eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
590 ویدیو
27 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑بایدن کیست؟ آیا باید از پیروزی بایدن خوشحال شد؟ ❇️امام خامنه‌ای (مدظله): 🔹 قطع نظر از اینکه کدام انتخاب شوند، لکن یک مطلب کاملا اشکار است آن هم انحطاط اخلاقی و مدنی آمریکاست. هرکدام انتخاب شوند فرقی نمی‌کند. رژیم آمریکا دچار انحطاط اخلاقی، سیاسی و مدنی است. اینگونه نیست که من بگویم خودشان می‌گویند حرف سخنگویان خودشان و صاحب نظران خودشان است.  📣سیاست ما حساب شده و مشخص است. رفت آمد و اشخاص در آن تاثیری ندارد.  🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
👌🔹 ما بايد روزبه‌روز به آن فرهنگ انقلابى در همه شؤون نزديك‌تر شدهباشيم. 🔙 اگر ببينيم اين حادثه ات
🌷فصل دوم: منشأ انقلاب اسلامی ✨ «ألَم تركيف ضرب الله مثلاً كلِمةَ طيبَة كَشجرةُ طيبٍة أصلها ثابت و فرعها في السماء»"۱" ✨ خداى متعال براى اينكه جريان‌هاى زندگى و تاريخ را به درستى به بشر بفهماند اين تمثيل را در قرآن كريم مى‌آورد كه هر پديده‌اى، هر جريانى، هر فكرى و هر واقعيتى در جامعه و در تاریخ در صورتى مى‌ماند و بارور مى‌شود كه در اصل و ريشه، طيّب و پاكيزه باشد. مانند درختى كه طيّب و پاكيزه است؛ يعنى درختى كه در اصل، سالم است و دچار نقص و بيمارى و آفت نيست، و اين درخت در زمينى كه مى‌تواند درختان را بارور بكند، غرس مى‌شود؛ اين چنين درختى رشد مى‌كند و باقى مى‌ماند و در زمان خود شكوفا مى‌شود و در زمان خود ميوه شيرين و مطلوب را مى‌دهد و انسان از آن بهره مى‌برد. 🌀 يك حادثه، يك پديده اجتماعى هم همين‌طور است. 👌 كلمه يعنى: * همه پديده‌ها * و همه حادثه‌ها * و همه انديشه‌ها * و عقيده‌ها ➖ و خلاصه همه چيزهايى است كه در اين عالم به انسان ارتباطى دارد. ـــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱( ســوره مباركه ابراهيم/ آيه۲۴» :آيا ندانستى كه خدا چگونه مثلى زده است؟ كلمه پاك مانند درخت پاك است، ريشه‌اش استوار و پابرجا و شاخه‌اش در آسمان است».)
