‼️حالا که توماج صالحی به قید وثیقه آزاد شده، از ایشان تقاضا داریم با توجه به هزینه های گزاف دندانپزشکی خیرخواهی شان را شامل حال مردم نموده، روش عصب کشی دندان بدون امکانات و تجهیزات لازم را به صورت آنلاین به همه ما آموزش دهند!
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
16.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 سجده شکر و شادی مردم یمن در پی عملیات پیروزمندانه نیروهای مسلح یمن در توقیف کشتی اسرائیلی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹مرحباً أيها الإخوة اليمنيون
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سرکار خانم خزعلی!
زمانیکه قرص و محکم پای رفتن بانوان به استادیوم فوتبال ایستادید، به فتوای صریح امام خامنه ای در این باره پشت کردید و آنچه را که از مولاوردی و ابتکار برنیامده بود به انجام رساندید فکر کرده بودید این نتیجه ی فضاحت بار را چه طور باید جمع کنید؟
❌ والله قسم در تمام معاصی که در ورزشگاه توسط بانوان اتفاق می افتد شریکید.
🔴 ضمنا، بانوی طلبه می تواند فیلمنامه نویسی کند یا کارگردان باشد اما بازیگری نه در شأن طلبه است و نه در حیطه ای که برای او تعریف شده می گنجد، پس لطفا درباره نسخه هایی که تجویز می فرمایید بیشتر تأمل و تفکر نمایید.
❌ لازم نیست برای اصلاح وضعیت سینما و بازیگری، ساختار حوزه علمیه را به هم بریزید.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
13.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 اصلاً از خدا غیر «جمیل» ساخته نیست!
🔰آیت الله جوادی آملی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
❌ سلاح ورزی، عنصر نامطلوبی است که عملا به روی دولت خنجر کشیده و طوری وانمود می کند که گویا اتاق بازرگانی دلسوز ملت است و دولت خصمِ جان!
🔴 اگر قرار است اتاق بازرگانی به جای ایجاد وفاق و تعامل میان دولت و تجار و بازرگانان، از موضع دشمنی و عداوت و کینه وارد شود قطعا وجودش زهری است که به پیکره نظام اقتصادی نفوذ کرده و در حال تسری است.
♦️حالا که بحمدلله، دولت محترم با قاطعیت پای عزل حسین سلاح ورزی ایستاد، امید است که در ادامه نیز با عزم راسخ جلوی تاخت و تاز چنین قلدرانی را که نفوذ عمیقی در میان طبقه حکمرانی دارند بگیرد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
‼️عجب فتانه هایی هستند این مزدورانِ سلبریتی!
حتی وقتی حکم قضایی برایشان صادر شده و می دانند ممنوع الخروج اند باز هم تلاش می کنند همین مسئله را دستاویز قرار داده و برای ایجاد حاشیه و جنجال علیه نظام از آن استفاده نمایند.
❌ اینکه کودکان غزه و مردم بی دفاع فلسطین به خون خود می غلطند و باز هم این جماعتِ از خود راضی به دنبال پیاده کردن طرحها و نیرنگهای صهیونیستی هستند جای انزجار و تأسف دارد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat
هدایت شده از مشفقون
تکخوانی زن و رهبری؛ یکبار برای همیشه/ در «صلاحیتِ آن وزیر» و «عدالتِ آن عمامه به سر» و «انقلابی بودنِ آن انقلابی» شک کنید...
🔸 موضوع خوانندگی زنان(به صورت تک خوانی) طبق نظر رهبری از دو جهت قابل طرح است:
۱. حرمت یا عدم حرمت خود تک خوانی.
جدید ترین استفتاء رهبری در این زمینه این است: «از گوش دادن به آن که معمولاً مفسده دارد، اجتناب شود.»
🔸 توضیح آن که رهبری، خوانندگی زن را مثل خوانندگی مرد، در فرض لهوی و گمراه کننده بودن و مفسده انگیز بودن حرام می داند؛ اما نکته ای که بعضی مغرضانه و برخی از روی بی دقتی، به آن توجه نمی کنند این است که ایشان معتقد است، فرض مفسده انگیز نبودنِ خوانندگی و تک خوانی زن، نادر است.
🔸 ایشان در درس خارج خود در جواب از سؤالی پیرامون خوانندگی زن اگر شهوت انگیز نباشد، فرمودند:
🔺 این «اگر» از آن اگرهایی است که تقریبا تحقق ناپذیر است، چه طور ممکن است زنی آنجا بایستد با صدای خوشی یک آوازی را مثلا بخواند، مردها هم بنشینند و تماشا کنند، در عین حال دل هایشان متوجه پروردگار باشد و ذکر الهی بگویند و اصلا هم تکان نخورند؟
🔺 این، خیلی مستبعَد به نظر می آید یعنی عادتا ما باورمان نمی آید که چنین چیزی تحقق پیدا کند.
