اختلال یونهای خارج سلولی و مصرف نمک تصفیه شده
از آنجا که مصرف نمک تصفیه شده صرفآ حاوی سدیم و کلر خالص میباشد و افزودنیهای صنعتی بعضآ مانندید یا فلوئور به آن اضافه میشود، و یک ترکیب نامتعادل از نظر آنیونی و کاتیونی محسوب میگردد که توسط دستکاری انسان روی نمک طعام طبیعی صورت گرفته است، لذا میتواند به تعادل طبیعی محیط خارج و داخل سلولی صدمه وارد نماید و شاید راز اینکه در طب جدید نمک را بعنوان سم تلقی نمودهاند همین نکته باشد چون در این زمانه تقریبآ در تمام جوامع از نمک صنعتی تصفیه شده به جای نمک طبیعی استفاده میشود، حال بیایید با هم یک مروری بر وضعیت سیستمهای کنترلی الکترولیتهای خارج و داخل سلولی داشته باشیم:
در مورد سدیم خارج سلولی میزان طبیعی حدود 142 میلی مول در لیتر و بازه طبیعی آن از 138 تا 146 میلی مول در لیتر و میزان طیف قابل تحمل سلول در حدود 115 تا 175 میلی مول در لیتر است که در خارج از این میزان سلولها قادر به ادامه حیات نخواهند بود، یعنی اگر میزان سدیم خارج سلولی کمتر از 115 میلی مول در لیتر و یا بیشتر از 175 میلی مول در لیتر شود سلول خواهد مرد ولی این به آن معنی نیست که در داخل این طیف سلولها آسیب نمیبینند، بلکه اگر میزان سدیم خارج سلولی از بازه 138 تا 146 میلی مول در لیتر خارج شود آسیب سلولی خواهیم داشت گرچه هنوز سلول زنده است و این آسیب سلولی میتواند به تدریج موجب اختلال عملکرد سلولی و در نتیجه اختلال عملکررد آن بافت و عضو شده و مثلآ سیستم عروق محیطی بدن را تحت تآثیر قرار داده و باعث بروز بیماری افزایش فشار خون گردد.
در خصوص یون کلر خارج سلولی میزان نرمال حدود 108 میلی مول در لیتر و بازهٔ نرمال حدود 103 تا 112 میلی یون در لیتر و میزان قابل تحمل برای ادامهٔ حیات سلول بین 70 تا 130 میلی مول در لیتر میباشد یعنی اگر میزان یون کلر در محیط خارج سلولی کمتر از 70 یا بیشتر از 130 میلی مول در لیتر شود، سلول خواهد مرد، و باز این بدان معنی نیست که در خارج از این میزانها سلول آسیب نخواهد دید، بلکه در خارج از محدودهٔ 103 تا 112 میلی مول در لیتر سلولها آسیب خواهند دید بنابراین وقتی ما نمک متعادل طبیعی را مصرف میکنیم که میزان کلر آن توسط سایر عناصر مثل پتاسیم، کلسیم، منیزیم و.... متعادل شده است با افزایش یکبارهٔ یون کلر در محیط خارج سلولی مواجه نخواهیم شد ولی مصرف نمک تصفیه شدهٔ دارای سدیم و کلر خالص، بدون تعادل و بدون کنترل کلر خارج سلولی را از طیف 103 تا 112 میلی مول در لیتر، خارج نموده و باعث آسیب سلولی میشود.
دکتر حسن اکبری
متخصص و دانشیار آسیب شناس سلولی
محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 دکتر حسن اکبری :
🐮 باز هم اندر خواص روغن های حیوانی مخصوصا روغن زرد گاوی...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺امام خامنه ای : در روز مباهله، پيامبر(ص) عزيزترين عناصر انسانی خود را به صحنه میآورد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دکتر حسن اکبری:
آیا به بچه زیر یک سال میشود عسل داد؟
https://eitaa.com/Ostadkhosravi
🌴1- سورة الفاتحة (حمد):
به سند معتبر منقول است که حضرت امام رضا علیه السلام فرمود: بسم الله الرحمن الرحیم نزدیکتر است به اسم اعظم الهی از سیاهی چشم به سفیدی چشم.
امام صادق علیه السلام فرمودند: اسم اعظم خداوند در سوره حمد است.
به سند معتبر از حضرت امام صادق علیه السلام منقول است که به بعضی از اصحاب خود فرمود: می خواهی به تو تعلیم کنم اسم اعظم الهی را، بخوان سوره حمد، و سوره قل هو الله احد و آیة الکرسی، و سوره انا انزلناه فی لیلة القدر را، پس رو به قبله کن و هر حاجتی را داری از خدا بطلب.
در روایتی منقول است که ابوذر پرسید یا رسول الله انبیاء چند نفرند فرمود: 124 هزار، گفتم مرسل از آن ها چنداند فرمود 313 نفر، گفتم خدا چند کتاب نازل نمود، فرمود 104 کتاب، بر آدم ده صحف و بر شیث پنجاه صحیفه و او اول کسی بود که به قلم نوشت و بر ابراهیم ده صحف و تورات و انجیل و زبور و فرقان. در خبر آمده هر کس فاتحه الکتاب را بخواند گویا تمام کتبی که از آسمان آمده خوانده و هر کس معنای آن را بداند گویا معنای تمام آن ها را دانسته است. علی علیه السلام فرمود: اگر معانی فاتحة الکتاب را می نوشتم 70 بار شتر می شد.
