عاشورا به ما درس تکلیفمداری می دهد
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تکلیفمداری را از درسهای واقعه عاشورا دانست و گفت: عاشورا واقعهای صرفا مربوط به سال ۶۱ هجری قمری نیست و برای همه عصرها و نسلها درسآموز و عبرت آموز است.
🇮🇷 ادامه خبر در کانال روابط عمومی پلیس⇩⇩⇩
https://eitaa.com/PR_Police
به گزارش روابط عمومی پلیس، حجت الاسلام والمسلمین "سید علیرضا ادیانی، در جمع عزاداران حسینی هیئت یا حسین (ع)محفل بسیجیان و رهروان شهدای شهرستان بندرگز تصریح کرد: امروز دشمنان اسلام از مکتب عاشورا و فراگیری آن هراس دارند، اما خون مطهر شهدای کربلا موجب گسترش این مکتب و الگوبرداری ملتهای آزادیخواه جهان اسلام شده است.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب تأکید دارند مسئله غزه، امروز مسئله اول دنیاست، اظهار کرد: صهیونیستها و پشتیبانان آمریکایی و اروپاییشان همه تلاش خود را میکنند که مسئله غزه را از دستور کار افکار عمومی دنیا خارج کنند، ولی نمیتوانند.
ادیانی شعار «هیهات منا الذله» امام حسین(ع) را یک فرهنگ دانست و خاطر نشان کرد: شعار هیهات منا الذله امام حسین (ع) باید در جامعه یک فرهنگ شود و ما برای تحقق این شعار، به تربیت صحیح، انقلابی و چگونه دفاع کردن از اسلام نیاز داریم.
وی با اشاره به هدف مقدس سیدالشهداء از قیامش تاکید کرد: امام حسین (ع) فرمودند«إنِّی لَمْ أَخْرُجْ أَشِرًا وَلاَبَطِرًا وَلاَمُفْسِدًا وَلاَظَالِمًا وَإنَّمَا خَرَجْتُ لِطَلَبِ الاْءصْلاَحِ فِی أُمَّه جَدِّی مُحَمَّدٍ صَلَّی اللَهُ عَلَیْهِ وَءَالِهِ؛ من خروج نکردم از برای تفریح و تفرّج؛ و نه از برای استکبار و بلندمنشی، و نه از برای فساد و خرابی، و نه از برای ظلم و ستم و بیدادگری! بلکه خروج من برای اصلاح امّت جدّم محمّد صلّی الله علیه وآله می باشد.
این مقام انتظامی با اشاره به عوامل بارزی که باعث به شهادت رسیدن ائمه در طول تاریخ شد افزود: عدم امام شناسی، عدم زمان شناسی و عدم تکلیف مداری باعث شد شهادت ائمه در طول تاریخ تکرار شود.
وی با اشاره به عوامل جاودانگی و پایداری نهضت عاشورا، گفت: بقا و جاودانگی واقعه عاشورا و مکتب امام حسین(ع) در طول تاریخ، عمل به تکلیف و دشمن شناسی بود.
نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور بیان داشت: از طرف دیگر باید توجه داشت که تلاش دشمنان از اول پیروزی انقلاب تاکنون برای فاصلهگرفتن مردم از مبانی اسلامی و فرهنگ عاشورا است و این یعنی اینکه دشمن از تلاش برای اینکه ما را از فرهنگ اسلامی و مکتب عاشورا جدا نسازد دست برنمیدارد و به همین دلیل است که به هر توطئه و فتنه ای متوسل میشود تا به ملت ایران ضربه بزند.
وی با اشاره به اینکه قیام امام حسین(ع) مصداق جهادتبیین است، ابراز داشت: قیام امام حسین(ع) مصداق جهادتبیین است نه تنها خطبههای سیدالشهدا(ع)، نه تنها خطبههای حضرت زینب (س) نه تنها خطبههای امام زینالعابدین (ع) بلکه قیام کربلا قبل از اینکه یک جهاد نظامی باشد یک جهاد تبیین است.
