🖼 #پوستر
📌 وقتی مؤمنین بر محور ولایت اجتماع کنند...
💠 شهید سید مرتضی آوینی: جهان در آستانهی تحولی عظیم قرار گرفته است. وقتی مؤمنین بر محور ولایت اجتماع کنند، به آن چنان منبعی عظیم از قدرت دست خواهند یافت که هیچ نیروی دیگری در سراسر جهان با آن یارای رو در رویی ندارد.
سِحر با معجزه پهلو نزند، دل خوشدار! اگر سحر فرعونی توانست بر معجزهی موسوی غلبه کند، آمریکا نیز خواهد توانست با تسلیحات پیشرفتهی خویش بر ایمان ما چیره شود. قدرت حقیقی اینجاست.
📗 صفحه ۲۵۸ از کتاب گنجینه آسمانی
🌷 @Organizational_Work
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
📑 آفتها و آسیبهای تشکیلات از دیدگاه دکتر شهید بهشتی(ره) 🌐 تشکیلات دارای آسیبها و آفتهایی است که
🔺۲- خودستایی و خودپرستی و انحصارطلبی:
🌐 این مغز تشکیلات اسلامی اصرار زیادی بر عدم انحصار طلبی تشکیلاتی داشته و تأکید مینماید: “تشکل حق، تشکلی است که انحصارطلب نیست.√
⁉️ یعنی چه انحصارطلب نیست؟
یعنی این منطق خودپرستانه و ضد خداپرستی را ندارد که هرکس توی این تشکیلات هست آدم خوبی است و هرکس توی این تشکیلات نیست آدم خوبی نیست. این تفکر، شیطانی است و نه رحمانی و نه یزدانی. بنا را بر این بگذارید که در تشکلها انحصار طلبیها، و خودپسندیها راه پیدا نکند.
🚨 در تشکلهایتان مواظب نفسالشیطان که مزاحم بهرهمندی از نفسالرحمان است باشید. اگر تشکیلات واقعاً بنابراین انتخاب اصلح، بنابر میدان دادن به افراد برای شکوفائی استعدادها باشد، تشکیلات زمینۀ رشد است. ✅
➖🔸 والا تشکیلات یک خطر دارد و آنکه یک انسان قالبی بسازد از در تشکل در عین حفظ پیوند و ایجاد نظم آهنین، انسانها باید بتوانند که آزاد بیندیشند، انتقاد کنند و تصمیم بگیرند، بله، اجرای تصمیم اولیالامر همینطور که در کل جامعه منافاتی با آزادی ندارد، در تشکیلات هم منافاتی با آزادی ندارد، بشرط اینکه هیچ فرد و گروهی خودشان را بعنوان مدیران و رهبران در داخل تشکیلات تحمیل نکنند.
🔙 اگر شما در داخل تشکیلاتتان خصلت ضد تحمیلی را حفظ کردید و رشد دادید آنوقت تشکیلات، تشکیلات رحمانی است والا شیطانی میشود چه فرق میکند… .
👿 بدترین خصلتی که از شیطان در قرآن یاد میشود استکبار است. خود را بزرگتر تلقی کردن، خود بزرگ بینی و بزرگی فروشی که لازمه قدرت طلبی است “▪️
🔺 ۳- تلاش برای حفظ تشکل به جای حفظ ارزشها :
🗯📿 او تشکل را “پاسدار ارزشها” میداند و زمانی که تشکل به جای حفظ ارزشها برای حفظ خود تلاش میکند، از تشکل تعبیر به “طاغوت” دارد.
💬 وی در این باره میفرماید: “هر وقت این تشکل به جای آنکه نگهبان ارزشها باشد و تلاشگر در راه ارزشها باشد. به جای آنکه خداپرست و حقپرست و حقخواه کمال دوست و کمال خواه باشد، خودخواه شد. آن یک «طاغوت» میشود. و چه بهتر که چنین طاغوتی بر سر راه امت نباشد.
