🌙 نماز شب های #ماه_شعبان🌙
📿شب هشتم:
دو رکعت، در رکعت اول بعد از حمد آیه آمن الرسول تا آخر سوره پنج مرتبه، و پانزده مرتبه سوره توحید،
آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ ۚ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّـهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ ۚ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا ۖ غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِيرُ ﴿٢٨٥﴾ لَا يُكَلِّفُ اللَّـهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ ۗ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنتَ مَوْلَانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ ﴿٢٨٦﴾
و در رکعت دوم بعد از حمد آیه آخر سوره کهف یک مرتبه، و پانزده مرتبه سوره توحید.
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَىٰ إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ ۖ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا
✅ ثواب: رسول خدا (صلی الله علیه و آله)فرمود: هر کس این نماز را بجا آورد، اگر گناهان او بیشتر از کف دریا بوده باشد بیرون نمی رود از دنیا مگر طاهر و پاک شود، مثل این که تورات و انجیل و زبور و فرقان را خوانده باشد.
📚 نمازهای مستحبی
✍🏻 عباس عزیزی
#نوروز
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
👆طبق نامه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، واقعه غدیر که ۳روز بوده، مصادف با۲۹اسفند تا۱فروردین بوده است.
♦️این محاسبات منطبق بر روایاتی است که غدیر ونوروز را دریک روز دانسته است. هر چند چه بسا معنای لطیف تر این روایات و سایر روایاتی که بر نوروز بودن ایام خاص دیگر اشاره دارد، این است که این ایام الله، در حکم نوروز حقیقی برای شیعیان ما میباشد و اینها همه «نوروز» است، چه از لحاظ تاریخ شمسی، با اوّلِ ماه «حَمَل» مطابق باشد یا نباشد.
🌹مثل اینکه در روایات آمده که نوروز اولین روزی است که خورشید در آن طلوع کرد و باد در آن وزیدن گرفت و در آن روز درخشندگی زمین خلق شد. نوروز روزی است که کشتی نوح بر کوه جودی کناره گرفت. در این نوروز است که جبرئیل بر پیامبر اکرم(ص) نازل شد.
♦️معلّی بن خنیس از امام صادق(ع) نقل می کند که فرمودند:
🔰أَنَّ یَوْمَ النَّیْرُوزِ هُوَ الْیَوْمُ الَّذِی أَخَذَ فِیهِ النَّبِیُّ لِأَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ الْعَهْدَ بِغَدِیرِ خُمٍّ ...(بحار ج ۵۶ صه 119)
🌹به درستی که روز نوروز همان روزی است که پیامبر(ص) در عید غدیرخم برای امیرالمؤمنین(ع) بیعت گرفت و مسلمانان به ولایت وی اقرار کردند..
#نوروز
#عید_نوروز
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔴 هالیوود ۱۳۴ فیلم برای جا انداختن موضوع «شیوع بیماری ویروسی» ساخته‼️
🔹ویکیپدیا صفحهای دارد با عنوان “films about viral outbreaks”، که ۱۳۴ فیلم هالیوودی، با موضوع شیوع بیماری ویروسی، را لیست کرده است.
🔹این فیلمها در طی چند ده سال، ذهن مردم دنیا را چنین برنامهریزی کرده، که تصور کنند کاهش شدید و سریع جمعیت دنیا در اثر شیوع یک ویروس، یک واقعیت است. نتیجه این همه فیلم این شده که مردم، و حتی خود پزشکان و دستاندرکاران امر بهداشت، در تشخیص مرز واقعیت و تخیل به اشتباه میافتند.
https://blog.nomorefakenews.com/2021/03/19/hollywood-movies-featuring-deadly-viruses-on-the-loose/
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
1_862877892.mp3
4.55M
🎙 حاج آقا #عالی
🔖 یک رفتار پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) را تمرین کن🔖
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔴گاهشماری #جلالی؛ دقیقترین تقویم جهان
گاهشماری جلالی را در هماهنگی با سال اعتدالی دقیقترین گاهشماری جهان دانستهاند. در برابر تقویم اروپایی که در هر ۳.۲۲۶ سال یک روز خطا دارد، گاهشماری جلالی در هر ۱۱۶.۵۲۹ سال یک روز خطا دارد
ایرانیان پس از اسلام تا سده ۹ هجری قمری از ۵ نوع تقویم استفاده میکردند
1- گاهشماری یزدگردی
2. گاهشماری مجوسی
3. گاهشماری خراجی
4. گاهشماری جلالی
5. گاهشماری غازانی
گاهشماری جلالی یا خیامی :
عُمَر خیام در روز جمعه نهم رمضان سال ۴۷۱ هجری قمری در حالیکه ۳۲ سال بیشتر نداشت تقویم ایرانی را تکمیل کرد.
