eitaa logo
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
2هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
591 ویدیو
27 فایل
https://eitaa.com/joinchat/3336437771C6fdc6395f0 در این کانال سعی میکنیم مطالب درست و حسابی درمورد "اصول کار تشکیلاتی" رو خدمتتون ارائه بدیم. ارتباط با ما: @YaFatEMH313 @A313_Z313
مشاهده در ایتا
دانلود
دعای عهد- حاج آقا حسینی.mp3
4.21M
🌷 پویش کشوری قرائت دعای"عهـــد" ✅ هرروز، بعد از نماز صبح 🍃تنها مسیر آرامش_رمضان۹۹ 🎙 حاج‌آقا‌ حسینی 🌺@Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨ راهکارهای طلایی قرآن برای زندگی موفق در جزء بیستم و هفتم✨ @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
➖🔸 دوستان نزديكش حتى از او برگشتند. ..آنوقت بعد از آنى‌که امام حسن صلح را قبول كرد خيلى‌‌ها خوشحال
فصل ششم حضرت امام حسین (علیه‌السلام) ⭕️ خطراتی که اسلام را به عنوان يک پديده عزيز تهديد می‌کند، از قبل از پديد آمدن و يا از آغاز پديد آمدنش از طرف پروردگار، پيش‌بينی شده است و وسيله مقابله با آن خطرات هم ملاحظه شده و در خود اسلام و در خود اين مجموعه، کار گذاشته شده است. 💪مثل يک بدن سالم، که خدای متعال قدرت دفاعی‌اش را در خود آن کار گذاشته است، يا مثل يک ماشين سالم، که مهندس و سازنده آن، وسيله تعميرش را با خود آن همراه کرده است. ✳️ اسلام يک پديده است و مثل همه پديده‌ها، خطراتی آن را تهديد می‌کند و وسيله‌ای برای مقابله لازم دارد.
🔆 خدای متعال اين وسيله را، در خود اسلام گذاشت. اما آن خطر چيست؟ 💢 دو خطر عمده، اسلام را تهديد می‌کند که ⬅️ يکی خطر «دشمنان خارجی» ⬅️ و ديگری خطر «اضمحلال داخلی» است. 🔺دشمن خارجی يعنی کسی که از بيرون مرزها، با انواع سلاح‌ها، موجوديت يک نظام را با فکرش و دستگاه زيربنايی عقيدتی‌اش و قوانينش و همه‌چيزش هدف قرار می‌دهد. ..از بيرون ❓يعني چه؟ نه از بيرون کشور. از بيرون نظام؛ ولو در داخل کشور. دشمنانی هستند که خودشان را از نظام، بيگانه می‌دانند و با آن مخالفند. *اينها بيرونند. *اينها غريبه‌ا‌‌ند. اينها برای اينکه نظامی را نابود کنند و از بين ببرند، تلاش می‌کنند. ⭕️❌⭕️
☢ با شمشير، با سلاح آتشين، با مدرن‌ترين سلاح‌های مادی، و با تبليغات و پول و هرچه که در اختيارشان باشد. اين، يک نوع دشمن است. 🔻 دشمن و آفت دوم، آفت اضمحلال درونی است. يعنی در درون نظام؛ که اين مال غريبه‌ها نيست، اين مال خودی‌هاست.😒 🔸خودی‌ها ممکن است در يک نظام، بر اثر خستگی، بر اثر اشتباه در فهم راه درست، بر اثر مغلوب احساسات نفسانی شدن و بر اثر نگاه کردن به جلوه‌های مادی و بزرگ انگاشتن آن‌ها، ناگهان در درون، دچار آفت‌زدگی شوند. 🔸🔺🔻🔸 🅾 اين، البته خطرش بيشتر از خطر اولی است.
◾️▪️ اين دو نوع دشمن ‌ـ ‌آفت برونی و آفت درونی ـ‌ برای هر نظامی، برای هر تشکيلاتی و برای هر پديده‌ای وجود دارد. 🔷 اسلام برای مقابله با هر دو آفت، علاج معين کرده و جهاد را گذاشته است.✔️ ➰ جهاد، مخصوص دشمنان خارجی نيست. «جاهدُ الكّفار وَ المنافقین۱» منافق، خودش را در درون نظام قرار می‌دهد. 〽️ لذا با همه اين‌ها بايد جهاد کرد. جهاد، برای دشمنی است که می‌خواهد از روی بی‌اعتقادی و دشمنی با نظام، به آن هجوم بياورد. ❇️ همچنين، برای مقابله با آن تفکُک داخلی و از هم پاشيدگی درونی، تعاليم اخلاقی بسيار باارزشی وجود دارد که دنیا را به‌طور حقيقی به انسان می‌شناساند و می‌فهماند که ☘ «اَعلَمُ انًما الحیاة دنیا لعبٌ وَ لهوٌ وَ زینةٌ وَ تَفاخر بینکم وَ تکاثُر فی الاموال و اولاد۲» تا آخر.☘ ــــــــــــــــــــــــــــ ۱(سوره مبارکه توبه/ آيه۷۳«اى پيامبر! با كافران و منافقان جهاد كن.» ۲(فکک: جدایی) ۳(سوره مباركه حديد/ آيه ۲۲«بدانيد كه زندگى دنيا بازى و سرگرمى و زينت و فخرفروشى شما به يكديگر و فزون‌خواهى در اموال و فرزندان است.»)
