۀ ما زشت است که بگویند: «در هفتههای آخر، پای مناظرههای تلویزیونی، همهچیز تعیین میشود!»
👥 مردم بیپناه، در هر انتخاباتی برای انتخاب اصلح، به کدام تشکیلات منسجم و حسابشده پناه ببرند؟
☢ مردم به «پاتوقهای سیاسی» که نام «احزاب» دارند، نمیتوانند اعتماد کنند این روش سیاستورزی اشتباه است
💢 مردم نشان دادهاند که به پاتوقهای سیاسی که امروز اسم «احزاب» دارند، نمیتوانند اعتماد کنند. به خوب و بدش هم کاری ندارم؛ این روش سیاستورزی روش غلطی است.
👌مردم وقتی در یک تشکیلات، ابهت ببینند، منطق و عقلانیت ببینند، مردمی بودن آنرا هم تضمینشده بدانند و آنرا از بدنۀ جامعه بدانند، آنوقت به کاندیدای مورد نظر آن تشکیلات نیز که در یک کنگره ملی انتخاب شده باشد اعتماد میکنند؛ حتی اگر آن شخص فن سخنوری را بهخوبی نداند. چون یک جمعی حسابشده در یک کنگرۀ ملی، گفتهاند «او میتواند»
⁉️ انتخاب مرجع تقلید به چه صورت انجام میگیرد؟
هر کسی به چهار فرد عادلِ خبره-که میتواند اعتماد کند- مراجعه میکند و بالاخره «اَعلم» را تشخیص میدهد.
🔰 مردمی که در صف نماز جماعت در مسجد نشستهاند، هر کدامشان از یک مرجع تقلیدی، تقلید میکنند اما هیچوقت دعوا و این جنجالهای زردِ سیاسی-که متاسفانه در جامعه ما رواج دارد- بین آنها رخ نمیدهد.
🌐 منظور ما از تشکیلات، تشکیلاتی مردمی است، نه احزاب غربی که در واقع پاتوقهای سیاسی و باندهای قدرت هستند
⚜ این تشکیلات میتواند آسیبهای زیادی را در جامعۀ ما برطرف کند. بنده خیلی وقتها در زمان انتخابات، محل مراجعۀ مردم قرار میگیرم و از من میپرسند:
👈 «به چه کسی رأی بدهیم؟»👉
🎗 خُب من هم بسیاری از آن افراد را دقیق نمیشناسم. چون این فرد باید قبلاً خودش را در یک تشکیلاتی نشان داده باشد و رشد کرده باشد و بالا آمده باشد.
💠 منظور ما از تشکیلات، معنای مردمی آن است نه معنای حزب-به معنای غربیِ کلمه- که در واقع پاتوقهای سیاسی هستند و یا باندهای مخوف حاکم در دنیا هستند که به بهانۀ احزاب، مردم را در رأیگیریها فریب میدهند.
🔵 وقتی تشکیلات «مردمی» باشد، اگر یک سیاستمدارِ برخواسته از آن تشکیلات خلافی مرتکب شد، گروهی هستند که جلوی او را بگیرند
⛳️اگر تشکیلات مردمی باشد، مردم اعتماد میکنند. و اگر هم یک سیاستمداری، خلافی مرتکب شد، یک گروهی هستند که جلوی او را بگیرند.
🚨در اینصورت فشار زیادی هم بر روی شورای نگهبان نمیآید، تشکیلات، هر کسی را به این سادگی معرفی نمیکند که بیجهت یک وضعیت یا شرایط منفی برای شورای نگهبان پیش بیاید.
🔸برخی از ویژگیهای فضای سیاسی جامعۀ ما اصلاً درست نیست، و نمیدانم چرا ما برای برطرف کردن این مشکلات اینقدر دیر داریم اقدام میکنیم؟!
