💬ما اگر بخواهیم در مقابل جبهه دشمن کارکنیم، هم باید #تنوع داشته باشیم، هم باید #ابتکار داشته باشیم، هم باید #انگیزه داشته باشیم، هم #برنامه داشته باشیم، کارمان هدایت شده باشد و این نمیشود مگر با #تشکیل_جبهه .
🔸امام خامنهای - ۱۳۹۲/۲/۲
💠 @Organizational_Work
♡••
بدان امید ڪزاین ڪوچہ بگذرد سحرے
چہ آبها ڪہ نپاشیدهام بہ خاڪِ درش..
🌷 @Organizational_Work
[انشعاب و انشقاق خطرناک است]
انشعاب و انشقاق و دو دسته شدن خطرناک است؛ یکی
به خاطر یک فکری از مجموعهای جدا بشود، باز یکی
دیگر از آن طرف به خاطر یک فکر دیگر جدا بشود؛ در
حالی که این فکرها ممکن است درست هم باشد، اما
آنقدر اهمیت نداشته باشد که انسان این یکپارچگی
را به خاطر آن به هم بزند... نگذارید شما را تکهتکه و
پارهپاره کنند. (امام خامنهای - ۸۶/۲/۱۱)
💬 #دشمن_ازکارتشکیلاتی_میترسد (۱۲)
🌐 @Organizational_Work
[تشکیلات معبد باشد نه معبود]
تشکیلات میتواند معبد باشد، ولی مبادا تبدیل به معبود گردد؛ اصول و ارزشهای عقیدتی و معنوی خودتان را در قالب تشکیلات حفظ، و بر صمیمیت و همدلی بین اعضا تأکید کنید. (امام خامنهای - ۹۲/۱۱/۲۳)
💬 #دشمن_ازکارتشکیلاتی_میترسد (۱۱)
🌐 @Organizational_Work
تنها هشت روز پس از پیروزی انقلاب، حزب جمهوری اسلامی اعلام موجودیت کرد. تشکیلاتی که نماد کار گروهی و تشکیلاتی ابتدای انقلاب
است. تدارکات سازمانی حزب جمهوری از یکسالونیم پیش از انقلاب و با ایدهی شهید بهشتی آغاز شد و پس از شهادت ایشان و شهید
باهنر، آیتالله خامنهای به عنوان دبیرکل حزب انتخاب شد و تا زمان تعطیلی حزب در این سمت باقی ماند. در منظومهی فکری رهبر انقلاب
ضرورت کار تشکیلاتی و جمعی از پیش از انقلاب تاکنون همواره از اهمیت خاصی برخوردار بوده است. ایشان در امور فرهنگی، اجتماعی،
سیاسی، دانشجویی و حتی علمی بارها این مهم را مورد توجه قرار داده و بر آن تأکید کردهاند. رهبر انقلاب عدم وجود فرهنگ «کار جمعی»
در کشور را یک «نقص ملی» و ضرورت کار تشکیلاتی را از «فرایضی» میدانند که هر گروه مردمی باید به دنبال آن باشد.
📒 شماره ۱۶۷ خط حزبالله در اطلاعنگاشتی، ضرورت کار جمعی و تشکیلاتی از منظر رهبر انقلاب را مورد بررسی قرار داده است که از فرداشب و به مرور در کانال پایگاه مضمار منتشر خواهند شد.
💬 #دشمن_ازکارتشکیلاتی_میترسد
🌐 @Organizational_Work
با آن صدای خسته و اشک مثالی اش
گردیده باز همدم طفل خیالی اش
این روضه زنانه جگر پاره میکند
دارد رباب صحبت گهواره میکند
◼️ ایام وفات خانوم جان حضرت رباب(س) تسلیت باد...
📌 پی نوشت: ۲۱ رجب، بنابر قولی روز وفات حضرت رباب(س) میباشد.
#حضرت_رباب #امان_از_دل_رباب
🏴 @Organizational_Work
♡••
دلبـردهازبـھـشـتزوایـٰا؎ِمرقـدت
ازبـسکہدرحریـمِتوبـو؎ِخُـدارسیـد...!
💠 @Organizational_Work
استاد پناهیان: تشکیلاتی مثل #بسیج یا ادارهکنندگان یک #هیئت و اساساً هر نوع تشکّل مؤمنین در کنار همدیگر، همگی بنا بوده ما را در جهت «اِجتماع مِنَ القُلوب» رشد بدهد. گیر کار ما اینجاست! این را باید درست کنیم. گیر ما دشمنان نیستند، گیر ما در ضعف بسیجی بودن ماست. ما در خانه و مدرسه باید طوری تربیت شویم که بتوانیم در کار گروهی و تشکیلاتی موفق باشیم. اما #کار_تشکیلاتی تقریباً از رویۀ عموم بچهمذهبیها بهدور است. #مسیر_رشد ما اینجاست. ۹۵/۳/۲
💠 @Organizational_Work
✊ زندگی تشکیلاتی، زمینهساز ظهور
استاد پناهیان: موضوع اصلی در معارف مهدوی، مختصات خاص خود حضرت به عنوان «امام» نیست؛ اطلاعات در اینباره آنقدر کم است که ما خودبهخود وادار میشویم دربارۀ «امت» فکر کنیم. به بیان دیگر، آن چیزی که ما در ارتباط با امام زمان(ع) خیلی نیاز داریم بدانیم، #امتِ حضرت است و اینکه «این امت چگونه باید باشند؟» و اِلّا مثلاً اینکه «حضرت الان کجا زندگی میکنند؟ چه ویژگیهایی دارند؟»، اینها اگرچه موضوعات خوبی هستند، ولی مشکل اصلی این است که ما بیشتر باید در اندیشۀ این باشیم که آیا آن امتِ لازم برای این امام، شکل پیدا کرده است یا نه؟ باید بیشتر در اینباره فکر کنیم، نه دربارۀ شخصِ خود حضرت.
پیامبر گرامی اسلام(ص) نیز همان اول در جریان دعوت از خویشان، فرمودند: «چه کسی میآید به من کمک کند؟» یعنی پیامبر خدا(ص) هم که باشد، بالاخره کمک میخواهد و مسألۀ امت مطرح است. ما وقتی میخواهیم دربارۀ امام زمان(ع) صحبت کنیم، در واقع باید دربارۀ خودمان صحبت کنیم؛ این ما هستیم که به دوران غیبت، پایان خواهیم داد.
💠 @Organizational_Work