8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍تو دهنی محکم دانشجویان دختر دانشگاه سبزوار
🔹دانشجویان پسر اقدام به ورود به سلف دختران میکنند که با اقدام شجاعانه دختران مواجه شدند
🔸شعار دانشجویان دختر:
زن آزاده منم هیز تویی هرزه تویی
🔴 دعا براي ظهور امام زمان در شب جمعه
🔵 شيخ ابو جعفر طوسي در کتاب «مختصر المصباح» وقتي وظايف شب جمعه را نقل ميکند ميفرمايد : صد مرتبه يا هر اندازه که ميتواني اين گونه بر پيغمبر صلي الله عليه وآله وسلم صلوات ميفرستي :
🌕 أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ ، وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ، وَأَهْلِکْ عَدُوَّهُمْ ، مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ، مِنَ الْأَوَّلينَ وَالْآخِرينَ
🔺خداوندا بر محمّد و آل محمّد درود فرست و فرج ايشان را تعجيل فرما و دشمنان آنان را از جنّ و انس از اوّلين و آخرين هلاک گردان.
📚 مکيال المکارم ج ۲ ص ۳۱
#توییت | داعشیها میخواستند حرم امامان را نا امن کنند، نتوانستند؛ چون مدافعان حرم به میدان رفتند.
حالا سراغ حرم امامزادگان آمدهاند، و شاهچراغ را بار دیگر به شهادت رساندند.
امروز همه ایران حرم است. مرد میدان باشیم و با داعشیها و سلبریتیهایش مبارزه کنیم.
#شاهچراغ
@Panahian_ir
▪️پیام تسلیت اداره تبلیغات اسلامی و تشکل های دینی شهرستان نرماشیر در پی حادثه تروریستی حرم شاهچراغ
«وَسَیعلَمُ الّذینَ ظَلَموا أَی مَنقَلَبٍ ینقَلِبونَ»
◾️بار دیگر دست عوامل روسیاه ، خبیث و تفرقه انداز جریان وهابی _ صهیونیستی از آستین جرثومه های کثیف استکبار بیرون آمد و فاجعه ای بزرگ را در آستان مقدّس شاهچراغ رقم زد.
◾️هتک حرمت آستان مقدّس احمد بن موسی علیه السلام وترور ناجوانمردانه تعدادی از هموطنان عزیزمان که منجر به شهادت و جراحت ده ها تن از ایشان گردید ، دل های همه مردم صبور،نجیب و مظلوم ایران اسلامی از هر کیش و آیین و مذهبی را جریحه دار نمود.
◾️این ترور بزدلانه نشان داد عوامل تروریستی به پشتوانه رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با احساس درماندگی و استیصال در مقابل موج عظیم ملت بصیر و انقلابی ، درصددند تا با چنین اقدامات خباثت آمیز و تفرقه افکن ، موج بیداری و استکبار ستیزی موجود در جهان اسلام را که به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده، خنثی کنند که صد البته با لطف الهی و از برکت خون این شهیدان راه به جایی نخواهند برد. دست های جنایتکار ، تفرقه افکن و ضد اسلامی آمریکا ، صهیونیسم و ارتجاع عرب در پشت این فاجعه بوضوح پیدا است.
◼️ضمن تسلیت به محضرحضرت بقیة الله الاعظم روحی لتراب مقدمه الفداء ونایب بر حقش؛ حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای (مد ظله العالی) ؛ و زائرین و مجاورین آن آستان مقدّس، همچنین خانواده و بازماندگان شهدای عزیز این حادثه تروریستی ،از مسئولین اطلاعاتی، امنیتی و قضایی استانی و ملی درخواست می نماییم؛ با آمران و عوامل داخلی و خارجی این اقدام شنیع، بدون هیچ گونه اغماضی به شدیدترین وجه برخورد قانونی لازم صورت پذیرد.