۱) رفع آسیب دوم:
🍀سیاستمدار برآمده از یک تشکیلات مردمی، پاسخگوی خطاهای خود خواهد بود. با تشکیلات مردمی منسجم، فشار از روی قوۀ قضائیه و شورای نگهبان برداشته میشود
💫طبیعتاً اگر یک سیاستمدار از یک تشکیلاتی منسجم بیرون آمده باشد، آبروی تشکیلات خود را هم حساب میکند.
➖🔸 و اگر آن سیاستمدار که از سوی این تشکیلات انتخاب شده خطایی بکند، با آبروی این جمع منسجم ملی مواجه است و لذا باید به آنها پاسخگو باشد. در این صورت کار قوۀ قضائیه هم کمتر خواهد شد.
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🔴 این تشکیلات میتواند با آسیبهایی برخورد کند که در فضای سیاسی جامعۀ ما هست. فهرست بلندی از این آسی
⚖🔶 الان شاید قوۀ قضائیه بخواهد خیلی از سیاستمداران ما را- بهخاطر سیاستها و مدیریتهای غلط آنها- به محاکمه بکشد؛ اما چگونه اینکار را انجام دهد؟! ما میتوانیم با تشکیلات مردمی منسجم، فشار را از روی قوۀ قضائیه و شورای نگهبان برداریم، البته با یک «تشکیلات مردمی»؛ نه با پاتوقهای سیاسی یا باندهای مخوفی که در پشت پرده، تصمیم میگیرند و به بقیه اعلام میکنند! ‼️
⚛ الان اگر یک سیاستمدار خطا کرد به چه کسی باید جوابگو باشد؟
یک سیاستمداری که پُست کلان در نظام میگیرد، چه تضمینی از او گرفته میشود؟! اگر او خراب کرد و خطا کرد، چه کسی باید جوابگو باشد؟ مثلاً اگر یک ضربۀ مالی سنگین وارد کرد، این پول را
از چه کسی باید بگیریم؟ او که خودش خراب میشود و میرود، اما چه کسی باید هزینۀ اینهمه ضررهایی که او به کشور وارد کرده را پرداخت کند؟!⁉️
🔰ولی اگر یک نامزد از یک تشکیلات منسجم بیرون آمده باشد و خطایی مرتکب شود، این جمع تشکیلات در مقابلش میایستند و میگویند: «در همۀ شهرها، ما تو را انتخاب کردهایم، تو باید به ما جواب بدهی!»
💢امیدوارم سیاستورزی در جامعۀ ما- با این روش ایجاد تشکیلاتی مردمی و انقلابی- به سرِ عقل آمده باشد.✅
👈۱) فایدۀ اول: یکی از فواید تشکیلات مردمی این است که «نیروهای مستعد» شناسایی میشوند
✳️ یکی دو نمونه از آسیبهایی که تشکیلات میتواند برطرف کند را عرض کردم، حالا یکی دو نمونه از فواید تشکیلات مردمی را هم عرض کنم. یکی از فوایدش این است که نیروهای مستعد، شناسایی میشوند.✔️
🌐🔅مثلاً در یک شهر-مردم و انقلابیونی که با هم شورا تشکیل دادهاند- میبینند یک جوانی هست که حرفهای پختهای میزند و راهبردهای خوبی ارائه میدهد. طبیعتاً او را به تشکیلات استان معرفی میکنند و بعد هم-در استان- او را به تشکیلات مرکز، معرفی میکند. وقتی به مرکز میآید، طی پنج شش سال میبینند که او واقعاً نیروی فهیمی است، و از او استفاده میکنند.✅
💢آیا حتماً باید-فرد بااستعداد- با هزار تا «زد و بند» یا پارتی یا آشنا یا در اثر تصادف، یکجایی پُست گرفته باشد و بعد کمکم رشد کند و بالا بیاید، تا بعداً مردم او را بشناسند و به او رأی بدهند؟! در فضای آرامِ یک تشکیلات گستردۀ مردمی، هر نیروی شایستهای را میشود شناسایی کرد!‼️