💥 يعنی اين زر و زيورها، اين جلوه‌ها و اين لذت‌های دنيا اگرچه برای شما لازم است، اگرچه شما ناچاريد از آن‌ها بهره ببريد، اگرچه زندگی شما وابسته به آن‌هاست و در اين شکی هم نيست و بايد آنها را برای خودتان فراهم کنيد؛ اما بدانيد که مطلق کردن اين‌ها و چشم‌بسته به دنبال اين نيازها حرکت کردن و 👈 هدف‌ها را به فراموشی سپردن، بسيار خطرناک است.🚫 🌟 اميرالمؤمنين عليه‌السلام شير ميدان نبرد با دشمن است و هنگامی که سخن می‌گويد آدم انتظار دارد نصف بيشتر سخنان او راجع به جهاد و جنگ و پهلوانی و قهرمانی باشد؛ ✍ اما وقتی در روايات و خطب نهج‌البلاغه او نگاه می‌کنيم، می‌بينيم اغلب سخنان و توصيه‌های آن حضرت راجع به زهد و تقوا و اخلاق و نفی و تحقير دنيا و گرامی شمردن ارزش‌های معنوی و والای بشری است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای عهد- حاج آقا حسینی.mp3
4.21M
🌷 پویش کشوری قرائت دعای"عهـــد" ✅ هرروز، بعد از نماز صبح 🍃تنها مسیر آرامش_رمضان۹۹ 🎙 حاج‌آقا‌ حسینی 🌺@Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ولی‌امر مسلمین جهان حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای(مد‌ظله العالی) 🇵🇸 در روز جهانی قدس ⏳ زمان: جمعه ۹۹/۳/۲ 🔹 ساعت ۱۲ ظهر 💬 پخش زنده از 🖥 شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی داخلی و بین الملل 🇮🇷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❣ قدس خون بهایت. فتح خواهد شد. راهپیمایی مجازی روز قدس http://185.73.112.59/~qods/ 🇮🇷 @Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨ راهکارهای طلایی قرآن برای زندگی موفق در جزء بیستم و هشتم✨ 🌺@Organizational_Work
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
فصل ششم حضرت امام حسین (علیه‌السلام) ⭕️ خطراتی که اسلام را به عنوان يک پديده عزيز تهديد می‌کند، ا
💫ماجرای امام حسين عليه‌السلام تلفيق اين دو بخش است. يعنی آنجايی‌که هم جهاد با دشمن و جهاد با نفس، در اعلی مرتبه آن تجلّی پيدا کرد، ماجرای عاشورا بود. ✅ يعنی خدای متعال می‌داند که اين حادثه پيش می‌آيد و نمونه اعلایی بايد ارائه شود و آن نمونه اعلی الگو قرار گيرد. 🔹مثل قهرمان‌هايی که در کشورها، در يک رشته مطرح می‌شوند، و فرد قهرمان، مشوق ديگران در آن رشته از ورزش می‌شود. 〽️ البته، اين يک مثال کوچک برای تقريب به ذهن است. 🚩 ماجرای عاشورا عبارت است از يک حرکت عظيِم مجاهدت‌آميز در هر دو جبهه. 🔙 هم درجبهه مبارزه با دشمن خارجی و برونی؛ که همان دستگاه خلافت فاسد و دنياطلبان چسبيده به اين‌دستگاه قدرت بودند و قدرتی را که پيغمبر برای نجات انسان‌ها استخدام کرده بود، آنها برای حرکت در عکس مسير اسلام و نبی مکرم اسلام‌صلی‌الله‌عليه‌وآله‌وسلم می‌خواستند؛ 🔸 و هم در جبهه درونی، که آن‌روز جامعه به‌طور عموم به سمت همان فساد درونی حرکت کرده بود.