〽️ اگر همهاش به فکر تشکیلاتمان باشیم. اگر تشکیلات برایمان آنقدر محبوب شد که جانشین خدا و حق شد این حالت(لهو) پیدا میکند که «یلقی عن ذکر الله» است و آدم را از یاد خدا غافل میکند.💢
مهدے جان(عج)
جمعه شد تا باز
جای خالی توحس شود
تا شقایق باز
دلتنگ گل نرگس شود
آفتاب پشت
ابرم نام تو دارم به لب
خواستم نور تو گرمی
بخش این مجلس شود 🌼🍃
" اللهم عجل لولیڪ ألفرج "
🌷 @Organizational_Work
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
🔺۲- خودستایی و خودپرستی و انحصارطلبی: 🌐 این مغز تشکیلات اسلامی اصرار زیادی بر عدم انحصار طلبی تشکی
🔺۴- عدم مراقبت از ورود ناهنجاریهای اخلاقی به تشکل و عدم صبوری در برابر ناهنجاریها:
👥 افراد را باید اول قرنطینه کنید و بعد وارد تشکیلات بشوند و البته این قرنطینه تا حدودی ممکن است اما اگر بخواهند افراد را در یک کار تشکیلاتی خیلی در قرنطینه معطل کنند تقریباً عملی نیست و دشوار است. این است که یک قرنطینۀ مستمر میخواهد.
🚨هر قدر جو تشکیلات پاکتر باشد آسیب پذیرتر است. مراقبت از این ضعفهای شخصی افراد لازم است. سوء ظنها، بدگمانیها، بد تفسیر کردنها، اینها همه از چنین ضعفهایی هستند و باید خیلی مراقبت کنیم.
🔸 برای اینکه این ضعفها تا ضعف شخصی است یک گناه است ولی وقتی در یک جمع بود گناه مضاعف است و هم عقاب آن دنیایش مضاعف است. البته کار یک تشکلات ساختن ناقصهاست نه حذف ناقصها.√
🌐 این تشکیلات تشکیلاتی است که باید آنقدر قوی و سازنده باشد تا این ناقصها را بسازد و این ساختن زمان میبرد و در این زمانی که لازم دارد باید با نقصشان بسازیم والا اگر زود ناراحت بشویم که آقا این چه حزبی است کی چنین کرد و فلانی چنان کرد و بد گفت و بد کاری کرد و غیبت کرد و تهمت زد و …
⭕️ اگر دیدیم یک نقطهای آنقدر چرکین است . که علاج ناپذیر است جراحی هم میکنیم این هم درست است ولی جراحی به عنوان آخرین علاج است نه اولین علاج!
⬅️ عدهای از برادران و خواهرهای ما جراحی را اولین علاج میدانند و آسانترین راه برایشان قطع کردن و جراحی است”.
🔺 ۵- مجادله به جای مباحثه:
🔆 این معمار تشکیلات اسلامی یکی از بهترین راهها برای ارتقا اعضای تشکیلات را مباحثه میداند و هشدار میدهد که تشکیلات بایستی مواظب باشد که این مباحثه ها به مجادله تبدیل نشود: “.
🗣 مباحثه معنایش این است که من فکر کردم یک چیزهایی که به نظرم میآید افکار خوبی باشد؛ به شما برخورد میکنم افکار خودم را عرضه میکنم ببینم که آیا شما فکر بهتری دارید یا نه. یعنی با عرضه کردن فکر بر شما دارم فکر خودم را عیار میزنم و میکاوم و جستجو میکنم ببینم آیا غیر از اینهایی که من فهمیدهام چیزهای دیگری نیز پیدا میشود برای فهمیدن؟
🔹 من در حال کاوشم شما هم در حال کاوش هستید. شما وقتی هم حرف مرا گوش بکنید خوب گوش میکنید. با دقت تأمل میکنید و رویش فکر میکنید.
🔙 اگر دو نفر، سه نفر، ده نفر دور هم بنشینیم و بنده شروع کنم در هشت دقیقه حرفهای خودم را بزنم؛ آقا نوبت شما هم تمام شد بسیار خوب؛ آن آقا هم شروع کند که حرفهای خودش را بزند و … و آخر کار هم پا شدیم رفتیم! چه مباحثهای؟⚠️
💢 جدال و کوباندن حرفهای او و کوبیدن مشترک! آدم را به حق و حقیقت میرساند؟ نمیرساند. ما با مجادله رشد نمیکنیم. مجادله بد است مباحثه خوب است. مجادله ضد ارزش است مباحثه ارزش است. گفتگوهایمان باید آهنگ مباحثه داشته باشد.”✅