📍 كلمه، اگر طيّب باشد، اگر سالم باشد و اگر مانند نهالى كه در سرزمين مناسبى غرس مى‌شود در سرزمين مناسب خود قرار بگيرد، رشد مى‌كند. 📎 همه جريان‌هاى تاريخ را و همه حوادث را مى‌شود با اين ترتيب و با اين معيار، نسبت به ماندن يا نماندنشان پيش‌بينى كرد. 🇮🇷 انقلاب ما بسيار عظيم و بسيار بالاتر و برتر از تقويم‌ها و تقديرهاى ناظران بين‌المللى است. از لحاظ بنيه، بسيار قوى است.💪 💢 به‌ همين دليل با وجود اينكه عليه اين انقلاب، تهاجم‌ها و ضربه‌ها و محاصره‌ها، بيش از همه انقلاب‌هايى كه من مى‌شناسم بوده؛ آسيب‌پذيرى اين انقلاب، از همه‌ انقلاب‌هاى‌ بزرگ دنيا به‌ مراتب كمتر بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤵 می خواهید مدیر باشید یا رهبر؟ 🔶 در صورتی می‌توانید یک رهبر موفق برای تشکیلاتِ خود باشید که به جای مُحَول کردن مسولیت‌ها، خود مسئولیت‌پذیر باشید و خود را در میان انجام آن کار قرار دهید و همواره خود را عضوی از تیم‌‌تان بدانید. 📮📮📮📮📮📮 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🌷فصل دوم: منشأ انقلاب اسلامی ✨ «ألَم تركيف ضرب الله مثلاً كلِمةَ طيبَة كَشجرةُ طيبٍة أصلها ثابت
💬 من يادداشت كرده‌ام كه انقلاب‌مان را با سه انقلاب معروف كه كم و بيش شما آقايان مى‌شناسيد مقايسه كنم. البته غير از اين‌ها هم مواردى هست، اما اين سه انقلاب، مهم است.👌 ★ يكى «انقلاب كبير فرانسه» است؛ از انقلاب‌هاى دوردست با دويست‌وخرده‌اى سال فاصله. ★ يكى «انقلاب شوروى» است در فاصله تقريبا نزديك به ما كه يكى از بزرگ‌ترين انقلاب‌هاى قرون اخير است. ★ يكى هم يك انقلاب اسلامى، يعنى «انقلاب الجزاير» كه حقيقتا انقلاب بود. ❌ آدم نمى‌تواند اين كودتاهايى را كه به اسم انقلاب، در آفريقا و آمريكاى لاتين انجام گرفت يا آنچه در هند اتفاق افتاد، واقعا خيلى انقلاب بداند؛ واِّلا من بعضى از اين كشورهايى كه انقلاب كردند را كشورهاى آفريقايى و غيرآفريقايى، موزامبيك، زيمبابوه و... ـ ديده‌ام؛ اگر بشود اسم رويدادهاى سياسى اجتماعى‌شان را انقلاب گذاشت! 👈 ما اين‌ها را از نزديك مشاهده كرديم؛ هيچ‌كدام آنچنان خصوصيتى ندارند كه اصلا بشود آنها را با انقلاب ما مقايسه كرد، اما اين سه انقلاب، تا حدودى قابل مقايسه‌اند.√ 🗯 البته به نظر من مقايسه اين‌ها هم يك كار بسيار شيرين علمى است و چقدر خوب است كه كسانى هم اين كار را بكنند. 🔹هم علمى به معناى جامعه‌شناسى است، 🔹 هم علمى به معناى تاريخى.
👌شما بيست سال بعد از انقلاب كبير فرانسه، بيست سال بعد از انقلاب اكتبر، و بيست سال بعد از انقلاب الجزاير را در نظر بگيريد. شما بيست سال بعد از انقلاب كبير فرانسه حدود سال ۱۸۰۹ را نگاه كنيد؛ چيزى كه از فرانسه دوران لويى شانزدهم تغيير پيدا كرده، شخص پادشاه است! 🔱 در سال ۱۸۰۹ ،پادشاهى به نام «ناپلئون بُناپارت» بر سر كار است؛ يك امپراتور، تاج‌گذارى كرده، و به معناى واقعى كلمه، پادشاهى مى‌كند. آراء مردم و آزادى، به آن معنايى كه انقلاب كبير فرانسه برايش تلاش كرد، در زندگى و در حكومت مطلقه ناپلئون يك ذره وجود ندارد! 🔻 بله؛ تفاوت ديگرش آن است كه لويى‌شانزدهم، پادشاه كم‌عرضه‌اى بود، 🔺 در حالى كه بناپارت، پادشاهى باعرضه و قوى محسوب مى‌شد. آن‌ چيزى كه امروز فرانسه مى‌تواند به عنوان افتخار بناپارت از آن ياد كند، اين است كه او ايتاليا و اتريش و بلژيك را فتح كرد كارهاى او اين است ديگر و اِّلا بيست سال بعد از انقلاب، براى بناپارت هيچ افتخار ديگرى از لحاظ آرمان‌هاى انقلاب آن حرف‌هايى كه «ژانژاك روسو» و « ولتر» مى‌گفتند در حكومت فرانسه مطلقا وجود ندارد!