🔶➖وظیفۀ حاکمیت و مردم انقلابی این است که استعدادهای بین خود را بشناسند.🔷
💥⚛ در یک تشکیلات مردمی، هر انسان دلسوزی که ایدهای داشته باشد میگوید: «من حرف دارم! و میروم در جمع حرفم را میگویم و اگر هم اشتباه کردهام، جوابم را میدهند. و اگر من توانستم جواب همشهریهای خودم را بدهم و متقاعدشان کنم، من را معرفی میکنند و بالاتر میروم» وظیفۀ یک حاکمیّت و یک مردم انقلابی، این است که استعدادهای خودشان را بشناسند.✅
🔻➖یکی از فواید تشکیلات، شناسایی استعدادهاست. البته نباید شناسایی استعدادها را فقط به گرفتن پستها واگذار کرد. میدانید که گرفتن پستها و موفقیت پیدا کردن در پستها، منوط به شرایطی است که بسیاری از اوقات افراد شایسته شناسایی نمیشوند و اصلاً در جای خودشان قرار نمیگیرند!✖️
👈۲) فایدۀ دوم: از دیگر فواید تشکیلات این است که تعامل و گفتگو میان مؤمنین رشد پیدا میکند💪
🔛یکی دیگر از فوایدش این خواهد بود که تعامل و گفتگو در میان مؤمنین رشد پیدا میکند. متأسفانه گاهی از اوقات میبینید که مؤمنین بلد نیستند با هم گفتگو کنند-البته دیگران که بدتر از مؤمنین هستند؛ ولی در اینجا بحثمان سرِ مؤمنین است.
💥✨تعامل و گفتگو، ذهنها را رشد میدهد.✨💥
🌹بین مؤمنین یک مشت درد دلها هست که در سینهها پنهان شده است و یک مُشت طرحهای ناپخته و ایدههای محکنخورده هم در ذهنها هست که بهدلیل عدم گفتگو و تعامل بین مؤمنین، از هیچکدام از اینها برای حلّ مشکلات استفاده نمیشود.❌
💠 تشکیلاتی موفق است که همه در آن تشکیلات یکدست و یکنظر نباشند تا همدیگر را تکامل ببخشند.✅✅
🔚بنده تشکیلاتی را تشکیلات موفقی میدانم که همه در آن تشکیلات یکدست و یکنظر نباشند؛ تا همدیگر را تکامل بدهند. البته جهتگیریها باید درست باشد و همه دلشان بهحال این مملکت بسوزد. ولی ما جز با یکدیگر، رشد پیدا نمیکنیم. ما -علیرغم همۀ اختلافنظرها- جز با همکاری یکدیگر و جز با گفتگوی با یکدیگر برای رسیدن به یک نظر بهتر، مشکلات مملکتمان را حل نخواهیم کرد.
🔴 ✅ 🔴
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
⚖🔶 الان شاید قوۀ قضائیه بخواهد خیلی از سیاستمداران ما را- بهخاطر سیاستها و مدیریتهای غلط آنها- به
👌☺️ خُب در اینجا یک فرصتی پیش آمد که ما بتوانیم این حرفها را-دربارۀ تشکیلات- با صدای بلند بگوییم؛ چون اگر تشکیلات نباشد و آدم بخواهد از حُسن تشکیلات بگوید، باید از همه عیب بگیرد! ولی الآن میشود این حرفها را بهعنوان عیبجویی مطرح نکرد بلکه بهعنوان تحسین فضائل این جمعی مطرح کرد که به این کار اقدام کردند.
☯ بخشی از کار این تشکیلات «ساختن فرهنگ و فکر تشکیلاتی» در جامعه است این تشکیلات میتواند از معضلات سیاسی جامعۀ ما گرهگشایی کند
🍃 بنده فکر میکنم که یک بخش اعظمی از کار باقیماندۀ این تشکیلات «ساختن فرهنگ و فکر تشکیلاتی» در جامعه است. امیدواریم که همین آغازی برای اینکار باشد.
