14.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ما روحانی هارو از چهارده معصوم جدا كنيد !!
👤استاد دانشمند
❌اهل بیت علیهم السلام در نهجالبلاغه
🔹امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
«احدى از اين امت را با آل محمد علیهم السلام مقايسه نمی توان كرد. افرادی كه همواره از نعمت هاى خاندان پيامبر بهرهمند بودند، هرگز با آنان همطراز و برابر نگردند. آل محمد علیهم السلام پايۀ دين و ستون يقين هستند. غلو كننده بايد به سوى آنان بازگردد، و عقب مانده بايد به آنان ملحق شود. ويژگى هاى حقّ ولايت برای آنان است و وصیت و میراث[پیامبر] در بین آنان است.»
📚نهج البلاغه#خطبه_2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 این صوت هولناک، ندای قیامت از یک مسجد در غزّه است: یا اهلالاسلام...!!!!
اسباب قطع شده است، اتصالات قطع شده است، کمک و یاری از اهل زمین قطع شده است...
خدایا جز تو کسی باقی نمیماند...
ای اهل اسلام کجا هستید؟
✅نگذاریم مظلومیت غزه عادی شود!
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناامید نشدن و تسلیم نشدن در برابر مشکلات و سختی ها قطعا موفقیت را حاصل میکند..... 🤍
▫️لاَ يَعْدَمُ الصَّبُورُ الظَّفَرَ وَإِنْ طَالَ بِهِ الزَّمَانُ
🟤شخص صبور (و با استقامت) پيروزى را از دست نخواهد داد، هرچند زمان طولانى بگذرد
✍حقيقت صبر همان استقامت است; استقامت در برابر موانع وصول به مقصد و پيمودن راه طولانى وصول به هدف و استقامت در برابر دردها و رنج ها و كار شكنى هاى اين و آن. تا چنين استقامتى در انسان نباشد به جايى نمى رسد، زيرا طبيعت زندگى دنيا اين است كه با مشكلات آميخته شده و غالباً در كنار گل ها خارهايى است و در كنار عسل ها نيش زنبورانى. تاريخ نيز بارها و بارها نشان داده است كه پيروزى ها در انتظار افراد بااستقامت و صبور است. تا آنجا كه اين سخن به صورت ضرب المثل كوتاهى در ميان همه معروف است. عرب ها مى گويند: «مَنْ صَبَرَ ظَفَرَ» و فارس ها مى گويند:
صبر و ظفر هر دو دوستان قديمند *** بر اثر صبر نوبت ظفر آيد
📘#حکمت_153
🌹قـالَ عَـلِىٌّ عليه السلام:
🔹كانَ رَسُولُ اللّه صلي الله عليه و آله لايُؤْثِرُ عَلَى الصَّلوةِ عِشآءً وَلا غَيْرَهُ وَ كانَ اِذا دَخَلَ وَقْتُها كَاَنَّهُ لايَعْرِفُ اَهْلاً وَ لا حَميما.
رسول خدا صلی الله عليه و آله هيچ چيز را، نه شام و نه غير آنرا بر نماز مقدّم نمى داشت، هرگاه وقت نماز فرا مى رسيد، رسول خدا ديگر نه خانواده مى شناخت و نه دوست.
📚سنن النبی، ص۲۶۸
📝عارفان حقيقى، نماز را بهترين وسيله تقرّب به خدا و وسيله شكرگزارى مى دانند، از اين رو در نظرشان بهتر و برتر و مقدّم بر هر كار ديگرى است. پيامبر خدا صلي الله عليه و آله به نماز اهميّت بسيار مى داد و چون وقت نماز مى رسيد، آن را بر هر كار ديگرى مقدم مى داشت و به نداى «حىّ على الصلاة» پاسخ مى داد. آرى... بايد به كار گفت كه نماز دارم، نه آنكه به نماز بگوييم: كار دارم!
﷽
🌷امیر المؤمنین حضرت علی علیه السلام:
🔹و عَن ذَلِكَ ما حَرَسَ اللّهُ عِبادَهُ المؤمنينَ بالصَّلَواتِ و الزَكَواتِ، و مُجاهَدَةِ الصِّيامِ في الأيَّامِ المَفروضاتِ؛ تَسكينا لأطرافِهِم، و تَخشِيعا لأبصارِهِم، و تَذلِيلاً لِنُفوسِهِم، و تَخفِيضا لِقُلوبِهِم.
🌸خداوند بندگان مؤمن خود را به وسيله نمازها و زكاتها و جدّيت در روزهدارى روزهاى واجب [رمضان]، براى آرام كردن اعضا و جوارح آنان و خشوع ديدگانشان و فروتنى جان ها يشان و خضوع دل ها يشان حفظ مى كند.
📘نهج البلاغه،#خطبه_192
قَالَ أمیرُالمُؤمِنین عَلیٌّ عَلیهِ السَّلام:
🌹الفُرصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحابِ، فانتَهِزُوا فُرَصَ الخَيرِ🌹
🌷فرصت، چون اَبر مى گذرد. پس فرصتهاى خوب را غنيمت شمريد.🌷
✍ ارزشمندترین سرمایه زندگی فرصت و عُمری است که در اختیار انسان قرار دارد و از طرفى، محدود و برگشت ناپذیر است. به همین دلیل، تصمیم گیری برای این «سرمایه عظیم» بسيار حائز اهميت است و دقت فراوانی می طلبد؛ چراكه هميشه سارقانى در كمين اين متاع ارزشمند هستند و هر كسى كه براى اوقات خود برنامه ريزى و تدبير نكند، ديگران بر او مديريت خواهند كرد!!!
💎 در رابطه با اهميت زمان پيامبر اکرم صَلَّی اللَّهُ عَليهِ وَ آلِهِ وَ سَلّم می فرمایند:
🌹ما مِن ساعَةٍ تَمُرُّ بِابنِ آدَمَ لَم يَذكُرِ اللّهَ فيها، إلّا تَحَسَّرَ عَلَيها يَومَ القِيامَةِ🌹
🌷هر لحظه اى كه بر آدمى بگذرد و در آن #ياد_خدا نكند، روز قيامت بر آن لحظه افسوس میخورد.🌷
📚 نهج البلاغه، حکمت 20
📚 نهجالذکر، ج ۱، حدیث ۵۱۰
💎 امیرالمومنین (ع): «اَلجَلسةُ فیالجامعِ خَیرٌلی مِنَ الجَلسةِ فیالجَنّةِ، لأَنَّ الجنَّةَ فیها رِضی نَفسی وَ الجامِعُ فیهِ رِضی ربّی»
«جلوس من در مسجد از سکونت در بهشت برایم بهتر است، زیرا اقامت من در بهشت موجب خوشنودی من است، اما بودن من در مسجد موجب رضا و خوشنودی خداست»
📚 وسائلالشيعه، ج٣، ص۴٨٢