اختلالاتی که در زمان حیات #خیام یعنی سده ۵ هجری در گاهشماریها وجود داشت، دولت #سلجوقی را برآن داشت تا تقویم جدیدی با مبدأ هجرت پیامبر اسلام از مکه به مدینه و براساس سال خورشیدی را تدارک ببیند.
در دوره ملکشاه سلجوقی، به دستور وزیر ایرانی او « #خواجه_نظام_الملک_طوسی » و با مشارکت جمعی از دانشمندان و منجمان مسلمان آن روزگار چون ( ابومظفر اسفزاری، ابو عباس لوکری، محمد بن احمد معموری، میمون بن نجیب واسطی، و ابن کوشک بیهقی مباهی به سرپرستی «حکیم عمر خیام» و با همکاری عبدالرحمان خازنی ) در ۳ رمضان ۴۷۱ هجری قمری تدوین شد.
و محل رصد آن شهرهای اصفهان (پایتخت سلجوقیان)، ری و نیشابور ذکر شدهاست.و دقیقترین گاهشماری تاریخ ساخته شد.
گاهشماری جلالی مانند گاهشماری یزدگردی ۳۰روزه با ۵روز افزوده و ماهها با همان اسامی (فروردین تا اسفند با پسوند جلالی یا سلطانی) و روزها با عددشماری بودهاست و لحظه تحویل سال مقارن با عبور مرکز خورشید از نقطه اعتدال بهاری است، وقتیکه خورشید از نیمکره جنوبی وارد نیمکره شمالی آسمان میشود. این لحظه که اول برج حمل نامیده میشود، نوروز نامیده میشود و همیشه بر روز اول بهار منطبق است.
مهمترین ویژگی گاهشماری جلالی، که آن را از سایر گاهشماریهای ایرانی پیش از خود متمایز میکند، نخستین کبیسهای است که به هنگام رسمیت یافتن گاهشماری جلالی (در 471 هجری قمری) اعمال شده است. این کبیسه، که به کبیسه جلالی نیز مشهور است، عبارت بود از حذف هجده روز آغاز فروردین در سال 448 یزدگردی و قرار دادن موقعیت ورود خورشید به نقطه اعتدال بهاری در اول این ماه.
از آنجاییکه محور چرخش زمین به دور خودش تقریبا ۲۳/۵ درجه با محور چرخش خورشید به دور خودش زاویه دارد صفحه دایره برجها (دایرة البروج، صفحهای که از استوای خورشید میگذرد) نیز نسبت به صفحه استوای آسمانی (صفحهای که از استوای زمین میگذرد) ۲۳/۵ درجه زاویه دارد
صفحه دایره برجها صفحه استوای آسمانی را در دو نقطه اعتدالها قطع میکند: اعتدال بهاری و اعتدال پاییزی. در اعتدالها طول روز و شب تقریبا در تمام کره زمین برابر است، هنگامی که زمین به اعتدال بهاری میرسد ( بین ۲۹ اسفند تا اول فروردین) آغاز بهار در نیمکره شمالی و سال نو بر اساس دقیقترین گاهشماری جهان، گاهشماری جلالی، است که در دو کشور ایران و افغانستان استفاده میشود.
نام ماههای این تقویم همان نامهای باستانی تقویم یزدگردی بودند با پسوند جلالی یا سلطانی ( تیر، مهر، اسفند ... ) ؛ و در برخی منابع تاریخی از نامهای دیگری هم استفاده شده است
۱- ماهنو
۲- نوبهار
۳- گرمافزا
۴- روزافزون
۵- جهانتاب
۶- جهانآرا
۷- مهرگان
۸- خزان
۹- سرمافزا
۱۰- شبافروز
۱۱- آتشافروز
۱۲- سال افزون
مدت سال شمسی، نوروز و کبیسههای تقویم هجری شمسی دقیقا بر مبنای محاسبات نجومی تعیین میشود. تقویم هجری شمسی، تنها تقویم متداول در جهان است که علاوه بر کبیسههای چهارساله، کبیسه پنج ساله نیز دارد. وجود کبیسههای پنج ساله، باعث انطباق دایمی و دقیقتر تقویم هجری شمسی با فصول طبیعی میشود.