والعاقبه للمتقین
🖋اداره تبلیغات اسلامی،شورای هیئات مذهبی،کانون مداحان،فعالان قرآنی و نهضت پیشرفت بانوان شهرستان نرماشیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدارهای چند وقت پیش علی اکبر رائفی پور در برنامه ثریادرباره تحرکات تروریستهای تکفیری غیر ایرانی برای انجام عملیاتهای خرابکارانه و کشتهسازی در کشور
https://eitaa.com/joinchat/584122552C80cfb381df
⭕️نجات شهید ثانی در بیابان توسّط امام زمان (علیه السلام):
✨شهید ثانی به همراه کاروانی در حال سفر بود. در بین راه به جایی به نام رمله رسیدند. شهید خواست به مسجدی که معروف است به جامع ابیض برود، بخاطر زیارت کردن انبیایی که در آنجا مدفون هستند. پس دید که در، قفل است ودر مسجد هیچ کسی نیست.
✨پس دستش را بر روی قفل گذاشت وکشید. به اعجاز الهی در باز شد. او داخل شد ودر آنجا مشغول به نماز ودعا گردید وبخاطر توجّه وی بسوی خداوند متعال، متوجّه حرکت کاروان نشد واز قافله جا ماند.
پس متوجّه شد که کاروان رفته وهیچ کسی از آنها نمانده است. نمی دانست چه کار باید بکند ودر مورد رسیدن به آنها فکر می کرد، با توجّه به اینکه وسایل او نیز بار شتر بوده وهمراه کاروان رفته است.
✨بنابراین شروع کرد پیاده به دنبال کاروان راه رفتن تا اینکه از پیاده راه رفتن خسته شد وبه آنها نرسید واز دور هم آنها را ندید.
✨وقتی در آن وضعیّت سخت ودشوار گرفتار شده بود ناگهان مردی را دید که به طرف او می آمد، وآن مرد بر سوار استری بود. وقتی آن سوار به او رسید گفت: «پُشت سر من سوار شو».
✨پس شهید ثانی را پشت خود سوار کرد ومثل برق در مدّت کوتاهی او را به کاروان رساند واو را از استر پیاده کرد وفرمود: «پیش دوستانت برو». و او وارد کاروان شد.
شهید می گوید: «در جستجوی آن بودم که در بین راه او را ببینم ولی اصلاً او را ندیدم وقبل از آن هم ندیده بودم».
📗نجم الثّاقب
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🏴
https://eitaa.com/joinchat/584122552C80cfb381df
♥️ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ♥️
🍃 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ🍃
🍃 وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍃
🌹 تقویم شیعه🌹
☀️ امروز
شمسی: جمعه ٠٦ أبان ۱۴۰۱
میلادی: Friday 28 October 2022
قمری: الجمعة، ۰۲ ربيع الثاني ۱٤٤٤ هجري قمري
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكری عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
👈 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (١۰۰۰ مرتبه)
👈یا نور (۲۵۶مرتبه) برای عزیز شدن
🙏بارالها در فرج حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف تعجیل فرما و گره از مشکلات همه مردم باز کن
✅وقایع روز:
مناسبت خاصی ثبت نشده است
⏳🗓روز شمار تاریخ:
💐⏳۰۲ روز تا ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
💐⏳۰۶ روز تا ولادت باسعادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام (۲۳۲ه ق)
⬛️⏳۰۸ روز تا وفات حضرت معصومه سلام الله علیها (۲۰۱ه ق)
#لبیک_یا_خامنه_ای
#زن_عفت_افتخار
#مرد_غیرت_اقتدار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ذکری مجرب برای رفع غم.و اندوه
🎙حجت الاسلام فرحمند
↶【به ما بپیوندید 】↷
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
https://eitaa.com/joinchat/584122552C80cfb381df
🔴 زیارت امام زمان علیه السلام در روز جمعه
