💢 #حدیث_نگاشت | قابل توجه مسئولین
پیامبر اسلام صلیاللهعلیهوآله:
🌹 «... اِنَّ الرّياسَةَ لا تَصْلَحُ اِلاّ لِأهْلِها، فَمَنْ دَعاالنّاسَ اِلى نَفْسِهِ وَ فيهِمْ مَنْ هُوَ اَعْلَمُ مِنْهُ لَمْ يَنْظُرِاللّه ُ اِلَيْهِ يَوْمَ القيامَة»؛
🌸 «رياست، جز براى اهلش، شايسته و روا نيست؛ پس هركس مردم را به سوى خود بخواند، در حالى كه ميان مردم داناتر از او هست، خداوند در روز قيامت به او نگاه نخواهد كرد».
📚 الاختصاص، ص 251.
📎 #حکومت_داری
📎 #مسئولین
📎 #قیامت
💢 #دعا_نگاشت | بهترین ذکر هنگام طلوع فجر
🌹 «سُبْحانَ اللَّهِ وَالْحَمْدُ لِلَّهِ وَلا اِلهَ اِلا اللَّهُ وَاللَّهُ اَكْبَرُ»
🌸 «خدا پاك و منزّه است و ستايش تنها او را سزاست و خدايى جز او نيست و خدا بزرگتر از هر وصفى است».
📖 مفاتیح الجنان، ص824.
📎 #دعا
📎 #یاد_خدا
💢 #نکته_نگاشت | مدیریت زمان
✍️ انسان نمیتواند مانع گذر زمان شود. از این رو منظور از مدیریت زمان، مدیریت فعالیت و کارها در قالب زمان مشخص و مناسب است.
✍️ در واقع در مدیریت زمان قصد داریم زمان را به طور مؤثر به فعالیتهای مناسب اختصاص دهیم و به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنیم؛ زیرا وقت همیشه محدود است.
📎 #سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #مدیریت_زمان
💢 #نکته_نگاشت | رشد ظرفیت حافظه، از عوامل اضطراب کودک
✍️ در نیمه دوم سال اول زندگی، به دلیل رشد ظرفیت حافظه، نوباوگان در به یاد آوردن رویدادهای گذشته و مقایسه گذشته با حال، تواناتر میشوند.
✍️ این تغییر رشدی، باعث میشود کودک شیرخوار، رویدادهای غیرمعمول مانند عدم حضور والدین را کشف کند و گاهی از آنها پریشان شود.
✍️ همچنین صورتک ترسناک که به چهره نوباوه چهارماهه لبخند میآورد، غالباً نوباوه هشت ماهه را بیمناک و پریشان میکند؛ اما به تدریج با بیشتر شدن سن، کودک میتواند بازگشت والدین غایب را پیشبینی نماید و به همین دلیل از اضطرابش نیز کاسته میشود.
📎 #سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #فرزندپروری
هدایت شده از روح الله
🔴⚡️این شما و این عید غدیر...
🔺هرچه می توانید سنتهای خود را در عید غدیر، جدیتر بگیرید. نگویید: «مستحب است؛ شد شد؛ نشد نشد». این سنتها از اوجب واجبات است. چرا؟ چون #شناسنامۀ ما شیعیان است.
🔺پدرها جوری نسبت به عید غدیر ارادت به خرج بدهند که بچهها از یک ماه، دو ماه قبل چشم انتظار عید غدیر باشند! حتی اگر لازم شد، قرض کنید و یک عیدی حسابی -به اندازهای که به علی ارادت دارید- به بچهها بدهید. نگویید: «باز من باید یک چیزی خرج کنم!» نه! مقروض میشوی، خب بشو! تو که برای چیزهای دیگر قرض کرده ای، یک بار هم برای حضرت علی مقروض شو.
🔺مسیحیها بابانوئل درست میکنند و به بچه هایشان میگویند: «او برای تو هدیه را آورده؛ مسیح برای تو این هدایا را آورده». بچه از اول ذهنش با عیسی (علیهالسلام) انس میگیرد، رفاقت میکند.
🔺حالا بروید ببینیم چه کار میکنید! این شما و این عید غدیر. سفری، تفریحی، گردشی میخواهی ببری، بگو این مال عید غدیرت است! اگر هم تابستان میبری بگو، قولش را عید غدیر به شما دادم. قولهایی که میخواهید به آنها بدهید، عید غدیر بدهید. هدایایتان و وعدههایتان را بگذارید در این روز تا اینها با عید غدیر جوش بخورند.
