♡••
باید براےِ آمدنشـ••لحظہ را شمُـرد
آن لحظہاےڪہ رخ بنماید بھارِ ماستـ..
🇮🇷 @Organizational_Work
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
✍ تحلیل روابط فیمابین فناوری اطلاعات؛ تکنولوژی و سازمان مجازی ⚛ فناوری اطلاعات به عنوان یکی از عوا
🔍 نظارت و کنترل سودمند در سازمانهای مجازی
📍کنترل ستادهها OUTPUT CONTROLS)
👈 باتوجه به اینکه هدف کلیدی یک سازمان مجازی تحصیل حداکثر تطابق و انعطافپذیری است، 👈 تاکید اصلی بر تفویض اختیار و خودکنترلی کارکنان معطوف است.
⚛ سازمان مجازی همچون یک جامعه آزاد است؛ یعنی اینکه این سازمان مبتنی بر اعتماد به کارکنان بوده و درعوض از آنان انتظار دارد که مسئولانه رفتار کنند.
🌀 توسعه و تکامل یک سازمان مجازی مشابه توسعه یک دموکراسی نوپا است که ممکن است در اوایل کار دشواریهای جدی به وجود آورد به گونهای که بازگشت به دیکتاتوری، مدیران سازمان را وسوسه کند(تیلور 1995)
✅ رسمی کردن نیازهای شغلی و استانداردهای عملکرد: از آنجایی که توانایی مدیر برای سرپرستی فیزیکی کارکنان کاهش مییابد، برمبنای این راهبرد سعی میشود که ازطریق نهادینه کردن قوانین و مقررات، شرح شغلها و استانداردهای عملکرد دقیق، نسبت به توانایی کارکنان در انجام دادن صحیح کارها اطمینان حاصل کرد.
✅ رسمی کردن ارتباطات: این راهبرد و راهبرد قبلی ماهیتاًً رفتارمدار هستند، درحالی که راهبــرد نخست نتیجه مدار به حساب میآید.
◀️ به طور مشابه با راهبرد قبلی، هرقدر که مسافت فیزیکی میان سرپرست و مرئوس بیشتر باشد، احتمال کمتری وجود دارد که سرپرست به الگوهای ارتباطی غیررسمی و طبیعی برای تبادل اطلاعات اتکا کند (KATZ & KAHN, 1978).
➖🔹 نکته حائز اهمیت آنکه، هرچند سازمانهای مجازی میتوانند از فناوری جهت نظارت بر کارکنان خود استفاده کنند
⬅️ «نظارت» سنتی ازطریق «مشاهده» حرکات کارکنان موجبات نارضایتی و تنش روانی را در آنها فراهم میآورد و لزوماً به توانایی سازمان در پاسخگویی سریع که هدف کلیدی یک شرکت مجازی است منجر نخواهد شد➡️
انقلاب تشکیلاتی تشکیلات انقلابی قسمت سوم .mp3
17.34M
🎵 سری پادکست #انقلاب_تشکیلاتی_تشکیلات_انقلابی
🔰 قسمت سوم
📻 سیر تاریخی تشکلهای انقلابی از فداییان اسلام تا حزب جمهوری اسلامی و نهادهای انقلابی
🎙 #دکتر_حسین_عرب_اسدی
🇮🇷 @Organizational_Work
♡••
تُو ڪہ یڪ گوشہ چشمت غَمـِ عالمـ ببرد
حیف باشد ڪہ تُـو باشۍ و مـرا غَمـ ببرد...
🇮🇷 @Organizational_Work