حجت الاسلام ادیانی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه خون امام حسین (ع) ریخته شد تا از جامعه جهلزدایی کند، افزود: اباعبدالله الحسین (ع) به دنبال آن بود که جامعه را از جهل نجات دهد تا مردم اهل تعقل، تدبر و اندیشه شوند، در حالی که بدخواهان و مستکبران در طول تاریخ به دنبال آن بودهاند که بر جهل جوامع سوار شوند، لذا همواره در نقطه مقابل جهلزدایی از جامعه ایستادهاند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در خاتمه گفت: کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا، گواهی بر این حقیقت است که عاشورا واقعهای جاری در مسیر زندگی تمام اعصار و نسلهاست و بصیرت، امام شناسی و موقعیت شناسی ما تعیین می کند که چگونه به دفاع از دین، باورها و ارزش ها خواهیم پرداخت.
🇮🇷 به کانال روابط عمومی پلیس بپیوندید⇩⇩⇩
https://eitaa.com/PR_Police
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمای نزدیک از لحظه شلیک به ترامپ
🌹آشنایی با آیه ها
🏵این آیه راجع به کسانی است که به خاطر دنیاخواهی، دین خدا را وا مینهند و دنیاپرست می شوند.
.
📖سوره مبارکه نحل ( آیه ۱۰۸ )
کاری که خدا با عبید دنیا می کند این است که فهم را از آنها می گیرد و چشم و گوش و دل باطنی آنها را کور و کر و عقیم می کند. دنیا را در وحشت و ظلمتِ غفلت سپری می کنند و در آخرت در خسارتِ ابد، مقیم می گردند.
#ترویج_فرهنگ_قرآن
🔴 مواظب رفاعة بن شدّاد ها باشیم!!
🔰 رفاعه بن شدّاد بَجَلی در جنگ جمل و صفین شرکت داشت. در زمان حکومت امیرالمؤمنین(ع) قاضی اهواز بود. به سیدالشهداء نامه نوشت و دعوت به قیام کرد، اما به دلایلی در کربلا حاضر نبود.
پس از واقعه عاشورا در صف توابین قرار گرفت و به خونخواهی حسین(ع) قیام کرد. وقتی توابین شکست خوردند، در پی مختار آمد تا با او به هدف (انتقام از قاتلان امام حسین(ع) دست یابد.
رفاعه که به عبارتی دنبال مبارزه با مفسدین بود، نتوانست مختار را بفهمد و پس از مدتی، نه تنها او را ترک کرد که مختار را به خیانت در اهداف قیام متهم کرد!!.
کار اما به اینجا خاتمه نیافت و رفاعه که در باتلاق لجاجت فرو رفته بود، برای مبارزه با مختار به صف شمر پیوست.!
توجیهاش برای همرکابی با شمر این بود که او هم شمشیرش را برای مختار تیز کرده است.!
لجاجت چنان را رفاعه را کور کرده بود که حتی در صف نمازی ایستاد که شمر، امام جماعتش بود.!!!
رفاعهای که به خونخواهی حسین(ع) قیام کرده بود، حالا از لجِ مختار، پشت سر شمر نماز میخواند و شاید با خود میاندیشید که پس از انتقام از مختار از قاتلان پسر فاطمه(س) هم انتقام میگیرد.
چرخشهای برخی رجال سیاسی را که میبینیم، شخصیت رفاعه بن شدّاد در ذهنمان رژه میرود.
مراقب باشیم که رفاعههای درونمان فعال نشود و راه را گم نکنیم.
لجاجت آدمی را کور میکند. امیرالمؤمنین (ع) میفرماید: لجاجت، جنگها به بار مى آورد و دلها را كينهور مىسازد و تدبیر و اندیشه را تباه میکند.
لجاجت بر پایه حب و بغض شخصی بنا میشود و نسبت تو با اشخاص، تعیین کننده ورود و خروجت در حوادث میشوند و نه تکلیفمداری و ارزشهای دینی و انقلابیات.
در بسیاری از ادعیه مشهور و معروف، «سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم»
به عنوان یک شاخص تعیین شده، هر گاه کمی زاویه با ولی زمان را احساس کردید، از این شاخص بهره ببرید و ببینید کجا ایستادهاید، کنار دوستان اهل بیت و در صف جنگ و دشمنی با دشمنان اهل بیت یا خدای ناکرده برخلاف آن در صف دشمنان اهلبیت و دوستان دشمنان آنها ایستادهاید.
رفاعه چون مختار را مطابق میلش ندیده بود، از او کینه به دل گرفت و از سر لجاجت، حاضر شد با دشمنان دیروزش، دست مودّت بدهد. مراقب رفاعههایhttps://eitaa.com/PR_Police درونمان باشیم.