• تعداد روزهای ماههای تقویم هجری شمسی مبنای نجومی و طبیعی دارد. به عبارت دقیقتر، تعداد روزهای ماهها با مدت حرکت ظاهری غیربکنواخت مرکز خورشید روی دایرهالبروج هماهنگی کامل دارد
گروه تحقیقاتی استاد خسروی
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌙 نماز شب های #ماه_شعبان 🌙
📿 شب دهم :
چهار رکعت،(دو نماز دو رکعتی ) در هر رکعت بعد از حمد آیت الکرسی یک مرتبه و سوره کوثر سه مرتبه.
✅ثواب:
رسول خدا (صلی الله علیه و آله)فرمود: هر کس که این نماز را بجا آورد، می گوید خدا به ملائکه اش بنویسد از برای او صد هزار حسنه، و بلند کند از برای او صد هزار درجه، و باز کنید از برای او صد هزار در و نبندید برای او هرگز، و خود و پدر و همسایگانش آمرزیده می شوند.
📚 نمازهای مستحبی
✍🏻 عباس عزیزی
#عید_نوروز
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
👆این نقطه کوچک،ما هستیم!!!
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌙 نماز شب های #ماه_شعبان 🌙
📿شب یازدهم:
هشت رکعت(۴ نماز دو رکعتی ) ، در هر رکعت بعد از حمد ده مرتبه سوره کافرون.
✅ ثواب:
رسول خدا (صلی الله علیه و آله)فرمود: قسم به آن کسی که مرا بر حق به پیغمبری مبعوث کرد که بجا نمی آورد این نماز را مگر مومن مستکمل الایمان، و عطا می کند خدا به او به هر رکعتی باغی از باغهای بهشت.
📚 نمازهای مستحبی
✍🏻 عباس عزیزی
#مناجات_شعبانیه
#نیمه_شعبان
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
گفت پیغمبر به اصحاب کِبار
تن مپوشانید از باد بهار
آنچه با برگ درختان می کند
با تن و جان شما آن می کند.
گفت پیغمبر به اصحاب کِبار
تن بپوشانید از باد خزان
آنچه با برگ درختان می کند
با تن و جان شما آن می کند
#نوروز
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
14.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ تور استانبول و مالدیو برقرار است اما راه کربلا بسته است
🔹انتقاد شدید حجت الاسلام شیخ مهدی شریف از رفتارهای دوگانه ستاد کرونا و وزارت بهداشت
#دوگانگی_ستاد_کرونا
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹دکتر مژده پورحسینی :
سبزی ترخون
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
هدایت شده از صلوات
بر کشتی عشق ناخدا آمده است
ایوب به طوفان بلا آمده است
خوشنودی قلب نازنینش صلوات
میلاد جوان کربلا آمده است
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
#ماه_شعبان
https://eitaa.com/sallavat
با سلام و عرض تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه
از آنجاییکه عزیزان بسیاری درخواست اوقات قمر در عقرب و شرف قمر سال ۱۴۰۰را دارند و مدام سوال میکنند باید عرض کنم بنده حقیر بیسواد هنوز تقویم مورد اعتماد و جامعی را نیافتم از شواهد و قراین حدود دهم فروردین ماه قمر در عقرب است که انشالله از طریق رصد اعلام خواهد شد .ومن الله توفیق
محمد خسروی
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
📿 نماز مخصوص پنج شنبه های #ماه_شعبان :
در هر پنجشنبه این ماه دو رکعت نماز کند در هر رکعت بعد از حمد صد مرتبه توحید و بعد از سلام صد بار صلوات بفرستد تا حق تعالى برآورد هر حاجتى که دارد از امر دین و دنیاى خود.
همچنین برای روزه این روز نیز تاکید شده و در روایت آمده است که در هر روز پنجشنبه ماه شعبان زینت مى کنند آسمانها را پس ملائکه عرض مى کنند خداوندا بیامرز روزه داران این روز را و دعاى ایشان را مستجاب گردان و در خبر نبوى است که هر که روز دوشنبه و پنجشنبه شعبان را روزه دارد حقّ تعالى بیست حاجت از حوائج دنیا و بیست حاجت از حاجتهاى آخرت او را برآورد.