✴️ نکته دوم، به نظر من مهم‌تر است. برهه‌ای از زمان گذشته بود. دوران سختی‌های اوليه کار، طی شده بود. √ فتوحاتی انجام شده بود. غنائمی به‌دست آمده بود. دايره کشور وسيع‌تر شده بود. ◾️دشمنان خارجی، اين‌جا و آن‌جا سرکوب شده بودند، غنايم فراوانی در داخل کشور به جريان افتاده بود. 💴 عده‌ای پول‌دار شده بودند و عده‌ای در طبقه اشراف قرار گرفته بودند. 🕹 يعنی بعد از آنکه اسلام، اشرافيت را قلع و قمع۱ کرده بود، يک طبقه اشراف جديد در دنيای اسلام به‌وجود آمد. عناصری با نام اسلام، با سمَتها و عناوين اسلامی ‌ـ پسر فلان صحابی، پسر فلان‌يار پيغمبر، پسر فلان خويشاوند پيغمبر ‌ـ‌ در کارهای ناشايست و نامناسب وارد شدند، که بعضی از اين‌ها، اسم‌هايشان در تاريخ ثبت است. 🔻 کسانی پيدا شدند که برای مهريه دختران‌شان، به‌جای آن مهرالسًنه چهارصدوهشتاد درهمی که پيغمبر اکرم‌صلی‌الله‌عليه‌وآله‌وسلم و اميرالمؤمنين علیه‌السلام و مسلمانان صدر اسلام مطرح می‌کردند، يک ميليون دينار، يک ميليون مثقال طلای خالص قرار دادند! ـــــــــــــــــــــــــــ ۱(قلع و قمع: ریشه‌کن ساختن و سرکوب کردن)
⁉️ چه کسانی؟ پسران صحابی‌های بزرگ، مثلاً مصعب‌بن‌زبير و از اين قبيل. قضايا، كمتر از يك دهه پس از رحلت پيغمبر شروع شد. ❎ ابتدا سابقه‌داران اسلام ‌ـ ‌اعم از صحابه و ياران و كسانی كه در جنگ‌های زمان پيغمبر شركت كرده بودند ‌ـ‌ از امتيازات برخوردار شدند، كه بهره‌مندی مالی بيشتر از بيت‌ا‌لمال، يكی از آن امتيازات بود. 👌 چنين عنوان شده بود كه تساوی آنها با سايرين درست نيست و نمی‌توان آن‌ها را با ديگران يكسان دانست! ♦️ اين، خشت اول بود. حركت‌های منجر به انحراف، اينگونه از نقطه كمی آغاز می‌شود و سپس هر قدمی، قدم بعدی را سرعت بيشتری می‌بخشد. ✖️ انحرافات، از همين نقطه شروع شد، تا به اواسط دوران عثمان رسيد. 🔱 در دوران خليفه سوم، وضعيت به گونه‌ای شد كه برجستگان صحابه پيغمبر، جزو بزرگ‌ترين سرمايه‌داران زمان خود محسوب می‌شدند! 👈 توجه می‌كنيد! 🅾 يعنی همين صحابه عالی‌مقام كه اسم‌هايشان معروف است ‌ـ طلحه، زبير، سعدبن‌ابی‌وقاص و غيره ـ‌ اين بزرگان، كه هر كدام يك كتاب قطور سابقه افتخارات در بدر و حنين و احد داشتند، در رديف اول سرمايه‌داران اسلام قرار گرفتند.
🔸 يكی از آنها، وقتی مُرد و طلاهای مانده از او را بين وَرَثه تقسيم كنند، ابتدا به صورت شمش درآوردند و سپس با تبر، بنای شكست خواستند و خرد كردن آنها را گذاشتند. 📍مثل هيزم، كه با تبر به قطعات كوچك تقسيم كنند! طلا را قاعدتا ِ با سنگ مثقال می‌كشند؛ ببينيد چقدر طلا بوده كه آن را با تبر می‌شكسته‌اند! 📝 اين‌ها در تاريخ ضبط شده است و مسائلی نيست كه بگوييم شيعه در كتاب‌های خود نوشته‌اند. 🖇 حقايقی است كه همه در ثبت و ضبط آن كوشيده‌اند. مقدار درهم و ديناری كه از اين‌ها به جا می‌ماند، افسانه‌وار بود. 💢وقتی مي‌گوييم فاسد شدن دستگاه از درون، يعنی اين. يعنی افرادی در جامعه پيدا شوند که بیماری اخلاقی مُسری خود ‌ـ‌ دنيازدگی و شهوت‌زدگی ‌ـ‌ را که متأسفانه مهلک هم هست، همين‌طور به جامعه منتقل کنند. ➰در چنين وضعيتی، مگر کسی دل و جرأت يا حوصله پيدا می‌کرد که به سراغ مخالفت با دستگاه يزيدبن‌معاويه برود؟! ⁉️مگر چنين چيزي اتفاق می‌افتاد؟ چه کسی به فکر اين بود که با دستگاه ظلم و فساد آن روز يزيدی مبارزه کند؟ 🚨 در چنين زمينه‌ای، قيام عظيم حسينی به‌وجود آمد، که هم با دشمن مبارزه کرد و هم با روحيه راحت‌طلبیِ فسادپذيرِ رو به تباهی ميانِ مسلمانانِ عادی و معمولی اين مهم است.