❣خیلی از دوستان دنبال نتیجه گرفتن از این تشکیلات هستند. ولی نظر شخصی بنده این است که «نتیجۀ این تشکیلات، وجود این تشکیلات است» شما چه نتیجهای بالاتر از این میخواهید؟!
⚡️ چون وجود این تشکیلات میتواند از معضلات سیاسی جامعۀ ما گرهگشایی کند؛ معضلاتی که در واقع آغاز معضلات فرهنگی و دیگر معضلات جامعه مثل معضلات اقتصادی نیز هست.
🎗تقاضا میکنم همۀ انقلابیون، تقویت و اصلاح این تشکیلات را یک وظیفۀ مقدس سیاسی بدانند
🌱 بنده به سهم خودم به مؤسسین و تشکیلدهندگان این تشکیلات، تبریک میگویم. قویاً از همۀ دوستان انقلابی تقاضا میکنم که هر کجا هستند برای تقویت، اصلاح، پویایی و موفقیت این تشکیلات قدم بردارند و اینرا یک وظیفۀ مقدّس سیاسی بدانند.
☝️بنده به سهم خودم دعا میکنم و البته- غیر از دعا- دعوت هم میکنم که «به کار تشکیلاتی رو بیاوریم، تا بتوانیم در آینده به خداوند متعال پاسخگو باشیم» ما ولایتمداری را در دو بخش «طولی» و «عرضی» تفسیر میکنیم
✨ ائمۀ هدی(ع) صریحاً دربارۀ کلمۀ «رابِطوا» در آخر سورۀ آلعمران، میفرمایند:
🌺 «رابِطُوا عَلَى الْأَئِمَّةِ»(تفسیر قمی) یعنی برای کمک کردن به امامتان به هم کمک کنید.
🔰ما ولایتمداری را در دو بخش طولی و عرضی تفسیر میکنیم. رابطۀ طولی، همان تبعیّتی است که از ولایت داریم. و رابطۀ عرضی هم تبعیّتی است که از یکدیگر داریم؛ مؤمنین «أولیاءُ بَعض» هستند(وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ؛ توبه/۷۱)
⭕️ این بخش از معارف ولایتمداری در جامعۀ ما خیلی مهجور بوده است؛ امیدواریم که دیگر از این مهجوریّته خارج بشود و البته به برکت وجود تشکیلات یقیناً در همین انتخابات هم تأثیرات خوبی گذاشته خواهد شد. ما برای نتایج کوتاه مدت و بلند مدت، دعا میکنیم.
🔱 بعد از خوابیدن التهابات انتخابات نیز، همینقدر نسبت به تشکیلات احساس مسئولیت کنید
🔸خیلی خوب است که این تشکیلات در فضای سیاسی انتخابات شکل گرفته است و مؤمنین میتوانند در حال و هوای انتخابات به این وظیفۀ خودشان بپردازند. منتها باید بعد از انتخابات و خوابیدن التهابات انتخابات نیز، همینقدر احساس مسئولیت کنید.✅
👌شما باید بعد از انتخابات بگویید: «تازه با فراغت بیشتری به سازندگی این تشکیلات و بعد هم به سازندگی کشور-با این تشکیلات- خواهیم پرداخت»
9438311_141.mp3
11.23M
🌸🌸
🌸
🎼 امشب شده روشن تر
مکه ز نوری دیگر 😍
🎙 میثم مطیعی
🆔 @Organizational_Work
951205-Panahian-ZaruratSiasatvarziMobtaniBarTashkilatMardomi-18k.mp3
4.95M
✅ «به کار تشکیلاتی رو بیاوریم، تا بتوانیم در آینده به خداوند متعال پاسخگو باشیم.»
استاد پناهیان 🌺
🆔 @Organizational_Work