📚مفاتیح الجنان
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دکتر کردافشاری
خواص سیب
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
حضرت علی (علیه السلام) : قِلَّةُ الْأَكْلِ مِنَ الْعَفَافِ وَكَثْرَتُهُ مِنَ الْإِسْرَافِ
كم خوردن عفت و پاكدامنى است و زياد خوردن اسراف است .
📚مستدرك الوسائل ج16 ص213
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌙 نماز شب های #ماه_شعبان 🌙
📿شب دوازدهم :
دو رکعت، در هر رکعت بعد از حمد ده مرتبه سوره تکاثر.
✅ثواب:
رسول خدا (صلی الله علیه و آله)فرمود: کسی که این نماز را بجا آورد مثل این است که دویست بنده از اولاد اسماعیل را آزاد کرده باشد و خارج می شود از گناهان، مثل روزی که از مادر متولد شده، و بیزاری از آتش را به او عطا می کند، و رفاقت می کند با محمد (صل الله علیه و آله).
📚 نمازهای مستحبی
✍🏻 عباس عزیزی
#میلاد_حضرت_علی_اکبر
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
اصطلاحات مربوط به مصرف خارجی دارو:
انکباب: نگهداشتن عضو در معرض بخار دواهایی كه در آب یا مایع دیگری جوشانيده يا گرم كرده باشند.
بَخور: دوایی است که از طریق سوزاندن بو یا دود آن به بیمار رسانده شود.1
ـ بخور مرزنجوش رفعکنندة مضرّت هواي وبایي (عفونی) و گريزانندة حشرات و خزندگان است. ـ بخور انیسون برای نزلههای سرد مفید است.
استنشاق: به بيني كشيدن مايعی که بسیار سیّال و آبکی باشد.
ـ استنشاق آب جوشاندة برنجاسف (بومادران) برای زكام سودمند است.
نَشوق: دوایی که به بيني كشیده شود.
نَفوخ: دوای خشکِ ساییدهای که بدون مایع در بینی (یا گاه اعضای دیگر) دمیده میشود.
ـ نفوخ گل خشک شقایق برای قطع رُعاف (خوندماغ) سودمند است.
لخلخه: دوایی که همراه با مایعی در ظرفی ریخته شده، بر هم زده و بوی آن استشمام شود.
ـ لخلخة گلاب برای تقويت قلب و رفع غشي و بيهوشي و تقويت مغز و نشاط نفس مفيد است.
شمّه: دوای بوکردنی است.
ـ بویيدن ترنج مقوّي دل و مفرّح است.
ـ بویيدن سرکه برای باز کردن سدّة مصفاة (انسداد در سوراخهای استخوان پرویزنی و سینوزیت ناشی از آن) مفید است.
دُلوك: در لغت بهمعنی ماليدن است. اصطلاحاً یعنی مالیدن سَنون روی دندانها بهوسیلة انگشت.
سَنون: دوایی که روی سطح دندان یا لثه پاشیده و مالیده شود و مقوّي جوهر دندان و لثه باشد.
ـ سنون انیسون به خصوص سوختة آن برای جلای دندان و رفع بدبویی دهان مفید است.
ـ سنون سماق برای تقویت لثه مفید است.
نکته: بهکار بردن سنونات روی همة دندانها تنها وقتی جایز است که در همة دندانها یک بیماری، عام و مشترک باشد. هنگامی که بیماری فقط در یک دندان باشد بهکار بردن سنون در سایر دندانها جایز نیست.
ذَرور: داروی سایيدهای است که ذرّات آن بهصورت خشک بر عضو پاشیده میشود.
ـ ذرور سوختة شوید مجفّف زخمهای چركین است.
نَطول: دوایی است که جوشانيده شده و آب آن بر عضو ریخته میشود. پاشويه گونهای نطول است.
ـ نطول مطبوخ پنجانگشت در سركه با روغن زيتون جهت درد و شقاق مقعد مفيد است.
طِلا: دوای مایع رقيقالقوامی است که به عضو مالیده میشود و مانند ضماد نیاز به بستن ندارد.