✖️ 🔙 البته اگر شما در اين بيست سال نگاه كنيد و ببينيد در فرانسه چه گذشته است، حقيقتا خواهيد ديد كه انقلاب عظيم و شكوهمند ما، اصلا برترين پديده‌اى است كه مى‌تواند در اين نمونه‌ها مورد نظر قرار گيرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 «باقیات الصالحات» یعنی کاری که شهید حاج حسن طهرانی مقدم انجام داد. توانمندی موشکی کشور را به جایی رساند که امنیتِ زمین و دریا و آسمان ایران، تا سال‌های سال، تامین شد؛ حاج حسن! برایمان دعا کن، ذره‌ای مثل تو باشیم. 🌷۲۱ آبان سالروز شهادت سرلشکر شهید حاج حسن طهرانی مقدم 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
💬 من يادداشت كرده‌ام كه انقلاب‌مان را با سه انقلابمعروف كه كم و بيش شما آقايان مى‌شناسيد مقايسه كنم
👌🌀 در طول اين بيست سال در فرانسه تا قبل از اينكه ناپلئون روى كار بيايد سه گروه، هر سه به عنوان انقلاب سر كار آمدند. ▪️ گروه اول، گروه انقلابيونى بودند كه آن برخوردهاى خشن، كور و فراموش‌نشدنى و آن ويرانی‌ها را در تاريخ فرانسه كردند. به هرحال، يك انقلاب كردند؛ تا حدودى قابل تحمل بود. ▪️ بعد از حدود پنج سال، گروه دوم سر كار آمدند و گروه اول را قلع و قمع كردند. شخصيت‌هاى برجسته انقلابى، تقريبا بدون استثنا، اعدام شدند. ⤴️ اين گروه دوم، گروه افراطيون بودند. كسانى بودند كه انقلابيون اوليه را متهم به سازش‌كارى كرده و آن‌ها را اعدام كردند. ▪️ گروه سوم آمدند و گروه دوم را متهم به تندروى كردند؛ بعضى از آنها را اعدام و خيلى را تبعيد نمودند و اين تبعيد تا سال‌ها ادامه داشت. 📍شما اگر «بينوايان» رمان معروف «ويكتورهوگو» را خوانده باشيد، در اول داستان، صحبت پيرمردى است كه جزو منتخبين همان گروه دوم بوده است. تا آن تاريخى كه داستان ويكتور هوگو شروع مى‌شود ـ تقريبا قرن نوزدهم، يعنى حدود سال ۱۸۲۵ ،شايد هم بيشترـ هنوز آن تبعيدى وجود داشته است كه شما ماجراى آن تبعيدى و اين‌كه چه مى‌كرد و چه مى‌گفت و چطور هنوز مى‌ترسيد، را در آن داستان مشاهده مى‌كنيد!
💢 بعد، گروه سوم كه كار خودشان را انجام دادند البته با ضعف تمام‌ زمينه را براى روى كار آوردن ناپلئون فراهم كردند و ناپلئون با استفاده از زرنگی‌ها و نبوغ خودش و اوضاع نابسامان فرانسه، در رأس قدرت آمد و پادشاهى كه همان لويى‌شانزدهم و غيره را برگرداند؛ منتها نه پادشاهى به اصطلاح سلسله بوربون‌ها جزوش بودند.❌🤴🔱 👈 البته اين وضعيت تا زمانى ادامه داشت كه ناپلئون زنده بود. بعد كه ناپلئون مرد، باز همان گروه يعنى پادشاهان بوربون‌ها؛ لويى‌ هجدهم و غيره، سر كار آمدند و فرانسه تا ده‌ها سال، تقريبا صد سال بعد از انقلاب فرانسه دچار اضطراب بود. 🔙 اين‌ها واقعا رويدادهاى عجيب و داستان‌هاى مهمى است. من افسوس مى‌خورم كه چرا بعضى از جوانان ما با اين ماجراها آشنا نيستند!❓❗️ ♨️ خلاصه، صد سال بعد از انقلاب، فرانسه مثل يك كشتى در حال تلاطم بوده است. پادشاهان متعدد سر كار آمدند و رفتند. بعد از ناپلئون، باز بوربون‌ها آمدند و رفتند، تا بالاخره كمونيست‌ها سر كار آمدند و باز رفتند، تا بعد از يك‌صد و خرده‌اى سال، جمهورى فرانسه سر و سامانى به خودش گرفت!
