📝۳۱- برای هر کارتان برنامه ریزی کنید. بدون برنامه ریزی کاری را شروع نکنید. سعی کنید کاملا هدف، وضعیت فعلی و راههای رسیدن به هدف را بررسی کنید و برای انجام کارتان برنامه ریزی داشته باشید.
✖️۳۲- منتظر ناجی نباشید. اگر مشکلاتی میبینید غر نزنید. سعی کنید خودتان به اصلاح امور کمک کنید.
👥 ۳۳- با جامعه ارتباط داشته باشید. اگر یک تشکیلات ارتباطش با جامعه کم شود به سمت فرقهای شدن پیش میرود و کم کم از بین میرود. هر یک از اعضا باید ارتباطش با جامعه را حفظ کند.🔄
🔍📊 ۳۴- از کنار پدیدههای سیاسی و اجتماعی به سادگی عبور نکنید.
🖊📚 سعی کنید در مورد وقایع داغ روز پیش خودتان تحلیل و بررسی و جمع بندی داشته باشید. داشتن یک وبلاگ زنده و پویا به این امر کمک میکند.
☣ ۳۵- اگر یک شایعه در مورد فرد یا نهادی در تشکیلات را مشاهده کردید به سادگی از کنار آن عبور نکنید. با شایعات مقابله کنید حتی اگر مربوط به خودتان نبودید. مسوولین بالاتر را نیز در جریان شایعه بگذارید. نگذارید شایعات در تشکیلات رواج پیدا کنند.❌
◾️ ۳۶- از دخالت دادن خصومتهای شخصی در مواضع و جهت گیریهای تشکیلاتی به شدت حذر کنید.
🌐✔️ ۳۷- هر تشکیلات بایستی اطلاعات موجودش را طبقه بندی کند. هر عضو با توجه به جایگاه و نیازهایش به بخشی خاص از اطلاعات دسترسی دارد. طبقه بندی اطلاعات را رعایت کنید.
✖️🔻۳۸- باید بدانید که عدم اعتماد باعث عدم بیان اطلاعات میشود اما اعتماد به یک شخص لزوما مجوزی برای گفتن اطلاعات نمیشود. بنابراین منطقی نیست که انسان به هر کسی که اعتماد داشت اطلاعات تشکیلاتی بدهد.➡️
👌🤐 ۳۹- هر صحبتی مکان و زمان خود را دارد. موقعیتشناس باشید.√
⚠️ چطور از دل ۱۸ هزار نامه عاشق، ۳۰ هزار قاتل ایجاد شد؟
🔹 اشتباه چاپی نیست.اینجا قدم به قدم نکته و حرف است. اینجا کربلاست!✨
💬 پاسخهای زیادی به معمای تاریخی «قلوبهم معک و سیوفهم علیک» داده شده است:
💞دلهایی با او
⚔و شمشیرهایی بر او؟!
✴️ چه حکایت شگفتی! این رساله به دنبال پاسخی برای یک درد تاریخی شیعه خواهد بود
⁉️ چرا سرنوشت، قاتلان امام حسین را از مردمان «کوفه» انتخاب کرد؟ چرا قلم تقدیر حتی یک نفر را از «شام» به کربلا نیاورد و تماماً کوفیانی را در مقابل امامشان قرار داد که ادعای محبت او و انتظار آمدنش را داشتند؟
😭 حسین را منتظرانش کشتند!
⬅️«چه کنیم اهل اراده شویم؟!...»➡️
🚩 @Organizational_Work
AUD-20200617-WA0024.mp3
12.99M
📖 قرائت #زیارت_عاشورا
🌷 روز سی و پنجم
▪️شروع چله ۹۹/۶/۱
🏴 محرم ۹۹
🌹 @Organizational_Work
اصول کار تشڪ✌️ـیلاتی
☑️ ۲۵- از حق ابراز نظر خودتان در مورد مسائل مورد بحث دفاع کنید و سعی کنید در تصمیم گیریهای جمعی دخی
🌐۴۰ تشکیلات به طور دایم باید فضای اطراف را رصد کند و ایدههای خود را اصلاح و به روز کند.
✅ تشکیلات باید فرصت طلبان نفوذی را مدیریت کند. نباید اجازه داد که فضای تضارب آرا در داخل تشکیلات گل آلود شود. اعضا بایستی در مقابل فرصت طلبان و بدخواهان نفوذی هوشیار باشد.
📵 ۴۱- مراقب باشید وقتی که ناامید هستید برای جمع صحبت نکنید. از القای یاس به تشکیلات پرهیز و جلوگیری کنید.
☑️ ۴۲- حس نقدپذیری را در خود تقویت کنید. خودتان هم خودتان را نقد کنید
👌🔰 ۴۳- سعی کنید برای مسوولین بالادستی خود پیشنهاد داشته باشید. گهگاه از منظر بالادست به تشکیلات نگاه کنید و برای بهبود وضعیت آن پیشنهاداتی را تنظیم و به مسوولین بالادستی تشکیلات بدهید. این امر باعث افزایش توان مدیریتی شما، تقویت نگاه استراتژیک شما، رشد تشکیلاتی شما و بهبود وضع تشکیلات میشود.
💕❇️ ۴۴- اعضای تصمیم گیر اصلی و اعضای اتاقهای فکر یک تشکیلات به صداقت، اعتماد و صمیمیت باید اهمیت بدهند.
۴۵- شکست را بپذیرید. از مرور و بارخوانی تجربهٔ شکستهایتان فرار نکنید. آن را چندیدن بار واکاوی کنید تا حداکثر تجربیات را از ان به دست بیاورید. خاطره نویسی میتواند در این زمینه مفید باشد.
🔹🔛🔸
👈 ۴۶- از وظایف مهم هر عضو تشکیلات این است که در بیرون تشکیلات از مواضع و سیاستهای کلان تشکیلات دفاع کند. اگر افرادی را دارای پتانسیل میبینید، تشکیلات را به آنها معرفی کنید. این امر باعث رشد تشکیلاتی شما و رشد تشکیلاتتان میشود.***
👥 ۴۷- اعضای یک تشکیلات برای ارتقاء اعضای دیگر نیز بایستی تلاش داشته باشند. مقالات، کتابها، افراد مطلع، مجلات و… مفید را در اختیار همدیگر قرار دهید.
📚🔛📰
♨️ ۴۸- درکار تشکیلاتی، انگیزهها نباید کینهها، نفرتها و ضدیت با این یا آن باشد. بلکه باید اصیل و از درون تحلیل و نقدهای ضرورت کار تشکیلاتی و بصورت منطقی استخراج شود. هر از چند گاهی انگیزههای خود برای فعالیت را بازبینی و اصلاح کنید که به انگیزههای غیر اصیل آلوده نشده باشند.
💥 ۴۹- اگر یک درز اطلاعاتی مشاهده کردید حتما به مسوول بالادستی خود گزارش دهید.
🚥۵۰- با موضوعات پیچیده، ساده و سطحی برخورد نکنید اما موضوعات را هم پیچیده نکنید. سعی کنید الگوریتمهای حل مساله را ساده طراحی کنید.✔️