به سند معتبر از حضرت صادق علیه السلام منقول است: هر که را علتی عارض شود در همان وقت هفت مرتبه سوره حمد را بخواند، اگر علتش برطرف شد اکتفا نماید، و اگر نه هفتاد مرتبه بخواند، و من ضامنم از برای او عافیت را.
و ایضا به سند دیگر منقول است که: سوره حمد را بر دردی هفتاد مرتبه نمی خوانند مگر آن که آن درد ساکن می شود.
و ایضا به سند معتبر از حضرت صادق علیه السلام منقول است که: اگر سوره حمد را بر میتی هفتاد مرتبه بخوانند و روح به او برگردد عجب نخواهد بود.
و به سند معتبر از حضرت امام محمد باقر علیه السلام منقول است که: هر که را سوره حمد عافیت ندهد، او را هیچ چیز عافیت نمی دهد.
و ایضا منقول است که حضرت صادق علیه السلام به بعضی از اصحاب خود که شکایت کرد از تب فرمود: بندهای پیراهنت را بگشا و سر در گریبان کن و اذان و اقامه بگو، و هفت مرتبه سوره حمد را بخوان آن شخص چنان کرد و شفا یافت.
از قطب راوندی از حضرت رسول الله صلی الله علیه وآله روایت نموده که ملکی بر آن حضرت نازل شد و گفت به درستی که خداوند تو را به دو سوره بشارت می دهد که قبل از توبه پیامبری اعطا نفرموده: فاتحة الکتاب و خاتمه های سوره بقره، و از آن حضرت روایت است که فرمودند: فضل سوره حمد مانند فضل حاملین عرش می باشد کسی که سوره حمد را بخواند ثواب حاملین عرش الهی به او عطا می شود. و نیز روایت است که فرمودند: اگر فاتحة الکتاب در یک کفه میزان قرار گیرد و بقیه قرآن در کفه دیگر، به درستی که فاتحة الکتاب هفت برابر بر کفه دیگر رجحان دارد.
📚 شفا خانه معنوی.
http://sapp.ir/ghoorani
🎁حلیة المتقین🎁
▪فصل سوم : در آداب موی سر نگاهداشتن:
بدان که زنان را بی ضرورتی و عذری موی سر را تراشیدن حرام است و مردان را یکی از دو چیز سنت است یا آنکه موی سر را بتراشند واین بهتر است یا آنکه موی سررا بگذارند و تربیت کنند به آنکه بشویند و شانه کنند و موی سر را دو حصه کنند که در میان سرته مو ظاهر شود و چون در اول اسلام تراشیدن عیب عظیم بود در میان عرب پیغمبر وامام نباید کاری بکنند که در نظرها قبیح بنماید حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم موی سر را به قدر چهار انگشت می گذاشتند و در حج و عمره میتراشیدند.
در حدیث معتبر از حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم منقول است که هرکه موی سر را بلند بگذارد نیکو رعایت و تربیتش بکنند یا آنکه از ته ببرند و بلند نگذارند و در چندین حدیث وارد شده است که از حضرت صادق علیه السلام پرسیدند که آیا حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم موی سر را دو حصه می کردند و میانش را میشکافتند فرمود که آن حضرت مو را به حدی بلند نمیگذاشتند که احتیاج باین بشود بلکه آنقدر می گذاشتند که به نرمه گوش میرسید و هیچ یک از پیغمبران موی سر نگاه نمیداشتند.
در حدیث دیگر فرمود که هر که موی سر را بلند بگذارد ومیانش را نگشاید حق تعالی در قیامت بپاره از آتش بگشاید.
در حدیث وارد شده است که حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم نهی فرمود از آنکه زنی به حد بلوغ رسیده باشد به روش مردان جمیع موهای سر را در پیش سر یا در میان سر یا در اطراف سر گره بزند و نیاویزد.
در حدیث دیگر منقول است که حضرت رسول صلّی اللّه علیه وآله وسلّم نهی فرمود از کاکل گذاشتن و مو را در پیش سر گره زدن ونقش خضاب کردن و فرمود که زنان بنی اسرائیل هلاک شدند به سبب آنکه موی سر را در پیش سر گره میزدند و نقش خضاب میکردند و محتمل است که مراد از نقش خضاب آن باشد که متعارفست در میان زنان عرب که سوزن بدست و بدن میزنند و سرمه و غیر آن در آن میریزند که رنگش میماند و احتمال دارد که نفشهای حنا را هم شامل باشد.
در حدیث دیگر منقول است که از حضرت صادق علیه السلام پرسیدند از زنی که موی بالای پیشانی رامی برد یاد می کند و موهای رو را می کند برای زینت یا آنکه گیس خود را با گیس دیگری میبافد فرمود که باکی نیست.
در حدیث دیگر فرمود که اگر با پشم یاموی حیوانات یا موی همان زن ببافد باکی نیست اما با موی زن دیگر نبافند وموی زن دیگر را با موی خود پیوند نکنند و بدانکه اگر با موی حیوانی پیوند کرده باشند که گوشتش حرام باشد در حال نماز میباید با او نباشد که در آن نماز کردن جایز نیست مگر آنکه از پشم و موئی باشد که پیش مذکور شد که نماز در آن میتوان کرد.
📚حلیة المتقین
✍🏻علامه محمد باقر مجلسی.
کانال قرآن و عترت
http://sapp.ir/ghoorani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر اکبری :
درمان آلرژی...
https://eitaa.com/Ostadkhosravi