ـ طلاي مطبوخ تره برای رفع خونریزی بواسير مفید است.
ـ طلای پنجانگشت با آب برای رفع درد و شقاق مقعد مفید است.
لُطوخ: به معني اندودن است. لَطوخ دوای مایعی است كه از طلا غليظتر و از ضماد رقيقتر باشد و بر عضو مالیده و اندوده میشود.
ـ لطوخ خردل جهت درد دندان بيورم مجرّب است.
ضِماد: دوای مايع غليظالقوام نرمی است که به عضو مالیده شده و سپس روی آن بسته میشود؛ ضماد میتواند با مومروغن يا بدون آن باشد.
ـ ضماد پختة اسفناج برای احتباس ادرار حارّ مفید است.
ـ ضماد گل بنفشه برای سردرد ناشی از تابش آفتاب مفید است.
کِماد: دوایی که پس از گرمکردن بر عضو بسته میشود مانند تکمید (کماد کردن) به سبوس گندم.
لَزوق: دوایی است که به عضو چسبانده میشود؛ مرهمی است که تا بهبودی جراحت به آن چسبندگی داشته باشد.
مضمضه: دوای مایعی است که در دهان گردانده میشود. (دهان شویه)
ـ مضمضة طبیخ سرکه با زیره و صعتر برای تسکین درد دندان نافع است.
ـ مضمضة مطبوخ سیاهدانه با سركه برای درد دندان بارد مفید است.
غرغره: حركت دادن دوای مایع در حلق؛ چه پس از گرداندن در حلق، بلعیده شود و چه از دهان بیرون ريخته شود.
ـ غرغرة آبغوره برای ورمهای گرم حلق مفید است.
اكتحال: به چشم کشیدن دوا
قَطور: دوایی که قطره قطره در گوش، بینی یا اعضای دیگر چكانده میشود.
ـ قطور آب بارهنگ برای درد گوش حارّ مؤثر است.
ـ قطور آب بِهﹾ در مجرای ادرار برای جراحات مجاري بول بسیار مفيد است.
ـ قطور سه چهار قطره روغن سیاهدانه (تهیه شده از سیاهدانة بوداده درپایة روغن زیتون) در بینی جهت رفع زكام كه با عطسة بسيار باشد بسیار سودمند است.
شافه (شیاف): که شیاف مقعدی(Rectal Suppository) نوعی از آن است.
فرزجه: شیاف مهبلی و رحمی. (Vaginal Suppository)
منبع:کتاب مروری بر کلیات طب سنتی ایران
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌙 نماز شب های #ماه_شعبان 🌙
📿شب سیزدهم:
دو رکعت است، در هر رکعت بعد از حمد سوره والتین یک مرتبه.
✅ثواب : رسول خدا (صلی الله علیه و آله)فرمود: کسی که این نماز را بجا آورد، مثل این است که دویست بنده از اولاد اسماعیل را آزاد کرده باشد و خارج می شود از گناهان، مثل روزی که از مادر متولد شده، و بیزاری از آتش را به او عطا می کند، و رفاقت می کند با محمد (صل الله علیه و آله)
📚 نمازهای مستحبی
✍🏻 عباس عزیزی
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
37.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 درمان ساده برای
کمر درد ، زانو درد ، پا درد
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🔰خواب بعد از اذان صبح🔰
امام صادق عليه السّلام:
نومة الغداة مشومة، تطرد الرزق، وتصفر اللون وتقبحه وتغيره، وهو نوم كل مشؤوم إن الله تبارك وتعالى يقسم الارزاق ما بين طلوع الفجر إلى طلوع الشمس فإياكم وتلك النومة
خواب صبح (صبح در ادبیات عرب به معنی فاصله اذان صبح تا طلوع خورشید است) شوم و نامبارك است،
و روزى را پس میزند،
و رنگ و روى را زرد و زار میكند،
و شخص را نازیبا و دگرگون مىسازد
و آن خواب همه اشخاص نامبارك است،
همانا خداوند تبارك و تعالى روزىها یا روزى مخلوقات را در فاصله دمیدن صبح تا طلوع خورشید مقرّر و تقسیم می فرماید پس زنهار، از خواب در آن هنگام بپرهیزید.
📚من لا یحضره الفقیه ج۱ص۵۰۲
https://eitaa.com/Ostadkhosravi