✍ آیتالله #حائریشیرازی
👈 فقط ٢٢ روز تا عید بزرگ غدیر فرصت باقیست.
❇️روابط عمومی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نرماشیر
🔷 #نکته_نگاشت | نمک خوردی، نمکدان را شکستی...
💯 پنج فرزند یتیم شدند...
✍️ پدرشان در حال انجام وظیفه بود و میخواست امنیت مردم را تأمین کند، امّا ناجوانمردانه به شهادت رسید.
💢 سروان محمّد قنبری برای حفاظت از افرادی مثل مادر کیان پیرفلک جان خود را از دست داد، ولی با وجود اینکه پسرعموی همین خانم، او را به شهادت رساند، باز هم این زن بهدنبال فتنهانگیزی است.
📎 #شهید_محمّد_قنبری
📎 #پیر_فلک
📎 #ایذه
کارکردهای روانشناختی مردان | حمایتگری
👨🏻مردان موفق کسانی هستند که بتوانند کارکرد حمایتی خود را در جنبههای گوناگون روابط زناشویی بروز دهند. مردانی که از تمام ظرفیت خود برای حمایت از همسرشان بهره میبرند، رضایت زناشویی بیشتری را تجربه میکنند. از مهمترین جنبههای حمایتکنندگی مردان، حمایت عاطفی به عنوان یک نقش است.
👨🏻🏫 به باور برخی از روانشناسان، انسان موجودی دوجنسیتی است؛ به این معنا که زن و مرد، افزون بر اخلاقهای مربوط به جنس خود، خلق و خوی جنس مخالف را نیز به طور ذاتی در خود دارند؛ چرا که در واقع، وجود ویژگیهای جنس مخالف، زمینه سازگاری فرد را با آن جنس فراهم میکند.[1]
👮🏻♂️اگر مردان بخواهند کارکرد اقتدار را که نیاز اصلی آنان نیز هست، به همسر خویش انتقال دهند و از همسرشان زنی مقتدر بسازند، موفق نخواهند بود. زنان نیز اگر بخواهند کارکرد عشق ورزی را به شوهرشان بدهند تا شوهری سرشار از احساس همانند خویش داشته باشند، شکست خواهند خورد.
❌بیدلیل نیست که زنان از زندگی با مردان بسیار احساسی، و مردان از زندگی با زنان قدرت طلب و سلطهجو راضی نیستند؛ از این جهت مرد در کارکرد اقتدار، و زن در کارکرد عشق ورزی نیرومندند.[2]
📚[1]. مسعود جانبزرگی، اساس روانشناختی تفاوت زن و مرد، ص50.
[2]. سید مهدی خطیب، این نقشها واقعی است، ص18.
📎 #سبک_زندگی
📎 #حمایتگری
📎 #همسرداری
📎 #اقتدار_گرایی
اقتدارطلبی و مهیاکنندگی
👮🏻♂️یکی از کارکردهای مهم مردان، اقتدار است. مردان در روابط خود، عمودی و سلسله مراتبی رفتار میکنند و به تسلط بر دیگران تمایل دارند.[1] مردان خواستار آنند که در نظام خانواده اقتدار بیشتری داشته باشند و مرجع قدرت دانسته شوند. آنان به جایگاه خود بسیار اهمیت میدهند و دوست دارند در رأس هرم خانواده جای داشته باشند و تصمیمهای اساسی و مهم خانواده برعهده خودشان باشد.
👨🏻🍳از دیگر کارکردهای مردان، مهیاکنندگی است. این بدان معناست که مرد دوست دارد خودش کار کند، درآمدی کسب کند و نیازمندیهای خانواده را فراهم سازد.
👷🏼♂️اگر مردی کارکرد مهیاکنندگی را در نتیجه کار و تلاش خود نداشته باشد، احساس مولد بودن و بارآوری را از دست میدهد؛ به همین سبب، پژوهشها نشان داده است که مردان خود را در برابر کار و زنان خود را در برابر دیگران مسئول میدانند.[2]
📚[1] مسعود جانبزرگی، اساس روانشناختی تفاوت زن و مرد، ص50.
[2] همان، ص42.
📎 #سبک_زندگی
📎 #همسرداری
📎 #اقتدار_طلبی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آثار باورنکردنی #بداخلاقی
❌خیلی از گرههایی که تو زندگیامون میوفته بخاطر بداخلاقیه....
#استاد_عالی
📎 #سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #بداخلاقی