☝️ حال شما آن را با بيست سال بعد از انقلاب ما مقايسه كنيد؛ ببينيد آنجا چه خبر بوده و اينجا چه خبر بود! ☣ يعنى سال ۱۹۴۷، شوروى را نگاه كنيد. اين‌ها را من و شما بيست سال بعد از «انقلاب اكتبر» بر شوروى در آن بيست سال حاكم بود. 💭 امثال من يادمان است. ديكتاتورى سياه «استالين» صدها هزار آدم به جرم مخالفت يا توهم مخالفت با حكومت استالين اعدام و نابود شدند و چند برابر آن به سيبرى تبعيد شـدند و چه بلاها بر سرشان آمد. تمام رؤساى سطح اول انقلاب، يكسره به وسيله كسانى كه بعداً وارث آن‌ها بودند، اعدام، يا فرارى شدند و عده‌اى در تبعيد، كشته شدند. 👀 شما خود شوروى را هم كه در سال ۱۹۳۸ نگاه كنيد، مى‌بينيد كه زمان اوج ديكتاتورىهاى فرهنگى سياه استالين است. اين ديكتاتورى، با حفظ مبانى انقلاب نبوده؛ يعنى استالين، يك «تزار»"۱" و يك پادشاه مطلق واقعى بود. 👪 فقط از خانواده «رمانُف»** نبود، فرد ديگرى بود، اما يك تزار بود. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ ۱(كلمه روسى مشتق از سزار لاتينى، عنوان امپراتوران روسيه)
📌 من گمان نمى‌كنم هيچ پادشاهى كه در قصر كرملين حكومت كرده بود، به قدر استالين، پادشاهى كرده باشد. چون او هم در همان قصر و با همان تشريفات و همان امكانات و همان زندگی و این‌ها بود. 👤 استالين تنها چيزى كه از انقلاب حفظ كرد، آن نيم‌تنه‌اى بود كه تا آخر عمرش به شكل يك فرم مى‌پوشيد كه تا بالا تكمه مى‌خورد. آن را هم به مجردى كه مُرد، اعقابش همان چند نفرى كه بودند كنار گذاشتند و هيچ‌چيز ديگر نماند؛ تمام شد! 🀄️ از انقلاب، فقط اسمش ماند؛ اگرچه از اول هم كه انقلاب شد و سر كار آمده بودند، حكومت كارگرى فقط اسم بود. اين هم انقلاب شوروى، بعد از بيست سال! ـــــــــــــــــــــــــــــــــ ۲(سلسله پادشاهان روسيه كه از ۱۶۱۳ تا ۱۹۱۷حكومت كردند و با انقلاب روسيه منقرض شدند.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اگر رهبر تشکیلات هستید👇 🏚 باید مانع از لق شدن خشت‌ها شوید و اولویتتان برمبنای حفظ اساس تشکیلات باشد. 〽️ خیلی به مسایل جزئی که وقت‌تان را تلف می‌کنند نپردازید. ⛰ این نکته را هیچ‌گاه فراموش نکنید که اگر مسایل اساسی درست باشند مشکلات کوچک خودشان کم کم درست می‌شوند. 🌷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🌷 @Organizational_Work