#کتک_زدن
#تربیت_کودک
شبهایی كه مرحوم حاج شيخ رجبعلی خياط جلسه ميرفتند، مأمور بردن و اوردن ايشان آقای صنوبری بودند.
يک روز آماده می شود كه حاج شيخ را به جلسه ببرد، خانم ايشان از بچه اش ناراحت ميشود و یک دفعه به صورتی كه بچه غافل بوده به پشت او ميزند ؛ تا اين ضربه را ميزند ، كمر خودش خميده شده و به شدت شروع ميكند به درد گرفتن!
آقای صنوبری كه همسرش را در اين وضعيت می بيند، ميگويد: من ميخواهم بروم دنبال حاج شيخ ، تو هم سوار شو تا سر راه به درمانگاهی برويم؛ رفتند آقا شيخ رجبعلی را سوار كردند ، آقای صنوبری به جناب شيخ گفتند : ميخواهم همسرم را دكتر ببرم ، برای ايشان دعا كنيد!
حاج شيخ بلافاصله فرمودند : دكتر لازم نيست ! بچه را آن طور نميزنند! برايش چيزي بخريد و خوشحالش كنيد ، مشكل حل ميشود!
آقای صنوبری نقل كرد برای بچه اسباب بازی خريديم و به محض اينكه به او داديم و خوشحال شد ، درد همسرم كه بسيار شديد بود برطرف شد.
#استاد_فاطمی_نیا
@fateminia
🔻 دکتر عبدالله گنجی:
🔹 به عنوان فرد رسانه ای و مطلع عرض می کنم، همه کشورها،سازمان ها، شخصیت ها و رسانه های غربی به میدان آمده اند و برای زم عزا گرفته اند. هجمه به ایران همزمان با قدیس سازی از وی حتی با ادبیات درون دینی شروع شده است.
🔻 دو برداشت:
1⃣ اول اینکه نشان می دهد ایران عجب شاه مهره ای را در تور انداخته است.
2⃣ دوم اینکه اعتراف میکنم غربی ها هنر تبدیل گنجشک به قناری را در روز روشن دارند
🌷🍃 علت اینکه برای بسیاری از انسانها تمرکز حواس، به ویژه در نماز کار آسانی نیست به این جهت است که کارهای بیرونی از نماز، الهی نیست.
🌷🍃 دوستان گرامی نماز اول وقت 😊
❣سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی:
❤️من از بیجاقراری و رسوای ماندگی، سر به بیابانها گذاردهام؛ من بهامیدی از این شهر به آن شهر و از این صحرا به آن صحرا در زمستان و تابستان میروم. کریم، حبیب، به کَرَمت دل بستهام، تو خود میدانی دوستت دارم. خوب میدانی جز تو را نمیخواهم. مرا به خودت متصل کن.
📚بخشی از وصیت نامه
سپهبد قاسم سلیمانی
https://eitaa.com/joinchat/2809528345C119136e9a1
🦋🦋🦋
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 اینجا ایرانی است که ۸۰ ساعته سقوط کرد!
🔻 ایران در جنگ جهانی دوم طی ۳ روز اشغال شد، در حالی که رضا شاه کبیر!!! نگران اموال غصبی خود بود.
#پهلوی_بدون_روتوش
📌 بازنشرکلیه مطالب جهت اطلاع دیگران بدون ذکر منبع مجاز است.
👥💬🗣 رسانه باشید و این مطلب را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.
📡 #قرارگاه_پاسخ_به_شبهات_و_شایعات
@GhararGahShayeat
#کلام_ولایت
📛 خیانت به جامعه ما کردند، مادر بودن را در نظر مادرها منحط کردند.
✔️در صورتی که اشرف کارها در عالم مادر بودن است.
🆔 @googadeabad
🔰دکتر موسی نجفی :
✅ نخ اجنبی در آستین لباس یک جریان سیاسی به منزله وجود فضله موش در دیگ برنج است ، یعنی کل را نجس می کند.
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
📝🍃
🔆 بهشت شیخنشینها و جهنم مردم
📰 دو تیتر متفاوت و قابل تأمل در یک صفحه روزنامه در سال ۵۶:
✍️ درمانگاه «نفت سفید» بدون پزشک و دارو
✍️ بیمارستان «نمازی» شیراز، هتلی برای شیخ نشینهای ثروتمند و ممنوعیت ورود بیماران کم درآمد
🗞 روزنامه اطلاعات ۳ شهریور ۱۳۵۶
#سیر_مطالعات_تاریخ_معاصر_ایران
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#کلیپ
#جریان_تحریف
🆔 Eitaa.com/salehinrasad
🆔 Sapp.ir/salehinrasad
🍃
📝🍃