🔺 بله، اگر چنین چیزی تحقق پیدا کرد، حرام نیست. اما چرا انسان به عدم حرمت چیزی حکم بدهد که صدی نود، صدی نود و پنج می داند که چنین چیزی اتفاق نمی افتد.» (۸۸/۱۰/۲۷)
طبق این فرمایش رهبری در درس خارج، پاسخشان در استفتاء هم، کاملا برای شما روشن می شود.
۲. حرمت یا عدم حرمت ترویج و عادی سازی آن.
🔸 اینجا دیگر بحث از این نیست که آیا تک خوانی این خواننده زن حرام است یا نه، بلکه بحث این است که آیا ترویج و عادی سازی آن (ولو از نوع حلالش) جایز است یا نه؟
🔸 مبنای رهبری که در درس خارج خود هنگام سخن از ترویج موسیقی فرموده اند، این است:
«عادی سازی یک امر ممنوع محرم:
یا محرم صرف [یعنی چیزی که اصلا نوع حلال نداشته باشد]
یا چیزی که جنبه حرامش بیشتر از جنبه حلالش است[مثل همین تکخوانی زن که فرض حلال دارد ولی خیلی نادر است]
در جامعه، چیز خیلی بدی است.
🔸 یکی از گناهان است که در دوران ما که دوران حاکمیت دین و ارزش های دینی است، باید همه مراقب باشند، دولتمردان، من و شما _ عمامه به سرها _ مراقب باشیم، کاری نکنیم که محرمات در جامعه عادی بشود. طوری بشود که برای مردم کوچک و سبک بشود...»(۸۸/۱۰/۲۷)
پ.ن۱: آیا اینکه یک عمامه به سر، یا یک وزیر، یا یک انقلابی یا هر فرد تریبون داری، اقدام به نشر تکخوانی زن بکند، عادی سازی و ترویج آن نیست!؟
پ.ن۲: با توجه به آنچه عرض شد، بی تعارف و با صراحت باید گفت: اگر جاهلند که هیچ! و الا در «صلاحیتِ آن وزیر» و «عدالتِ آن عمامه به سر» و «انقلابی بودنِ آن انقلابی» که اقدام به انتشار تک خوانی زنان می کند، شک کنید...
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
شیعۀ واقعی ائمّه(ع) اهل کینه، ناراستی، خیانت، فساد و تباهی نیست
🔷 حاجآقا مجتبی تهرانی
📌در روایتی آمده است: «وَ قَالَ رَجُلٌ لِلْحُسَيْنِ بْنِ عَلِيٍّ(علیهماالسلام)»؛ شخصی به امام حسین(علیه السلام) عرض کرد: «يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ أَنَا مِنْ شِيعَتِكُمْ»؛ من از شیعیان شما هستم، «قَالَ اتَّقِ اللَّهَ»؛ بلافاصله امام حسین(علیه السلام) به او فرمود: از خدا بترس و پروا داشته باش.
حضرت با او مِثل کسی که حرف زشتی زده باشد، برخورد کرد. «وَ لَا تَدَّعِيَنَّ شَيْئاً يَقُولُ اللَّهُ لَكَ كَذَبْتَ وَ فَجَرْتَ...»؛ و چیزی را ادّعا نکن که خدا بگوید: دروغ گفتی و نافرمانی کردی، «إِنَّ شِيعَتَنَا مَنْ سَلِمَتْ قُلُوبُهُمْ مِنْ كُلِّ غِشٍّ وَ غِلٍّ وَ دَغَلٍ»؛ دل های شیعیان ما از هر کینه، ناراستی، خیانت، فساد و تباهی سلامت است، «غِشٍّ وَ غِلٍّ وَ دَغَلٍ»؛ یعنی خیانت، فساد و تباه کاری. مگر همین طوری می توانی ادّعای تشیع واقعی بکنی؟! اگر واقعاً کسی دقّت بکند، می بیند که تمام اولیای خدا این طوری بودند. امام حسین(علیه السلام) هم قیامش بر محور همین بود و می خواست افرادی مطیع خدا درست کند. البته بحثی مطرح است که هدف از قیام امام حسین(علیه السلام) چه بود؟ درست است که هدف ایشان گرفتن حکومت بود، امّا آیا هدف نهایی بود؟ نه، هدف نهایی نبود.
بحار الأنوار، ج 65، ص 156
☑️ به #پَستوی_فرهنگ_و_سیاست وارد شوید.
@PastoyeFarhangVaSiyasat