💬 امام موسی صدر:
💢 اگر در جامعهای كه همه به صورت
دستهجمعی كار میكنند، بخواهيم
تك روی بكنيم، محكوم به زواليم،
ضعيفيم و حقيريم.
❇️ خداوند اگر بخواهد به ما كمك بكند،
البته، به كار دستهجمعي بيشتر
كمك میكند، چون
«يدالله مع الجماعه».
👈 بنابراين، برای كار كردن و كار مؤثر كردن بايد كار منظم كرد و كار دستهجمعی.
🚩 @Organizational_Work
🚨«ضرورت کار تشکیلاتی»
9⃣فراری از ستیز نیست(قسمت اول):
مجتمع انسانى غير از اين نيست كه از افراد و اقوامى داراى طبايع و افكار مختلف تشكيل مییابد، در اين مجتمع هيچ اجتماعى بر اساس سنتى كه حافظ منافعشان باشد اجتماع نمیكنند مگر اينكه اجتماع ديگرى عليه منافعش و مخالف با سنتش تشكيل خواهد يافت، و ديرى نمیپايد كه اين دو اجتماع كارشان به اختلاف كشيده و سرانجام به نزاع و مبارزه عليه هم برمیخيزند، و هر يك در صدد برمیآيد كه آن ديگرى را مغلوب كند.
پس با اين حال مساله جنگ و جدال و اختلافاتى كه منجر به جنگهاى خسارتزا میشود امرى است كه در مجتمعات بشرى گريزى از آن نبوده و خواه ناخواه پيش میآيد، و اگر اين امر قهرى نبود انسان در خلقتش به قوايى كه جز در مواقع دفاع بكار نمیرود از قبيل غضب و شدت و نيروى فكرى، مجهز نمیشد.
🌷 @Organizational_Work
استاد پناهیان در مورد ولایت فقیه.mp3
4.63M
✅ سخنان مهم استاد پناهیان در مورد ولایت فقیه و اهمیت کار رسانه ای برای افزایش قدرت ولایت
#انتخابات
🗳 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴رای نمیدم تا نظام تغییر کنه و حکومت بهتری بیاد!!؟
♨️اگر با رای ندادن ملتی، حکومتی ساقط میشد ، باید دوستانگ غربی امریکا، از جمله سوییس و اتریش.. و دوستان عربی آن، مانند عربستان و بحرین و قطر و... که یا پادشاهی و یا پارلمانی اداره میشوند ،ساقط یا نا مشروع میشدند .
#انتخابات_1400
#من_رای_میدهم
#به_عقب_برنمیگردیم
🗳 @Organizational_Work
⭕️پاسخگویی یا مطالبه
💢 طیف مقابل ما چند دستهاند؛
1⃣دسته اول، افرادی که توسط رسانههای بیگانه تشویق به عدم حضور در انتخابات و بدنبال ایجاد فضای یاس و ناامیدی میباشند، و با ارسال تعداد بالایی از شبهات و به اصطلاح به صورت رگباری ذهن مخاطبان را درگیر شبهاتی میکنند که هیچ مستنداتی برای آنها ندارند.
✅راهکار مقابله با این طیف:
🔹۱.در درجه اول باید مستندات تمامی حرفهای آنها را درخواست نمود (تقریبا در اکثر مواقع این موارد که با حرارت و حمله شدید کلامی آغاز میشود، هیچ پشتوانه مستدل و مستندی ندارد و فقط پمپاژ خبرمنفی است)
🔹۲. بالابردن اطلاعات آماری موثق ، جهت رد کوتاه چند مورد محدود بعنوان نمونه.
🔹۳. درگیر نشدن چالشی با این افراد (چرا که این افراد بدنبال جوسازی و شلوغکاری هستند، حالا چه عمدا و چه سهوا)
🔹۴.طرح و عنوان دستاوردهای انقلاب اسلامی با آمار مستند و مستدل
🔹۵.تغییر فضای ناامیدی و یاس به فضای امید آفرین در گروههای مختلف، با طرح و عنوان دستاوردهای بعد از انقلاب و ظرفیتهای موجود و آینده روشن در صورت انتخاب اصلح.
2⃣دسته دوم افرادی هستند که جزو طرفداران طیف غربگرا هستند، این افراد تمام توانشان بر روی تخریب کاندیدای رقیب میباشد، بدون اینکه پاسخگوی افعال و ناکارامدی طیف مورد حمایتشان باشد.
✅ راهکار: در مقابل این افراد که رویه تخریب را در پیش دارند بجای حمایت از کاندیدای خاص خود، بدنبال مطالبهگری و نه تخریب کاندیدای مقابل باشید، چرا که نیازی نیست شما حمایت علنی از کاندیدای خاصی داشته باشید، که این خود، باعث رها بودن شما در نقد مخاطب و طیف غربگرای ناکارآمد میباشد، بدون نیاز به اینکه بخواهید رگباری پاسخ شایعات کاندیدای خود را بدهید.
3⃣طیف سوم افراد ناظر بر مباحثات در گروه میباشند که معمولا حدود ۹۸ درصد اعضای گروه را شامل شده و تصمیم
نهایی آنها متاثر از روند مباحثات دو طیف مقابل هست.
✅نکته قابل توجه: اگر طیف بیطرف، شما را فردی منطقی، بدون اعلام حمایت از فرد خاصی، در راستا و همراه اهداف و نیازهای خود ببینند، فردی که بدون سند صحبت نمیکند، تخریب نمیکند، و ظاهرا از فرد خاصی حمایت نکرده و بدنبال مطالبهگری واقعی میباشد، قطعا به سمت تحلیلهای شما گرایش پیدا کرده و شما میتوانید جو گروه را به سمت مطالبات واقعی و پاسخگویی مدعیان پیش ببرید،
🔸پس توصیه میشود همراه و همرنگ گروه اکثریت بیطرف بوده و سطح مطالبه و نیازهای گروه را بصورت غیرمستقیم از طرفداران کاندیداها بالا ببرید. حالا چه کاندیدای انقلابی چه غیر انقلابی، که این خود به رشد مخاطب در شناخت واقعی کاندیدای خود کمک بسیار موثری هست که با دلیل رد یا تایید نماید.
تحلیلگر سیاست مجازی: #سادات_عسگری
#سوادسیاسی_مجازی
#انتخابات
#عملیات_روانی
📃 #متن
امام خامنهای: «ولاتقولن انی مؤمر آمر فاطاع»؛ اینطور نباشد که تو بگویی چون در این کار به من مسئولیت سپرده شد، من باید دستور بدهم و دیگران از من اطاعت کنند. «لاتقولن»یعنی با تأکید و مبالغه میگوید مبادا چنین فکری بکنی و چنین حرفی بزنی؛ این روحیه که من اینجا چون مسئولیتی دارم، باید بگویم و دیگران بیچون و چرا حرف من را گوش کنند. ۱۳۸۴/۷/۱۷
🌷 @Organizational_Work