🔵 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ في اَرْضِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ اللهِ في خَلْقِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا نُورَ اللهِ الَّذي يَهْتَدي بِهِ الْمُهْتَدُونَ، وَيُفَرَّجُ بِهِ عَنِ الْمُؤْمِنينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْمُهَذَّبُ الْخآئِفُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ اَيُّهَا الْوَلِيُّ النّاصِحُ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا سَفينَةَ النَّجاةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا عَيْنَ الْحَيوةِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ عَجَّلَ اللهُ لَكَ ما وَعَدَكَ مِنَ النَّصْرِ وَظُهُورِ الاَْمْرِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يامَوْلايَ، اَنـَا مَوْلاكَ عارِفٌ بِاُوليكَ وَاُخْريكَ، اَتَقَرَّبُ اِلَي اللهِ تَعالي بِكَ وَبِآلِ بَيْتِكَ، وَاَنْتَظِرُ ظُهُورَكَ، وَظُهُورَ الْحَقِّ عَلي يَدَيْكَ، وَاَسْئَلُ اللهَ اَنْ يُصَلِّيَ عَلي مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد، وَاَنْ يَجْعَلَني مِنَ الْمُنْتَظِرينَ لَكَ وَالتّابِعينَ وَالنّاصِرينَ لَكَ عَلي اَعْدآئِكَ، وَالْمُسْتَشْهَدينَ بَيْنَ يَدَيْكَ في جُمْلَةِ اَوْلِيآئِكَ، يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ، هذا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَهُوَ يَوْمُكَ، الْمُتَوَقَّعُ فيهِ ظُهُورُكَ، َالْفَرَجُ فيهِ لِلْمُؤْمِنينَ عَلي يَدَيْكَ، وَقَتْلُ الْكافِرينَ بِسَيْفِكَ، وَاَنَا يا مَوْلايَ فيهِ ضَيْفُكَ وَجارُكَ، وَاَنْتَ يا مَوْلايَ كَريمٌ مِنْ اَوْلادِ الْكِرامِ، وَمَأْمُورٌ بِالضِّيافَةِ وَالاِْجارَةِ، فَاَضِفْني وَ اَجِرْني، صَلَواتُ اللهِ عَلَيْكَ وَعَلي اَهْلِ بَيْتِكَ الطّاهِرينَ.
🆔 @paygaheshie
17.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️احتمال شکل گیری فتنه جمل در زاهدان
🔹این مراسم یادآور نشست طلحه و زبیر و گرفتن بیعت برای یکی از این دو و راه اندازی فتنه جمل است فتنه ای که در آن هزاران نفر از هر دوطرف کشته شدند و آتش افروزان جمل از جمله مدعیان خلافت یعنی طلحه و زبیر نیز کشته شدند و به آرزوی خلافت هم نرسیدند ومصداق کسانی شدندکه خسرالدنیا والاخره. امیرالمومنین علی ابن ابیطالب علیه السلام در پایان فتنه جمل فرمودند فرمود انی فقعت عین الفتنه من چشم فتنه را در آوردم.
🔸همچنین این مراسم یادآور نشست ابوبکر بغدادی در عراق است که در مسجدی در شمال عراق خود را خلیفه المسلمین خواند و داعش را به راه انداخت. وی در این مدت جنگ های نیابتی شدیدی به راه انداخت میلیون ها مسلمان کشته و مجروح و آواره شدند و در نهایت امام خامنه ای عزیز با فرماندهی شهید سلیمانی چشم فتنه را از حدقه منطقه در آورد و آنها را به سزای اعمالشان رساند.
🔸بی تردید این گونه اقدامات ضد امنیتی در هیچ کجای جهان پذیرفته نیست. از این رو، به عبدالحمید توصیه میکنم از جنگ جمل و جنگ داعش عبرت بگیرد و استان را امنیتی نکند و گر نه وقتی جنگ آغاز شد تر و خشک باهم خواهند سوخت. و تو نیز به مقام خلافت نخواهی رسید و ممکن است همان گونه که یاران معاویه، طلحه را در جمل کشتند تو نیز از سوی کسانی که تحریک کننده شما هستند یعنی سعودی و امریکاییها به همان سرنوشت مبتلا سازند و همانند طلحه و زبیر خسرالدنیا و الاخره شوید.